Institute for Tourism Studies, Macau

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Turizmus Tanulmányok Intézete (IFT) 2017-ben sikeres Nemzetközi Minőségvizsgálatot (IQR) kapott az Egyesült Királyság Felsőoktatási Minőségbiztosítási Ügynökségétől (QAA), és így az IFT a világ első felsőoktatási intézményévé vált, hogy megkapja ezt a nemzetközi elismerést. Az IFT-t az Ázsia második legjobb felsőoktatási intézménye, a vendéglátás és a szabadidő-gazdálkodás területén, és a 18. legjobb felsőoktatási intézmény a világon a "QS World University Rankings by Subject 2017" rangsorolja.

Turisztikai Tanulmányok Intézete, Macau (IFT), 1995-ben létrehozott, egy állami felsőoktatási intézmény, amely alá tartozik az irányítása a miniszter Szociális és Kulturális Makaó Különleges Közigazgatási Terület Kormánya Népköztársaság Kína. IFT kínál képzési és szakmai programok széles skáláját turizmushoz kapcsolódó tudományágak mint például a vendéglátás, a turizmus üzlet, örökség, rendezvények, a kiskereskedelem és a marketing, szabadidős és szórakoztató, sport-és szabadidős, kreatív és kulturális tanulmányok, és a kulináris művészetek. IFT is szállít különböző programokat a végrehajtó szinten együttműködve vezető turisztikai iskola a világon. Az intézet feladata a helyi hatóságokat, hogy politikai szintű kutatási kapcsolatos turisztikai tervezés és fejlesztés.

A misszió Az IFT válni egy nemzetközi felsőoktatási intézmény a választás a turizmus és a szolgáltatási ágazat tanulmányokat. Nem csak az előnyeit Makaó, hanem az ázsiai csendes-óceáni térségben, hogy felkészítsen a szakmai ismeretekkel és szakértelemmel a felkészülés a jövő vezetői feladatokat az iparágban. Annak érdekében, hogy megfelelnek a fenti küldetés, az Intézet a következő három jellemző:

  1. Egyedi azonosító - Az intézet függetlenül működik, szakosodott biztosító felsőoktatás és a szakmai képzés a turizmus és a szolgáltatási ágazat vezetői.
  2. Integráció - Ez ötvözi a legjobb megközelítés a tudományos fejlődés és a szakmai képzés.
  3. A nemzetközivé válás - Arra törekszik a kölcsönösen előnyös együttműködést a hasonló külföldi intézményekkel, aktívan támogatja a nemzetközi tanulási tapasztalat között, kar és a diákok.

1997-ben, a Hálózat az ázsiai-csendes-óceáni oktatási és képzési intézmények Turizmus (Apetit), a testület teljes mértékben támogatja az ENSZ Gazdasági és Szociális Bizottság Ázsia és a csendes-óceáni (UNESCAP) kiválasztott IFT, mint a "képzés az oktató központ" kínál képzési és tanácsadási szolgáltatásokat Apetit tagjai az ázsiai csendes-óceáni térségben. Ugyanebben az évben, IFT kapott a Pacific Asia Travel Association (PATA) a Gold Award az "Oktatás és képzés", amely elismerte a tartalom és a minőség IFT programok. 2002-ben, IFT mutatta be, ismét ugyanazzal a díjat, amiért létrehozta a "Macao készségek Recognition System" (MORS) a helyi turizmus és a szolgáltatási ágazat, együttműködve az Európai Unió (EU).

1999-ben, az Unióval, a Makaó-Európa Központ Advanced Tourism Studies (ME-CATS) jött létre az intézetben, amely magában foglalja az új európai koncepciók a turizmus és a szolgáltatási ágazat vezetői a turizmus fejlesztése az ázsiai-csendes-óceáni térségben. Ez a központ kíván lenni egy alap az oktatás és a képzés az ázsiai csendes-óceáni térségben. Ez elősegíti az ismeretek és a tapasztalatok között felsőoktatási intézmények Európában és a régióban.

2000-ben, IFT lett az első oktatási intézmény, a határidő TedQual igazolása az ENSZ Turisztikai Világszervezet (UNWTO). Ez megerősítette a nemzetközi szabvány és a minőségi elért IFT az oktatásban és a képzésben. 2003-ban, IFT meghívást kapott az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete (UNESCO) és a Nemzetközi Tanulmányok Központja a megőrzése és restaurálása kulturális javak (ICCROM), hogy alapító tagja az ázsiai Akadémia örökség menedzsment (AAHM ). Ez a konzorcium hálózatok intézmények magasabb tanulás során az ázsiai-csendes-óceáni térségben, amelyek részt vesznek a kutatásban és az oktatásban a kulturális örökség megőrzését és a kulturális intézmények vezetői.

"A 2008-as díjátadó ünnepségen a kitüntetések és címek tiszteletbeli Makaó KKT kormányának, Népköztársaság Kína" került sor január 16-án 2009-ben. Negyven egyének és szervezetek élvezik kitüntetések és díjak a személyes eredményeket, jelentős hozzájárulás a Makaó KKT és elkötelezett a köz-és közösségi szolgáltatások. Az Institute for Tourism Studies-ben elnyerte a Medal of Merit turisztikai elismeréseként a jelentős hozzájárulás előrehaladtával a helyi idegenforgalom fejlesztése érdekében.

IFT továbbra is törekedni fog előre a küldetést a tanulás és oktatási innováció elősegítése szakemberek és a hozzájáruló a turisztikai fejlesztési Makaó és az ázsiai-csendes-óceáni térségben.

Helyszínek

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket