Tel-Hai College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tel-Hai College akadémiai egyetemi és posztgraduális programokat kínál, amelyek az ország vezető egyetemeivel párhuzamosak, és tehetséges diákokat és kutatókat vonzanak az északi perifériába.

Bevezetés

Tel-Hai College , melyet az alapítói úttörő kiválóság és vállalkozói szellem ihlette, az Izrael északi Galileai felsőoktatásának és tudományos kutatásának növekvő vezetője.

A látványos táj szívében elhelyezkedő Tel-Hai egyedülálló galileai jellegű hubjává vált, amely csodálatos tudósokat és tehetséges fiatal felnőtteket vonz be Izraelből és világszerte. A Hula-völgy különböző ökoszisztémáival szomszédos Tel-Hai helyszíne, a Nagy Rift völgye mentén elterülő mezőgazdasági és madárvándorlási útvonalak, az Izrael illékony északi határai mentén szétszóródó frontközösségek kijelölik annak küldetését, hogy feltárják és létrehozzák a a régió erőforrásai a globális jelentőségű tudomány és tudomány létrehozásához. A Tel-Hai 1996-ban önálló tudományos intézményként elismert fő szakterületei az egészségügy, a környezetvédelem és a biotechnológia. Az Akadémia tudományos kiterjedésének és tudományos állóképességének nagy része a Kirigát Shemonában található MIGAL - Galilee Kutatóintézethez való stratégiai kötődéséből ered. Tel-Hai az egyetlen olyan iskola Izraelben, aki rendelkezik társult kutatóintézettel.

Küldetés

A Főiskola a térség változatos természeti erőforrásait hasznosítja, hogy kiváló tudományos és innovatív tudományos kutatást hozzon létre, amely növekedést eredményez a Galileai közösségekben. Tel-Hai tehetséges diákokat és kiemelkedő oktatókat vonz Izraelből és a világból, kihasználva tudományos tevékenységét a Galilea stratégiai és gazdasági fejlődéséhez.

Látomás

A Főiskola a Galilea tudományos és tudományos vezetőjeként fog szolgálni, elkötelezett az egyetemi kiválóság, az innováció és az alapítói úttörő szellem mellett.

értékek

Tel-Hai együttműködési kultúrát, kritikus diskurzust, kíváncsiságot fejleszt és fenntart, miközben folyamatosan új ismereteket és betekintést keres. A főiskolai vezetés fenntartja a közepén lévő valamennyi személy tudományos szabadságát és szólásszabadságát.

114155_MaLi20171225-0872.jpg

114162_Galileegoesglobal-advertisment.jpg

Virtuális túra - Tel-Hai College

Helyszínek

Kfar Giladi

Tel-Hai Academic College

Address
road 9977, Upper Galilee, Israel
1220800 Kfar Giladi, Északi körzet, Izrael
Telefonszám
+972 4 8181785

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: