Nagoya City University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Nagoya City University (NCU) elődei a Nagoya City University Női Orvosi Főiskola és a Nagoya Gyógyszerészeti Főiskola. 1950-ben az NCU megkezdte a két kar egyesítését, nevezetesen: az orvosi iskolát a régi oktatási rendszer alatt és a gyógyszerészi karot az új oktatási rendszer alatt. 1955-ben az NCU az új oktatási rendszer keretében létrehozta az Orvostudományi Karot.

Visszatekintve két elődjének történetére, a Nagoya Gyógyszerészeti Főiskola 1884-ben jött létre, mint a Nagoya Gyógyszerészeti Iskola nevű magániskola. Ezután 1936-ban a Nagoya Gyógyszerészképző Iskolára és 1949-ben a Nagoya Gyógyszerészeti Főiskolára nőtt. Másrészről a Nagoya Női Orvosi Főiskola 1943-ban jött létre, mint ötéves iskola, amelyet korábban "Nagoya Városi Női Felső Orvostudományi Iskolának" hívtak. az akkori elhívásra. Ez volt az ország első nyilvános "női orvosi főiskolája". 1947-ben további három előkészítő tanfolyamot szervezve Nagoya Női Orvosi Főiskolává vált.

Időközben a Nagoya Városi Kórházat, az NCU Egyetemi Kórház elődjét 1931-ben hozták létre egy hozzá tartozó ápolóiskolával együtt. Ez a kapcsolt ápolóiskola tagsággal rendelkező Nőjóléti Középiskolává, majd az NCU Ápolóiskolájává, majd a Nagoya City University Ápolási Főiskolává, végül az NCU jelenlegi Ápolóiskolájává fejlődött.

Helyszínek

Nagoya

Address
Sakurayama Campus
1, Kawasumi, Mizuho-cho, Mizuho-ku

467-8601 Nagoya, Aichi prefektúra, Japán

Nagoya

Address
Takiko Campus
1, Yamanohata, Mizuho-cho,
Mizuho-ku

467-8501 Nagoya, Aichi prefektúra, Japán

Nagoya

Address
Tanabe-dori Campus
3-1, Tanabe-dori, Mizuho-ku

467-8603 Nagoya, Aichi prefektúra, Japán

Nagoya

Address
Kita Chikusa Campus
2-1-10, Kita Chikusa, Chikusa-ku

464-0083 Nagoya, Aichi prefektúra, Japán

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket