The University Of Aizu

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Vegyük a világot meglepetéssel

Ãn lehet a következÅ ember, aki meghódítja a világot

The University Of Aizu az elsÅ japán egyetem, amely kizárólag informatikai és mérnöki tudományokat szentel. A számítástechnika és a mérnöki tudomány egy ígéretes és élvonalbeli fegyelem, széles körű alkalmazásokkal, és a tudástermeléssel kapcsolatos technológia alapjává válik. Az alapító elv, "A helyi közösségektÅl a világig" és "az emberiség tudásának elÅmozdítása" (az emberiség békéjéhez és jólétéhez hozzájáruló áttörések) megteremtésével az The University Of Aizu kutatási és oktatási tevékenységet folytatott a számítástechnikában és a mérnöki tevékenységben. az egyetem megnyitása óta vezetÅ szerepet tölt be a világban, több nem japán kar taggal, akik kiemelkedÅ kutatási eredményeket értek el, mint bármely más japán egyetem.

Az UoA ról

  1. Támogatja a tehetségeket, akik vezetŠszerepet töltenek be a tudásalapú társadalomban.
  2. Támogatja a számítógép-tudósokat és a magasan képzett számítógépes mérnököket, akik létrehozzák és kihasználják az új korszak âtudásátâ.
  3. Az elsŠosztályú kar tagjai a világ több mint húsz országából származnak.
  4. Kiváló számítógépes környezetet biztosít, amely más egyetemekkel páratlan.
  5. Létrehozta a világ számára nyitott egyetemi iskolát, ahol a közös nyelv az angol.
  6. Támogatja a diákok látens korlátlan kreativitását a kritikus gondolkodás és a kíváncsiság megértése nélkül, elÅfeltételezett gondolatoktól mentesen.

111560_UoA.jpg

Intézményi célok

a tudás megteremtése az emberiség számára Az The University Of Aizu küldetése "az emberiség tudásának elÅmozdítása", más szóval, olyan felfedezések és találmányok készítése, amelyek hozzájárulnak az emberek békéjéhez és jólétéhez. The University Of Aizu megígéri, hogy elÅször a diákjainkat, és az akadémiákban magasan értékelhetÅ eredményeket hozza létre, a Fukushima prefektúra, Japán és a világ fenntartható növekedésének innovációival. Az Egyetem mottója a "Shine as Pioneers", a kíváncsiság, az álom és a kihívást jelentÅ szellem.

Egyedi jellemzÅk

VezetŠszámítástechnikai oktatás

The University Of Aizu alapszintű számítógépes környezetéhez adaptált egy UNIX-alapú rendszert, mint például a Mac, a Linux és a Solaris, hogy biztosítsa a belsÅ műveletekkel kapcsolatos információk láthatóságát és a magas teljesítményt, beleértve a hálózati áramlást, és stabil oktatási és tanulási környezet kialakítását. A Computer Exercise Rooms és a hardver műhelyekben használt gépek és berendezések háromévente cserélhetÅk. A legtöbb labor és számítógép a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhetÅ.

111556_PC1.jpg 111557_PC2.jpg

Nemzetközi környezet

A világ minden tájáról felvett világszínvonalú és felsÅfokú kar

A letelepedés óta az The University Of Aizu nemzetközivé válás eredményeként kiemelkedŠjapán és tengerentúli személyeket vettünk fel, és kiemelkedŠkarokat kerestünk azáltal, hogy részletes vizsgálataik során a saját területükön elért eredményeiket felülvizsgáltuk. a nem japán kar. Támogattuk az együttműködésen alapuló kutatást a tengerentúli egyetemekkel. A világszerte több mint 80 egyetemmel és kutatóintézettel kötöttek megállapodásokat.

111559_faculty.gif 111555_foreignFaculty.jpg

Magas foglalkoztatási ráta

Az átlagos foglalkoztatási ráta közel 100% -ra emelkedik

diplomáink évente közel 100% -os arányban dolgoznak. Sok japán és nemzetközi hallgatónk munkaköröket kínál, és híres japán cégekben dolgozik, különféle területeken, különösen a szoftverfejlesztés, az elektronika és a kommunikációs technológia, valamint a hálózati szolgáltatások terén. Munkatársaink személyenkénti oktatást adhatnak a karrierfejlesztésrÅl, valamint a munkahelyi vadászattal kapcsolatos ismeretekrÅl a diákok számára. Ezenkívül a vezetÅ vállalatok és a foglalkoztatási magazinok megfelelÅ szakembereinek foglalkoztatásért felelÅs személyeket is meghívunk a foglalkoztatási tanácsadói üléseinkre.

111554_counselor.jpg

A világ bejárata

Egyetemünk nemzetközi jellemzÅi nemcsak nemzetközi kutatóink, hanem a diákok számára a világban vezetÅ szerepet játszó rengeteg lehetÅség. A diákok lehetÅséget kapnak arra, hogy gyakorlati ismereteket szerezzenek a japán és a tengerentúli vállalatok szakmai gyakorlatain, versenyeken és versenyeken.

110559_SVintership.jpg

The University Of Aizu honlapja

http://www.u-aizu.ac.jp/

Fejlett IKT globális program

http://www.u-aizu.ac.jp/sgu/program/freshman/index.html

Bevezetés az Aizu nemtelenségére

https://www.youtube.com/watch?v=iy6NGm9awEw

Helyszínek

Iitate

Address
Aizu-Wakamatsu Fukushima Pref.
965-8580 Iitate, Fukushima prefektúra, Japán