Amman Arab University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Amman Arab Egyetem (AAU) 1999-ben alakult, mint egy magán (non-profit) egyetemi szakosodott posztgraduális tanulmányokat a cím alatt: "Amman Arab Egyetem Graduate Studies". Ez volt az első egyetem Jordan-hez Ph.D. programokat. 2009-ben az egyetem elismerte, az első patch a Bachelor hallgatók és a neve megváltozott "Amman Arab Egyetem".

Az egyetem ért el az általános és privát akkreditációt Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (HEAC) Jordánia és ez egy tagja a Szövetség az arab egyetemek.

Az egyetem arra törekszik, amelyek révén az oktatás minőségének és összpontosít a hallgatók ismereteket és készségeket, hogy aktív és hatékony tagja a társadalomnak. A csoport tudósok és tudományos szakemberek hozott létre az egyetem, hogy egy jeladó a tudás és a hatékony működésre és hatékonyan nagy integritás egy világszínvonalon. Továbbá szükség volt ettől a felsőoktatási intézmények a diplomások megkülönböztető kompetenciák a jelenlegi és a jövőbeli kihívások.

Amman Arab Egyetem szállította a helyi és a nemzeti piacok megkülönböztetett és képzett diplomások. Az összes hallgató, akik diplomát az egyetem összes program meghaladja 7000.

Van 90 megkülönböztetett főállású oktatók, akik diplomát neves egyetemek és 522 egyetemi hallgatók és 449 végzős hallgatók.

Az egyetem található Jordan Street-Mobis nagyszerű kilátás Amman (a főváros), Al-Balqa, és Jerash. Az egyetem épül 122 hektáron, és az épületek az Egyetem a csuklós és összekeverjük az eredetiség és a modernitás, a helyszín mintegy 12 km-re északra a főváros Amman. Az egyetem modern mind a felszerelést és a források, hogy kielégítik a tanítás és a kutatás.

Küldetés és vission

VISION:

A jól ismert helyi és regionális egyetem magas színvonalú oktatás, a kutatás és a közösségi szolgáltatások.

Küldetésünk:

Ahhoz, hogy diplomásokat, akik kritikus gondolkodó, kreatív, és az élethosszig tartó tanulók és a készségeket és ismereteket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy versenyképes legyen a piacon, és maguk irányítsák közösségek számára, a kutatás és innováció a kar és a diákok, és elterjedt a kapott ismereteket, hogy támogassák a minőség folyamatos javítását, valamint építeni hatékonyan együttműködik a közösség.

Helyszínek

Amman

Address
Amman Arab University
PO Box 2234
Jordan Street-Mobis

Amman, Ammán kormányzóság, Jordánia