Triatma Mulya Stenden

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük Stenden University

Akkreditált holland BBA Degrees (holland oktatási közé sorolható a legjobb a világon)

Fizetett gyakornoki (Worldwide, pl; USA, Egyesült Arab Emírségek, hajók), általában vezető közvetlen foglalkoztatás

8 Stenden egyetemen 5 országban, tanulni egy évet Hollandiában

Nemzetközi hallgatók és oktatók, személyi edzés és előmenetel

Küldetés

Képességeinek kibontakoztatásához a diákok, az alkalmazottak és a környező települések

Látomás

Tálalás, hogy egy jobb világot

Stenden

Célunk, hogy dolgozzon ki a fiatal szakemberek, hogy hiteles vezetők és a probléma megoldó, készek részt venni a multikulturális környezetben, és gyorsan változó piacokon. Személyes útmutatást és erős hangsúlyt a gyakorlati tanulás fontos szerepet játszik a tanulmányi programok kínálnak Stenden. Továbbá, akkor kap sok lehetőséget, hogy dolgozzon ki magát, mint az egyén, hogy képes a legtöbbet kihozni magadból és bővíteni a horizonton.

Stenden University Bali 2009-ben alakult, és része Stenden University of Applied Sciences, a holland közszolgálati intézmény, több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik az oktatás, amely kifejlesztett egy globális egyetem több mint 11.000 diák, több mint 100 különböző nemzetiségű szerte a campus Balin, Hollandia, Dél-Afrika, Katar és Thaiföld. A globális hálózat ad sok lehetőséget, hogy tanulmányozza a program egyes részeit külföldön bővíteni a horizonton. Abban Stenden University Bali minden tantárgyat angolul előadók különböző részein a világ. Diákjaink képviselnek vegyes nemzetiségű, ami egy igazán multikulturális tanulási környezetet.

12 érv készítésére Stenden University Bali 'Your Choice Nemzetközi Felsőoktatási!

Tanulmány egy évet Hollandiában Study in Bali - Indonézia nincs. 1 turisztikai célpontja Megfizethető tandíj Biztonságos és megfizethető minőségi szállást, közel a campus A holland tanterv (tanított teljesen angol nyelven) Kiváló minőségű gyakorlati tanulási környezet (pl; Alila Hotels and Resorts) Akkreditált holland BBA fokozat (holland oktatási közé sorolható a legjobb a világon) Személyes coaching és előmenetel Fizetett szakmai (Worldwide, pl, USA, Egyesült Arab Emírségek, hajók), általában vezető közvetlen foglalkoztatás 8 Stenden campus helyek 5 különböző országban A nemzetközi diákok és a személyzet Innovatív probléma alapú tanulás koncepciója

Campus és létesítmények

A campus Stenden University Bali déli régiójában, a sziget, a fő turisztikai terület, ahol a legtöbb szálloda, éttermek és üzletek találhatók. A campus a csendes területén Dalung, egy olyan környéken, ahol számos oktatási intézmény található. A strandok Seminyak és Canggu mindössze 20-30 percre a campus. A campus akkor üdvözlendő egy kellemes, szakmai tanulmány környezetben, barátságos, családias légkörben. Alapul Bali nem csak megadja neked a lehetőséget, hogy tanulmányozza az egyik leglátogatottabb turisztikai hely a világon, de ez is kínál inspiráló környezetben, pompás természet és egyedülálló hindu vallás. Ezen felül, Bali tekintik az egyik barátságos helyen, hogy fogsz tapasztalni, és egy viszonylag biztonságos és megfizethető hely, ahol élnek.

Stenden University Bali az összes state-of-the-art létesítmények, amire szükség van a szakmai tanulás:

Előadóterem; class szobák Tárgyalóhelység (PBL szoba) Számítógép labor Könyvtár (és digitális könyvtár) Borkóstoló labor Kívül társalgó; Kantin meditációs szoba

Minden szoba légkondicionált, és van vezeték nélküli internet az egész campus. A hallgatók és a személyzet képviselnek vegyes nemzetiségű, ami egy igazán multikulturális tanulási környezetet.

Tanuló élet

Míg tanul Stenden, miért ne bontsa a tapasztalat és fejleszteni a készségeket csatlakozva a tanórán kívüli tevékenységek? Legyen tagja a hallgatói képviselő Tanács és fejleszteni a szervezeti és vezetői készségek és szervezni mindenféle tevékenységet a diáktársak (pártok, futsal, kirándulások, stb.) Vagy, ha van kedved részt vesz a marketing és a kommunikáció, miért nem csatlakozik a Stenden Promotion csapat, amely segíti a Marketing Osztály előmozdításában Stenden keresztül vásárokon és rendezvényeken. Vegyenek részt a nemzetközi hallgatói és oktatói közösség, amely több mint 15 különböző nemzetiségű!

Vizsgálat kezdetén hét

A mi új hallgatók szervezünk vizsgálat kezdetén hét. Ez a bevezetés hét megismerni a diáktársak, a campus és az oktatási módszerek; csatlakozva minden fajta szórakoztató csapatépítő tevékenység, fieldtrips és műhelyek. A bevezetés hét kezdődik egy hét kezdete előtt a program, úgyhogy győződjön meg róla érkezik Bali időt annak érdekében, hogy ne hagyja ki ezt a nagyszerű lehetőséget! Nincsenek extra költségek miatt.

Helyszínek

Denpasar

Address
Triatma Mulya Stenden
Jl. KubuGunung, BanjarTegal Jaya,
Dalung, Kuta Utara Badung,
Bali

80361 Denpasar, Bali, Indonézia