University of the Commonwealth Caribbean

Bevezetés

Hivatalos Leírás

UCC - hagyományosan kiemelkedő

UCC egy affiliate / elismert intézmény, a University of London. UCC programok is akkreditált, elismert regionális akkreditáló testület, és tekinthető az egyik legnépszerűbb magánegyetemek a Karib-térségben. UOL nemzetközileg akkreditált és elismert egyik legrangosabb egyetemek a világ.

KIK VAGYUNK

A University of Commonwealth Karib-térség (UCC), a legnagyobb magánintézmény Jamaica, és tagja az Amerikai Államok Szervezete (OAS) konzorcium.

2002-ben, az Institute of Management Sciences (IMS - est Január 1992) összevonták a Institute of Management and Production, (IMP - est. Január 1976) létrehozására UCC, a premier felsőfokú oktatási segédeszközként nyújtó egyének képesek követni a tudományos álmok rugalmas tanulmányi lehetőségek és problémamentes fizetési lehetőségek.

AMIT CSINÁLUNK

Büszkék vagyunk arra, hogy a hallgatók világszínvonalú oktatási programok és magasan képzett és minősített oktatók. Programunk kínált fel viszonyítási nemzetközi szabványoknak, és úgy tervezték, hogy a diplomások a versenyt a gyorsan változó globális piacon.

Ahol ez történik

A REACH túlmutat partján Jamaica. Mi partnere neves felsőoktatási intézmények regionális és globális szinten, hogy összehozza a legkülönfélébb lehetőségeket minden leendő hallgatók.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés Pre-Meds » Megjelenítés M.D. » Megjelenítés Tanfolyamok » Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BSc

A Természettudományi és Műveleti Menedzsment Tudományos Fokozatot Szerzett

Campus Nappali Részidős 4 év September 2018 Jamaica Kingston + 1 további

A Bachelor of Science fokozat a termelés és a műveletek menedzsment erős üzleti kapcsolatban álló alap modulok, a szakosodott modulok, amelyek középpontjában a termelés a gyártási környezet és az üzemeltetés menedzsment. [+]

4 éves diploma

A Bachelor of Science fokozat a termelés és a műveletek menedzsment erős üzleti kapcsolatban álló alap modulok, a szakosodott modulok, amelyek középpontjában a termelés a gyártási környezet és az üzemeltetés menedzsment.

Ez a Bachelor of Science fokozat egy 4 éves program. Ön választhat a tanfolyamok vagy modulok kiválasztásával, így a tanfolyamot nappal, estén vagy vasárnapon keresztül végezheti.

A diákok választhatnak egy akkreditált Tudományos fokozatot a termelési és üzemeltetési menedzsment díjazásban, 2 év tanulmányi idő után (64 óra hitel) ebben a programban.

Természetesen céljai

A diákok kompetensek lesznek, ha képesek:... [-]


Bachelor of Science in Business Administration

Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali Részidős 4 - 5 év September 2018 Jamaica Kingston + 1 további

[+]

Érett bejegyzés: 5 évig vagy annál fiatalabbnak kell lennie, legalább 25 éves korban, Küldje el az egyetemi képesítéseket, részletes önéletrajzot, álláslevelet és 3 szakmai referenciát.

[-]

Bachelor Of Science In Informatika

Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali Részidős 4 - 5 év September 2018 Jamaica Kingston + 1 további

A program célja, hogy készítsen IT szakemberek, akik képesek alkalmazása során széles körű ismeretekkel az információs technológiák és üzleti kérdésekben a tervezési és építési hálózatok. [+]

Bachelor of Science in Information Technology

A program célja, hogy készítsen informatikai szakemberek, akik képesek alkalmazása során széles körű ismeretekkel az információs technológiák és az üzleti problémák a tervezési és építési hálózatok, adatbázisok vagy weboldalak megoldani szervezeti kérdéseket. A mértéke is felkészíti a tanulókat, hogy képes legyen megérteni a hatását az információs rendszerek a szervezetekben, és információkat döntéshozatal támogatása.

[-]

Videók

Study Jamaica

Kapcsolat
Cím
University of the Commonwealth Caribbean - Main Academic Campus: 17 Worthington Avenue
Kingston, St. Andrew Parish, JM