Hivatalos Leírás

Indonézia International Institute for Life Sciences (i3L) ez egy nemzetközi felsőoktatási intézmény összpontosított élettudományi hat tanulmányi programok, amelyek fő pillére nevezetesen Biogyógyászat, bioinformatika, Bioentrepreneurship, biotechnológia, ÉlelmiszermérnökÉs Élelmiszertechnológia. i3L továbbá műholdas kutatási és előre laboratóriummal, amelyben hallgatói végezhessék laboratóriumi tevékenység átruházása vagy bevonják a kutatási tevékenységben. Támogató tripla hélix koncepció, amely részt vesz az egyetemek, kutatási és ipari együttműködés teremt egyediségét pont i3L mint a vezető nemzetközi élettudományi intézmény Indonéziában. i3L található Jakarta, A főváros, Indonézia. Foglalt a top-nemzeti és nemzetközi oktatók és dolgozók, i3L támogatja a nemzetközi diákok végzik bachelor programot, szakmai vagy nyári gyakornoki program, és hozzájárulhat a képzések és a fenntarthatóság a program.

i3L van egy nagy hangsúlyt fektet a végrehajtási szempontjait, az új ismeretek, üzleti-teremtés készségek és ez a kompetencia, a diákok részvételét a valós nemzetközi kutatási projektek, utak kereskedelem, a kutatás és az innováció, hallgatói expozíciót és kirándulás iparágak, a nyelv és a kultúra képzés , és a minőségi élet tapasztalatait többek között.

10 ok, érdemes csatlakozni i3L

Top Quality tanulási környezet - Egyedi tervezésű tantermek, laboratóriumok és kutatási központok, az összes felszerelt világszínvonalú state-of-the-art létesítmények, amelyek egyedülállóak a régióban. Kutatási Leadership - A i3L kar több publikációk és hivatkozások, mint bármely más kutatóközpont bármilyen Indonéziában. Top Akadémiai Partnerség - i3L diákok mehet a külföldi tanulmányi programokat, és részt vesznek a kutatási együttműködést társaikkal a vezető élettudományi egyetemek nemzetközi szinten. A vállalkozási és innovációs Focus - Az innováció középpontjában van építve minden része egy i3L oktatás, és a diákokat arra biztatják, hogy kihívást jelent a hagyományos bölcsesség, és részt vehetnek a megfogalmazása új ötleteket. i3L Science Park - A i3L Science Park csatlakozik a tehetséges tanulók tanácsok és a tőkéhez, hogy azok a vállalkozások sikerességét. Nemzetközivé - i3L a legmagasabb számú nemzetközi oktatói, tudományos társaságok és kutatási együttműködések Indonéziában. Ipari Integráció - Minden diák i3L vegyenek részt a valós ipari projektek részeként az oktatás. Global Karrier kilátások - A diákok egyedülálló lehetőséget nyújt a nemzetközi karrier elhelyezése révén i3L a globálisan összekapcsolt karrier központ. Személyre szabott pedagógiai szemlélet - Diákok i3L lép kölcsönhatásba a mi kiváló minőségű kar személyre szabott tantermek és a legmodernebb pedagógiai módszerek, beleértve a blended learning és globálisan összekapcsolt tantermekben. Holisztikus Learning - Diákok i3L részt képességek az osztálytermen kívül tanórán kívüli tevékenységek, amelyek a vitát és dialektikát, a közrend bemenet, és a különböző vendég előadások a nemzetközi szellemi vezetők.

Körülbelül Indonéziában és Jakarta Varázslatos Indonézia

Indonézia a legnagyobb ország Délkelet-Ázsiában. Mint fejlődő ország, Indonézia több mint 250 millió lakost. Ahogy a világ legnagyobb szigetcsoport több mint 17,508 szigetek és Indonézia egyik leghosszabb partvonala a világ számos strandok és üdülőhelyek szigeten.

Indonézia, amely legalább 300 etnikai csoportok, elosztva 1,8 millió km2 terület 6000 sziget lakott. Ez olyan kulturális sokszínűség, tovább bonyolítja hindu, buddhista, iszlám és az európai gyarmatosító hatások.

Indonézia ad otthont rendkívül gazdag életmód kezdve az ultra vidéki szoros harmóniában a természet elemei az ultra modern hasonlítható semmilyen nagy város a világon.

Az átalakítás az indonéz gazdaság:

Indonézia arcok egy izgalmas és kihívásokkal teli átalakítása a gazdaság 2015 - A regionális gazdasági integráció 2015-ben (A ASEAN Gazdasági Közösség)

Indonézia Ma 2030

Világgazdasági rangsor

  1. 7.

    Fogyasztása Class 45 millió 135 millió

    A városi népesség / GDP 53% / 74% 71% / 86%

    Szakmunkások 55 millió 113 millió

    Piaci lehetőségek $ 0,5 billió $ 1,8 billió

Élénk Jakarta - Indonézia Nemzeti és Üzleti Capital Üdvözöljük izgalmas mega-város! Megőrizve számos kulturális érdekek egyedülálló városunkba és Indonéziában, Jakarta egy burjánzó kozmopolita város, amely több kultúra, szórakozás, vásárlás és városnézés, mint bármely más helyeken Indonéziában. Ráterjed területe több mint 650 sq.km (410 négyzetméter mérföld).

A gazdaság erősen függ a pénzügyi szolgáltatási, kereskedelmi, és a gyártás. 2009-ben, 13% -át a lakosság volt főre jutó jövedelem meghaladja a US $ 10,000 (RP 108000000). Hivatalosan, Jakarta nem egy város, hanem egy tartomány különleges státuszát, mint a főváros, Indonézia. Adagolják, mint a többi indonéz tartomány.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

A Bioentrepreneurship program a Indonesia International Institute for Life Sciences (i3L) egy egyedülálló interdiszciplináris program, amely egyesíti az alapvető tudás és ... [+]

Bachelor Bioentrepreneurship

A Bioentrepreneurship program a Indonesia International Institute for Life Sciences (i3L) egy egyedülálló interdiszciplináris program, amely egyesíti az alapvető tudás és a kutatási készségek élettudományok gyakorlati vállalkozói vezetői és üzleti menedzsment ismeretek. A cél ennek a programnak, hogy a vonat a következő generációs bio-vállalkozók, akik integrálni a tudományos és vállalkozói vezetői készségek, hogy vezesse a kereskedelmi folyamat élettudományi újítások. Bio-gyógyszertárban biofinomító, fejlesztése a tudásalapú biogazdaság felgyorsításával a kereskedelmi élettudományi technológiák létfontosságú a egészségesebb és egy fenntarthatóbb jövő. ... [-]

Indonézia Jakarta Bandung
Július 2020
Angol
Nappali
3.5 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Egy olyan korban, ahol a nagy adatok elemzése is szerves része a sikeres meglévő vállalkozások és új vállalkozói kezdeményezések, az indonéz International Institute elind ... [+]

Bachelor bioinformatikai

Egy olyan korban, ahol a nagy adatok elemzése is szerves része a sikeres meglévő vállalkozások és új vállalkozói kezdeményezések, az indonéz International Institute elindította az első főiskolai végzettség (S1) bioinformatika program az ASEAN 2014-ben. Bioinformatika egyik olyan terület, amely kezeli a nagy mennyiségű adat keletkezik az orvosi biológia, biotechnológia, élelmiszer-tudomány és a technológia és még sokan mások. Modern bioinformatika nem csak nézni gének, de bővült a mezőt Computational Biology, proteomika, és legutóbb microbiomics.

Bioinformatika at i3L egy integrált osztálytermi alkalmazása megközelítés, amelyben a diákok alkalmazni az ismereteket a valós életben projektekben akár házigazdája i3L vagy partner intézmények. Példák erre a következők: 1. Filogenetikai elemzés a gazdag biológiai sokféleséggel Indonézia mind a szárazföldön (i3L), valamint a tengeri biodiverzitás (együttműködve a University of Unpatti, Ambon). 2.. Novel gyógyszerkutatási a gazdag biológiai sokféleséggel Indonézia 3D modellezés rendszerek elemzésére és előrejelzésére módosítása szükséges az optimális működőképesség és a mellékhatások potenciális jelöltek (mindkettő i3L valamint együttműködve LIPI). 3.. A genetikai szűrés. Ebben a projektben dolgozunk együtt GIS (Genome Institute Szingapúr), hogy feltérképezzék a genetikai marker a betegség. Ez a projekt kapcsolódik a genetikai tanácsadás programot vezetett be egy csoport tudós GIS.... [-]

Indonézia Jakarta Bandung
Július 2020
Angol
Nappali
3.5 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

A biotechnológia olyan tudományág, amely ül a kereszteződésekben a biológia és a technológia. Kiderült például, hogy nagyban hozzájárul, hogy a haladás az élettudományok, ... [+]

Bachelor Biotechnológia

A biotechnológia olyan tudományág, amely ül a kereszteződésekben a biológia és a technológia. Kiderült például, hogy nagyban hozzájárul, hogy a haladás az élettudományok, mint például a fokozott mezőgazdasági termelékenység, áttörést humán egészségügy, és az új megoldások a környezeti problémákra. Biotechnológia mai öleli tudás területek, mint például a folyamat tervezési, mérnöki, modellezés és ellenőrzés, rekombináns DNS technológiával, a sejtbiológia, mikrobiológia és biokémia.

A biotechnológia program a Indonesia International Institute for Life Science (i3L) összpontosít a felület között a kémia, a biológia, az orvostudomány és a mérnöki, a részletes elemzés a valós alkalmazások a biotechnológia, valamint a jogi és üzleti szempontok kapcsolatos globális fejlesztése bio-alapú vállalkozások. Egyedülálló megközelítés célja, hogy a diákok egy szilárd alapot a biológiai tudományok, a gyakorlati készségek biotechnológia, alapos ismerete hatályát és hatását a biotechnológia, valamint a globális perspektíva a fejlődés a biotechnológiai ipar.... [-]

Indonézia Jakarta Bandung
Július 2020
Angol
Nappali
3.5 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Food Technology egyik ága az élelmiszer-tudomány, amely foglalkozik a tényleges termelési folyamatok teszik az ételt. Teljesítette, és megőrizze tápértékét, élelmiszer le ... [+]

Bachelor in Food Technology

Food Technology egyik ága az élelmiszer-tudomány, amely foglalkozik a tényleges termelési folyamatok teszik az ételt. Teljesítette, és megőrizze tápértékét, élelmiszer legyen mind biztonságosan előállított és biztonságosan szállíthatók a fogyasztónak. Ez megköveteli, feldolgozási technológiák átalakítani nyersanyagok élelmiszerek, valamint megőrzése növelő technológiák élelmiszerek eltarthatóságának.

Az élelmiszeripar igen versenyképes, és folyamatosan változik a fogyasztói igényeket kielégítő, és olyan technológiai újítások. Modern fejlett technológiák lehetővé teszik a termelés egészséges és biztonságos élelmiszerek, amely képes megfelelni az igényeknek a mai rohanó fogyasztói alapú gazdaság. Sok ilyen technológiák ma már alkalmazkodott Indonézia gyorsan növekvő élelmiszer-ipari, és még mindig szükség van új megoldásokra versenyképességének erősítése Indonézia élelmiszer- és italgyártás, amely azt ígéri, izgalmas jövő diákok számára az élelmiszer-technológia területén. Ipar és kormányok szüksége magasan képzett szakemberek, akik egyesítik ismerete élelmiszer-tudomány és a technológia alkalmazásának képessége és fenntartani a fejlett minőségbiztosítási rendszerek megfelelnek a nemzetközi elvárásoknak.... [-]

Indonézia Jakarta Bandung
Július 2020
Angol
Nappali
3.5 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Az élelmiszer-politika az indonéz kormány arra irányul, hogy elérjék az élelmiszer-szuverenitás és elsősorban a - többek között - az élelmiszerek elérhetőségét, minőségi ... [+]

Bachelor in Food Science

Az élelmiszer-politika az indonéz kormány arra irányul, hogy elérjék az élelmiszer-szuverenitás és elsősorban a - többek között - az élelmiszerek elérhetőségét, minőségi élelmiszerek forgalmazása, javítása élelmiszer hozzáférhetősége, és javítja az élelmiszer-fogyasztás a minőség és a táplálkozás. Élelmiszerek rendelkezésre kell állnia megfelelő mennyiségű, biztonságos, tápláló, jó minőségű és megfizethető a közösség, hogy megfeleljen a táplálkozási követelményeket egészséges és sikeres életet. A globális szinten, hogy megfelelő, minőségi, biztonságos, tápláló és egészséges ételek is növekszik. Van egy hatalmas kereslet élelmiszerek, hogy támogassa a életmódjával társadalom fejlesztése és a fejlődő országokban. Élelmiszeripar Indonéziában, és a világ gyorsan növekszik, hogy megfeleljen az ilyen igényeket. Ezzel összhangban, a politikai döntéshozók és a szabályozó szervek az élelmiszer aktualizálni kell a fejlesztési biztosítása a lakosság egészségét. Ezért erősen szükséges személyzetet a kompetencia élelmiszer-tudomány, akik fel tudják mutatni élelmiszerek, mérésére kémiai, fizikai és mikrobiológiai tulajdonságait élelmiszerek, az élelmiszer-biztonság, és hogy az innováció az élelmiszer-tudomány segítségével multidiszciplináris megközelítés. ... [-]

Indonézia Jakarta Bandung
Július 2020
Angol
Nappali
3.5 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul

i3L - Indonesia International Institute for Life Sciences

i3L – Your Future Starts Here