The National Management School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Országos Management School-ban kezdődött Indiában, egy csoport professzorok különböző amerikai egyetemeken, akik el akarták ajánlani Amerikai minőségi felsőoktatás Indiában, A megfizethető díjak. NMS kezdődött azzal a szándékkal, amely gazdálkodási oktatás. Ezt követően más programokkal is hozzá, és az Országos Management School ma az innovációban nyújtó amerikai stílusú felsőoktatási Indiában, mind a graduális és posztgraduális szinten.

Az NMS kínál 2 + 2-es amerikai agglegények szak Indiában és az első ez a fajta! 2 éves töltött tanul Indiában, majd a transzfer MINDEN iskola az USA-ban, a fennmaradó 2 2 + 2-amerikai főiskolai diploma kínálják Indiában a Nemzeti Management School, együttműködve Broward College, Florida.

Előnyei a 2 + 2-es amerikai főiskolai szak:

Tanulmány két évvel Indiában átadása előtt a külföldi egyetemi Akár 40% -a, a egy amerikai főiskolai diplomát Get garantált beléptetésre Florida állami egyetem * Bejutni a kitüntetéssel program, és javítja az esélyek a világ legjobb egyetemek Amerikai képzett tanári kar - amerikai oktatás Indiában

Az iskola erőssége, a kapcsolatok NMS az amerikai egyetemeken, és a hatalmas hálózata professzorok.

NMS székhelye Chennai, India. Mi is van egy campus Mumbai - A Nemzeti Management School - West Campus.

Helyszínek

Chennai

Address
The National Management School, RR Towers III, TVK Industrial Estate, Guindy,
600 032 Chennai, Tamil Nadu, India

Fort Lauderdale

Address
Broward College
7200 Pines Blvd, Pembroke Pines

33024 Fort Lauderdale, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket