Ritsumeikan University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért érdemes angol-középfokú egyetemi programokat választani a Ritsumeikan University ?

Az angol nyelvű alapképzési programok lehetővé teszik a különböző akadémiai tanfolyamokhoz való hozzáférést a japán nyelvtudás nélküli vagy korlátozott hallgatók számára.

Beiratkozás után a nemzetközi hallgatóknak lehetőségük lesz arra, hogy megtanulják a japán nyelveket a tantervben / kívül.

A diákok sokfélesége a RU egyik legvonzóbb jellemzője. 2019-ben 66 országból 2441 fokozatot kereső nemzetközi diák tanul a diplomás és egyetemi programjainkban. A RU mindig ad lehetőséget arra, hogy találkozzon a világ minden tájáról érkező diákokkal és a különböző kultúrákkal. A diákok sokszínűsége izgalmasvá teszi az egyetemi életet, és hozzájárul a gyümölcsöző akadémiai tevékenységekhez Japánban.

Ritsumeikan University négy kampusz található a Kansai régióban. Ezek közül az egyetemek közül háromban angol-középfokú alapképzési programokat kínálnak. A Global Studies Major és a Joint Degree Program a Kinugasa Campus-ban található, Kyoto City északnyugati részén. Közösségi és regionális szakpolitikai tanulmányok Major és a globális liberális művészetek az Osaka Ibaraki Campuson alapulnak, amely 2015-ben nyílt meg Osaka prefektúrában. Az Információs Rendszerek Tudomány és Mérnöki Tanfolyam a Biwako - Kusatsu Campusban található, Kusatsu városában, Shiga prefektúrában. A három város könnyen megközelíthető. Kyoto és Ibaraki (Osaka) és a Kusatsu (Shiga) vonattal csak 20-30 percet vesz igénybe.

Ritsumeikan University több mint 120 egyetemmel rendelkezik 32 országban és régióban külföldi megállapodásokon. A diákokat arra ösztönzik, hogy részt vegyenek külföldi tanulmányi programokban vagy külföldi munkákban a főbb cégek és a tudományos területek függvényében. Ezen túlmenően a VT működteti a Dual Undergraduate Degree Program (DUDP) programot, amelyben a diákok mind a RU-ból, mind a szövetséges egyetemekből főiskolai diplomát szerezhetnek.

A RU számos olyan programot kínál, mint például az önkéntes szabadidős tevékenységek, szakmai gyakorlatok, egyetemi egyetemi támogató tevékenységek és különféle klubok és körök, amelyeket a diákok működtetnek. A diákok nemzetközi diákjai Visa kérheti a tandíjcsökkentési ösztöndíjakat. A bútorozott lakásban vagy a campus kollégiumban elhelyezett szállás a Japánban élő korábbi tapasztalattal nem rendelkező diákok számára áll rendelkezésre. Ez biztosítja az angol-középfokú egyetemi hallgatók számára a jó környezetet, hogy összpontosítson tanulmányaikra és a napi kommunikációra a többi diákgal.

- Tandíjcsökkentési rendszer

Az alábbiakban a 2020-as felvételi tandíjcsökkentési programról van szó.

 • 100% -os tandíj-lemondás
 • 50% -os tandíjcsökkentés
 • 20% -os tandíjcsökkentés

A tandíjcsökkentést kezdetben egy évre kínálják, a hallgatók felvételi értékelése alapján. A második és az azt követő években a tandíjcsökkentést a hallgatói évfolyamok alapján ítélik oda az előző tanulmányi évben. Ez az ösztöndíj így változhat. Alkalmazza a lehető leghamarabb.

Ritsumeikan University egy pillantással

 • Ritsumeikan University választotta ki a japán kormány egyik egyetem a „Top Global University Project” 2014-ben kiválasztott egyetemeken van szükség, hogy aktívan támogassák a globalizáció között japán egyetemeken.
 • Az 1900-ban alapított Ritsumeikan közel 120 éves múltra tekint vissza.
 • A RU integrált egyetem, 16 főiskolával és 22 végzős iskolával.
 • Jelenleg 4 Kampusz van Kiotóban, Kyoto prefektúrában, Kusatsu városban, Shiga prefektúrában és Ibaraki város Osaka prefektúrában .
 • Az RU egy világméretű alumni hálózattal rendelkezik 24 tengerentúli fiókkal.
 • 2441 diplomát kereső nemzetközi diák 66 országból, plusz 180 nem diplomázott nemzetközi diák 27 országból.
 • A japán egyetem legtöbb külföldi oktatója közül a RU az 1. helyen állt.
 • A RU világszerte 441 partnerintézményi hálózattal rendelkezik. Tanulmányait külföldön is megkötöttük 137 országban, 30 országban és régióban.
 • A nemzetközi hallgatók 99% -a részesült az ösztöndíjra pályázó angol nyelvű egyetemi programokban.
 • A nemzetközi diplomások több mint 95% -a sikeresen megszerzett munkát.
 • Az RU a japán magánegyetemek között a QS Graduate Employability Rankings 2015-ban (pilóta) lett a 3. helyezéssel.
 • Az RU 450 tanulói klubot és mindenféle körből áll, köztük sport, művészet, japán kultúra és minden között.
 • A magánszektorbeli iparágak országos szintű megbízásba vett kutatásában a RU az 1. helyen állt.

Helyszínek

Kyoto

Address
56-1 Tojiin Kitamachi, Kita Ward, Kyoto, Kyoto Prefecture 603-8577, Japan
Kyoto, Kiotó prefektúra, Japán

Osaka

Address
Osaka, Oszaka prefektúra, Japán

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket