האוניברסיטה הפתוחה (The Open University of Israel)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük az Open University

Az Open University of Israel (OUI) ajánlatok Héber-hangszórók A külföldi lakóhellyel rendelkező, átmeneti vagy állandó jelleggel a lehetőséget, hogy folytassa egyetemi tanulmányait Héber az egyetemen.

Az Open University egyik nyolc egyetem Izraelben.

Biztatására a Felsőoktatási Tanács Izraelben, és a felügyelete alá tartozó, a OUI felismerte a vízió, amely a múltban távolinak tűnt, és irreális -, hogy megnyitja a kapuit a felsőoktatás valamennyi héber anyanyelvű aki arra törekedett, tudás és aki alkalmazására való képesség magukat egyetemi tanulmányait.

Az Open University nincs felvételi követelmények:

Tanulók iskolai képességek nem mérik illetve oklevelek tanúsítják, hogy korábbi tanulmányok, sem az eredmények a pszichometriai tesztek és egyéb feltételek. A képességek minden egyén, aki tanulmányait az Open University értékelését kizárólag alapján bizonyított eredményeket ért el tagozaton a OUI.

Nem kell részt venni az előadásokon az Open University:

Az Open University jön a diákok bárhol is legyenek. Helyettesíti a rendszeres előadások más akadémiai keretek, az OUI kifejezett írásbeli anyagok szabott az önálló tanulás által kifejlesztett csapat áll tanszékvezetőiből a OUI és más egyetemek, oktatási szakemberek, a szerkesztők és a grafikusok.

Kezdete előtt minden félévben, tankönyvek, az olvasók és a tanulást elősegítő küldünk a diákok. Az írott anyag jön világos és részletes utasításokat illetően javasolt módszer tanulmány, valamint a várható fejlődés ütemének.

A OUI a diákok egy átfogó tanulmány program enyhítését célzó önálló tanulás folyamatában, így tanul egy kellemes élmény, és visszajelzést adnak. Ez a rendszer magában foglalja a bemutató foglalkozások (csak Izraelben), feladatok (benyújtani a OUI, és visszatért átfogó visszajelzést) és a számítógépes tanítási rendszer, amely a kurzus honlapok, amelyek egy virtuális campus a könyvtár, és a hozzáférést a kar és a társaik, akikkel a diákok fenn tudja tartani a folyamatos kapcsolatot. Záróvizsgák tartanak szerte az országban végén minden félévben; hallgatók külföldi tesztelik az izraeli konzulátusok és követségek közelében lakóhelyükhöz.

Mintegy 38.000 diák az egész országban és több száz héber nyelvű diákok világszerte - az Egyesült Államokban, Európában, a Távol-Kelet, Afrika és Ausztrália - tanulmány az Open University felé graduális és posztgraduális bizonyítványok, oklevelek, valamint a személyes gazdagodás.

Az Open University kínál több mint 40 egyetemi tanulmányi programok a bölcsészettudományok, társadalomtudományok, természettudományok, a matematika, Computer Science and Engineering. A programok listája folyamatosan bővül.

Posztgraduális képzési programok jelenleg kínált tartalmaznak M.Sc. -ben számítástechnika, MA Demokrácia Kutatások (Interdiszciplináris), MA Kultúratudomány, MA Biológiai Thought, A Master of üzleti adminisztráció (MBA) és egy MA oktatás A két pálya - "Learning Technologies" és a "Learning Systems". A következő egyetemi programok kínálnak a hallgatók külföldön: A mbaAz M.Sc. -ban számítástechnikaÉs a MA Demokrácia Kutatások.

Minden Open University fok által akkreditált Felsőoktatási Tanács Izraelben.

Elkötelezettek vagyunk, hogy aktívan kommunikáció javításával veled, hogy bővíti a lehetőségeket nyitott meg, a kutatási, fejlesztési, azzal a céllal, hogy javítsák a technológia gazdag segédletek, hogy segítsen a vizsgálatok, hogy a tanulmányok külföldről kellemes és közelebb hozzák hozzánk, ha csak virtuálisan is.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Héber

Megjelenítés BAs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BA

BA (ba) Az Oktatásban

Campus Nappali Részidős October 2017 Izrael Ra'anana

A cél az alapképzésben tanulmányokat az Open University, hogy a diákok egy széles háttér és alapos elméleti és gyakorlati szempontból a természettudományos oktatás, fejleszteni betekintést folyamatok az oktatás, tanulás, tanítás, értékelés, tanterv és a tanulási nehézségek és a vonat diplomások képesek önálló tanulást. [+]

Az oktatás célja tanulmányok Főiskolai diplomát az Open University, hogy a diákok egy széles háttér és alapos elméleti és gyakorlati szempontból a természettudományos oktatás, fejleszteni betekintést folyamatok az oktatás, tanulás, tanítás, értékelés, tanterv és a tanulási nehézségek és a vonat diplomások képesek önálló tanulást. Foglalkoztatási lehetőségek A diplomások oktatási sok és változatos. Sok diplomás sikeresen integrálták a különféle oktatási és képzési az oktatási rendszer és a különböző szervezetek. BA in Education is lehetővé teszi, Tanulmányok folytatásának Diplomás (mester és doktori képzés) a különböző területeken a társadalomtudományokban az egyetemeken világszerte. Open University diplomások, aki olyan főiskolai diplomát a Tanács által elismert felsőoktatási szerzett elismerést és megbecsülést világszerte. Ezen kívül, mivel a különleges jellegét a tanulmányait az Open University, Open University diplomások hírnevét felnőtteknek öntanuló, haladási képességet, a függetlenség a gondolat, az önfegyelem és a képesség, hogy a kitűzött célokat, és eléjük. Módszer a tanítás Open University lehetõvé teszi a tanulási feltételeit a tanulók egyéni igényeinek. A diákok kapnak minden tananyagok, hogy otthon, de ők Nem mérjük tanulmányaikat: Hogy segítsen nekik látszanak csapatok tanfolyamok és más eszközökkel, mint a bemutató foglalkozások, face-to-face (és bizonyos kurzusok is nehézségekbe online), óra irányelv telefonon, kapcsolattartó e-mail, amelynek létszáma természetesen azt jelenti, technológiai segédanyagok, tananyagok on-line (video felvételek, előadások, tanulmány útmutatók Online stb), egy online rendszer benyújtásának feladatok és a személyes visszajelzést feladatokat. Vannak még tanfolyamokat newsgroups (fórumok), és a chat, lehetővé téve érintkezés társaik és a személyzet természetesen. Tanítási módszer lehetővé teszi az Open University Nyelvtanulás külföldön. A külföldi hallgatók az Open University is ugyanolyan... [-]

BA (ba) Politológia és Nemzetközi Kapcsolatok

Campus Nappali Részidős October 2017 Izrael Ra'anana

A program célja, egyetemi politológiai Az Open University, hogy a hallgatók a szükséges tudással, elemző eszközök és alapos ismerete elméleti és gyakorlati szempontból a politológia és nemzetközi kapcsolatok. Képzés diplomások ezeken a területeken képesek az önálló tanulásra, hogy segítsen nekik sikeresen integrálódott a különböző pozíciókat az állami és a civil szféra (erről majd később a "foglalkoztatási lehetőségek") [+]

A cél a politikai tudományok programot Főiskolai diplomát az Open University, hogy a hallgatók a szükséges tudással, elemző eszközöket és mély megértése elméleti és gyakorlati szempontból a politológia és nemzetközi kapcsolatok. Képzés diplomások ezeken a területeken képesek az önálló tanulásra, hogy segítsen nekik sikeresen integrálódott a különböző pozíciókat az állami és a civil szféra (erről majd később a "foglalkoztatási lehetőségek"). Módszer a tanítás Open University lehetõvé teszi a tanulási feltételeit a tanulók egyéni igényeinek. A diákok kapnak minden tananyag otthon, de nem elszigetelt tanulmányaikat: tanfolyamok, hogy segítsen nekik kitűnjön csapatok és más eszközökkel, mint a bemutató foglalkozásokat személy (és egyes online kurzusok találkozások), óra telefon útmutatást, forduljon a tanfolyam csapat email, technológiai segédanyagok, Online tananyagok (video felvételek, előadások, internetes tanulási útmutató, stb), egy online rendszer benyújtásának feladatok és a személyes visszajelzést feladatokat. Ezen kívül vannak olyan tanfolyamok newsgroups (fórumok), és a chat, lehetővé téve érintkezés társaik és a személyzet természetesen. Tanítási módszer az Open University is lehetővé teszi az izraeli diákok Nyelvtanulás külföldön. A külföldi hallgatók az Open University is ugyanolyan feltételekkel, mint a diákok tartózkodó Izraelben, függetlenül annak lehetőségétől való részvétel a face-to-face utasítást. Ha szeretne tanulni egyetemi politológiai és nemzetközi kapcsolatok magas tudományos szinten, mindössze annyit kell tennie, hogy iratkozzon fel az első természetesen az Open University. A regisztráció nem feltétele a bemutatása a középiskolát, pre-egyetemi kurzust vagy állva pszichometriai teszt. A tananyag Politológia áll szükséges és választható kurzusok. Kötelező kurzusok a hallgatók a fő tendenciák terén: nemzetközi kapcsolatok, a közrend, összehasonlító politikatudomány, a politikai elmélet, izraeli politika... [-]

BA (ba) Szociológia

Campus Nappali Részidős October 2017 Izrael Ra'anana

A vizsgálat célja az szociológia és antropológia egyetemi diplomát az Open University, hogy a diákok egy széles háttér és mélyreható elméleti és empirikus szempontok e témákban. Tanfolyamok szociológia és az antropológia mutatja a kérdések széles körét azokban tudományágak, mind az általános és összefüggésben a tanulmány a társadalom. [+]

A vizsgálat célja az szociológia és antropológia Főiskolai diplomát az Open University, hogy a diákok egy széles háttér és mélyreható elméleti és empirikus szempontok e témákban. Tanfolyamok szociológia és az antropológia mutatja a kérdések széles körét azokban tudományágak, mind az általános és összefüggésben a tanulmány a társadalom. Együtt bevezető tanfolyamokat és elméleti tanfolyamok elérhetőek az alapokat a kutatás és gondolkodás szociológia, antropológia, tanfolyamokat kínálnak foglalkozó társadalom legkülönbözőbb területeihez, valamint tanfolyamok, amelyek középpontjában a területeken konkrét kutatási, mint a nem, a családi, a kultúra, a társadalmi deviancia, szervezetek, rétegződés és az egyenlőtlenség, a szociológia a politika és a gazdaság és így tovább. Módszer a tanítás Open University lehetõvé teszi a tanulási feltételeit a tanulók egyéni igényeinek. A diákok kapnak minden tananyag otthon, de nem elszigetelt tanulmányaikat: tanfolyamok, hogy segítsen nekik kitűnjön csapatok és más eszközökkel, mint a bemutató foglalkozásokat személy (és egyes online kurzusok találkozások), óra telefon útmutatást, forduljon a tanfolyam csapat email, technológiai segédanyagok, Online tananyagok (video felvételek, előadások, internetes tanulási útmutató, stb), egy online rendszer benyújtásának feladatok és a személyes visszajelzést feladatokat. Ezen kívül vannak olyan tanfolyamok newsgroups (fórumok), és a chat, lehetővé téve érintkezés társaik és a személyzet természetesen. Tanítási módszer az Open University is lehetővé teszi az izraeli diákok Nyelvtanulás külföldön. A külföldi hallgatók az Open University is ugyanolyan feltételekkel, mint a diákok tartózkodó Izraelben, függetlenül annak lehetőségétől való részvétel a face-to-face utasítást. Ha azt szeretnénk, hogy tanulmányozza a mester fokozatot Szociológia magas tudományos szinten, mindössze annyit kell tennie, hogy iratkozzon fel az első természetesen az Open... [-]