The Hong Kong Polytechnic University Department of English

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Angol Tanszéken elsődleges küldetésünk, hogy az alkalmazott szaknyelvű angol nyelvi tanulmányokat biztosítsunk, és nemzetközi szinten is elismerjük a professzionális kommunikációra összpontosító egyetemi és posztgraduális tanulmányok vezető szereplőit. Az alkalmazott angol nyelvű nyelvvizsga nemcsak a szakmailag sikeresnek tartott angol nyelvtudás igen magas szintű megszerzését, hanem az angol nyelv alapos és kritikus megértését, valamint az angol kommunikáció tudatosságát jelenti multikulturális szakmai környezetben.

Világos szükség van Hong Kongban a magasan fejlett nyelvtudással és kommunikációval rendelkező végzősök, valamint a kritikus gondolkodási készségek mellett, akik képesek hozzájárulni számos szakmai és üzleti környezethez. Nem számít, hogy az egyetemi vagy a posztgraduális szinten az angol tanszék Hongkong egyik legfontosabb diplomás szolgáltatója az angol kommunikációs és nyelvi készségekkel és ismeretekkel, amelyeket a szakmák igen nagyra becsülnek.

Programjaink olyan innovatív funkciókkal rendelkeznek, amelyek nagyon népszerűvé teszik a diákokat, a szüleiket és a diákok végső munkáltatóit, és segítenek a hallgatóknak a PolyU és a társadalom egésze által értékesített teljes körű ismeretek és tulajdonságok fejlesztésében.

Helyszínek

Hong Kong

Address
Room AG428 Chung Sze Yuen Building The Hong Kong Polytechnic University Hunghom, Kowloon
Hong Kong, Hongkong