英领国际学校

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Dalian英领国际学校2010 márciusában英领国际学校létre. Ez egy kétnyelvű iskola, amely integrálja a kínai és a nyugati nemzetközi oktatást. Az iskola egyablakos, szisztematikus nemzetközi oktatást biztosít az óvodától az óvodáig és a 12. osztályig, valamint egy többcsatornás továbblépési modellt biztosít a hallgatók számára bentlakásos és nappali tanfolyamokkal. válassza. Figyeljen a hallgatók sokoldalú fejlődésére, és ápolja a világtehetségeket nemzetközi jövőképpel. A versenyképesség szempontjából a legjobb 300 nemzetközi iskola 2018-as rangsorában a LinkedIn a további tanulmányok versenyképességét tekintve országszerte a 1028 nemzetközi iskola között a 31. helyet foglalja el, és északkeleten az első. Ugyanebben az évben Liu Jian igazgatót a 2018-as legbefolyásosabb nemzetközi iskola igazgatójának a Nemzetközi Oktatásért járó kiemelkedő közreműködésének díjának ítélték.

Az iskola célja és filozófiája: vad és nemes emberek nevelése .

Iskolai küldetés: segíteni a diákokat kiváló és sokrétű képességek fejlesztésében, önálló gondolatok kialakításában és nemes jellemek ápolásában annak biztosítása érdekében, hogy képesek legyenek boldoggá válni az élet tapasztalataitól függetlenül a kiszámíthatatlan jövőben.

Iskolai értékcél: a világpolgárok művelése nemzetközi perspektívával Kína számára, és nemzeti pillérek művelése a jobb Kína érdekében .

A LinkedIn egy A Levels, IGCSE, KS tesztközpont, amelyet a brit Edexcel Vizsgabizottság hivatalosan engedélyezett . A Dalian tesztközpont száma 92973. 2018-ban a brit AQA Vizsgabizottság engedélyezte, hogy vizsgaközponttá váljon: a tesztközpont száma 96096. A barátságos vizsgabizottság hivatalosan is engedélyezte a shenyangi szövetkezeti egyetemet vizsgaközpontként, a központ száma 93751.

A hallgatók A szintű és IGCSE vizsgákat tehetnek a LinkedIn-en, és pontszámaik közvetlenül alkalmazhatók több mint 15 000 világhírű egyetemre a világ több mint 130 országában és régiójában, például Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Szingapúrban, Kanadában, Hong Kongban stb. A középiskolákban a külföldi hallgatók Kína szárazföldön ismert egyetemekre is jelentkezhetnek, beleértve a Tsinghua Egyetemet és a Pekingi Egyetemet.

Jelenleg英领国际学校mintegy 150 kínai és külföldi oktatója van; közülük 50% külföldi tanár, 30% visszatérő és 20% kétnyelvű tanár. A tanárok döntő többsége rangos tengerentúli iskolák mesterei és orvosai, erős oktatói létszámmal .

Helyszínek

Dalian

Address
辽宁省大连市现代服务业总部大厦14层E
Dalian, Liaoning, Kína

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: