Anant National University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Anant National University Ahmedábád buja, zöld campusán található Anant National University India első Design Egyeteme. Elkötelezett a megoldások gondozása mellett, olyan emberek gondozásában, akik forradalmian gondolkodnak, de megoldásorientáltak.

Indiában és szerte a világon olyan összetett problémákkal kell szembenéznünk, mint a vízhiány, a nők biztonsága, valamint a talaj és a víz szennyezése többek között, amelyek együttműködésre, multidiszciplináris és innovatív megközelítést igényelnek a megoldáshoz. Anant National University (AnantU) szenvedélyesen hisz abban, hogy a tervezők ágazatokon át dolgozhatnak, és tervezési gondolkodási képességeiket alkalmazva gyakorlati megoldásokat találhatnak napjaink legkritikusabb problémáira. Az egyetem elkötelezett amellett, hogy megváltoztassa a dizájnoktatás diskurzusát azáltal, hogy multidiszciplináris, az ipar számára releváns, a fenntarthatóságra és a tervezési gondolkodásra összpontosítva.

Egyedülálló pedagógiája révén az Anant National minden hallgatóját arra hívják fel, hogy váljon megoldáshoz - forradalmi gondolkodó, megoldás-orientált gondolkodásmóddal -, és arra ösztönzik, hogy saját személyes tanulási útját alakítsa ki.

Helyszínek

Ahmedabad

Address
382115 Ahmedabad, Gujarat, India

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket