Hivatalos Leírás

Amman Arab Egyetem (AAU) 1999-ben alakult, mint egy magán (non-profit) egyetemi szakosodott posztgraduális tanulmányokat a cím alatt: "Amman Arab Egyetem Graduate Studies". Ez volt az első egyetem Jordan-hez Ph.D. programokat. 2009-ben az egyetem elismerte, az első patch a Bachelor hallgatók és a neve megváltozott "Amman Arab Egyetem".

Az egyetem ért el az általános és privát akkreditációt Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (HEAC) Jordánia és ez egy tagja a Szövetség az arab egyetemek.

Az egyetem arra törekszik, amelyek révén az oktatás minőségének és összpontosít a hallgatók ismereteket és készségeket, hogy aktív és hatékony tagja a társadalomnak. A csoport tudósok és tudományos szakemberek hozott létre az egyetem, hogy egy jeladó a tudás és a hatékony működésre és hatékonyan nagy integritás egy világszínvonalon. Továbbá szükség volt ettől a felsőoktatási intézmények a diplomások megkülönböztető kompetenciák a jelenlegi és a jövőbeli kihívások.

Amman Arab Egyetem szállította a helyi és a nemzeti piacok megkülönböztetett és képzett diplomások. Az összes hallgató, akik diplomát az egyetem összes program meghaladja 7000.

Van 90 megkülönböztetett főállású oktatók, akik diplomát neves egyetemek és 522 egyetemi hallgatók és 449 végzős hallgatók.

Az egyetem található Jordan Street-Mobis nagyszerű kilátás Amman (a főváros), Al-Balqa, és Jerash. Az egyetem épül 122 hektáron, és az épületek az Egyetem a csuklós és összekeverjük az eredetiség és a modernitás, a helyszín mintegy 12 km-re északra a főváros Amman. Az egyetem modern mind a felszerelést és a források, hogy kielégítik a tanítás és a kutatás.

Küldetés és vission

VISION:

A jól ismert helyi és regionális egyetem magas színvonalú oktatás, a kutatás és a közösségi szolgáltatások.

Küldetésünk:

Ahhoz, hogy diplomásokat, akik kritikus gondolkodó, kreatív, és az élethosszig tartó tanulók és a készségeket és ismereteket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy versenyképes legyen a piacon, és maguk irányítsák közösségek számára, a kutatás és innováció a kar és a diákok, és elterjedt a kapott ismereteket, hogy támogassák a minőség folyamatos javítását, valamint építeni hatékonyan együttműködik a közösség.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Arab

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Amman Arab University

Ez egy Bachelor program, amely egyaránt alapuló elméleti és gyakorlati gyakorlati megközelítést a tanulás. Ez specializálódott audit révén történő mélyreható és kritikus ... [+]

Pontosan mit jelent a szakirányú Ellenőrző és Pénzügyi Ellenőrzési bevonni?

Ez egy Bachelor program, amely egyaránt alapuló elméleti és gyakorlati gyakorlati megközelítést a tanulás. Ez specializálódott audit révén történő mélyreható és kritikus oktatási ismeretek átadása. Diplomások, akik jelentős ezen a területen lesz jártas audit széles körű könyvelés, pénzügyi elemzés, vezetői ellenőrzés, a kockázatkezelés, a kutatás és vizsgálat. Ettől eltekintve, a diákok részesülnek halad a vezetői és nyelvi képességeit.

Hogyan jött létre ez a specializáció jött kialakulását?

Ennek része a társadalmi felelősségvállalás, a átfogó tanulmány a munkaerőpiacon végeztek, amely során a következő:... [-]

Jordánia Amman
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Amman Arab University

A mobil számítástechnika már terjed nagyon gyorsan formájában a mobil termékek és megoldások, mint például okostelefonok, tabletta, vezeték nélküli infrastruktúra, és a v ... [+]

A mobil számítástechnika már terjed nagyon gyorsan formájában a mobil termékek és megoldások, mint például okostelefonok, tabletta, vezeték nélküli infrastruktúra, és a vezeték nélküli adat tervek. Az érdekelt szakemberek, hogy online vagy kategóriájában képzések hasznosítják a mobil számítástechnikai ismeretek és készségek.

Azonban, a fiatal ember talál ilyen tanfolyamok nehezen részesülnek, mint az ilyen képzések igényelnek a résztvevők, hogy kiválóan ismeri és gyakorlati tapasztalattal rendelkezik a különböző területeken, hogy megszilárdítsa a gerincét mobil számítástechnikai, mint a számítástechnika és a programozási nyelvek; Fejlesztés / Test / Operation platformok; Hálózatépítés és vezeték nélküli hálózati rendszerek; Operációs rendszer; Internet Technológiák (pl Web-szerverek és script nyelvek, mint Servletek, JSP, stb), adatközpontok, stb Így szükségessé vált, hogy az Academia vállal szerepe fejlesztésére és a tisztességes egyetemi programok, amelyek középpontjában a mobil számítástechnika.... [-]

Jordánia Amman
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul