Hivatalos Leírás

ÜDVÖZÖLJÜK DAYANANDA SAGAR EGYETEM

Dayananda Sagar intézmények alakult a 60-as években egy ilyen látomásos, késő Sri Dayananda Sagar elkötelezett, hogy a tudás az embereket, átalakítja a mai diákok a felelős polgárokat és szakmai vezetői holnap. Dayananda Sagar Egyetem által létrehozott törvény a Karnataka állam 2014-ben épült, az imádnivaló örökölt és ihletett saját mérföldköveket, igényeinek kielégítése minőségi felsőoktatás ezen a részén a világnak.

Leleplezése LEGACY

Egyetemek nagy öröksége az egész világon a felbecsülhetetlen szerepe az egyes látnokok a világon. Az egyetemek nem rendelkező termékek előállítási különleges felhasználás és határozott életciklusát. Ezek aránya és kölcsönöz sokaság patakok tudás és hozzon létre csodálatos ember - tanult szakemberek és terjesztői tudás, hogy a világ egy jobb hely. Ezek egyetemek nagy jelentősége éltek át az évszázadok építési központok ismeretekkel és nagy alumni ilyen egyetemeken.

Büszke arra, hogy része legyen VRE

DSU büszke tagja a Dayananda Sagar intézmények család. Alapította Late Sri Dayananda Sagar a hatvanas évek elején (csak négy diák), DSI már átalakult a globális nevelés gépház, elosztva öt egyetemen, vendéglátás oktatás igényeihez mint 17.000 diák. Égisze alatt működő, a Mahatma Gandhi Vidja Peetha Trust Bengaluru DSI lehetővé tette az átalakulás több tízezer fiatal indiai és nemzetközi polgárok szakemberek különböző szakterületek.

BEST-IN-osztályú létesítményeket

Különben mi nagy kaliberű tantestület, a diákok kapnak egy kihívást jelentő tudományos környezetben jól felszerelt előadótermek, laboratóriumok, könyvtárak és kiváló számítógépes hálózati szolgáltatások. VRE is kivételes infrastrukturális diákok számára, akik rendelkeznek a szenvedély sport és játékok. A hostel lehetőség, amely magában foglalja a kulturális és rekreációs igényeit, ellát mind a helyi és a nemzetközi hallgatók.

Ihlette INNOVATORS

Kutatás, innováció és Inkubációs (elosztva 25.000 SFT ipari minőségű Labs) magját képezik VRE. Így nem meglepő, hogy a vitarendezési egyetértés megtette a következő logikus lépés: megalapozása, hogy átalakítsa a vállalkozói álom minden fiatal indiai és világpolgár valóra. Ha engedélyezi ezt a transzformáció aktív támogatásával iparági vezetők, ágazati szervek és a célzott 4 százezer négyzetméternyi modern kész mozog-infrastrukturális !.

STELLAR TELJESÍTMÉNY - újra és újra

Dayananda Sagar intézmények (DSI) állandó vezette a tudományos táblázatok minden területén a tudás állt ki a közepén egy tengeri intézmények jó hírnevének. A teljesítmények páratlan. A közelmúltban, a DSI biztosított 58 soraiban származó Visvesvaraya Technological University között 220 mérnöki főiskolák Karnataka (2014-ben).

Különböző tanfolyamok KÜLÖNBÖZŐ szenvedélyek

Kezdve tanév 2015-16, Dayananda Sagar Egyetem nyújtana tanfolyamok Engineering, Computer Applications, tudományok, művészetek és a menedzsment a alapdiplomával, Masters és PhD szinten. Támogatása a tudományos tevékenység a kiválósági központok ICT, egészségügyi, energia és Élettudományi, többek között a gyorsan változó szakirányokon.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Dayananda Sagar University

A Bachelor of Commerce (B.Com) program Dayananda Sagar Egyetem célja, hogy áthidalja a szakadékot fogalmi tanulás és a gyakorlati alkalmazás a lelkére köt professzionális ... [+]

Bachelor of Commerce (B.Com)

A tanfolyam célja, hogy fokozza a holisztikus személyiséggel diplomások ezáltal lehetővé téve számukra a sikerhez, mint a szakemberek.

Áttekintés:

A Bachelor of Commerce (B.Com) program Dayananda Sagar Egyetem célja, hogy áthidalja a szakadékot fogalmi tanulás és a gyakorlati alkalmazás a lelkére köt professzionális vállalati szakértelmet.

A tananyag már megfelelően előkészített felel meg a kihívást igényeinek indiai vállalatokkal. Egy bizonyos fokú rugalmasságot építettek be az új rendszert, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy saját maguk által választott témák széles spektrumát tanfolyamok. SCMS kölcsönöz az üzleti készségek és biztosítja a tudás és edzőpálya, hogy kiderül, nagy kaliberű, az illetékes, sokoldalú szakemberek.... [-]

India Bengaluru
Július 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Dayananda Sagar University

BCA program célja, hogy a hallgatók legfontosabb ismeretek területén a számítástechnika és elsősorban a kérelmek az elméleti tudás tartozó program során. ... [+]

Bachelor of Computer Applications (BCA)

Department of Computer Science and Engineering kínál a dinamikus öko-rendszer tanulmányi, kutatási és szakmai fejlődés a kar és a diákok. Arra törekszik, hogy a vőlegény a diákok, hogy az illetékes informatikai szakemberek, kutatók és vállalkozók.

Áttekintés:

A School of Computer Applications jött létre, hogy táplálja a friss tehetség az információtechnológiai felruházzák őket rengeteg készségek, hogy válasszon egy érdeklődési terület korán. A minisztérium szilárd meggyőződése, hogy az elméleti tudás által támogatott bőséges alapos gyakorlati expozíció szükséges, hogy megfeleljen a kihívásoknak a folyton változó területen. Ahogy a világ felé néz indiai friss és energikus tehetség az IT területén, a minisztérium feladata, hogy formálja a következő generációs informatikai szakemberek betonalap alkalmazható ismeretek mellett egy kis emberi etikai értékek ..... [-]

India Bengaluru
Július 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Dayananda Sagar University

Department of Computer Science and Engineering kínál a dinamikus öko-rendszer tanulmányi, kutatási és szakmai fejlődés a kar és a diákok. Arra törekszik, hogy a vőlegény ... [+]

Bachelor of Technology (B.Tech)

A Bachelor of Technology (B.Tech) a Dayananda Sagar Egyetem széles választékával kínáljuk az alábbi szakterületek:

1.Computer Science & Engineering

Department of Computer Science and Engineering kínál a dinamikus öko-rendszer tanulmányi, kutatási és szakmai fejlődés a kar és a diákok. Arra törekszik, hogy a vőlegény a diákok, hogy az illetékes informatikai szakemberek, kutatók és vállalkozók.

Áttekintés:

Tanszék jól képzett oktatók doktori fokozatot neves intézetek, mint IIT / serkék, munka aprólékosan átadni a tudást a diákoknak, hogy elérje céljait. Programok által kínált osztály menedék minden tudományág és a szellemi vállalkozások számítástechnika és mérnöki tartományban. A részleg B-Tech CS & E, a mellett posztgraduális program, amely felkészíti a tanulókat a jelenlegi és jövőbeli igények az ipar és a kutatás világában. Két M-Tech programok incepted a fontos területeken a Big Data / internete, és Cloud Computing, hogy megfeleljen a kereslet a iparágakban. Tanszék is kínál doktori program és a kar tagjai az osztály nagyon aktív kutatási területek a vezeték nélküli hálózatok, adatátviteli hálózatok, Big Data, adatelemzés, Cloud Computing, képfeldolgozás, információszerzés, stb... [-]

India Bengaluru
Július 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BBA

Dayananda Sagar University

A tanfolyam célja, hogy fokozza a holisztikus személyiséggel diplomások ezáltal lehetővé téve számukra a sikerhez, mint a szakemberek. BBA programot Dayananda Sagar Egyet ... [+]

Bachelor of Business Administration (BBA)

A tanfolyam célja, hogy fokozza a holisztikus személyiséggel diplomások ezáltal lehetővé téve számukra a sikerhez, mint a szakemberek.

Áttekintés:

BBA programot Dayananda Sagar Egyetem célja, hogy a világ vezető között B-iskolák elmélyültebb ipar és a társadalom érintett irányítási tantervében.

BBA programot Dayananda Sagar University kölcsönöz legjobb képzést, hogy a jövőben hatékony vezetők a modern keveréke oktatási, kutatási és ipari interakció. A program biztosítja az illetékes, az innováció-orientált, erkölcsi és szellemi környezetben, erőteljes összpontosítás vezetés az állandóan változó technológiai kihívást globális piacon.... [-]

India Bengaluru
Július 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul