Hong Kong Raffles School Of Continuing Education

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Raffles Education Corporation Limited

A Raffles Education Corporation Limited ("RafflesEducation" vagy "a csoport") növekvő premier magán oktatási szolgáltató, az oktatási eszközök és létesítmények tulajdonosa és irányítója, valamint az oktatással kapcsolatos ingatlanbefektető és fejlesztő.
Az 1990-ben Szingapúrban megszerzett első kollégiuma óta a RafflesEducation teljes körű oktatási szolgáltatásokat nyújt a világ 13 országában 23 városban működő 25 főiskola és egyetem hálózatán keresztül: Ausztrália, Kambodzsa, Kína, India, Indonézia, Malajzia, Mongólia, Szaúd-Arábia, Szingapúr, Sri Lanka, Svájc és Thaiföld. Több mint 20 000 diák beiratkozott a RafflesEducation felsőoktatási programjaira, minőségi oktatásban részesül, amely a diplomások számára az iparághoz kapcsolódó, jól átgondolt gyakorlati tapasztalatot kínál.
A Csoport az ázsiai és európai oktatási eszközök bővülő portfólióját is fekteti be és kezeli.
A Szingapúrban székhellyel rendelkező RafflesEducation közel 2000 tudományos és adminisztratív személyzetet foglalkoztat, és szerepel a szingapúri Exchange Mainboardján.

Nemzetközi tanulási környezet

A Raffles International College Hongkongban a hallgatóknak egy gazdag angol tanulási környezetet biztosítunk egy nemzetközi tudományos csapat és a hallgatói testület révén. A nemzetközi környezetben való tanulás lehetővé teszi hallgatóink számára, hogy bővítsék személyes hálózatukat, és ki vannak téve a nemzetközi perspektíváknak. Segít a diákjaink egyedi design személyiségének alakításában is.

A Raffles International College Hong Kong előadók a világ minden tájáról származnak. Mindannyian professzionális tervezők vagy erős szakemberek, akik erős iparági háttérrel és gazdag műszaki ismeretekkel rendelkeznek. Elkötelezettek a valóságos iparági tapasztalat átadása mellett.

A Raffles International College Hong Kong diákjai több mint 30 országból érkeznek világszerte - pl. Ausztrália, Kanada, Kolumbia, Franciaország, Hongkong, Indonézia, India, Korea, Malájzia, Új-Zéland, Szingapúr és még sok más. A különböző kulturális és oktatási hátterekkel a tanfolyamok tele vannak dinamikus kölcsönhatásokkal és érdekes ötletek és értékek cseréjével.

Szakmai Akadémiai Csapat

Pedagógusaink többek, mint tanárok. Kreatív szakemberek és szakemberek a saját szakmájukban, a diákok szoros kapcsolatba kerülnek az iparral és segítik a tanulókat a különböző munkalehetőségek felfedezésében. Összességében a különböző háttér- és gazdag kulturális és iparági tudás a hallgatók számára hozzáadott tanulási előnyként szolgál.

Kis osztályméretekkel minden hallgató személyes figyelmet és mentorozást kap. Az oktatók tisztában vannak az egyes hallgatók erősségeivel és előrehaladásával, és segítenek nekik elérni egyedi lehetőségüket.

Campus és E-erőforrás

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy tanulóink ​​számára a legjobb tanulási környezetet biztosítsuk, amely segíti őket tanulási utazásaik során. A város szívében található, mindössze 5 perces sétára az MTR állomástól, diákjaink a város vibráló kiskereskedelmi helyszínének közvetlen közelében helyezkednek el. A mi campusunk két szintből áll, ahol 6 osztályterem, 6 speciális szoba és egy könyvtár található.

Különleges termékeink (Divat szoba, Varróterem, Vizuális terem, Fotószoba, 3D szoba, Illusztrációs szoba) biztosítják hallgatóinknak a legújabb felszerelést és technológiai alkalmazást. A vezeték nélküli hálózattal a hallgatók bárhova és bármikor szabadon hozzáférhetnek az online forrásokhoz az egész campusban.

E-erőforrás

A Raffles diákjainak segítése a tanuláshoz és a hozzájuk kapcsolódó anyagok megszerzéséhez kínálunk e-forrásokat és e-könyvtárakat. Saját bejelentkezéssel a Raffles tervezõi hozzáférhetnek a különféle e-forrásokhoz, beleértve a kutatási anyagokat és a Harvard referencing útmutatót stb.

  • Gale adatbázisok Raffles HK diákoknak: http://infotrac.galegroup.com/itweb/hkric
  • Raffles College (RCDC) Könyvtár honlapja: http://www.rafflescollegelibrary.com/
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Felsőfokú Diplomák »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

BA (Hons) a belsőépítészetben

Campus Nappali 1 év April 2019 Hongkong Hong Kong

Ha belsőépítész vagy formatervező akarsz lenni, akkor több mint egy jó szeme van a színek sikeréhez. A Raffles segíti Önt abban, hogy megkapja a szükséges készségeket, hogy szakértővé váljon az iparban. [+]

A Derby-i Egyetemmel együttműködve ez az egyéves felsőfokú képzési kurzus lehetővé teszi kreatív megoldások kidolgozását, amelyek inspirálhatják és kommunikálhatják a tér célját. Egyedülálló képet kap a belső és a külső tér közötti kapcsolatról.

A University of Derby (UoD) egy ambiciózus, innovatív és modern egyetem, amely a valós tanulásra koncentrál. Az iparági releváns képzési programokkal kapcsolatos hírnevének köszönhetően az UoD páratlan lehetőségeket kínál szakmai tapasztalatainak megszerzésére a tanulmányaival együtt. Ez az elkötelezettség a valós világtanuláshoz, amely megkülönbözteti Önt a munkaerőpiacon.... [-]


BA (Hons) a divatban

Campus 1 - 1 év April 2019 Hongkong Hong Kong

Divattervező tanfolyamunk Hongkongban ideális azok számára, akik a legfrissebb trendeket szeretnék létrehozni, és egyedülálló kreatív identitással saját divatcímkét fejlesztenének. [+]

A Derby-i Egyetemmel közösen ebben a kurzusban különböző tanulási és oktatási módszerek fognak tanítani, amelyek a következőket foglalják magukban: - problémamegoldás, reflexió gyakorlat, megoldás szintézisével, portfólióépítéssel, csoportmunkával, a befolyásfájlok, jelentéskészítés, csoportkritikák, tárgyalásos tanulás, prezentáció és bemutató használata

A kontextuális tanulmányok és a folyamatos szakmai fejlesztés (CPD) a végső év végéig folytatódik, így pozitív előnyt jelent a divat- és textiliparban. A készségek és ismeretek integrálása innovatív és kreatív textil- és divattervezőket hozott létre.... [-]


BA (Hons) a divatban

Campus Nappali 1 év April 2019 Hongkong Hong Kong

Érdekel a divatmarketingbe? A hongkongi diákok támaszkodhatnak a Raffles Design Intézetre, hogy olyan alapos tanfolyamot nyújtsanak, amely felkészíti Önt az iparágban elért kiváló képességekkel. [+]

A brit Derby Egyetemmel együttműködve az egyéves felsőfokú képzés mindazoknak szól, akik mind kreatívak, mind stratégiai szempontból kívánatosak. Olyanoknak tervezték, akik szeretnének megismerkedni a divat üzletével, de vágynak a tervezésre és a gyártásra. Végső soron ez a kurzus azoknak szól, akik egy divatmarketing centrikus karrierjét szeretnék folytatni.

Ez a kurzus segít kialakítani a divattervezési készségeket, és kibővíteni a kulcsfontosságú üzleti szempontok ismeretét kreatív és gyakorlati tanulmányok kombinációján keresztül.

A University of Derby (UoD) egy ambiciózus, innovatív és modern egyetem, amely a valós tanulásra koncentrál. Az iparági releváns képzési programokkal kapcsolatos hírnevének köszönhetően az UoD páratlan lehetőségeket kínál szakmai tapasztalatainak megszerzésére a tanulmányaival együtt. Ez az elkötelezettség a valós világtanuláshoz, amely megkülönbözteti Önt a munkaerőpiacon.... [-]


BA (Hons) a grafikai tervezésben

Campus Nappali 1 év April 2019 Hongkong Hong Kong

Grafikai iskolát keres Hongkongban? Szeretne tanulmányozni a vizuális kommunikáció folyamatát az ázsiai-csendes-óceáni térség egyik legszebb oktatási intézményénél? Keress egy grafikai tervezõ diplomát a Raffles Hong Kong szakértõivel. [+]

Ez a felsőfokú képzés stúdió alapú, praktikus, gyakorlatias és kreatív. Számtalan különböző módon kínálja a grafikai tervezést, amikor felfedezheti a különböző kontextust és formátumokat, amelyekkel a grafikai tervezés megtapasztalható. Lehetővé teszi, hogy eldöntsétek, hogy milyen tervezők akarnak lenni. Meg fogja vizsgálni és megkérdőjelezni Önt, hogy bővítse a megértését és tudását arról, hogy mi a grafikai tervezés, mit tehet és mi az.

Bevezetésre kerül a tipográfia és az elrendezés, megfigyelésként és problémamegoldásként, identitás és márkaépítés, csomagolás és vásárlási pont, kiállítási tervezés, kiadvány és nyomtatás és digitális mozgókép megjelenítésével. A kurzusnak nagyszerű erőforrás-alapja van az Ön számára. Jellemzően diákjaink a számítógépes laboratóriumokban, a képernyőnyomtatásban és a Letterpress nyomtatásban dolgoznak a nyomtatási stúdiókban, és prototípusokat építenek a fa- és fémműhelyekben.... [-]


Kapcsolat

Cím 1/F & 21/F, Centre Point, 181-185 Gloucester Road, Wanchai, Hong Kong. Tel: +852 2520 6838 Email: enquiry@raffles.edu.hk
Hong Kong, Hongkong