The Education University of Hong Kong

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az EdUHK-ról

The Education University of Hong Kong egy állami finanszírozású felsőoktatási intézmény, amely a tanítás és a tanulás előmozdításával foglalkozik, a tanárképzéssel és a kiegészítő társadalomtudományokkal és a humán tudományágakkal kapcsolatos tudományos és kutatási programok sokszínű kínálatával.

Támogatjuk az oktatókat és a szociális vezetőket, akik intellektuálisan aktívak, társadalmilag gondoskodnak és világszerte tudatában vannak annak érdekében, hogy a változó ügynökökké váljanak az általuk szolgált közösségekben. Nagy hangsúlyt fektetünk a kutatási képességre - kutatásunk hozzájárul a tudás, az ösztöndíj és az innováció előmozdításához, fenntartható hatást gyakorolva a társadalmi fejlődésre és az emberi fejlődésre.

Az EdUHK célja, hogy vezető oktatási egyetem legyen, amely nemcsak Hong Kong, hanem az ázsiai-csendes-óceáni térség számára is hatással van és meghatározza az oktatási tájképet.

110738_110723_2.png

Üdvözlő üzenet

The Education University of Hong Kong (EdUHK) minőségi tanulást és oktatást helyez el tevékenységeinek élvonalába. Elkötelezettek vagyunk a kiemelkedő és gondoskodó pedagógusok és szakemberek gondozásában, akik konstruktívan hozzájárulnak a fenntartható társadalmi és gazdasági fejlődéshez Hongkongban és azon túl.

A Minőségbiztosítási Tanács auditjelentése 2017-ben megállapította az egyetem felsőoktatási intézményként való elkötelezettségét és a minőségi kultúra megteremtésére létrehozott mechanizmusokat. A pozitív jelentés megerősíti az egyetem elkötelezettségét a tanulás és tanítás minőségének biztosításában, valamint a tanulói tanulási tapasztalatok gazdagításában. A pozitív eredményre építve az Egyetem folytatja erőfeszítéseit különböző frontokon, és néhány példa:

  • az általános szándékú tanulási eredmények, a program kimenetelének értékelése stb. kapcsán a program eredményeinek hatékony végrehajtásában nyilvánvaló minőségi és tudományos normák fenntartása;
  • a tanulói tanulás minőségének javítása az egyetemi tanterv átfogó felülvizsgálatával és a diákok egész személy fejlődésének támogatásával egy új, nem formális tanulási stratégiával és olyan intézkedések biztosításával, amelyek elősegítik a diákok nem helyi tanulási tapasztalatait a nemzetközivé válás elősegítése érdekében; és
  • a minőségi tanulás és oktatás érdekében törekedjen a hatékony tanulás ösztönzésére, például az e-portfólió használatára, az e-tanulási politika és gyakorlatok terjesztése, valamint a személyzet szakmai gazdagodásának és a bevált gyakorlatok megosztása érdekében történő további terjesztése érdekében. .

Mindezek tanúi az egyetem folyamatos erőfeszítéseinek a minőségi kultúra előmozdításában, támogatásában és fenntartásában, a diákok tanulására összpontosítva.

Ez a weboldal átfogó tájékoztatást nyújt az Egyetemen való tanulásról és tanításról. A diákokat arra ösztönzik, hogy fedezzék fel a formális és a nem formális tanulás számos lehetőségét, hogy elérjék a tudományos és személyes célokat. A weboldal platformot biztosít az EdUHK közösség számára, hogy megosszák ötleteit és stratégiáit a tanulás és a tanítás terén. Üdvözöljük véleményét, javaslatait és hozzájárulásait, amelyek fontosak lesznek az egyetem fejlődéséhez.

John Lee Chi-kin professzor
A Tanulási és Oktatási Minőségi Bizottság alelnöke (tudományos) és elnöke

110739_110722_1.png

Együttműködés

The Education University of Hong Kong úgy véli, hogy a nemzetközi és helyi együttműködés, valamint az iskolai partnerség és a csereprogram jelentősen hozzájárul az egyetem növekedéséhez, mint a Hongkongban és a tengerentúlon elismert minőségi oktatás és tanárképzés központja.

A nemzetközi platformon az egyetem együttműködése a konferenciák és az együttműködő vállalkozások együttműködő partnereinek globális hálózatával nemzetközi összehasonlító mutatókat kínál a tanárképzés terén. Az egyetem viszont vezető szerepet tölt be azáltal, hogy megismerteti és megosztja tapasztalatainkat az oktatási közösséggel az egész régióban és azon kívül. Az egyetem a világszínvonalú tudósok és központok csereprogramjai révén az iskolákkal és intézményekkel való kapcsolatok kialakításával nemzetközi és helyi szinten folytatott együttműködési kutatási és fejlesztési projekteket.

A helyi oktatási színtéren az óvodákkal és az iskolákkal való dinamikus kapcsolat lehetővé teszi az egyetem számára, hogy olyan diplomásokat állítson elő, akik minőségi tapasztalatot szereznek a területen. Az osztálytermek lehetőséget adnak arra, hogy a hallgatói tanárok gyakorolhassák, amit megtanultak, és fejlesszék képességeiket. Lehetővé teszik a kutatók számára, hogy megfigyeljék és fejlesszék azokat a stratégiákat, amelyek a Hongkong változó oktatási környezetével foglalkoznak.

Együttműködési projektek megvalósításával és az iskolai partnerségek fejlesztésével az egyetem

  • kulturális és nyelvi sokszínűséggel rendelkező tanulási környezet kialakítása a nemzetközi perspektívák fejlesztésének támogatása érdekében;
  • olyan tantervi keretrendszert biztosít, amely a tanulást a növekvő globalizáció és a kultúrák közötti kommunikációra válaszul formálja;
  • erősítse a kapcsolatokat a regionális és nemzetközi partnerekkel, és vállaljon vezető szerepet a kutatásban és a pedagógiában; és
  • a nemzetközivé válás előmozdítása és a diákok helyi, regionális és tengerentúli multikulturális közösségekbe való integrációjának ösztönzése.

Helyszínek

Hong Kong

Address
10 Lo Ping Road, Tai Po, New Territories
Hong Kong, Hongkong

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Alapképzés
BA