Ritsumeikan University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért válassza angol tannyelvű egyetemi programok Ritsumeikan Egyetem?

Angol-közepes

1

Gondolod, hogy mindig szükség van arra, hogy mutassa a japán készségek kap belépést japán egyetemek? Ritsumeikan Egyetem nem igényel japán jártasságot a diákok idején felvételi mi angol közepes Egyetemi programok.

Elektromedikai tanfolyamok angol, kivéve a japán nyelvi kurzusok, a programok lehetővé teszik a hozzáférést a különböző akadémiai hallgatók befogadására nem elég jó a japán.

Egyes tanfolyamok, nemzetközi diákok is van lehetőség, hogy megtanulják japán tagozaton megadása után ezeket a programokat annak érdekében, hogy a legtöbbet a diákélet Japánban.

Student Diversity

3.

Diák sokszínűség az egyik legvonzóbb jellemzője VT. 2015-ben, 1341 fokos kereső nemzetközi diákok 47 ország tanult a diplomás és egyetemi kurzusok. VT mindig ad sok esélye, hogy megfeleljen a diákok mind országok ismerős és területeken, ahol nagyon eltérő kultúra. Diák sokszínűség teszi az egyetemi élet izgalmas, és hozzájárul az eredményes tudományos tevékenység Japánban.

nagy helyszínek

3.

Ritsumeikan Egyetem négy egyetemen a Kansai régióban. Angol tannyelvű egyetemi szakon kínálnak ezen a három egyetemen.

A Global tanulmányok Major alapja a Kinugasa Campus északnyugat Kyoto City.

A Közösség és a regionális Policy Studies Major alapja az osakai Ibaraki Campus megnyílt 2015 Ibaraki városában, Osaka prefektúra.

Az Information Systems Science and Engineering Course, egy új programot a 2017 fog épülni a Biwako Kusatsu Campus Kusatsu City, Shiga prefektúra.

A 3 város könnyen megközelíthető egymástól.

Kyoto Ibaraki (Osaka) és a Kusatsu (Shiga) mindössze 20-30 perc.

Korlátlan lehetőségek a diákok

2.

Lehetőségek túl Japán

Ritsumeikan egyetem külföldi tanulmányi szerződések több mint 130 egyetem 30 országban és régióban. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy vegyenek részt külföldi tanulmányi programokat vagy fieldworks tengerentúli függ a nagy kiadók és tudományos területen.

Ezen túlmenően, VT a Dual egyetemi szak (DUDP), ahol a diákok keresni főiskolai fok mind az RU és rokon egyetemeken.

3.4.

Student lehetőségek és támogatás

RU-hez sok program, mint például off-campus önkéntes tevékenységek, gyakorlatok a külső szervezetek, on-campus peer támogató tevékenységek és hallgatói klubok különféle.

Van sok létesítmények és rendszerek támogatása a diákok. Pénzügyi és lakhatási támogatási rendszerek nemzetközi diákok körében. A nemzetközi diákok egy tanuló vízummal képesek, hogy egy tandíj csökkentést ösztöndíjat. Nemzetközi kollégiumi vagy berendezett apartmanok a nemzetközi diákok lehetővé teszi számukra, hogy egy jó környezet az élet, mint az egyetemi hallgatók.

4.5

Ösztöndíjak Nemzetközi Diákok

Tandíj csökkentési tervet alábbiakban tájékoztatás a tandíj csökkentési rendszer 2016 felvételi. A rendszer 2017 felvételi jelenleg vizsgálják, és változhatnak. Részletek a rendszer fog megjelenni a program honlapján azok véglegesítése.

 • 100% tandíjat mentességet
 • 50% tandíj csökkentése
 • 20% tandíj csökkentést

A tandíj csökkentését kínálják eredetileg egy évben, amely a tanulók felvételi értékelést. Második, illetve az azt követő években a tandíj csökkentése alapján ítéljük oda a diákok évfolyamon az előző tanév.

Egyéb rendelkezésre álló ösztöndíjak Nemzetközi Diákok példák ösztöndíjak a 2016:

 • JASSO ösztöndíj: 48.000 ¥ (US $ 427) havonta
 • Nemzetközi diákok segítség Ösztöndíj VT kar / személyzet: 250.000 ¥ (US $ 2226) évente

Részmunkaidős állás

A nemzetközi diákok tehetnek meg a részmunkaidős foglalkoztatás mind az on-campus és off-campus Japánban. Az óraszám nemzetközi diákok dolgozhatnak korlátozódik 28 óra hetente (napi 8 órában, szabadság alatt). Megkezdése előtt a részmunkaidő, a hallgatók megszerzéséhez szükséges "Engedély olyan tevékenységre eltérő megengedett jogállásáról Residence korábban megadott" (a részmunkaidős engedély) a japán Bevándorlási Hivatal.

Vízumkérdőívek tanulni Japánban

Miután elfogadás és befejezését a felvételi eljárások, az egyetem lehet alkalmazni nevében a kérelmezők a japán Bevándorlási Hivatal egy jogosultsági igazolást (COE). A COE szükséges a nemzetközi diákok, hogy alkalmazzák a "Student Visa hazájukban és szerezzen státuszát tartózkodási" Student "Japánban.

Ritsumeikan Egyetem első pillantásra

 • Ritsumeikan Egyetem választotta a japán kormány 1 Az egyetemek a "Top Global University Project" 2014-ben. A kiválasztott egyetemeken van szükség, hogy aktívan támogassák a globalizáció között japán egyetemeken.
 • 1900-ban alapított, Ritsumeikan büszkélkedhet története több mint 110 éves.
 • RU integrált egyetemen 14 főiskola és 20 doktori iskolák.
 • Jelenleg 4 Campuses a Kyoto City Kinugasa Area, Kusatsu City, Shiga prefektúra és Ibaraki városában Osaka prefektúra.
 • VT-nek világszerte öregdiák-hálózat 24 tengerentúli ága.
 • 1622 fok-kereső nemzetközi diákok 58 országból, 180 Plus nem-fokos nemzetközi diákok 27 ország 2016AY.
 • RU helyen volt No.1 a legtöbb külföldi oktatók egy japán egyetem 2015AY.
 • VT-nek a globális hálózat 435 partner intézmények világszerte. És mi van a külföldi tanulmányi megállapodások 137 egyetem 30 országban és régióban.
 • 99 +% a külföldi hallgatók, akik alkalmazzák az ösztöndíjak az angol tannyelvű egyetemi programok kaptak anyagi támogatást 2014AY.
 • Több mint 95% -a nemzetközi diplomások, akik kérik munkahelyek sikeresen van munkahely 2014AY.
 • RU volt rangsorolva No. 3 in QS Graduate Employability rangsor 2015 (Pilot) között japán magánegyetemek.
 • VT-nek több mint 600 diák klubok és körök mindenféle, beleértve a sport, a művészetek, a japán kultúra és minden között.
 • RU helyen volt No.1 megbízásából kutatás magánszektorbeli ágazatok országszerte 2014FY.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
 • Japán

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Nemzetközi Kapcsolatok - A Globális Tanulmányok

Campus Nappali 4 év September 2017 Japán Kyoto

A College of International Relations, Ritsumeikan Egyetem 1988-ban alakult, mint az első kollégium IR Nyugat Japánban. Ez Japán egyik vezető karok ennek a tudományos területen. [+]

A College of International Relations, Ritsumeikan Egyetem 1988-ban alakult, mint az első kollégium IR Nyugat Japánban. Ez Japán egyik vezető karok ennek a tudományos területen. Két Majors Nemzetközi kapcsolatok A College of International Relations kínál két szakon: a nemzetközi kapcsolatok Major (japán nyelv alapú), valamint a Global Studies Major (angol alapú). A Global Studies Major programot kezdődött 2011 áprilisában. Mindkét program kihívást a diákok véleménye a nemzetközi kérdésekben, és a hallgatókat a jövőben nemzetközi karrier és doktori iskolák. A diákok az egyes szakok jelentkezhetnek tanfolyamok a többi nagy (cross-felvételi). Vannak kivételek, például néhány tanfolyamok, de az előadás tanfolyamok, a diákok a nemzetközi kapcsolatok Major (japán-alapú) is eltarthat akár felét tanfolyamok angol, és a diákok a Global Studies Major (angol alapú) is igénybe vehet a fele a tanfolyamok japán. Három programok (1) Irányítás és Béke Program A hallgatók megismerkednek a változó állam a nemzetközi rend négy szög. A hallgatók: szerezni egy alapvető ismereteket a történelem, a megalakult a jelenlegi nemzetközi rend; megismerhetik a jogi rendszerek, amelyek támogatják a jelenlegi nemzetközi rend; elemezze a regionális politika az egész világon; és a kutatási módszerek a konfliktusmegoldás / béke megvalósulását. A végső cél ennek a programnak az a törekvés a tisztességes és békés nemzetközi rend. (2) Fejlesztés és fenntarthatóság Program Megnézi a kiegyensúlyozott fejlődés, amely fenntartható valamennyi régióban, nemzetek és társadalmak szerte a világon, a diákok kutatás, hogyan előnyös nemzetközi együttműködés és fejlesztés lehet elérni tudományos, szisztematikus és gyakorlati módszereket. A diákok nem csak nézni a nemzetközi együttműködést a nemzetek közötti és a nemzetközi... [-]

Bachelor Of Engineering Információs Rendszerek Tudomány (Isse)

Campus Nappali 4 év April 2018 Japán Kusatsu Kyoto + 1 további

Az új világban az információs és kommunikációs technológia, ahol kizárólag a helyi piacok gyorsan tűnnek el, globallyoriented műszaki és szociális készségek elengedhetetlenek a túlélés szinte minden szervezet és a munkavégzés. Az Information Systems Science and Engineering Course oktatja a diákokat, hogy legyen [+]

Program áttekintése: Az új világban az információs és kommunikációs technológia, ahol kizárólag a helyi piacok gyorsan tűnnek el, globálisan orientált műszaki és szociális készségek elengedhetetlenek a túlélés szinte minden szervezet és a munkavégzés. Az Information Systems Science and Engineering Course oktatja a diákokat, hogy váljon a szakemberek, akik produktív tagjai informatikai csapatok a világ bármely pontján, a tapasztalat és a tudás fejlesztése gyakorlati és kreatív megoldások új problémákat. A program ad alapot az alapjait a mérnöki és műszaki kompetencia dolgozni rugalmasan folyamatosan fejlődik hardver, szoftver, és a felhasználói igények. A diákok a program fejlesztése az információs rendszerek műszaki ismeretek szükségesek dolgozni, mint produktív csapat tagjai, és mint illetékes vezetők a változatos és dinamikus közösségek és szervezetek. Diplomához: Bachelor of Engineering Időtartam: 4 év Az oktatás nyelve: angol Éves bevitel: 50 diák Beiratkozás: április Elhelyezkedés: Biwako Kusatsu Campus Programtervezés A College of Information Science and Engineering kínál Information Systems Science and Engineering kurzus (ISSE) épülő ajánlásokat az Association for Computing Machinery (ACM) és az Institute of Electrical and Electronic Engineers (IEEE), míg megfelelő japán felsőoktatás szabványokat és irányelveket. Az egyre inkább kölcsönösen függő világban, a program elkészíti diplomások különböző szerepeket belül interdiszciplináris csapatok, meg a jelenlegi és a várható igényeket a társadalom, ahol a szinergia és kölcsönös megértés elengedhetetlen a sikerhez. A leendő Karrierek Lehetséges karrierje diplomásoknak a természetesen lehetnek a következő és így tovább: Big adatelemző e-önkormányzati rendszer mérnök Globális IKT támogatás specialista Globális számítógépes hálózatok specialistája Digitális művészetek és a humán szakember Üzenet a professzor "Megállapítottuk, a Information Systems... [-]

Bachelor Politikai Tudományok - Közösség és A Regionális Politikai Tanulmányok

Campus Nappali 4 év September 2017 Japán Osaka Kyoto + 1 további

A College of Policy Science-ben állapították meg Ritsumeikan Egyetemen 1994-ben, és ma már az egyik vezető központok a tanulmány a politika Japánban. A végén a 20. század hozta magával a problémákat érintő környezeti problémák, a városi problémák, és gazdasági szakadék, jelezve, hogy a határait iparosodott társadalmakban. [+]

Reagálás a társadalom igényeinek létrehozásával a College of Science Policy A College of Policy Science-ben állapították meg Ritsumeikan Egyetemen 1994-ben, és ma már az egyik vezető központok a tanulmány a politika Japánban. A végén a 20. század hozta magával a problémákat érintő környezeti problémák, a városi problémák, és gazdasági szakadék, jelezve, hogy a határait iparosodott társadalmakban. Ezt követően a kereslet az innováció különböző társadalomtudományok érdekében, hogy megoldja ezeket a problémákat az új növekedett. Ez vezetett a létrehozását a College of Science Policy, amely létrehozta tanfolyamok, amelyek az általános és interdiszciplináris társadalomtudományi, vezet az út megoldásában a szociális problémák a 20. században. Angol-alapú alapképzési szak: közösségi és regionális Policy Studies Major A College of Policy Science felajánlotta az angol alapú közösségi és regionális Policy Studies Major mert indult 2013-ban, a jelölést az Akadémia 20. évfordulóját. Három program a nagyobb: A fenntartható városi politika Program Ez a program középpontjában a várostervezés, környezeti és lakáspolitika, a közösség fejlesztése, valamint a katasztrófa-megelőzés közösségekben, és célja, hogy a fenntartható városfejlesztés és megoldani a környezeti problémákat. Regionális Gazdasági és Fejlesztési Program Ez a program középpontjában a regionális fejlődés, a nemzetközi kereskedelmi és pénzügyi, fejlesztési közgazdaságtan, az állami gazdaság és a gazdasági rendszerek keretként fejleszteni a regionális gazdaságok. Többszintű Kormányzás Program Ez a program középpontjában a többszintű kormányzás, a nemzetközi közrend, a nemzeti és helyi kormányzati együttműködés, alkotmányjog, közigazgatási és szociális jóléti politika. Recent Developments a College of Policy Science Egyedülálló együttműködés a különböző intézményekkel A College of Policy Science megállapodásokat írt alá számos önkormányzati, a nonprofit... [-]

Videók

AY2016 Introduction of the Ritsumeikan Academy

Students' Voice

A Day with Our Students

English-medium Undergraduate Programs, [International Relations]

English-medium Undergraduate Programs, [Policy Science]

English-medium Undergraduate Programs, [Information Science and Engineering]

Kapcsolat
Cím
56-1 Tojiin Kitamachi, Kita Ward, Kyoto, Kyoto Prefecture 603-8577, Japan
Kyoto, JP
Közösségi Média
Cím
Osaka, JP