Donghua University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Donghua University (DHU) Kína egyik legfontosabb állami egyeteme. A központ Sanghajban, Kína pénzügyi és gazdasági központjában található. A DHU közvetlenül a kínai oktatási minisztérium alá tartozik, az ország 211 felsőoktatási projektjének részeként. A DHU két campusból áll: a Yan'an Road Campus a belvárosban és a Songjiang Campus a város történelmi bölcsőjében.

A DHU legalább 52 egyetemi programot kínál nemzetközi hallgatók számára. Ezen felül 26 doktori és 53 mesterképzési programot kínál.

Jelenleg több mint 2700 oktató és több mint 30 000 beiratkozott hallgató van.

Az egyetem vezető tudományágak a textil, a divat, az anyagok és az üzlet. A textiltudomány és a műszaki tudományág, az állami kulcsfontosságú tudományág, első helyen szerepel az első szintű tudományág értékelésében, amelyet a Kínai Tudományos Fokozat és Egyetemi Oktatási Fejlesztési Központ (CDGDC) hirdetett meg. 2005 óta a DHU kutatási cikkeinek kivonata az SCI-ben, az EI-ben és az ISTP-ben világszerte meghaladja a 9 másik hasonló híres textilintézményt.

Ezen felül számos kutatási eredmény alkalmazást talált a repülés és a repülés, a katonai, az építőipar, a környezetvédelem és az új anyagok területén. Különleges hozzájárulást nyújtottak a Kína által emberelt űrprojektekhez, mint például a Shenzhou V, a Shenzhou VI és a Shenzhou VII.

A DHU értékeli a nemzetközi együttműködést és a cseréket. Több mint 100 híres egyetemmel, kutatóközponttal és vállalkozással működött együtt az egész világon.

1995 óta sikeresen otthont ad a Nemzetközi Divatfórumnak a sanghaji Nemzetközi Divatkultúra Fesztiválon. A 83. textil világkonferencia mellett a DHU számos magas szintű nemzetközi tudományos konferenciát tartott, például a Ph.D. Nemzetközi Akadémiai Fórumát. Textiltudomány és műszaki hallgatók, a 25. Nemzetközi Adatmérnöki Konferencia, az American Fiber Society 2009 konferencia és a Környezettudományi és Technológiai Nemzetközi Konferencia.

A Donghua University már 1954-ben nemzetközi hallgatókat vesz fel. Ez teszi a DHU-t az első kínai egyetemek között. A sanghaji önkormányzat kinevezte a sanghaji kormány ösztöndíjjal rendelkező nemzetközi hallgatók fogadására.

2002-ben megalakult a Nemzetközi Kulturális Cserék Iskola, amely teljes felelősséget vállal a nemzetközi hallgatók toborzása, termesztése és irányítása terén. Ezt követően a nemzetközi hallgatói oktatás ugrásszerű fejlődésen ment keresztül, és egymást követő években skálájának növekedése az ország egész területén a felsőoktatási intézmények között a legnagyobb. 2019-ben 4907 nemzetközi hallgató 136 országból tanult a Donghua University .

Helyszínek

Shanghai

Address
1882 Yan'an Road West
Shanghai Shanghai, Shanghai, Kína