Kalinga University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kalinga-ról

A Kalinga University , az ország egyik legjelentősebb oktatási és kutatási intézménye, a Chhattisgarh Magántudományi Egyetem (létrehozása és üzemeltetése) 2005. évi törvénye, valamint az 1956. évi UGC törvény 2. (f) pontja alapján jött létre.

Akadémiai tanulmányai kihívást jelentenek. Kínálunk a legmagasabb színvonalú tudományos tapasztalatokat, és elvárjuk, hogy kiemelkedő legyen az eredetiség hangsúlyozása mellett. Kiemelkedő és érzékeny támogató szolgáltatásaink az egyetemi életre való áttérés kezdetétől aktívan elérhetők lesznek az Ön diploma végéig.

Tudományos színvonalunk magas. A dicsőséges leveles campusunk, amely vitathatatlanul páratlan az országban, hátteret ad a mindennapi életednek és tanulásodnak. Az egyetem programjai a megértés mélységének megteremtésére, az interdiszciplináris tanulásra és kutatásra, az elemzési készségekre, a kritikus gondolkodásra és a kommunikációra helyezik a hangsúlyt a tudományos szabadság és az integritás légkörében.

Küldetés

A Kalinga University elsődleges célja, hogy olyan tanulási környezetet biztosítson, amelyben a karok, a személyzet és a diákok felfedezhetik, kritikusan megvizsgálhatják, megőrizhetik és továbbíthatják azokat a tudást, bölcsességet és értékeket, amelyek biztosítják a jövő nemzedékek túlélését és javítják az életminőséget mindenki számára . Az Egyetem arra törekszik, hogy segítsen a tanulóknak megérteni és megbecsülni azokat a komplex kulturális és fizikai világokat, amelyekben élnek, és megvalósítsák a szellemi, fizikai és emberi fejlődés legmagasabb potenciálját.

Látomás

Kalinga University a tehetséggondozás és a tudásteremtés kiemelkedő intézményévé kíván válni egy élénk és befogadó társadalom számára.

Miért Kalinga University ?

Infrastruktúra

 • Széleskörű 35 hektáros wi-fi campus
 • Jól felszerelt IT, mérnöki, tudományos, számítástechnikai laborok
 • Jól tárolt könyvtár
 • Multimédia osztályú szobák
 • Tágas parkolóhely
 • Diákszálló
 • Külön közös helyiségek lányoknak és fiúknak

Diákszolgáltatások

 • Kantin
 • Beltéri és szabadtéri játékok
 • A webes és mobilszolgáltatások lehetővé tették a tudományos információkat
 • Egyetemi közlekedés128666_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Az osztályterem túl

A holisztikus növekedés felé - Az egyetemre való utalás nem csak a fokozat megszerzése. Arról van szó, hogy új dolgokat próbáljunk meg, és új készségeket tanuljunk meg.

A KU hisz a diákok általános növekedésében. Számtalan szabadidős lehetőséget kínál, és változatos platformokat biztosít a tanulók számára, hogy megtanulják, gyakorolhassák, szórakoztassák, élvezhessék, teljesítsék, versenyezhessenek és gyümölcsözően hasznosítsák az idejüket. A Kalinga-ban a tanulás egy beszélgetés, nem egyszerűen egy előadás. Az Egyetem tapasztalatai annyit jelentenek, mint a diplomád.

Rengeteg lehetőséget kínálunk a készségek fejlesztésére és az új tapasztalatok és kihívások megismerésére. A diákok részt vehetnek csoportokban, társadalmakban és önkéntes tevékenységekben, hogy szórakoztassanak, elérhessenek valamit és változtassanak. További előnyökkel jár a csoportok és az önkéntesség csatlakozása, amelyek közül sokan javíthatják önéletrajzát. Az akadémiai tanulmányokat kiegészítő tapasztalatok hozzáadott értéket adnak az Ön tudományos eredményeihez, növelik a foglalkoztatási esélyeit, és fejlesztik az egész életed során hasznosnak tartott készségeket.

Előny Kalinga

Az élet és a tanulás szorosan összefonódik a Kalinga-val. A tantervi tevékenységek, előadások, konferenciák, workshopok, szemináriumok, sportesemények a hallgatók életének szerves részét képezik. Páratlan szabadságot biztosítunk a diákok számára a megyei határok átlépéséhez és a szellemi és személyes szenvedély felfedezéséhez. A kreatív gondolkodás, a problémamegoldás és a kutatás központi szerepet játszik az akadémiai programokban.

Együttműködünk annak érdekében, hogy minden hallgató a lehető legjobb oktatásban részesüljön, és folyamatos kezdeményezéseket vállaljunk, és olyan erőforrásokat biztosítsunk, amelyek gazdagítják a diákok tudományos tapasztalatait a Kalinga-ban, előmozdítják a sokszínűséget, előkészítik a vezetőket és pozicionálják a Kalinga-t az egyetemi oktatás innovációjának élvonalába.

A tudás határait toljuk

 • A jövőt alakítjuk: rengeteg lehetőséget kínálunk a készségek fejlesztésére és új tapasztalatokra és kihívásokra, amelyek a kurzuson kívül vannak, hogy készen álljanak az iparágra. Itt kiemelkedő tanulási tapasztalatot fog kapni.
 • A legjobb oktatást ajánljuk: Az előadások olyan helyszíneken hallgatják meg a tudásukat és a felfedezéseket, hogy kihívásokkal teli és gondolkodó módon járjanak el. KU hallgatóként Ön részese lesz az akadémiai elitnek, és a vezető szakértőktől tanul. A tanulmányok kihívást jelentenek és inspirálóak lesznek. Karunk gondoskodik arról, hogy a tanulás egy beszélgetés, nem csupán egy előadás.
 • Lehetőséget biztosítunk a legjobb elméknek: Üdvözöljük a különböző társadalmi és kulturális háttérrel rendelkező diákokat, és hiszünk az eredeti gondolkodók népszerűsítésében, gondoskodó gondolkodásmódok ösztönzésében és ösztönzésében, hogy innovatív ötletekkel, perspektívákkal és megközelítésekkel hozzanak létre diákokat.

Helyszínek

Naya Raipur

Address
Kalinga University Kotni Near Mantralaya
SLT Water Front First Floor 301-303
Naya Raipur– 492101 (CG) India

Naya Raipur, Cshattíszgarh, India