Technion International

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Technion - Izrael Institute of Technology egy kiemelkedő központja a tudomány, a technológia és az alkalmazott kutatás számára, és a világ egyik vezető tudományos és mérnöki egyeteme. A Technion egy 1912-ben alapított állami egyetem, Izrael legrégebbi egyeteme. A Technion campus Haifában, a Carmel hegyen található, kilátással a Földközi-tengerre.

Az egyetem egyedülálló tudományos és mérnöki egyetemi és egyetemi programokat kínál angolul. Az intézet az 1. helyen szerepel a digitális oktatás világszerte (Times Higher Education), a világ 8. egyeteme a Nobel-díjasok előállítása és a 7. hetedik egyetem a mesterséges intelligencia (CS Rankings) számára.

A Technion az innováció és az agyi erő egyik fő forrása, amely a gazdaságot mozgatja. A Technion diplomások az izraeli csúcstechnológiával rendelkező munkaerő 70% -át képviselik. Megalapították Izrael ipari infrastruktúráját, megerősítették technológiai védelmi képességeit és úttörő szerepet játszottak technológiai alapú vállalkozásukban. Ezek megszerezték az ország hírnevét a világ „Startup Nation” -ként. A modern campuson helyezkedik el, és a Technion egy kiemelkedő oktatók otthona, köztük három legutóbbi Nobel-díjas, valamint a neves öregdiákok hosszú listája, köztük mérnökök, tudósok, orvosok, professzorok és vállalkozók. Az intézetet a világ egyik vezető vállalkozói ökoszisztémájaként is elismerték, és a tekintélyes EuroTech Universities Alliance hatodik tagjává vált, amely a legmagasabb szintű kutatás-alapú egyetemek hálózata, ismert tudományos kiválóságáról és élénk innovációs ökoszisztémáiról.

A Technion Haifában, Izrael harmadik legnagyobb városában található. Számos étteremmel, stranddal és kulturális helyszínnel rendelkezik, valamint multikulturális népességgel rendelkezik. A Haifa a világ egyik legnagyobb technológiai vállalatának otthona, ideértve az Apple (az Egyesült Államokon kívüli egyetlen K + F központ), a Microsoft, az Amazon és egyebeket.

137856_137725_summerschool.jpgTechnion International","author_url":"","source":""}" alt="137856_137725_summerschool.jpg" />

Technion International

Technion International felügyeli a Technion összes nemzetközi akadémiai programját, és támogatja nemzetközi kezdeményezéseit és akadémiai megállapodásait külföldi partnereivel világszerte (több mint 200 egyetem és kutatási keretrendszer). Szolgáltatja az összes bejövő és jelenleg beiratkozott nemzetközi hallgatót az egyetemen, és elősegíti a beilleszkedést a Technion közösségbe.

Tapasztalja meg a mérnöki kiválóságot és az innovatív külföldi gondolkodást

Csatlakozzon a több mint 30 ország diákjaihoz, és válasszon a fejlett mérnöki, tudományos, vállalkozói és innovációs programok széles választékából. A külföldi tanulmányainak részeként felkészülhet az élénk hallgatói életre, a campus modern hálótermeiben élve, a Technion kiváló sportolási lehetőségeinek kihasználásával, a héber (opcionális) tanulásával, valamint az izgalmas társadalmi és kulturális tevékenységekben való részvétellel.

Tudományos programok és kutatási lehetőségek angolul

A Technion által akkreditált akadémiai programok és kutatási lehetőségek széles skáláját kínáljuk, teljes egészében angolul tanítva, egész angolul. A Technion magas szintű tudósok, interdiszciplináris hozzáállás és a gyakorlati tanulás megközelítésének egyedülálló keveréke, amelyet a legmodernebb oktatók és az élvonalbeli lehetőségek segítenek elő, és olyan tanulási tapasztalatokat tesz lehetővé, amelyek felkészítik a hallgatókat arra, hogy kiemelkedjenek jövőbeli tudományos és szakmai karrierjükben.

Egyablakos üzlet a nemzetközi hallgatók számára

Technion International gondoskodik az összes nemzetközi hallgatói szolgáltatásról, ideértve a felvételt, a tudományos adminisztrációt, a lakhatást, a tanácsadást, az orientációs programokat és az egyéb segítségnyújtást. Kulturális és társadalmi tevékenységeket is szervez, ideértve az izraeli kirándulásokat, az izraeli kultúráról szóló előadássorozatot és egyebet.

Kimenő hallgatói csereprogramok

Technion International kezeli az összes intézet tudományos együttműködési partnerségét, támogató szolgáltatásokat nyújtva a Technion hallgatói számára, akik külföldi hallgatói csereprogramokra jelentkeznek vagy beiratkoztak.

Élethosszig tartó lehetőség

Csatlakozzon hozzánk egy felejthetetlen alkalomra, hogy megtanuljon új módszereket a modern mérnöki és tudományos problémák és kihívások közelítéséhez Izraelben, gazdag a történelemben és a mérhetetlen tudományos fejlődésben, és a világ „Startup Nation” néven is ismert.

137855_137726_screen.jpgTechnion International","author_url":"","source":""}" alt="137855_137726_screen.jpg" />

Helyszínek

Haifa

Address
Technion - Israel Institute of Technology,
2nd floor Technion City

3200003 Haifa, Haifa körzet, Izrael

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket