Willem de Kooning Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kortárs és élvonalbeli oktatás

A Willem de Kooning Academy modern és a legmodernebb művészeti kurzusok, amelyek kiegészítik a változó, a nemzetközi gyakorlatban. A külvilág már nem keresi az autonóm művész vagy a grafikus, hanem az emberek, akik rendelkeznek a sok tehetség és a képességek, és aki határain túlra az eredeti fegyelem. Ezek megteremtését úttörők. A sebesség és összetettsége technológiai fejlesztések erősen befolyásolja a kortárs és a jövőbeli szakmai gyakorlat. Diákjaink dolgozni mind helyi, mind nemzetközi szinten a szakemberek a különböző tudományágak a nyitott és virtuális környezetben.

Személyes fejlesztési

Elkészítjük a beállítást, ahol lehet fejleszteni és szélesíteni az érdeklődési körét. Lehet választani a különböző munkamódszerek, a típusú feladat, amely megfelel a stílus a tanulás, és hogyan lehet fejleszteni a tehetséget. Az egész tanulási folyamat eltérő lehet az egyes diák, de a fok, amit keresnek egyenlő. Ön részt vesz az elmélet osztályok, amelyek a megfelelő a szint idején, és akkor része lesz egy választott programot. Fontos, hogy ne csak választani egy adott tanulmányi program - mondjuk Design - és nagy - mondjuk reklám -, hanem egy szakmai szerepe és szakmai környezetben a megfelelő szakmai és egy kisebb programot.

Azt is meg egy kitüntetéssel program és / vagy egészítse ki érettségi specializáció választásával csereprogram akadémián vagy külföldi egyetemen. Ez lehetőséget ad arra, hogy alkalmazkodjanak az akadémia oktatási program a saját preferenciái és a fejlesztés a saját tehetségét.

Tanulmány karrier coaching

Míg a hallgató WdKA tanulmány karrier edző figyelemmel kíséri a haladást, és segít, hogy az egyéni tanulás döntéseket. A tanulmány karrier coach segít felkészülni az életed, mint egy profi. Együtt dönti a lehetőségeket, és persze, hogy a vizsgálatok kerül.

Rotterdams Onderwijs Modell (ROM)

A Willem de Kooning Academy az egyik 14 intézetek a rotterdami University of Applied Sciences, és működik a Rotterdams Onderwijs Modell (ROM - Rotterdam oktatási modell). Ez a modell különbséget tesz a tudás-alapú, gyakorlat-központú és a diák-központú oktatási tevékenységek cq. Célja és céljait.

Majors & gyakorlatok

A tetején a nagy, mondjuk reklám vagy Fine Art, a tanulmány részét képezi továbbá választható kiskorúakat. Lehet választani a számos kortárs témák és kérdések. Ez bemutatja, hogy a három érettségi profil: Autonóm Practices, társadalompolitikai és kereskedelmi gyakorlat. A választás a kiskorúak korlátozott az első évben, de akkor előrelépés fognak játszani egyre nagyobb részt a szak.

Így fog tanulni mind a saját téma és a gyakorlat. Akkor fog működni a valós feladatok és gyakorlati tapasztalatot szerezni során egy szakmai és cseréjét.

Végső soron, akkor saját összeállítást széles csomagot a tudás, a készségek és a különlegességeket. Amikor végzett, akkor egy egyedülálló szervezet a szakmai gyakorlat, hogy fog neked kitűnjön a munkaerőpiacon, a kreatív ágazatban vagy a művészeti világban.

ALKALMAZÁS ÉS BEADÁS

Ha érdekli, hogy egy bachelor Fine Art, Design, Fine Art & Design Tanárképző vagy szabadidő Management nál nél Willem de Kooning Academy, Regisztráljon online 2018. május 1. előtt a felvételi eljárásra, és regisztráljon a Studielink-en. Mindkét alkalmazás és a Studielink regisztráció legkésőbb 2018. május 1-ig be kell fejeződnie. A nem uniós diákok számára a regisztrációs határidő 2018. március 1.

Te …

  • tehetséges képzőművészet?
  • független és felelős?
  • elkötelezett és motivált?
  • vállalkozói?

A 2017. november 11-én és 2018. február 10-én nyílt napokon meglátogathatja az egyik nyitott napot - és hozza be portfólióját! - és be kell jelentkezni a felvételre.

Portfolió-ellenőrző lista

Mi

A válogatott 10-15 művek előzte kreatív folyamat

Például: minták, tárgyak, fotók, filmek, játékok, animációk, divat (kiegészítők), bútorok, modellek, rajzok, plakátok, kampányok, festmények, használható tárgyak és szobrok. Akkor közzé és bemutatni mindezt egy ügyes hagyományos portfólió mappát, de akkor is eltérő módszereket használnak: 3D munkát lehet hozni egy (karton) doboz, digitális munka lehet bemutatni egy laptop vagy tabletta.

Kérjük, vegye figyelembe: eltekintve ezek a művek, kérjük, mutassa meg néhány más dolog, amit létrehozott. Készíts egy gondos kiválasztása a kettő között. Így tudjuk értékelni, hogy milyen mértékben van betekintést a saját tulajdonságait és a saját munkáját.

A felvételkor a napok, mi fog keresni és értékeli: - a kifejező és kreatív képességek; - Az érzés szín, forma és anyag; - Eredetiséget és a találékonyságot a munkájához.

A portfolió, vázlatok és más műveket magával, kell nekünk ezek a felismerések. Ezért kérjük, ellenőrizze, hogy bemutassuk mind a teljes kapacitás és potenciál, valamint a személyes és különleges varázsa a preferált nagy és preferenciák (például) az anyagok, technikák, témák és fogalmak.

Hogyan

Vázlatok, tesztek, try-out és kísérletek Hozd füzetei, gyűjtemények ötletek, scrapbooks alátétek találmányokkal húzott hátsó, anyag kísérletek, prototípusok, makettek, tesztnyomtatásokat és az első változat. Mindez összefüggésben lehet a 10-15 művek a fent említett.

Szeretnénk, hogy betekintést nyerjünk a tervezési és készítési folyamat. Szeretnénk látni, hogyan jött létre a végleges változat, vagy tervezési keresztül vonalvezetés, és megpróbálta, tesztelés és kísérletezés első. Szeretnénk látni, hogy meg tudja-e kihívást magát, és tovább vizsgálja az első ötleteket. Fontos számunkra, hogy: - akkor kritikusan mérlegelje a munkát és kihívást magad; - Látni és megfigyelni a világ körül, és reagál, amit észre; - És ha igen, hogyan van az önálló rendezői és önálló tanulás és képes arra, hogy döntéseket; - És ha igen, milyen módon lett létre a potenciális és képes kommunikálni a képek között.

Miért

Online kérdőív a törekvései és a motiváció Miután kérelmét, küldünk Önnek egy belépési kódot egy online kérdőívet. Szeretnénk többet megtudni a választott fő, és mit gondolsz számíthat tőlünk. Ki inspirál? Mit szeretne megtanulni tőlünk? Kérjük, nyomtassa ki a kérdőívet, és vigye magával során a felvételi idő. Megbeszéljük Önnel személyesen kérdésre és törekvéseit.

Helyszínek