Hivatalos Leírás

Vegyük a világot meglepetéssel

Ön lehet a következő ember, aki meghódítja a világot

The University Of Aizu az első japán egyetem, amely kizárólag informatikai és mérnöki tudományokat szentel. A számítástechnika és a mérnöki tudomány egy ígéretes és élvonalbeli fegyelem, széles körű alkalmazásokkal, és a tudástermeléssel kapcsolatos technológia alapjává válik. Az alapító elv, "A helyi közösségektől a világig" és "az emberiség tudásának előmozdítása" (az emberiség békéjéhez és jólétéhez hozzájáruló áttörések) megteremtésével az The University Of Aizu kutatási és oktatási tevékenységet folytatott a számítástechnikában és a mérnöki tevékenységben. az egyetem megnyitása óta vezető szerepet tölt be a világban, több nem japán kar taggal, akik kiemelkedő kutatási eredményeket értek el, mint bármely más japán egyetem.

Az UoA ról

  1. Támogatja a tehetségeket, akik vezető szerepet töltenek be a tudásalapú társadalomban.
  2. Támogatja a számítógép-tudósokat és a magasan képzett számítógépes mérnököket, akik létrehozzák és kihasználják az új korszak „tudását”.
  3. Az első osztályú kar tagjai a világ több mint húsz országából származnak.
  4. Kiváló számítógépes környezetet biztosít, amely más egyetemekkel páratlan.
  5. Létrehozta a világ számára nyitott egyetemi iskolát, ahol a közös nyelv az angol.
  6. Támogatja a diákok látens korlátlan kreativitását a kritikus gondolkodás és a kíváncsiság megértése nélkül, előfeltételezett gondolatoktól mentesen.

111560_UoA.jpg

Intézményi célok

a tudás megteremtése az emberiség számára Az The University Of Aizu küldetése "az emberiség tudásának előmozdítása", más szóval, olyan felfedezések és találmányok készítése, amelyek hozzájárulnak az emberek békéjéhez és jólétéhez. The University Of Aizu megígéri, hogy először a diákjainkat, és az akadémiákban magasan értékelhető eredményeket hozza létre, a Fukushima prefektúra, Japán és a világ fenntartható növekedésének innovációival. Az Egyetem mottója a "Shine as Pioneers", a kíváncsiság, az álom és a kihívást jelentő szellem.

Egyedi jellemzők

Vezető számítástechnikai oktatás

The University Of Aizu alapszintű számítógépes környezetéhez adaptált egy UNIX-alapú rendszert, mint például a Mac, a Linux és a Solaris, hogy biztosítsa a belső műveletekkel kapcsolatos információk láthatóságát és a magas teljesítményt, beleértve a hálózati áramlást, és stabil oktatási és tanulási környezet kialakítását. A Computer Exercise Rooms és a hardver műhelyekben használt gépek és berendezések háromévente cserélhetők. A legtöbb labor és számítógép a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető.

111556_PC1.jpg 111557_PC2.jpg

Nemzetközi környezet

A világ minden tájáról felvett világszínvonalú és felsőfokú kar

A letelepedés óta az The University Of Aizu nemzetközivé válás eredményeként kiemelkedő japán és tengerentúli személyeket vettünk fel, és kiemelkedő karokat kerestünk azáltal, hogy részletes vizsgálataik során a saját területükön elért eredményeiket felülvizsgáltuk. a nem japán kar. Támogattuk az együttműködésen alapuló kutatást a tengerentúli egyetemekkel. A világszerte több mint 80 egyetemmel és kutatóintézettel kötöttek megállapodásokat.

111559_faculty.gif 111555_foreignFaculty.jpg

Magas foglalkoztatási ráta

Az átlagos foglalkoztatási ráta közel 100% -ra emelkedik

diplomáink évente közel 100% -os arányban dolgoznak. Sok japán és nemzetközi hallgatónk munkaköröket kínál, és híres japán cégekben dolgozik, különféle területeken, különösen a szoftverfejlesztés, az elektronika és a kommunikációs technológia, valamint a hálózati szolgáltatások terén. Munkatársaink személyenkénti oktatást adhatnak a karrierfejlesztésről, valamint a munkahelyi vadászattal kapcsolatos ismeretekről a diákok számára. Ezenkívül a vezető vállalatok és a foglalkoztatási magazinok megfelelő szakembereinek foglalkoztatásért felelős személyeket is meghívunk a foglalkoztatási tanácsadói üléseinkre.

111554_counselor.jpg

A világ bejárata

Egyetemünk nemzetközi jellemzői nemcsak nemzetközi kutatóink, hanem a diákok számára a világban vezető szerepet játszó rengeteg lehetőség. A diákok lehetőséget kapnak arra, hogy gyakorlati ismereteket szerezzenek a japán és a tengerentúli vállalatok szakmai gyakorlatain, versenyeken és versenyeken.

110559_SVintership.jpg

The University Of Aizu honlapja

http://www.u-aizu.ac.jp/

Fejlett IKT globális program

http://www.u-aizu.ac.jp/sgu/program/freshman/index.html

Bevezetés az Aizu nemtelenségére

https://www.youtube.com/watch?v=iy6NGm9awEw

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

The University Of Aizu

Ez a program az IKT területén innovációt és fejlesztést folytat, és szélesebb körű informatikai és mérnöki tudományokkal rendelkezik. Emellett a japán nyelvtanfolyamokat ... [+]

A legjobb globális egyetem JapánbanMi vagyunk az első japán egyetem, amely kizárólag a Computer Science and Engineering-nek szentelt .Támogatjuk az IKT-szakértőket a tartalmi tartalmú alapoktatás, a széleskörű területek széles választéka és a fejlett tanítási módszerek révén.Büszkék vagyunk a kiemelkedő karunkra, akik szakterületeik szakértői. A karok mintegy 40% -a külföldi, ami magas szintű globális oktatási és kutatási környezetet teremt.A diplomások évente közel 100% -os arányban dolgoznak.

 

Fejlett IKT globális programSzámítástechnikai és mérnöki oktatást kínál teljes egészében angolul ;Japán nyelvi és kulturális oktatást kínál kezdő szinttől az üzleti szintig;Rendszeres kurzusokként külföldön és külföldi szakmai gyakorlatokat kínál. Gazdag Campus Life Felvételi Applicatioin... [-]
Japán Iitate
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Location address
Aizu-Wakamatsu
Fukushima Pref.

Iitate, Fukushima Prefecture, 965-8580 JP
Social Media