Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Indonézia International Institute for Life Sciences (i3L) ez egy nemzetközi felsőoktatási intézmény összpontosított élettudományi hat tanulmányi programok, amelyek fő pillére nevezetesen Biogyógyászat, bioinformatika, Bioentrepreneurship, biotechnológia, ÉlelmiszermérnökÉs Élelmiszertechnológia. i3L továbbá műholdas kutatási és előre laboratóriummal, amelyben hallgatói végezhessék laboratóriumi tevékenység átruházása vagy bevonják a kutatási tevékenységben. Támogató tripla hélix koncepció, amely részt vesz az egyetemek, kutatási és ipari együttműködés teremt egyediségét pont i3L mint a vezető nemzetközi élettudományi intézmény Indonéziában. i3L található Jakarta, A főváros, Indonézia. Foglalt a top-nemzeti és nemzetközi oktatók és dolgozók, i3L támogatja a nemzetközi diákok végzik bachelor programot, szakmai vagy nyári gyakornoki program, és hozzájárulhat a képzések és a fenntarthatóság a program.

i3L van egy nagy hangsúlyt fektet a végrehajtási szempontjait, az új ismeretek, üzleti-teremtés készségek és ez a kompetencia, a diákok részvételét a valós nemzetközi kutatási projektek, utak kereskedelem, a kutatás és az innováció, hallgatói expozíciót és kirándulás iparágak, a nyelv és a kultúra képzés , és a minőségi élet tapasztalatait többek között.

10 ok, érdemes csatlakozni i3L

Top Quality tanulási környezet - Egyedi tervezésű tantermek, laboratóriumok és kutatási központok, az összes felszerelt világszínvonalú state-of-the-art létesítmények, amelyek egyedülállóak a régióban. Kutatási Leadership - A i3L kar több publikációk és hivatkozások, mint bármely más kutatóközpont bármilyen Indonéziában. Top Akadémiai Partnerség - i3L diákok mehet a külföldi tanulmányi programokat, és részt vesznek a kutatási együttműködést társaikkal a vezető élettudományi egyetemek nemzetközi szinten. A vállalkozási és innovációs Focus - Az innováció középpontjában van építve minden része egy i3L oktatás, és a diákokat arra biztatják, hogy kihívást jelent a hagyományos bölcsesség, és részt vehetnek a megfogalmazása új ötleteket. i3L Science Park - A i3L Science Park csatlakozik a tehetséges tanulók tanácsok és a tőkéhez, hogy azok a vállalkozások sikerességét. Nemzetközivé - i3L a legmagasabb számú nemzetközi oktatói, tudományos társaságok és kutatási együttműködések Indonéziában. Ipari Integráció - Minden diák i3L vegyenek részt a valós ipari projektek részeként az oktatás. Global Karrier kilátások - A diákok egyedülálló lehetőséget nyújt a nemzetközi karrier elhelyezése révén i3L a globálisan összekapcsolt karrier központ. Személyre szabott pedagógiai szemlélet - Diákok i3L lép kölcsönhatásba a mi kiváló minőségű kar személyre szabott tantermek és a legmodernebb pedagógiai módszerek, beleértve a blended learning és globálisan összekapcsolt tantermekben. Holisztikus Learning - Diákok i3L részt képességek az osztálytermen kívül tanórán kívüli tevékenységek, amelyek a vitát és dialektikát, a közrend bemenet, és a különböző vendég előadások a nemzetközi szellemi vezetők.

Körülbelül Indonéziában és Jakarta Varázslatos Indonézia

Indonézia a legnagyobb ország Délkelet-Ázsiában. Mint fejlődő ország, Indonézia több mint 250 millió lakost. Ahogy a világ legnagyobb szigetcsoport több mint 17,508 szigetek és Indonézia egyik leghosszabb partvonala a világ számos strandok és üdülőhelyek szigeten.

Indonézia, amely legalább 300 etnikai csoportok, elosztva 1,8 millió km2 terület 6000 sziget lakott. Ez olyan kulturális sokszínűség, tovább bonyolítja hindu, buddhista, iszlám és az európai gyarmatosító hatások.

Indonézia ad otthont rendkívül gazdag életmód kezdve az ultra vidéki szoros harmóniában a természet elemei az ultra modern hasonlítható semmilyen nagy város a világon.

Az átalakítás az indonéz gazdaság:

Indonézia arcok egy izgalmas és kihívásokkal teli átalakítása a gazdaság 2015 - A regionális gazdasági integráció 2015-ben (A ASEAN Gazdasági Közösség)

Indonézia Ma 2030

Világgazdasági rangsor

  1. 7.

    Fogyasztása Class 45 millió 135 millió

    A városi népesség / GDP 53% / 74% 71% / 86%

    Szakmunkások 55 millió 113 millió

    Piaci lehetőségek $ 0,5 billió $ 1,8 billió

Élénk Jakarta - Indonézia Nemzeti és Üzleti Capital Üdvözöljük izgalmas mega-város! Megőrizve számos kulturális érdekek egyedülálló városunkba és Indonéziában, Jakarta egy burjánzó kozmopolita város, amely több kultúra, szórakozás, vásárlás és városnézés, mint bármely más helyeken Indonéziában. Ráterjed területe több mint 650 sq.km (410 négyzetméter mérföld).

A gazdaság erősen függ a pénzügyi szolgáltatási, kereskedelmi, és a gyártás. 2009-ben, 13% -át a lakosság volt főre jutó jövedelem meghaladja a US $ 10,000 (RP 108000000). Hivatalosan, Jakarta nem egy város, hanem egy tartomány különleges státuszát, mint a főváros, Indonézia. Adagolják, mint a többi indonéz tartomány.

Helyszínek

Bandung

Indonesia International Institute for Life-Sciences (i3L)

Address
Indonesia International Institute for Life Sciences
Jl. Pulomas Barat Kav 88

13210 Bandung, Nyugat-Jáva, Indonézia
Telefonszám
+62 21 29567888

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket