Doshisha University, The Institute for the Liberal Arts

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Intézet Bölcsészettudományi (ILA) a Doshisha Egyetem, Japán egyik legrégebbi és legkiemelkedőbb egyetemek, kínál világszínvonalú tanulmányaikhoz. Mivel a diákok tanulmány fokozatot tesznek szert nemzetközi tapasztalatok Japánban és lehetőségük van a tapasztalatszerzést külföldön, gyakornok, és tanulni a japán nálunk elismert Center japán nyelv és kultúra. Tanul a ILA kínálja a legjobb mindkét világból: egy kis Institute belül egy nagy egyetem.

A különböző nemzetközi kar mind aktív kutatók és újítók a saját területén. Az intézet kis bölcsészettudományi főiskola légkör és szemináriumok lehetővé teszik a diákok széles körű hozzáférést biztosít a kar szakértelmét. Mivel a diákok tanulni fokozatot, oktatók kihívást a diákok nem csak érdekes válaszokat, de megfogalmazni és feltenni érdekes kérdés.

ILA megközelítése alapképzésben interdiszciplináris, amely mélyreható vizsgálatát Japán, amely megkönnyíti szélesebb összehasonlító kutatás. Az Intézet csapata a tudományos és adminisztratív minden érthető, hogy fontos a helyi és globális kontextusban, és ezzel együtt a diákok, felhívni a saját tapasztalatait az élet- és kutatása az egész világon. A mai világban, egy nemzetközi oktatási, szakmai tapasztalat, a globális hálózatok és a nyelvi készségek megadja a versenyelőnyt, hogy segítsen sikerrel.

A tandíj rendkívül versenyképes, és minden bejövő nemzetközi hallgatók (főiskola vízummal) figyelembe kell venni a csökkentését tandíj. Doshisha számos más versenyképes diákok ösztöndíjára.

2011-ben fogadta el az első hallgatók és biztosak vagyunk abban, bővülő távolabbi jövőben. ILA osztályok csatlakozott Doshisha diákok osztályok között az egyetem, és cserediákok a mi világméretű hálózata partner egyetemeken.

Mint a történelmi és dinamikus város Kyoto, van szemünk összpontosított globalizált világ a jövőben a lábunkat helyezzük határozottan a helyi tudás a hagyományok.

Kyoto beállítás biztosítja a kivételes kulturális élmény, amely egyesíti a legjobb hagyomány, éjszakai élet, és dinamikus munkalehetőségek a modern Japánban. Doshisha kap sürgetése mintegy 600 új állás minden évben a nemzetközi diákok és 98% a diplomások sikeres munkát találni.

Doshisha University legfontosabb tényeket:

Magánegyetem 1875-ben alapított 14 karok és 16 doktori iskolák 2000 oktatók 25000 egyetemisták és diplomások 2400
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BA-k »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BA

BA Bölcsész

Campus Nappali 4 év April 2018 Japán Kyoto

A BA Liberal Arts Program a ILA jelent csúcspontja világszínvonalú megközelítéseket egyetemi bölcsészettudományi oktatás. Az intézet egyesíti saját észak-amerikai bölcsész főiskolai légkör és oktatási megközelítés a hangsúlyt a közötti partnerség kialakítása a diákok és a tanárok a kis, interaktív osztályok az angol. A diákok szembesül, hogy felelősséget vállaljon saját tanulási, fejlesztése a kritikus olvasási intenzív olvasás, gondolkodás, írás, és a vitát. Az Intézet kar tagjai kihívást a diákok nem csak érdekes válaszokat, de megfogalmazni és feltenni érdekes kérdés. [+]

BA Liberal Arts

A BA Liberal Arts Program a ILA jelent csúcspontja világszínvonalú megközelítéseket egyetemi bölcsészettudományi oktatás. Az intézet egyesíti saját észak-amerikai bölcsész főiskolai légkör és oktatási megközelítés a hangsúlyt a közötti partnerség kialakítása a diákok és a tanárok a kis, interaktív osztályok az angol. A diákok szembesül, hogy felelősséget vállaljon saját tanulási, fejlesztése a kritikus olvasási intenzív olvasás, gondolkodás, írás, és a vitát. Az Intézet kar tagjai kihívást a diákok nem csak érdekes válaszokat, de megfogalmazni és feltenni érdekes kérdés.

Bár koncentrálva a következő három klaszter-japán társadalom és a globális kultúra, japán üzleti a globális gazdaságban, vagy a japán politika és Global Studies-diákok arra ösztönzik, hogy kialakítsák saját egyedi négyéves tanterv tanulmányi, választás a sokféle osztályok kínált az intézet, a Center for japán nyelv és kultúra, valamint több száz egyetemi osztályok kínált japán más karon, például a karok Letters, társadalomtudományok, közgazdaságtan, kereskedelmi, jog és Politikai Tanulmányok. Továbbá, mivel a Doshisha Egyetem graduális, mind Intézet a diákok a lehetőséget, hogy beiratkozik hitel-kereső kurzusok a más egyetemeken működő "A konzorcium egyetemek Kyoto," beleértve Kyoto University, Ritsumeikan University, Kyoto Seika Egyetem és Kyoto Sangyo Egyetem.... [-]


Kapcsolat

Doshisha University

Cím Doshisha University, Kamigyo-ku
602-8580 Kyoto, Japán
Honlap http://www.doshisha.ac.jp/
Telefon +81 75-251-3120