Ashoka University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Célunk, hogy létrejöjjön az egyik legszebb indiai egyetemek a világ, elvein alapuló liberális tanulás.

Ashoka Egyetem kapta a nevét császár Ashoka a Maurja dinasztia uralkodóinak körül 269 ie-ben bekövetkezett haláláig 232 ie. Azt javasolta egy sor rendeletek megreformálására indiai társadalom az egész szubkontinens amely felhívott egy jól lekerekített oktatás megteremtése érdekében az igazságos és emberi társadalom, amely szintén rendkívül toleráns.

Az egyetem alapítója és egyetemi vezetők által vezérelt ezeket a rendeleteket, és létrehoztak egy egyetemi tananyag, amely intellektuálisan kíváncsi diákok egy jól lekerekített liberális oktatás hasonlítható az ünnepelt Ivy League intézmények, egy mindössze a költségek töredékéért. Amely nagy hangsúlyt helyez a megalapozó ismeretek, gyakorlati tapasztalatok a valós kihívásokra, és alapos tudományos kutatás, az Ashoka oktatás felkészíti a diákokat, hogy az etikai vezetők egy sokszínű világban, mint császár Ashoka már elképzelt több mint két évezreddel ezelőtt.

Elhelyezkedés Az Ashoka Egyetem campus egy vibráló szellemi központja található 25 hektáros a Rajiv Gandhi Education City. Meg lehet kényelmesen elérhető a Delhi Metro vagy autóval. Beépített modern stílusban, átgondolt építészeti által tervezett híres cég Perkins Eastman, biztosít a hallgatók state-of-the-art létesítmények és a közelség a nemzeti tőke.

vezetés Az Ashoka a kezdeményezést több mint 100 India legkiválóbb iparági vezetők, akik hozzájárultak nagylelkűen építeni a istitution.

Tudományos programok mind a graduális és posztgraduális szinten dolgoztak a neves tudósok, akik alkalmazkodtak a legjobb gyakorlatok a világ, hogy az indiai összefüggésben. Ezek a tudósok hoztak létre egy független Tudományos Tanács hozza döntéseit kérdések tekintetében a pedagógia, a tudományos élet és a kutatás. Az Akadémiai Tanács elnöke kancellár Andre Beteille, Nemzeti Kutatási professzor, aki szintén nyugalmazott professzora, Delhi School of Economics és a alkancellár és jeles történész Rudrangshu Mukherjee.

Partnerek Programoknál Ashoka megfelelnek a nemzetközi szabványoknak és szállítjuk együttműködve világszínvonalú univeristieis mint például a University of Pennsylvania, University of Michigan, Király College, London, Carleton College és a párizsi Sciences Po. Az egyetem a végső szakaszában együttműködésbe lépő University of California, Berkeley, Yale Egyetem és a University of Oxford.

Partner intézmények is támogatják a fejlődéssel a tanterv, és lehetőséget biztosítanak a diákok és a tanárok cseréjére.

Jelenlegi Állapot Március 4-én 2014-ben, a Haryana törvényhozó testület elfogadta a Haryana magánegyetemek (módosítás) Bill, 2014, és Ashoka Egyetem értesítést kapott egyetemi teljes jogú odaítéléséről alapképzés, mesterképzés, doktori okleveleket és diplomákat.

Ashoka elismerten Haryana magánegyetem, szerepel a University Grants Bizottság (UGC) honlapján. Kínált programok a University teljes mértékben megfelelnek az UGC irányelveket.

A negyedik tétel a Young India Fellowship, Asóka posztgraduális program, és az alapító egyetemi osztály jelenleg folyamatban vannak.

Felvételi az ötödik tétel YIF nyitott (kattints ide további információkért). 2. fordulója felvételek az egyetemi tétel kezdődő 2015-ben már folyamatban vannak, az előírt határidőn április 30., 2015.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BAs » Megjelenítés BScs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BSc

Bachelor Of Science (kitüntetéses) A Számítógép-tudomány

Campus Nappali July 2017 India New Delhi

A Computer Science fő tanterv Ashoka Egyetem lett támogatásával kifejlesztett a Computer Science és a hálók osztályok a University of Pennsylvania. Figyelembe veszi az ajánlásokat az ACM tantervi irányelvek egyetemi fokozatot a számítástechnikában és kiteszi a diákokat, hogy a modern fejlődést és az új részterületet számítástechnika. [+]

A Computer Science fő tanterv Ashoka Egyetem lett támogatásával kifejlesztett a Computer Science és a hálók osztályok a University of Pennsylvania. Figyelembe veszi az ajánlásokat az ACM tantervi irányelvek egyetemi fokozatot a számítástechnikában és kiteszi a diákokat, hogy a modern fejlődést és az új részterületet számítástechnika. A CS szakos Ashoka elismeri a jelentősége a számítástechnika és informatika minden akadémiai fegyelem, és hangsúlyozza, interdiszciplináris kutatási innovációt a közeljövőben. Amellett, hogy tanfolyamok hagyományos CS területeken, mint a rendszerek, az elmélet és AI, a hallgatók képesek lesznek, hogy kihasználja az multidiszciplináris érdekeit a kari, hogy tanulmányozza újabb területeken, mint az ember-számítógép interakció, a hálózati rendszerek, digitális bölcsészet, adat-vezérelt újságírás, és a számítógépes -szabályt. Ők nem csak fejleszteni, amely többféle készség, hogy felkészítse őket a doktori iskola és a foglalkoztatás, de arra is ösztönzik, hogy indítsanak saját induló vagy kockázati új típusú karrier felhasználva interdiszciplináris képzést. A fő célja a program: Fejleszteni kell az alapvető sor műszaki készségeket, amelyek a diákokat felkészítsék a munkaviszonyt, vagy további vizsgálatok Mélyebb megértése a tudományos és a vonatkozó matematikai alapjait számítástechnika és megtanulják alkalmazni azokat gyakorlatilag Azonosítani és megoldani a legnehezebb számítástechnikai problémákat, és kifejlesztésén dolgoznak az új ötletek és új ismeretek terén a számítógép-tudomány Értse meg a társadalmi környezetet, amelyben a diákok ismereteit és a munka a számítógép-tudomány fogják használni, és vegyen részt a kollaboratív munka tagjaival csapat kívül a fegyelem Format a Major Amellett, hogy a 12 alapítvány tanfolyamok, diák vesz legalább 12 szükséges tanfolyamokat részeként a Computer Science BSc (Hons) program Ashoka Egyetem, az alábbiakban... [-]

Bachelor Of Science (kitüntetéses) A Számítógép-tudomány és A Vállalkozói Szellem

Campus Nappali 3 év July 2017 India New Delhi

Mérnökök és tudósok szerte a világon indítson high-tech cégek mozgatni ötleteiket a piacon. Tanulmányok azt mutatják, hogy a többség az innovatív termékek és szolgáltatások gazdaság fejlődjön vállalkozói vállalatok. Azáltal, hogy az ismeretek és készségek fontos, hogy a teremtés és a vezetés ilyen induló, a vállalkozási Koncentráció a Computer Science Program Ashoka Egyetem célja, hogy a vonat alapítói és vezetői a jövő high-tech vállalatok. [+]

Mérnökök és tudósok szerte a világon indítson high-tech cégek mozgatni ötleteiket a piacon. Tanulmányok azt mutatják, hogy a többség az innovatív termékek és szolgáltatások gazdaság fejlődjön vállalkozói vállalatok. Azáltal, hogy az ismeretek és készségek fontos, hogy a teremtés és a vezetés ilyen induló, a vállalkozási Koncentráció a Computer Science Program Ashoka Egyetem célja, hogy a vonat alapítói és vezetői a jövő high-tech vállalatok. A program célja kifejezetten a diákoknak, akik szeretnék, hogy tech-vállalkozók. Tanfolyamok megközelíteni szemszögéből a diák, akinek elsődleges érdeke az, hogy a technológiai innováció, amelynek elsődleges koncentráció a tudományos képzés, és aki nem, vagy alig előzetes üzleti oktatás. Format a Major A tananyag szerkezete a főiskolai szak Computer Science & Entrepreneurship következik, hogy az egyetem hagyományos alapképzés tanterv szerkezete. Keresni egy főiskolai diplomát, minden hallgató lesz szükség, hogy töltsenek ki egy összesen 28 kurzus a programidőszak alatt a 3 év 2 félév minden. A program megköveteli 16 kurzusok a főbb papírok / témákról. Alapítványi papírok / tárgyak alkotják majd a maradék tanfolyam a hallgató számára, hozzátéve, akár 12 tanfolyamok. [-]

Bachelor Of Science (kitüntetéses) Gazdaság és Pénzügyek

Campus Nappali July 2017 India New Delhi

Az interdiszciplináris B.Sc. Hons program Economics and Finance segít a diákok megértsék az alapvető elveket a közgazdaságtan és alkalmazásai a pénzügyi rendszerek és szervezetek. A hallgatók sajátítsák el olyan eszközöket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kritikusan gondolkodni, és hozzájárul a viták a legkülönbözőbb érdekes problémákat és kérdéseket a gazdaságpolitika. A diákok tanítják majd a kvantitatív technikák a matematika és a statisztika, hogy váltak szerves része a modern gazdasági elemzés. A tanterv is, mint a fejlett pénzügyi technikák, mint a származékos árképzés, kockázatkezelési és portfoliókezelési. [+]

Az interdiszciplináris B.Sc. Hons program Economics and Finance segít a diákok megértsék az alapvető elveket a közgazdaságtan és alkalmazásai a pénzügyi rendszerek és szervezetek. A hallgatók sajátítsák el olyan eszközöket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kritikusan gondolkodni, és hozzájárul a viták a legkülönbözőbb érdekes problémákat és kérdéseket a gazdaságpolitika. A diákok tanítják majd a kvantitatív technikák a matematika és a statisztika, hogy váltak szerves része a modern gazdasági elemzés. A tanterv is, mint a fejlett pénzügyi technikák, mint a származékos árképzés, kockázatkezelési és portfoliókezelési. Biztosak vagyunk benne, hogy a diákok felszív a szükséges készségeket, hogy adjon meg egy széles pályát. Néhány fog menni, hogy további tanulmányok közgazdasági és pénzügyi. Mások úgy vállalt pénzügyi intézmények, bankok, biztosító társaságok, valamint a pénzügyi tanácsadási munka. Format a Major Eltekintve a 12 alapítvány tanfolyamokat, minden diák vesz összesen 16 tanfolyamok felé jelentős. Miután bevezető kurzusok az mikroökonómia, makroökonómia, matematika és statisztika a közgazdászok, a tananyag tartalmazza tanfolyamok Game Theory, Econometrics, pénzügyi piacok, befektetési elemzés és portfolió menedzsment, fejlett pénzügyi menedzsment, menedzsment a pénzügyi intézmények. Fontos jellemzője a Közgazdasági és FinanceMajor, és egy összhangban Ashoka Egyetem hangsúlyt fektet a kritikai gondolkodás és az írás, hogy minden hallgató lesz, hogy írjon egy egyetemi dolgozat. Az osztályok többsége találkozik hetente kétszer egy óra és fél minden. Ezek az osztályok a professzor egészítik ki a heti egyórás ülésén a tanársegéd, összesen heti 4 óra osztály idő után persze. Néhány magas rangú szemináriumok lehet találkozni a heti egy alkalommal 3 órás ülés. [-]

Bachelor Of Science (kitüntetéses) Matematikából

Campus Nappali July 2017 India New Delhi

A matematika az otthona néhány az emberiség legerősebb és szép ötleteket. A széles körű alkalmazhatóságának ezeket a gondolatokat, és a mély kapcsolat a matematika, a természettudományok tették ezt a fegyelem egyik legértékesebb arénák emberi vizsgálatot. [+]

A matematika az otthona néhány az emberiség legerősebb és szép ötleteket. A széles körű alkalmazhatóságának ezeket a gondolatokat, és a mély kapcsolat a matematika, a természettudományok tették ezt a fegyelem egyik legértékesebb arénák emberi vizsgálatot. Ötvözi ahogyan azt a legnagyobb alkotói szabadságot a legszigorúbb szabványoknak szigorúság, matematika is előfordul, hogy az ideális képzési alapot a tanulás széles körű analitikus és problémamegoldó készség. Ezzel a megértése a fegyelem szem előtt tartva, Ashoka Egyetem tanulmányi program a Major Matematika úgy tervezték, hogy megfeleljen két fő célja van: A diákok szélesen kell kitenni az elsődleges területek és a központi elképzelések a mai matematika (csakúgy, mint a pályázatot); és A diákok megtanulják, hogyan kell kombinálni szigorú érvelés a kreatív gondolkodás (fémjelzi a matematika), és dolgozzon ki egy sor igen hasznos problémamegoldó készségek és stratégiák. Format a Major Figyelemre méltó a mi program a kutatási szeminárium hallgatói utolsó évben, amely megadja nekik az egyedülálló lehetőséget, hogy olvassa el a mai irodalom és a tapasztalatszerzés a kutatással. Végén a tanulmányi program, beleértve a kutatási szeminárium, azt várjuk a diákokat, hogy képes legyen olvasni és megértse a matematikai bizonyítások, megismerjék és alkalmazzák az új matematikai fogalmak, és a kivitelezést, és közli a helyes és szigorú (matematikai) érv a saját. Amellett, hogy az érintett Foundation Course (Bevezetés a matematikai gondolkodás), szakos hallgatók matematika indul egy szelíd bevezető sor tanfolyamok számelmélet, Real elemzés, és a lineáris algebra. Ők akkor vállalják a progresszió a tanfolyamok, hogy ad nekik egy alapozó elemzése és algebra, ugyanakkor figyelembe tanfolyamok, hogy ki őket, hogy... [-]

BA

Bachelor Of Arts (kitüntetéssel), Angol és újságírás

Campus Nappali 3 év July 2017 India New Delhi

Ashoka interdiszciplináris nagy angol és újságírás komolyan veszi a hatékony kommunikáció, amely meghatározza szellemiségű egyetemünkön. Ez a hatékony kommunikáció odafigyel, az első és legfontosabb, hogy nyelvi kérdések és képviselete, mindkettő szerepet játszik a szakirodalom tanulmányozása. [+]

Ashoka interdiszciplináris nagy angol és újságírás komolyan veszi a hatékony kommunikáció, amely meghatározza szellemiségű egyetemünkön. Ez a hatékony kommunikáció odafigyel, az első és legfontosabb, hogy nyelvi kérdések és képviselete, mindkettő szerepet játszik a szakirodalom tanulmányozása. A hallgatók eligazodni egy sor tanfolyamok irodalmak a világ minden tájáról, és az egész ideig annak érdekében, hogy fogja meg a hivatalos nyelvhasználat és az ötleteket. Ezek a tanfolyamok majd vezetni a különböző szálak az újságírás, beleértve a különböző média - újság és folyóirat újságírás -, valamint a tantárgyak - üzleti és az oknyomozó újságírás. Broadcast újságírás és kurzusok a New Media egészítik ki hatékony bevezetés a nagy világ angol és újságírás. Végére a nagy, a diákok képesek lesznek lép a legkülönbözőbb beszélgetések és karrier mindkét területen. Format a Major Keresni egy főiskolai diplomát, minden hallgató lesz szükség, hogy töltsenek ki egy összesen 28 kurzus a programidőszak alatt a 3 év 2 félév minden. A program megköveteli 16 kurzusok a főbb papírok / témákról. Alapítványi papírok / tárgyak alkotják majd a maradék tanfolyam a hallgató számára, hozzátéve, akár 12 tanfolyamok. [-]

Bachelor Of Arts (kitüntetéssel) A Filozófiában

Campus Nappali July 2017 India New Delhi

Filozófia viaskodik alapvető kérdéseket a valóság természetét, a tudás, és hogyan kellene cselekedni. Akár az indiai vagy nyugati hagyomány, választ ezekre a kérdésekre is támogatott szigorú érvek. A kurzusok a történelmileg érzékeny merítés ezeket az érveket. Ennek ellenére, a filozófia szakos Ashoka Egyetem célja, hogy felkészítse a tanulókat a munka túl a lokálpatriotizmus sem az indiai vagy a nyugati filozófiai hagyomány, hogy nem filozófia határok nélkül. [+]

Filozófia viaskodik alapvető kérdéseket a valóság természetét, a tudás, és hogyan kellene cselekedni. Akár az indiai vagy nyugati hagyomány, választ ezekre a kérdésekre is támogatott szigorú érvek. A kurzusok a történelmileg érzékeny merítés ezeket az érveket. Ennek ellenére, a filozófia szakos Ashoka Egyetem célja, hogy felkészítse a tanulókat a munka túl a lokálpatriotizmus sem az indiai vagy a nyugati filozófiai hagyomány, hogy nem filozófia határok nélkül. A filozófia nagy felkészítsen a kritikus gondolkodás és problémamegoldó készség, kifejező pontosság, és a szellemi tágasság, hogy értékeljük az érveket és szempontokat, amelyekkel mélységesen nem ért egyet. Az Ashoka Filozófia végzős lesz jól felkészült felsőfokú tanulmányokat a filozófia vagy a karrier a médiában, a törvény, vagy üzleti. Format a Major Minden diák vesz összesen 12 tanfolyam felé jelentős. Bevezetés a filozófiába az átjáró természetesen a legfontosabb. Későbbi tanfolyamok fedezi az erkölcsi és a politikai filozófia, a metafizika és ismeretelmélet, elmefilozófia, nyelvfilozófia és a logika. Filozófia szakon is lesz egy történelmi alap mind az indiai és a nyugati hagyományok révén az ilyen képzések, mint Vedanta és a British empiristák, a lehetőséget, hogy folytatja érdekeiket egy különleges történelmi hagyomány. Filozófia szakon dönthet úgy, hogy levelet Senior tézis, ami kell egy eredeti tudományos hozzájárulást elhúzódó hatású filozófiai vita. Osztályok fogja vezetni a professzor, és általában megfelelnek hetente kétszer egy óra és fél minden vagy három alkalommal egy héten egy órát. Ezek az osztályok egészítik majd ki a heti egyórás ülésén a tanársegéd, összesen heti 4 óra osztály idő után persze. Néhány magas rangú szemináriumok lehet találkozni a... [-]

Bachelor Of Arts (kitüntetéssel) Angol

Campus Nappali July 2017 India New Delhi

Az irányadó feltételezés az angol szakos Ashoka University, hogy minden irodalmi jár fantáziadús mozgalom kívül önmagunk és a határokat az ismerős. Ez a mozgás térben, időben és a kultúra elengedhetetlen létrehozása nyelv és irodalom. Feltérképezzük az ilyen mozgás az egész műfaj - fikció, a költészet, dráma, film - a kultúrák és nyelvek. [+]

Az irányadó feltételezés az angol szakos Ashoka University, hogy minden irodalmi jár fantáziadús mozgalom kívül önmagunk és a határokat az ismerős. Ez a mozgás térben, időben és a kultúra elengedhetetlen létrehozása nyelv és irodalom. Feltérképezzük az ilyen mozgás az egész műfaj - fikció, a költészet, dráma, film - a kultúrák és nyelvek. Irodalmak fordításban lesz fontos eleme a tanterv, miközben arra törekszünk, hogy a beszélgetés szövegeket, amelyeket osztva határait különféle. Angol Ashoka veszi komolyan ismereteit is kanonikus szövegek, mint a Átváltozások és Shakespeare, valamint kevéssé vizsgált szövegek, mint Rabindranath Tagore Otthon és a világ, és Ismat Chugtai novelláit. Ashoka egyetem küldetése üzembe látszólag külön tudományág a dinamikus párbeszédet egymással biztosítani fogja, hogy a tanulmány az angol egyaránt lehet rögzíteni a konkrét ismeretek teszi fel a fegyelmet, és elrepül felé látókörét a lehetőséget a más tantárgyak és ismeretek formációk. Format a Major Minden diák vesz összesen 12 tanfolyam felé jelentős. Miután egy bevezető kurzus a különböző irodalmi formákat, beleértve a fikció, a költészet, a dráma és film, a tanfolyamokat szervezünk mentén több sorban vizsgálóbizottság. Időrendi tanfolyamok, mint a korai brit irodalom: 900-1600 felajánlja mellett fogalmi tanfolyamok, mint irodalom és Empire: 1660-1947. Több hagyományos tanfolyamok, mint például az azonos című regénye tanulmányozni fogják párhuzamosan élvonalbeli tanfolyamok, mint a Digital Bölcsészettudományi széles kitettség különböző műfajok. Mi lesz a hangsúly a posztkoloniális irodalmak, valamint a Global Literatures in Translation. Minden egyes ilyen csoportosulás mi lesz több kurzus kínálatát közül a diákok választhatnak. Célunk, hogy globálisan írástudó, miközben figyelembe elbírálására a begyökerezettség Indiában. Ez a... [-]

Bachelor Of Arts (kitüntetéssel) A Politikai Tudományok

Campus Nappali July 2017 India New Delhi

Az alapképzés Politikai Tudományok Ashoka Egyetem célja, hogy a hallgatók egy szilárd elvi alapja a fegyelem, a képességét, hogy kritikusan elemezzék a mindenütt jelen a "politikai". A különböző tanfolyamok fogjuk vizsgálni a természet, a forgalmazás és a dinamika a hatalom - mind a makro szinten a nemzeti és nemzetközi politika és mikro szinten a család és a közösség. Feltérképezzük a módszereket, amelyek ismerete rendszerek és kihívások különösen a hatalmi viszonyok épültek át adott vektorok térben és időben. [+]

Az alapképzés Politikai Tudományok Ashoka Egyetem célja, hogy a hallgatók egy szilárd elvi alapja a fegyelem, a képességét, hogy kritikusan elemezzék a mindenütt jelen a "politikai". A különböző tanfolyamok fogjuk vizsgálni a természet, a forgalmazás és a dinamika a hatalom - mind a makro szinten a nemzeti és nemzetközi politika és mikro szinten a család és a közösség. Feltérképezzük a módszereket, amelyek ismerete rendszerek és kihívások különösen a hatalmi viszonyok épültek át adott vektorok térben és időben. Tanulmányozni fogjuk mind Arisztotelész és Platón, Gandhi és Iqbal; kiegészítve tanulmányok hidegháború politika lesz annak feltárása, hogy a pártpolitika Dél-Ázsiában. A kapcsolat az elmélet és a néprajz, a mennyiségi és minőségi módszerekkel, elemzés objektív adatok és leíró beszámolók biztosítja a hátteret a mi tanulmányok. Kutatás a "mező" és a "adatgyűjtés" lesz döntő bizonyíték arra törekszünk, hogy készítsen egy erős alapot a kutatás módszertanát. Következő Ashoka egyetem célja, amely a széles tudományágak és feltárják azok összeköttetéseinek, egy diák politológia fogják ösztönözni, hogy meghatározzák és megvalósítsák érdekeltségi területeket, amelyek túlmutatnak a hagyományos tudományágak struktúráján. Format a Major Minden diák vesz összesen 12 kurzus A jelentősebb, és 4 választani belül vagy kívül jelentős. Miután néhány kötelező bevezető kurzus vizsgálja a különböző al-tudományok, mint a politikai elmélet, összehasonlító politikatudomány, Global Politika, mi tanfolyamokat szervezünk mentén több sorban vizsgálóbizottság. Ha tanfolyamok, mint a dinamikája államalakulat és elveinek és gyakorlatának Demokrácia ásni fogalmi és történeti folyamatok, mások, mint társadalmi és politikai mozgalmak vagy indiai Art in Politics tárja többek fegyelmi műfajok belül nagyobb rovatban, a politológia. Az osztályok többsége... [-]

Bachelor Of Arts (kitüntetéssel) A Politika és A Társadalom

Campus Nappali July 2017 India New Delhi

Miért van néhány társadalmi-politikai mozgalmak sikeresebb, mint mások? Mikor forradalmak fordul elő? Mi a kapcsolat a gazdasági fejlődés és a politikai liberalizmus? Mennyi szabadságunk és ki határozza meg azokat a határokat? Miért filmek cenzúrázzák? Politika és társadalom egy interdiszciplináris fő, amely feltárja az ilyen kérdésekre át a kereszteződés a politológia és a szociológia, és elemzi a különböző politikai folyamatok és társadalmi átalakulások mind makroszinten a nemzeti és nemzetközi politikai és mikro szinten. [+]

Miért van néhány társadalmi-politikai mozgalmak sikeresebb, mint mások? Mikor forradalmak fordul elő? Mi a kapcsolat a gazdasági fejlődés és a politikai liberalizmus? Mennyi szabadságunk és ki határozza meg azokat a határokat? Miért filmek cenzúrázzák? Politika és társadalom egy interdiszciplináris fő, amely feltárja az ilyen kérdésekre át a kereszteződés a politológia és a szociológia, és elemzi a különböző politikai folyamatok és társadalmi átalakulások mind makroszinten a nemzeti és nemzetközi politikai és mikro szinten. Format a Major Minden diák vesz összesen 16courses felé jelentős. Miután néhány bevezető kurzus vizsgálja a különböző al-tudományok, a tanfolyamokat szervezünk mentén több sorban vizsgálóbizottság. Ha tanfolyamok, mint a politikai gondolkodás és Társadalomelméleti ásni fogalmi és történelmi folyamatok az egyes tudományágak, akkor mások, mint a társadalmi változás és fejlődés és a társadalmi és politikai mozgalmak felfedezni interdiszciplináris műfajok belül nagyobb rovatban, politológia és a szociológia. Az osztályok többsége találkozik hetente kétszer egy óra és fél minden. Ezek az osztályok a professzor egészítik ki a heti egyórás ülésén a tanársegéd, összesen heti 4 óra osztály idő után persze. A nagy lesz csapat által tanított oktatók tudományágak a szociológia és politológia és egyformán fog készíteni a két tudományág. A pedagógia elfogadott ez a tanfolyam aktív részvételt követelnek a diákok, rendszeres strukturált szóbeli, írásbeli esszék és bemutató megbeszélések. A rács alatt elfog egy lehetséges útvonal a politika és társadalom fő. [-]

Bachelor Of Arts (kitüntetéssel) A Politikában, A Filozófia és A Közgazdaságtan

Campus Nappali July 2017 India New Delhi

A PPE jelentős egyesíti a három legjelentősebb megközelítések megértéséhez társadalmi és politikai világban, úgy, ahogy formálja az egyének, és ahogy az egyének alakítja azt. Az ismeretek és készségek meg inculcates a diákok szempontjából releváns egy egész sor pályára, beleértve, de nem korlátozva a politika, újságírás, a média, a társadalmi aktivizmus, a civil szféra, az üzleti, jogi, tudományos körök. [+]

A PPE jelentős egyesíti a három legjelentősebb megközelítések megértéséhez társadalmi és politikai világban, úgy, ahogy formálja az egyének, és ahogy az egyének alakítja azt. Az ismeretek és készségek meg inculcates a diákok szempontjából releváns egy egész sor pályára, beleértve, de nem korlátozva a politika, újságírás, a média, a társadalmi aktivizmus, a civil szféra, az üzleti, jogi, tudományos körök. A hallgatók emerge csiszolta vitatkozunk készségek és a technikai fejlettség, hogy a gondolkodás a társadalomról bajait és a legjobb módja, hogy foglalkozzon velük. A politikai és gazdasági komponensek lehetővé teszik a diákok fejlesztésére megértéséhez számos szociális erők működnek körülöttük, és a filozófia összetevő lehetővé teszi számukra, hogy esetlapú ezek az erők kegyetlenül. Format a Major Mind a három témakörben a PPE, a diákok választhatnak minimum 4, maximum 8 tanfolyamok. Osztályok többnyire megfelelnek két és fél óra hosszú ülés minden héten, és ki kell egészíteni olyan szakaszok által működtetett tanársegédek. [-]

Bachelor Of Arts (kitüntetéssel) A Pszichológiában

Campus Nappali 3 év July 2017 India New Delhi

A 3 éves BA (Hons) program Pszichológia Ashoka Egyetem köré szerveződik tudományos megközelítés a tanulmány a viselkedés és a tapasztalat. [+]

A 3 éves BA (Hons) program Pszichológia Ashoka Egyetem köré szerveződik tudományos megközelítés a tanulmány a viselkedés és a tapasztalat. Pszichológia foglalkoztat tudományos módszerek és tükrözi a tudományos értékek vizsgálata témák képviselője a kortárs fegyelem, beleértve az emberi fejlődés, a társadalmi befolyás, a személyiség, a kultúrák pszichológia, a kognitív folyamatok és a döntéshozatal, az emberi és állati tanulás, psychopharmacology és a neurológia, a szervezeti viselkedés , pszichopatológia és pszichoterápia, tanácsadás, valamint a pozitív pszichológia. A főbb hangsúlyozza a fejlesztés analitikus és kifejező készség (pl kutatási módszerek és a statisztika, az írás és szóbeli előadás), amelyek alapján a nyomozás, a kritikai gondolkodás és a kommunikáció terén. Format a Major Minden diák kell sikeresen befejezni 12 tanfolyam felé jelentős. A főbb kezdődik a bevezető Gateway a pszichológia Major természetesen magában foglalja a két módszer jellegű képzések (Measurement and Data Analysis Pszichológia, kutatási módszerek a pszichológia), megköveteli hat alapterületű tanfolyamok (pl Fejlődési pszichológia, szociálpszichológia, kognitív folyamatok, pszichopatológia), és van lefedve, két speciális szemináriumokat (pl Pszichológiai csoportok közötti konfliktusok, Pszichológiai Gender). Ezen felül a diákok ki kell töltenie egy kurzus a kölcsönható fegyelem (pl Biológia, közgazdaságtan, angol) és benyújtja egy oldalas leírás a minisztérium meghatározzák, hogyan, hogy természetesen anyagi metszi a pszichológia. A diákok használhatják a kritikus gondolkodás Pszichológia szeminárium szolgál egyike a fejlett szemináriumok szükséges legfontosabb. Hallgatók is jelentkezhetnek legfeljebb két kurzusok hozott akkreditált egyetemek máshol felé nagy követelményeket függő hivatalos jóváhagyása Ashoka Egyetem és a pszichológia tanszék. Felhívjuk figyelmét, hogy a tanfolyamok ben az előző leírás csak tapogatózó; pontos kurzuslistákat függ álló... [-]

Bachelor Of Arts (kitüntetéssel) A Történelemben

Campus Nappali July 2017 India New Delhi

A History Major Ashoka Egyetem arra törekszik, mind a felkészítsen a történész eszköztárral és megtanítja őket, hogyan kell használni. A történész tudását egyesíti a nyomozó, a dögevő, a bíró és a hasbeszélő. S / ő egy művész és egy képzett szakszemélyzet, aki forog, és szövi narratívák a múlt. [+]

A History Major Ashoka Egyetem arra törekszik, mind a felkészítsen a történész eszköztárral és megtanítja őket, hogyan kell használni. A történész tudását egyesíti a nyomozó, a dögevő, a bíró és a hasbeszélő. S / ő egy művész és egy képzett szakszemélyzet, aki forog, és szövi narratívák a múlt. Történelmi kreativitás rejlik összegyűjtése, birkózás, és összekötik a nyomait a múlt építésére pompás kárpitot emberi életet, az érzelmek és gondolatok. Ezek a nyomok jönnek a különböző garbs - sírkövek, temetkezési helyek, elfeledett városok, sár edények, kották, folklores, háborús dalok, visszaemlékezések, levéltári dokumentumok, beszédek, levelek, újságok, rajzfilmek, barlangi művészet, festmények, építészet, ruhát, élelmet, mozi, hirdetések - minden, és minden maradékát az emberi kreativitás. A történész azon képességét, hogy hatékonyan használják ki ezeket az anyagokat igényel vés a két fő gondolatok: az empátia és a képzelet. Empátia üzemanyagok és ragasztók kapcsolatunk a többi emberrel. Ez segít nekünk felismerni mások felfogás, érzések és létmód. Empátia létfontosságú eszköz egy történész, mert arra kötelezi a történész kérdésre és kihívás egy világkép eléréséhez más világok és más életek. Így a szellem megkérdőjelezése és a tudat az ember saját referencia-keret a kiindulási pontja a történelmi kutatások. A második funkció a képzelet a kreatív képesség, amely lehetővé teszi számunkra, hogy hozzák létre a képeket és érzéseket, hogy a hétköznapi értelemben nem képes érzékelni. Ez egy fontos eszköz a történész, aki tanulmányok világok, amelyek eltávolítják mind időben, mind térben saját. Idézik fel azokat a történelmi világok igényel egy ugrás a képzelet, készséges felfüggesztését hitetlenség és készen kell találkozás az ismeretlennel. Format... [-]

Bachelor Of Arts (kitüntetéssel) A Történelem és Nemzetközi Kapcsolatok

Campus Nappali 3 év July 2017 India New Delhi

Ez Major egyesíti a két, egymással összefüggő tanulmányi területek - Történelem és Nemzetközi Ügyek. A mögöttes meggyőződés, hogy a mai világban, és hogyan nemzetek egymáshoz való viszonyát belül nem lehet megérteni anélkül, hogy a történelmi hátterét. A tanfolyam tehát magában egyesíti a készségek és módszerek a történész témák, amelyek fontosak megértettem a mai világban. A kurzusok erre a Major van, mégpedig az indiai és a világtörténelem, Nemzetközi közgazdaságtan, a szociológia az európai társadalmak és a Global & Comparative Politics. [+]

Ez Major egyesíti a két, egymással összefüggő tanulmányi területek - Történelem és Nemzetközi Ügyek. A mögöttes meggyőződés, hogy a mai világban, és hogyan nemzetek egymáshoz való viszonyát belül nem lehet megérteni anélkül, hogy a történelmi hátterét. A tanfolyam tehát magában egyesíti a készségek és módszerek a történész témák, amelyek fontosak megértettem a mai világban. A kurzusok erre a Major van, mégpedig az indiai és a világtörténelem, Nemzetközi közgazdaságtan, a szociológia az európai társadalmak és a Global & Comparative Politics. Format a Major Keresni egy főiskolai diplomát, minden hallgató lesz szükség, hogy töltsenek ki egy összesen 28 kurzus a programidőszak alatt a 3 év 2 félév minden. A program megköveteli 16 kurzusok a főbb papírok / témákról. Alapítványi papírok / tárgyak alkotják majd a maradék tanfolyam a hallgató számára, hozzátéve, akár 12 tanfolyamok. . [-]

Bachelor Of Arts (kitüntetéssel) Az Antropológia és A Szociológia

Campus Nappali July 2017 India New Delhi

A főbb antropológia és a szociológia tanulmányozza viselkedését és magatartását az emberek és csoportok társadalmi kontextusban. Számunkra a különféle értelmezéseket emberi viselkedés, a nagy lehetővé teszi a diákok fejlesztésére elemző készség szükséges közelebbről szemügyre bizonyos viselkedéseket és események. [+]

A főbb antropológia és a szociológia tanulmányozza viselkedését és magatartását az emberek és csoportok társadalmi kontextusban. Számunkra a különféle értelmezéseket emberi viselkedés, a nagy lehetővé teszi a diákok fejlesztésére elemző készség szükséges közelebbről szemügyre bizonyos viselkedéseket és események. Hogy például, lehet, hogy mi magyarázza az új rituálék, mint például az internet-alapú házasság, vagy születésnapi bulik? Hogyan reagáljunk a viselkedését közösségek tűnhet kontraproduktív vagy akár iszonyatos, hogy nekünk, mint például inter-kaszt viszály vagy dicsőítése korrupt politikusok? Hogyan tudnánk értelmezni India gazdag statisztikai eredmények, amelyek azt igazolták trendek nem tudjuk egyszerűen megmagyarázni, mint a meredek csökkenése a nők részvételét a munkaerőpiacon? Abban Ashoka, reméljük, hogy ismertesse az ilyen jelenségek saját feltételeik, támaszkodva a legjobb hagyományait mind a szociológia és antropológia, felszerelése a hallgatók a megfigyelési képességét, kérdés, magyarázza és pozícióját e magyarázatok szélesebb elméleti keretek, egy eszköztárat, amely magában foglalja felmérések, néprajzi, történeti kutatás és a hang-és videofelvételeket. Egyedülállóan a Ashoka, a nagy orientálja a hallgatók széles különböző alapítvány tanfolyamok, amelyek keressük meg azt a kapcsolata más tudományágak, mint például a közgazdaságtan, történelem és a pszichológia. Az egyetem elkötelezettségét a tapasztalat biztosítja a kész és folyamatos alkalmazása a tanulás a munka világába és a kortárs és azonnali kontextusban. Format a Major Mint más szakon, antropológia és a szociológia nagy szükség lesz 12 tanfolyam. Az osztályok többsége találkozik hetente kétszer egy óra és fél minden. Osztályok egészítik ki a heti egyórás ülés a tanársegédek, alkotó összesen négy óra osztály idő egy tanfolyam hetente. A rács alatt elfog egy lehetséges útvonal a antropológia és... [-]

Bachelor Of Arts (kitüntetéssel) Közgazdász

Campus Nappali July 2017 India New Delhi

A hároméves BA (Hons) program Gazdaságtudományi Ashoka Egyetem célja, hogy a diákok egy szilárd megértése alapvető elveinek a közgazdaságtan. A hallgatók sajátítsák el olyan eszközöket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kritikusan gondolkodni, és hozzájárul a viták a legkülönbözőbb érdekes problémák és politikai kérdésekben. [+]

A hároméves BA (Hons) program Gazdaságtudományi Ashoka Egyetem célja, hogy a diákok egy szilárd megértése alapvető elveinek a közgazdaságtan. A hallgatók sajátítsák el olyan eszközöket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kritikusan gondolkodni, és hozzájárul a viták a legkülönbözőbb érdekes problémák és politikai kérdésekben. Bár az elsődleges hangsúly a tanulmány lesz a gazdaságra, a diákok lesznek kitéve, ötletek és technikák számos más tudományág is az alapítványon keresztül kurzusok más tudományágak, mint a történelem, a szociológia és a politika. Hallgatók is tanította a kvantitatív technikák a matematika és a statisztika, hogy váltak szerves része a modern gazdasági elemzés. Biztosak vagyunk benne, hogy a diákok felszív a szükséges készségeket, hogy adjon meg egy széles pályát. Néhány fog menni, hogy további tanulmányokat közgazdaságtanból. Mások úgy dönthet, hogy dolgozni, mint a szakmai közgazdászok a magán- vagy az állami szektorban. Format a Major Minden diák vesz összesen 12 tanfolyam felé jelentős. Miután bevezető kurzusok az mikroökonómia, makroökonómia, matematika és statisztika a közgazdászok, a tananyag tartalmazza tanfolyamok Game Theory, ökonometria és a több alkalmazott témákról, mint a Public Economics, Development Economics, az indiai gazdaság. Fontos jellemzője a Közgazdasági Major, és egy összhangban Ashoka Egyetem hangsúlyt fektet a kritikai gondolkodás és az írás, hogy minden hallgató lesz, hogy írjon egy egyetemi dolgozat. Az osztályok többsége találkozik hetente kétszer egy óra és fél minden. Ezek az osztályok a professzor egészítik ki a heti egyórás ülésén a tanársegéd, összesen heti 4 óra osztály idő után persze. Néhány magas rangú szemináriumok lehet találkozni a heti egy alkalommal 3 órás ülés. [-]

Videók

Kaushik Basu, Chief Economist, World Bank on Ashoka University

Madeleine Albright on Ashoka University

Ashoka Alumnus talks about choices and compulsions in UG education, in India