NUCB

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Nagoya Japán - Kelet-Ázsia szíve

Kelet-Ázsia szívében fekszik, Japán négy nagyobb szigetet foglal magában, amelyeknek több mint 126 millió lakosa van. Japán a legmagasabb számú Nobel-díjas nyertese bármelyik ázsiai országnak, és 2000 óta a második legmagasabb ország. Japán a világ harmadik legnagyobb nemzetgazdasága, Nagy-Nagoya, a kézműves kézművesség központja , amely évente közel 1% -át teszi ki a világ GDP-jének. Japán harmadik legnagyobb városa, a Nagoya Tokió és Kiotó között helyezkedik el, és jól ismert számos természeti látványosság és turisztikai látványosság közelében, és remek hely a tanuláshoz és az időtöltéshez Japánban is.

Felejthetetlen élmény Japánban

A japán tanulás lenyűgöző élményt kínál a nemzetközi diákok számára, amelyek segítenek abban, hogy személyesen fejlődjenek, és új perspektívákat láthassanak. Japán az egyik legbiztonságosabb ország a világon, és az innováció élvonalában ismert világszínvonalú oktatást. A lélegzetelállító természeti táj, négy lenyűgöző évszak, a gazdag kultúra és a kiemelkedő konyha által körülvett hely gondoskodik arról, hogy az idejük itt emlékezetes legyen. Több mint 250.000 nemzetközi hallgatóval és emelkedővel Japán a nemzetközi diákok egyik legnépszerűbb úticélja.

Egyetem

Nisshin campusunk egyik legfontosabb jellemzője, hogy az oktatási létesítmények és sportlétesítmények egyetlen campuson vannak, ami aktív hallgatói élethez vezet. A fő kampusz körülbelül 1,5-szerese a tokiói Disneylandnek és gyönyörű természeti környezetben.

Foglalkoztatás

A 99,2% -os sikerességi ráta egy dedikált csapattal rendelkezik, hogy segítsük a diákokat karrierjük megtalálásában. Van lehetőségünk is

2017-től az NUCB már 54 országban 130 vezető üzleti iskolát hozott létre diákcsere partnerséget. A hallgatói csereprogram keretében a diákok új szakmai dimenzióval bővülhetnek. A partneriskolákban felmerülő tandíjakat lemondanak, a kiváló tudományos végzettségű diákok pedig további ösztöndíjakat vehetnek igénybe az utazási és tartózkodási költségek fedezésére.

Helyszínek

Nagoya

Address
470-0193 Nagoya, Aichi prefektúra, Japán

Akkreditáció