The Chinese University of Hong Kong, Centre for China Studies

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Központ Kína Tanulmányok - korábban Központjának kelet-ázsiai tanulmányok - Elkötelezett a tanítás és a kutatás kínai Studies.

Szakon - minden az angol - célja, hogy felkészítsen a tudást és készségeket, hogy folytassa a sikeres nemzetközi karriert érintő Kínában. A mi egyetemi BA / BSSc a kortárs kínai Studies program végzős MA, MPhil és PhD programok kínai Studies, elkötelezettek vagyunk a gyakorlati tanítás és tanulás Kínáról. A kínai Egyetemi Könyvtár és az Egyetemi Services Centre tartsa kiterjedt gyűjtemény a régi és a modern kínai ösztöndíjat, és számolja a legjobbak között a könyvtárak a világon Kína Tanulmányok. Ezen kívül a kínai művészeti gyűjtemény által fenntartott Intézet kínai Studies biztosít a hallgatók korszerű szoros kapcsolatot történelmi tárgyak és műalkotások, a China tegnap világítja meg a kínai ma.

Hisszük, hogy a hely, Hong Kong biztosítja az ideális környezetet, amelyben folytatni kínai ösztöndíjat. Hong Kong egy vibráló világváros, ahol a globális kultúra is találkozik, keverjük össze, és a háló. Hong Kong, a hagyományos kínai kultúra életre kel egy kortárs kínai metropolisz.

Ezen túlmenően, Hong Kong az átjáró nagyobb kínai: Shenzhen - az egyik a szárazföldi Kína első város, hogy szívesen világ beruházás - egy rövid, 20 perces vonatútra a campus.

Azt fogja tapasztalni, sok izgalmas lehetőséget, hogy megismerjék a kínai velünk a kínai University of Hong Kong. Azt reméljük, hogy az egyetemen hamarosan!

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

BA / bssc a mai Kínában tanulmányok

Campus Nappali 4 év September 2019 Kína Hong Kong Hongkong + 1 további

Ez a multidiszciplináris és inter-kar program tanított angol célja, hogy vegyenek részt a diákok gondolni összetetten a kínai történelem, a kultúra, a társadalom, a gazdasági és politikai helyzet, és a helyét a globalizált világban. [+]

Ez a multidiszciplináris és inter-kar program tanított angol célja, hogy vegyenek részt a diákok gondolni összetetten a kínai történelem, a kultúra, a társadalom, a gazdasági és politikai helyzet, és a helyét a globalizált világban.

Jellemzők

1. Nem kínai szólva-Students Üdvözöljük

A program tanítani angol nyelven; nincs tudomása kínai van szükség a felvételi. Azonban a diákok továbbra is szükség van, hogy megfeleljen a felvételi követelményeket ahogyan azt a University. CUHK egyedülálló kétnyelvű oktatási nyújt ideális környezetet biztosít a diákoknak Kínában ismerete nélkül a kínai nyelvet.

2. mastery kínai nyelv ... [-]