Guangdong Technion Israel Institute Of Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

iskola profilja

Guangdong Israel Institute of Technology (rövidítve GTIIT) egy világhírű felsőoktatási intézménye Izrael Technológiai Intézet (rövidítés Technion) és Shantou University (rövidítése STU) kooperatív oktatás egy kínai-külföldi együttműködő intézmény önálló jogi személyiséggel található Guangdong Shantou City.

Guangdong Israel Institute of Technology december 5, 2016 által jóváhagyott kínai Oktatási Minisztérium hivatalosan megállapított, az első évben a beiratkozás 2017 volt az első, hogy vezessenek be a minőségi felsőoktatás források izraeli külföldi partner egyetemek önálló jogi személy Kínában. Jól ismert közgazdász Li Jiange 2004 Nobel-díjas vegyész Aaron Ciechanover volt első elnöke, ügyvezető alelnöke.

Izrael Institute of Technology, Guangdong törekedni fog arra, hogy építsen magának egy nemzetközileg elismert kutató egyetem magas szintű oktatás, a kutatás és az innováció bevezetését átfogó világhírű magas színvonalú oktatási források, Izrael Institute of Technology, hogy végezzen tanítási innováció és az oktatás, művelni innovatív képesség, a világ kiváló mérnökök és technológiai szakemberek látás és humán tudományok. Népi Kormánya Guangdong tartomány, Shantou City Népi Kormánya és a Li Ka Shing Alapítvány létrehozásának támogatása az iskola.

Izrael Institute of Technology Guangdong oktatás nyelve az angol, végül megállapítani, amely a mérnöki, 10 Tudományos és három területen az élettudományok, a méret a tanuló az iskolában, 5000 főt. Törvény iskolai támogatások alapképzés, mesterképzés és doktori diplomások oklevelet kapnak Izrael Institute of Technology Guangdong, diploma és mértéke igazolások Izrael Institute of Technology.

Nevében aláírja az izraeli Institute of Technology Guangdong kulturális eredete minden partner és az egység.

A héber betű „Tet” nevében Izrael Technológiai Intézet nevében piros boglárka nevében Shantou, Shantou University of Phoenix.

látomás

  • A cél az épület első osztályú egyetem, toló innováció és a kutatás, a környezetvédelem és a társadalmi jólét.
  • Fokozza az innováció szintje és a versenyképesség Guangdong tartomány, a fejlődés és a haladás a Kínában és Izraelben, hogy hozzájáruljon az emberi jólét.

misszió

  • Mivel Izrael Institute of Technology „remekmű”, Guangdong Izrael Technológiai Intézet lesz gyökerezik a mély, a talaj gazdag örökségét a kínai kultúra, elkötelezett vállalkozások és az innováció, épített a világ egyik vezető egyetemek.
  • Guangdong Israel Institute of Technology szoros kapcsolatot a helyi ipar és Dr. Shuo, posztdoktori kutatók legmagasabb szintű kutatási erőfeszítéseket, hogy a vonat vezetők és úttörő kutatók.

Miért Guangdong Israel Institute of Technology?

· Egy évszázaddal elit gén

Guangdong Israel Institute of Technology az első, hogy vezessenek be a minőségi felsőoktatás források izraeli külföldi együttműködő intézmény önálló jogi személyiséggel hazánk, együttműködés Shantou Egyetem és az izraeli Institute of Technology tartott, arra törekszünk, hogy a fejlődő kiváló képessége, hogy mérnök innovatív, a globális jövőkép és a humán és technológiai szakemberek célja, hogy építsen magának egy magas szintű nemzetközi oktatási, kutatási és innovációs felismerték kutatóegyetemi.

Izrael Institute of Technology a világ legjobb felsőoktatási intézmények a világ legjobb kutatóegyetemek, mint évelő top 50 listán. Az elmúlt években három tanár nyerte meg a Nobel-díjat. Alapítása óta 1912-ben, Izrael Technológiai Intézet követtek az új technológiák fejlesztését, elismerten a világ egyik vezető vállalkozói ökoszisztémát, sikeres vállalkozók a jövő „inkubátor”.

Shantou University az elmúlt években már tapadt nemzetközi, finom iskola út, futás minőségét és szintjét a figyelmet, és kap a felsőoktatási szektor széles körben elismert hazai és külföldi. Két egymást követő évben, hogy adja meg a Times Higher Education World University Rankings (Times Higher Education World University Rankings), 2016-2017 év holtversenyben a 22. helyet a listán az egyetem Kínában.

· Az alapvető oktatási jogszabályok - Innováció

„Tudásháromszög”

Guangdong Israel Institute of Technology Izrael bevezetett kiváló akadémiai hagyomány és tudományos erősségeit Institute of Technology, különösen, hogy vezessenek be egy átfogó izraeli Institute of Technology, amely a „tudásháromszög” minta oktatási stratégia, hogy teljes mértékben játszanak az előnye a ko-oktatás, a kutatás és az innováció által generált kombinációja három területen, a Guangdong Israel Institute of Technology, hogy lesz egy "más" egyetemeken.

Üzleti hitel tanfolyamok

Annak érdekében, hogy innováció és a vállalkozások, Guangdong Izrael Institute of Technology, minden hallgató köteles részt venni egy üzleti hitel tanfolyamok, hogy betekintést nyerjünk a technológia és folyamat-innováció és a vállalkozói szellemet. A program nem csak lehetővé teszi, hogy a diákok megtanulják, hogyan kell létrehozni egy üzleti, hanem tanulni, hogyan kell népszerűsíteni ötletüket egy létező cég, hozzájáruljanak az új termékek vagy új technológia.

„A látogatók és Innovációs Központ” iskola (Visitors & Innovation Center), hogy megmutassa a diákok ötletroham, nyitott az új gondolkodásmód, egy különleges helyszínen innovációs tevékenység.

Meg kell erősíteni a technológiatranszfer

Guangdong Israel Institute of Technology, Israel Institute of Technology épít tapasztalat technológia kereskedelmi, gyors létrehozása hatékony mechanizmus, hogy ösztönözze a kutatókat, hogy azok a találmányok és felfedezések technológia kereskedelmi, a szellemi tulajdon szabadalmat bejelentett, katalízis, inkubáció új termékek, új eljárások. Ugyanakkor, azt szorosan együtt fog működni a Shantou települési önkormányzati (Shantou) tudományos és technológiai innovációs és együttműködési zóna Shantou University a kapcsolódó területeken.

Jellemzők · Oktatás - nemzetközi

UK Oktatási

Guangdong Israel Institute of Technology segítségével speciális tanfolyamok angol tanítás. A diákok az alsó tagozatban szakaszban vetik alá szigorú angol képzés, hogy felkészítsen az azonos nyelvi szint szükséges tanul az egyetemen az angol nyelvű országokban, és további megalapozza a tanulás angol.

Első osztályú nemzetközi oktatói

Izrael Institute of Technology, Guangdong globális pedagógusok toborzása, a több mint 60% -át a tanárok által küldött Izrael Technológiai Intézet. Nem csak a tanárok kötelesek közben fontos szerepet játszanak a három területen az oktatás, a kutatás és az innováció, hanem a teljes együttműködést alakítson tevékenységekből eredő három területen. A tanárok egyaránt elkötelezett a felfedezés új tudás, az innovatív gondolkodás és módszerek aktív kutatók a tanítási folyamat is ösztönzi a diákokat, hogy összpontosítson az innováció és az új termékek találmány, a diákok válnak példaképek.

International Exchange

Guangdong Israel Institute of Technology diákok a négy év egyetemi tanulmány, Izrael Technológiai Intézet lehetősége van arra, hogy részt vegyen a nyári tanfolyam vagy egy félév cserediák. Guangdong Israel Institute of Technology hoz létre nyitott, aktív cserék, vibráló hangulatot a külföldi hallgatók inspirálta egymást, és együtt tanulnak.

· Az emberek oktatása filozófia -, hogy a diákok, hogy legyen igazi hős

Izrael Institute of Technology Guangdong oktatási filozófiája megköveteli diplomások egész pályájuk, hogy alkalmazkodjanak a fejlesztés a szakmai fegyelem, ha szükséges, még önfejlesztő tehet. Ezért Izrael Institute of Technology, Guangdong, hogy több interaktív cseréje CLT keresztül vezetett, a kutatás-alapú tanulás, hogy a diákok valóban lesz a főszereplő a tanulás.

Guangdong Israel Institute of Technology összpontosított kapacitásbővítés és vezetői készségek a hallgatók számára az élethosszig tartó tanulás, úgy, hogy továbbra is úgy gondolja, nem csak a szakmai területen, minden javaslatot, és a képesség, hogy új termékek, új eljárások, vagy hozzon létre saját vállalkozást.

· Karrier kilátások

Izrael Institute of Technology Iskola elején Guangdong területekre összpontosít, amelyek szorosan kapcsolódnak a környezetvédelem és az energia, az élelmiszer-biztonság, az emberi egészség és a társadalmi és gazdasági három. Hogyan kell kezelni a környezetszennyezés, és hogyan lehet bővíteni a megújuló energiaforrások, hogyan kell használni a high-tech biotechnológia az élelmiszer-biztonság, ezek a kihívásainak a világ gazdasági és társadalmi fejlődés. Társadalmi kihívások igényel sok tehetség, Guangdong Izrael Technológiai Intézet teszi saját erőfeszítései és járulékok.

Miután Guangdong Israel Institute of Technology hallgatója, akkor választhat közvetlen foglalkoztatás, egyetemre az iskolában, illetve alkalmazzák a külföldi tanulmányokat.

· Szigorú szigorú a főiskola felvételi

Guangdong Israel Institute of Technology, hiszen 2017-es hazai és külföldi beiskolázási, tanulni Izrael felsőoktatási minőségbiztosítási rendszer szigorú belépés szigorú kilép.

Egész Izrael Institute of Technology Guangdong, a hallgatók kötelesek feküdt egy szilárd elméleti alapot és tudományos fokozat a szakmai tanulási szakaszban, így a mélyebb megértését, valamint az új technológiák alkalmazása és a képesség, hogy az innovatív megoldások az arcát az új problémákat. Minden diák köteles megerősíteni az alapja a matematika és a természettudományok évfolyamon szakaszban a követelmény alapján kell tölteni egy csomó időt, hogy megtegye a kísérleti tervezés és ellenőrzés felhasználása a tanítási laboratóriumban.

A nemzeti szabályozás szerint felvételi és beiratkozási diákok Guangdong Izrael Institute of Technology tett hivatalos hallgatói jogviszony, töltse ki a szükséges tanfolyamokat az előírt határidőn hivatalos teljes igény, amikor érettségi követelmények, és biztosított az érettségi oklevelek által kiadott Guangdong Izrael Institute of Technology. Ahhoz, hogy a megadásának feltételei diplomát végzettek, elnyerte az Izrael Technológiai Intézet diplomát, a főiskolai diplomát Guangdong Izrael Technológiai Intézet és oda oklevelek.

Helyszínek

Shantou

Address
No. 241, Daxue Road
515063 Shantou, Guangdong, Kína
Telefonszám
86-754-88087077