愛知工科大学

Bevezetés

Hivatalos Leírás

愛知工科大学rendelkezik azokkal az erőkkel ("motiváció" és "motiváció"), amelyek szükségesek az "álmok függetlensége és megvalósulása" oktatási cél eléréséhez az együttműködésen alapuló tanulás révén, amelynek során az emberek egymással szembesülve megvitatják, kölcsönhatásba lépnek, megértik egymást és tanulnak, miközben egymást tanítják. Sok embert fogadunk el, akik motiváltak önmaguk és alapvető tudományos képességeik (matematikai feltárási képességük, olvasási képességük, tudományos gondolkodási képességük) növelésére az "emberség" és a "képesség" megszerzésével.

Matematikai feltárási erő:
A diákoknak kötelező a matematika tantárgyak egy csoportját felvenni és elsajátítani a középiskolában, amely képes megismerni a probléma jellemzőit, felhasználni a vonatkozó matematikai ismereteket és logikai képességeket, valamint megoldani a problémát.

Olvasási képesség:
A hallgatóknak japán és angol nyelvet kell megszerezniük és elsajátítaniuk a középiskolában, képesek megérteni, használni és elmélkedni a japán vagy angol tankönyvekben.

Tudományos gondolkodás:
A hallgatóknak a középiskolában kémiát vagy fizikát kell tanulniuk vagy elsajátítaniuk, a tudományos ismeretek felhasználásának, a kérdések tisztázásának és bizonyítékokon alapuló következtetések levonásának képességével.

Helyszínek

Gamagori

Address
愛知県蒲郡市西迫町馬乗50-2
443-0047 Gamagori, Aichi prefektúra, Japán

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket