Tohoku University Of Art & Design

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Yamagata Prefecture és Yamagata City által 1992 áprilisában létrehozott Tohoku Művészeti Egyetem az első ilyen jellegű vállalkozás Japánban, ahol a kormány által finanszírozott pénzépítéssel működő egyetemet teljesen magánegyetemként működtetik.

A Tohoku Művészeti Egyetem a következő elveket vallja: a tudás széles körű átadása az akadémiai kultúra központjaként; teljes körű oktatás és kutatás a művészet és a formatervezés területén; olyan emberi lények ápolása, akik intellektuális, etikai és alkalmazott lehetőségeik fejlesztése közben örömet lelnek az alkotás folyamatában, amint a művészet és a tanulás egyesítése révén megvalósul; és hozzájárulni az akadémiai kultúra javításához és az ipar vitalizálásához.

Az egyetem Yamagatában található, a Tohoku régió központi részén. Ennek a területnek gazdag történelme van, kezdve az ősi Jomon Era eredeti japán kultúrájának gyökereivel több mint tízezer évvel ezelőtt. Ez a környezet segít elérni azt a célunkat, hogy új világlátást hozzunk létre a tudomány és a technológia felhasználásával, művészi alkotással és lelkiismeretes erőfeszítéssel együtt.

Helyszínek

Yamagata

Address
3-4-5 Kami-Sakurada
990-9530 Yamagata, Yamagata, Japán

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket