The University Of Aizu

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Vegyük a világ Surprise

Akkor lesz a következő, aki meghódítja a világot

Aizu hagyománya van a változó társadalom a hatalom az oktatás. Örökli Ennek jegyében a University of Aizu továbbra is kiderülhet egyének számára a tudás és készségek szükségesek, hogy a világra. Ez az eredménye az egyedülálló megközelítést a tanulás. Mit tanulni a kampuszon fog szolgálni ajtót, hogy a nagyobb világban. A következő személy inspirálja a világot lehet akkor!

A University of Aizu (UoA) 1993-ban alakult, mint az első egyetemi Japánban kizárólag szentelt számítástechnika és mérnöki. A mintegy 3000 PC-k és munkaállomások az egyetemen, és a tanulási környezetek éjjel-nappal, UoA segít a diákoknak, hogy a kihívások, hogy nőnek a vezetők a számítógép-tudomány és a mérnöki területen.

Mintegy UoA

 1. Táplálja a tehetség, aki vezető szerepet a tudás alapú társadalomban.
 2. Táplálja számítógépes szakemberek és a magasan képzett számítógépes mérnök, aki megteremti, és kihasználják a „tudás” az új korszak.
 3. Első osztályú oktatók közel húsz országban szerte a világon.
 4. Nyújt kiemelkedő számítógépes környezet páratlan más egyetemeken.
 5. Létrehozta a doktori iskola és a világra nyitott, ahol az angol használják a közös nyelvet.
 6. Elősegíti a tanulók látens határtalan kreativitás képzése kritikus gondolkodás és értékelve a kíváncsiság, mentes előítélettől.

intézményi célok

az ismeretek for Humanity

A misszió a University of Aizu van „az ismeretek az emberiség”, vagy más szóval, hogy a felfedezések és találmányok, amelyek hozzájárulnak a béke és a jólét az emberek.

A University of Aizu ígéri, hogy a diákok az első és termelni eredmények, amelyek magasan értékelendő az egyetemek, újítások a fenntartható növekedés Fukushima prefektúra, Japán és a világ.

Az egyetem mottója: „Shine a úttörők” a kíváncsiság, az álom és a kihívást jelentő jegyében.

Letelepedés céljából

Manapság gyakran hallani ezt a kifejezést, „megfelelés” keretében a megelőzés nem megfelelő magatartás társaságok vagy egyéb szervezetek. Fordítása ezt a kifejezést változott a jelentését: „megfelel a vonatkozó szabályoknak,” a „tevékenységek által érintett szervezetek megfelelnek a vonatkozó szabályoknak és fenntartását elősegítő környezet ezen szabályok betartását, hogy fedezze egy szélesebb körű betartása tekintetében. A University kezdte az új történelem, mint egy állami intézmény vállalat 2006 áprilisában, és középtávú célok és tervek az elkövetkező 6 évben jött létre, ügyviteli és az egyetem elkezdésekor ezek megvalósításához. Megvalósításához az egyetem céljait, akkor nagyon fontos, hogy minden egyetemi személyzet, beleértve az összes vezetők és az alkalmazottak, hogy megosszák megértéséhez a küldetések és célok az egyetem, és nem a legjobb a vevő egyéni munka felelősségét, s ennek érdekében. Ilyen körülmények között a létesítmény egy „magatartási kódex” elengedhetetlen, mint egy iránymutatás és szabványos vezetők és az alkalmazottak, hogy ezt a gyakorlatban, miközben munkájuk végzése alól.

Cél

Az Egyetem küldetésének és céljainak megvalósítása érdekében a személyzet, beleértve a vezetőket és a munkavállalókat, a következő kóddal összhangban jár el. Mi:

Betartja törvények és szabályok.
Mi, a vezetők és az alkalmazottak, be kell tartania a szabályokat és az egyetem társasági szabályozás törvényes módon, megfelelnek a normáknak a társadalom, és cselekedni lehet megítélni, a társadalom tagjai.

Fenntartani a magas etikai normákat egyaránt oktatók és kutatók számára.
Mi, pedagógusok és kutatók elvégzi kutatás nyilvánosságra kutatási eredmények elérését, és megfelelően hasznosítani a kutatási költségvetés biztosított, miközben a magas etikai normákat.

Növelje hallgatói elégedettség.
Mi, a vezetők és az alkalmazottak, diákok hoznak első és Erıfeszítéseinket hogy előre az oktatás minősége és a kutatás.

Megfelelően el tudja végezni a kockázatkezelés fenntartása érdekében megbízhatóságának Egyetem és védi eszközeit.
Mi, a vezetők és az alkalmazottak, megteszik a kockázatkezelés fontosságára komolyan, és arra törekszenek, hogy megakadályozzák a baj, hogy romolhat a bizalom az egyetemen.
Mi akkor is megfelelően és hatékonyan gondoskodni az egyetem erőforrásainak és kellően szellemi tulajdon védelme az egyetem.

Törekednek arra, hogy fenntartsák és javítsák a munkakörnyezet.
Az egyéni személyiség egyes végrehajtó és az alkalmazottak tiszteletben kell tartani, hogy észre egy biztonságos és felhasználóbarát munkakörnyezet.

Hozzájárulnak a helyi közösségek számára.
Fel kell ismernünk, hogy a promóciós egyetemi-ipari együttműködés kötelessége, hogy az egyetemeknek meg kell felelnie a társadalom számára, és arra törekszenek, hogy hozzájáruljon vitalization az ipar és a haladás a kultúra.

Elősegíti a nemzetközi kapcsolatokban.
Megvalósítása érdekében világszínvonalú oktatás és a kutatás, a diákok, valamint a kar tagjait proaktívan meghívást, és elfogadta, hogy az egyetem éltet nemzetközi cseréjét, az együttműködést és a közös tevékenységeket.

Aktívan hozzák nyilvánosságra.
Releváns információkat kell nyilvánosságra proaktív módon, hogy megszerezzék a közvélemény megértse és hitelességét az egyetemen.

Biztosítsák a tisztességes kapcsolatok az üzleti partnerekkel.
Üzleti partnereink kell kiválasztani meglehetősen részrehajló kapcsolatban.

Hat Fontos rámutat a magatartási teljesítése az egyetem küldetése és céljai

Mi, az egyetem személyzete, beleértve annak vezetői és alkalmazottai, viselkedésével becsületesen és méltósággal során feladatának és céljait az egyetem megfelel a University of Aizu magatartási kódex, miközben a következő hat pontot szem előtt tartva .

 • Függetlenül attól, hogy mi magatartás alapja a magas etikai normákat egyaránt oktatók és kutatók számára.
 • Függetlenül attól, hogy mi magatartás megfelelő választ igényeit a helyi közösségek, nemzeti és nemzetközi szinten.
 • Függetlenül attól, hogy mi magatartása tekinthető tanulók szempontjait.
 • Függetlenül attól, hogy mi magatartása megsértette a vonatkozó törvények és / vagy az egyetem Corporation szabályzat.
 • Függetlenül attól, hogy mi magatartása tévedt a misszió és / vagy az egyetem Corporation szabályzat.
 • Függetlenül attól, hogy mi magatartást ment ellen társadalmi tisztesség és / vagy etikai.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Ict globális programot

Campus Nappali 4 év October 2019 Japán Iitate

Ez a program folytatja az innováció és a fejlesztés az IKT területén, és egy szélesebb körű számítógép-tudomány és technika. Ezen kívül a betegeknek, mint a japán nyelvtanfolyamok és a „kultúra és a történelem Aizu” kínálják. A hallgatók képesek lesznek megérteni a regionális identitás tapasztalatait a japán kultúrában, majd aktívan vegyenek részt a világon alapuló identitását. [+]

Mi az Advanced ICT globális programját? Kezdve 1. évfolyam, figyelembe általános tanulmányok és speciális tanfolyamokat mind angolul, a diákok diplomával a graduális iskola. Ez a program folytatja az innováció és a fejlesztés az IKT területén, és egy szélesebb körű számítógép-tudomány és technika. Ezen kívül a betegeknek, mint a japán nyelvtanfolyamok és a „kultúra és a történelem Aizu” kínálják. A hallgatók képesek lesznek megérteni a regionális identitás tapasztalatait a japán kultúrában, majd aktívan vegyenek részt a világon alapuló identitását. Ez a program elfogadja a nemzetközi vizsgálatok, mint például a műholdas és IELTS, amely pedig a kényelem a külföldi pályázók. Ugyanez vonatkozik a japán nemzetiségű és külföldi állampolgárok Japánban. Ez a program felajánlja a rövid távú külföldi tanulás és a tengerentúli gyakorlat, mint a rendszeres természetesen. E program Ez az első all-in-angol akadémiai program Japánban amely tartalmaz számítástechnika és mérnöki szakmai oktatás. Ez biztosítja egyetemi hallgatók a lehetőséget, hogy megtanulják az alapvető ismereteket a számítástechnika és a mérnöki és gyakorlati ismeretek angolul. E program keretében a nemzetközi diákok és japán diákok tanulnak és élnek együtt. Ez a törekvés a diákok multikulturális és nemzetközi tapasztalatok, amelynek célja a növekedés a globális tehetségek. Fontossága Ez a program Elfogadásával a nagyobb számú kiváló diákok a világ minden tájáról, a környezetvédelem nemzetközi oktatás egyetemi javulni fog. Japán diákok csodálatos hatások a nemzetközi diákok hasonló korú velük. Ez a környezet lehetővé teszi a diákok úgy érzik, a tengerentúli sokkal közelebb hozzájuk. Ezek várhatóan aktívabban részt globalizáció programok, mint a külföldön tanuló és külföldi szakmai gyakorlat. Tananyag jellemzői... [-]

Kapcsolat
Cím
Aizu-Wakamatsu
Fukushima Pref.

Iitate, Fukushima Prefecture, 965-8580 JP
Közösségi Média