Technological and Higher Education Institute of Hong Kong

Bevezetés

Hivatalos Leírás

128995_THEi_0002.jpg

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong ( THEi ) Hongkong felsőoktatási intézménye, különbséggel. A 2012-ben alapított THEi a Szakképzési Tanács tagja. Jelentős ipari hozzájárulással kínálunk szakirányban és szakmailag irányított fokozatot. Hangsúlyozva a „Munkahelyi Integrált Tanulást”, arra törekszünk, hogy a hallgatókat készenléti szakemberekké fejlesszék, olyan készségekkel és ismeretekkel, amelyek alkalmazhatók a való világban.

139496_batch_THEi_0012.jpg

Programjainknak erős ipari kapcsolatok vannak. A hallgatóknak rengeteg lehetősége van arra, hogy belépjenek a helyi vagy nemzetközi cégek gyakorlati programjaiba. A valódi munkatapasztalat biztosítja a hallgatók számára a legújabb ipari tendenciákat, és lehetővé teszi számukra, hogy egy lépéssel meghaladják a többi diplomát. A munkaerő, THEi diplomások már széles körben méltatta a munkaadók számára valós gyakorlati. Következésképpen a THEi diplomások foglalkoztatási aránya 93% volt 2017-ben.

THEi is létrehozott számos partneri számos világhírű egyetemek szerte a világon. Hisszük, hogy ezek a kapcsolatok tovább javítják diákjainkat a cserék, tanulmányutak és projektalapú tanulás révén. Elkötelezettek vagyunk a különböző tanulási lehetőségekkel rendelkező diákok számára.

128008_THEi_0011.jpg

Több mint 20 főiskolai végzettségű programot kínálunk középiskolások számára. Ezeket a programokat szoros iparági együttműködés útján fejlesztették ki, sok a résterületeken: tervezés és környezet, menedzsment és vendéglátás, valamint tudomány és technológia. Érettségizettek várjuk, hogy vizsgálja meg a tanulás és fejlődés lehetőségek THEi és más lenni.

Helyszínek

Hong Kong

Address
THEi Chai Wan Campus
133 Shing Tai Road

Hong Kong, Hongkong

Hong Kong

Address
THEi Kowloon Tong Campus
20A Tsing Yi Road,
Tsing Yi Island, New Territories
Hong Kong

Hong Kong, Hongkong

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket