Hivatalos Leírás

Kortárs és élvonalbeli oktatás

A Willem de Kooning Academy modern és a legmodernebb művészeti kurzusok, amelyek kiegészítik a változó, a nemzetközi gyakorlatban. A külvilág már nem keresi az autonóm művész vagy a grafikus, hanem az emberek, akik rendelkeznek a sok tehetség és a képességek, és aki határain túlra az eredeti fegyelem. Ezek megteremtését úttörők. A sebesség és összetettsége technológiai fejlesztések erősen befolyásolja a kortárs és a jövőbeli szakmai gyakorlat. Diákjaink dolgozni mind helyi, mind nemzetközi szinten a szakemberek a különböző tudományágak a nyitott és virtuális környezetben.

Személyes fejlesztési

Elkészítjük a beállítást, ahol lehet fejleszteni és szélesíteni az érdeklődési körét. Lehet választani a különböző munkamódszerek, a típusú feladat, amely megfelel a stílus a tanulás, és hogyan lehet fejleszteni a tehetséget. Az egész tanulási folyamat eltérő lehet az egyes diák, de a fok, amit keresnek egyenlő. Ön részt vesz az elmélet osztályok, amelyek a megfelelő a szint idején, és akkor része lesz egy választott programot. Fontos, hogy ne csak választani egy adott tanulmányi program - mondjuk Design - és nagy - mondjuk reklám -, hanem egy szakmai szerepe és szakmai környezetben a megfelelő szakmai és egy kisebb programot.

Azt is meg egy kitüntetéssel program és / vagy egészítse ki érettségi specializáció választásával csereprogram akadémián vagy külföldi egyetemen. Ez lehetőséget ad arra, hogy alkalmazkodjanak az akadémia oktatási program a saját preferenciái és a fejlesztés a saját tehetségét.

Tanulmány karrier coaching

Míg a hallgató WdKA tanulmány karrier edző figyelemmel kíséri a haladást, és segít, hogy az egyéni tanulás döntéseket. A tanulmány karrier coach segít felkészülni az életed, mint egy profi. Együtt dönti a lehetőségeket, és persze, hogy a vizsgálatok kerül.

Rotterdams Onderwijs Modell (ROM)

A Willem de Kooning Academy az egyik 14 intézetek a rotterdami University of Applied Sciences, és működik a Rotterdams Onderwijs Modell (ROM - Rotterdam oktatási modell). Ez a modell különbséget tesz a tudás-alapú, gyakorlat-központú és a diák-központú oktatási tevékenységek cq. Célja és céljait.

Majors & gyakorlatok

A tetején a nagy, mondjuk reklám vagy Fine Art, a tanulmány részét képezi továbbá választható kiskorúakat. Lehet választani a számos kortárs témák és kérdések. Ez bemutatja, hogy a három érettségi profil: Autonóm Practices, társadalompolitikai és kereskedelmi gyakorlat. A választás a kiskorúak korlátozott az első évben, de akkor előrelépés fognak játszani egyre nagyobb részt a szak.

Így fog tanulni mind a saját téma és a gyakorlat. Akkor fog működni a valós feladatok és gyakorlati tapasztalatot szerezni során egy szakmai és cseréjét.

Végső soron, akkor saját összeállítást széles csomagot a tudás, a készségek és a különlegességeket. Amikor végzett, akkor egy egyedülálló szervezet a szakmai gyakorlat, hogy fog neked kitűnjön a munkaerőpiacon, a kreatív ágazatban vagy a művészeti világban.

ALKALMAZÁS ÉS BEADÁS

Ha érdekli, hogy egy bachelor Fine Art, Design, Fine Art & Design Tanárképző vagy szabadidő Management nál nél Willem de Kooning Academy, Regisztráljon online 2018. május 1. előtt a felvételi eljárásra, és regisztráljon a Studielink-en. Mindkét alkalmazás és a Studielink regisztráció legkésőbb 2018. május 1-ig be kell fejeződnie. A nem uniós diákok számára a regisztrációs határidő 2018. március 1.

Te …

  • tehetséges képzőművészet?
  • független és felelős?
  • elkötelezett és motivált?
  • vállalkozói?

A 2017. november 11-én és 2018. február 10-én nyílt napokon meglátogathatja az egyik nyitott napot - és hozza be portfólióját! - és be kell jelentkezni a felvételre.

Portfolió-ellenőrző lista

Mi

A válogatott 10-15 művek előzte kreatív folyamat

Például: minták, tárgyak, fotók, filmek, játékok, animációk, divat (kiegészítők), bútorok, modellek, rajzok, plakátok, kampányok, festmények, használható tárgyak és szobrok. Akkor közzé és bemutatni mindezt egy ügyes hagyományos portfólió mappát, de akkor is eltérő módszereket használnak: 3D munkát lehet hozni egy (karton) doboz, digitális munka lehet bemutatni egy laptop vagy tabletta.

Kérjük, vegye figyelembe: eltekintve ezek a művek, kérjük, mutassa meg néhány más dolog, amit létrehozott. Készíts egy gondos kiválasztása a kettő között. Így tudjuk értékelni, hogy milyen mértékben van betekintést a saját tulajdonságait és a saját munkáját.

A felvételkor a napok, mi fog keresni és értékeli: - a kifejező és kreatív képességek; - Az érzés szín, forma és anyag; - Eredetiséget és a találékonyságot a munkájához.

A portfolió, vázlatok és más műveket magával, kell nekünk ezek a felismerések. Ezért kérjük, ellenőrizze, hogy bemutassuk mind a teljes kapacitás és potenciál, valamint a személyes és különleges varázsa a preferált nagy és preferenciák (például) az anyagok, technikák, témák és fogalmak.

Hogyan

Vázlatok, tesztek, try-out és kísérletek Hozd füzetei, gyűjtemények ötletek, scrapbooks alátétek találmányokkal húzott hátsó, anyag kísérletek, prototípusok, makettek, tesztnyomtatásokat és az első változat. Mindez összefüggésben lehet a 10-15 művek a fent említett.

Szeretnénk, hogy betekintést nyerjünk a tervezési és készítési folyamat. Szeretnénk látni, hogyan jött létre a végleges változat, vagy tervezési keresztül vonalvezetés, és megpróbálta, tesztelés és kísérletezés első. Szeretnénk látni, hogy meg tudja-e kihívást magát, és tovább vizsgálja az első ötleteket. Fontos számunkra, hogy: - akkor kritikusan mérlegelje a munkát és kihívást magad; - Látni és megfigyelni a világ körül, és reagál, amit észre; - És ha igen, hogyan van az önálló rendezői és önálló tanulás és képes arra, hogy döntéseket; - És ha igen, milyen módon lett létre a potenciális és képes kommunikálni a képek között.

Miért

Online kérdőív a törekvései és a motiváció Miután kérelmét, küldünk Önnek egy belépési kódot egy online kérdőívet. Szeretnénk többet megtudni a választott fő, és mit gondolsz számíthat tőlünk. Ki inspirál? Mit szeretne megtanulni tőlünk? Kérjük, nyomtassa ki a kérdőívet, és vigye magával során a felvételi idő. Megbeszéljük Önnel személyesen kérdésre és törekvéseit.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Holland

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Willem de Kooning Academy

Lesz fejleszteni egy kép szakember, aki - az egyéni és a kihallgatás módon - használja fényképészeti eszköz, hogy bemutassanak egy világot oly módon, hogy elgondolkodtató ... [+]

Lesz fejlődő képként szakember, aki használja fotózás és egyéb média annak érdekében, hogy vizuálisan kifejezni saját elképzelése valóság elgondolkodtató és személyes módon.

Tanulás fénykép jelent a fejlődő új gondolkodásmódot és látta. Meg kapcsolódnak a világot (fotografikus) kép, és mint egy profi fotós meg kell tudni, hogyan kell kezelni ezt a hatalmas közegben. Mi a személyes jövőkép vonatkozásában fotó mint médium és egy művészeti forma?

Lesz fejlődő képként szakember, aki a saját egyéni és megkérdőjelezi módon használja fényképészeti eszköz ábrázolja a világ elgondolkodtató és vizuálisan izgalmas módon. Meg kapcsolódnak a világot képek alkalmazásával tudását a tulajdonságok a közeg a fotózás. Fényképfelvételek saját megkülönböztető képességgel, hogy egyedi lehetőségeket, és különleges helyet foglalnak el a kortárs vizuális kultúra. Mint fotós, akkor is rendelkeznek a nyelvtudás és általános jelentése a képek, amit képesek alkalmazni a saját céljaira.... [-]

Hollandia Rotterdam
Kérj Információt
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Willem de Kooning Academy

Product Design szól folyamatosan közötti kapcsolat vizsgálatában termékek és a felhasználók. Vannak mindenféle termékek és azok mindenütt, a tisztán funkcionális azon, ho ... [+]

A széles körben alkalmazott új módszerek terjesztésének és gyártásának Most nyújt jelentős új lehetőségeket mai termék tervezők.

Product Design szól folyamatosan vizsgálja a kapcsolat a felhasználó és a terméket. Vannak mindenféle termék és ezek mindenütt; A tisztán funkcionális azon, hogy tegyen nyilatkozatot, vagy elmondani egy történetet. A széles körben alkalmazott új módszerek terjesztésének és gyártásának Most nyújt jelentős új lehetőségeket mai termék tervezők.

Product Design szól folyamatosan közötti kapcsolat vizsgálatában termékek és a felhasználók. Vannak mindenféle termékek, és ezek mindenütt, a tisztán funkcionális azon, hogy tegyen nyilatkozatot. Lényegét tekintve, a termék design szól kérdezés és újbóli ami már létezik. Ez az, amiért a dizájnerek fejlesztése értelmét és gondolni megjelenést.... [-]

Hollandia Rotterdam
Kérj Információt
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Willem de Kooning Academy

A "animáció" származik a latin szó "anima", ami azt jelenti, "lelke". Így tehát az "animáció" szó jelentése "keltésére, hogy az élet". Szabadon fordította, animáció indít ... [+]

a részleg ANIMATION összpontosít intenzíven alkalmazhatóság és a koncepció kidolgozása, amellett, hogy a fejlesztés a hallgató kivitelezés és képességeit.

Animáció felmerült filmek, televíziós sorozatok, játékok, kibővített valóság, virtuális valóság, interaktív alkalmazások / alkalmazások, reklámok, szimulációk és tájékoztató filmek. Van is sokféle formátumban, a hagyományos 2D-s animáció és 3D-s számítógépes technikák stop-motion és digitális kivágott animáció. Animáció ötvözi technológia narratívákat. Animáció tette lehetővé a technológiai fejlődés során a 19. és a 20. század elején, amikor illuzionista lett filmesek. A művészeti forma továbbra is formálja a technológiai fejlődést. Animáció is jelentős hatása van a módszereket, amelyek a társadalmak működéséhez és kommunikálni. Az animátor, aki tisztában van az evolúciós fejlődési is tudja, a jövőben a szakma, és ami talán még fontosabb, a dallam a releváns társadalmi folyamatok alakulását.... [-]

Hollandia Rotterdam
Kérj Információt
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Willem de Kooning Academy

Az audiovizuális média fontos szerepet játszanak a tájékoztatás, az oktatás és a szórakoztatás. Osztályunkon meg fogja tanulni, hogy dolgozzon ki a képeket és hangot. Mos ... [+]

Működési és művészi méretek járnia

Audiovizuális média kulcsszerepet játszanak a tájékoztatás, az oktatás és a szórakozás. A fő audiovizuális tervezés tanítja, hogy tervezzen a kép és a hang. Lesz tanulás audio és kamera technikát, szoftver technikákat, termelési módszerek és koncepció fejlődését.

A tutorok minden van egy szilárd elméleti és szakmai háttér: Azok a kutatók, a script szerkesztők, audio-vizuális tervezők, mozgás grafikusok, interaktív tervezők, képzőművészek, szerkesztők, és a kamera vagy audio szakemberek.

A diák várhatóan alapszintű előzetes ismeretek terén az audio-vizuális tervezés és képekkel dolgozik, valamint érdeklődést mesemondás. A diákok várhatóan keressék és kockázatokat, hogy elfogadja (és még ölelés) hiba. Meg fogjátok tanulni, hogy végiggondolja, a saját munkáját, és hogy a diáktársak. ... [-]

Hollandia Rotterdam
Kérj Információt
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Willem de Kooning Academy

Tervezése során, divattervezők dolgozni egy kreatív és kritikus látást jelenlegi fejlemények a divat és a társadalom. A divat a vizuális kommunikáció: hogyan kommunikálna ... [+]

Egy túra Divattervezés osztály Megtanulhatja, hogyan alkalmazza tudását és kézművességét a divatirányzatok előrejelzéséhez és a határokat megcélozva.

Divat tervezők munkáját szemszögéből a kreatív és kritikus látást a kortárs fejlemények divat és a társadalom. Diákként a divattervezés, megtudhatja, hogy meghatározása és felfedezzék a trendeket, és reagálni a piaci igények a fogyasztók. Lesz dolgozik egy projekt-alapú tananyag tényleges ruházati cikkek, gyűjtemények és teljes körű előadások.

Divat tervezők munkáját szemszögéből a kreatív és kritikus látást a kortárs fejlemények divat és a társadalom. A divat is a vizuális kommunikáció: hogyan kommunikálnak a tervek különféle médiában?... [-]

Hollandia Rotterdam
Kérj Információt
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Willem de Kooning Academy

Grafikusok akar kommunikálni. Azt akarják, hogy körvonalazzák információt szavak és képek, és elmondani a történetet, hogy egy adott közönség a médiában. Tervezik identit ... [+]

Grafikusként, amikor csatlakoztatja a lenyűgöző és észrevételeket azoknak az ügyfeleinek, más tervezők és a nyilvánosság számára.

Graphic Design neveli az új generációs tervezők, akik részt vesznek, a kritikus, kíváncsi és képes-hoz kapcsolódik a nyilvánosság és az ügyfelek művészi és független helyzetbe. Mi nevelő döntéshozók, akik - feltárásával feladata és hatásköre a grafikai tervezés - képes kapcsolódnak a társadalmi, kulturális, politikai, kereskedelmi és technológiai kérdések a mai társadalomban.

Grafikusok akar kommunikálni. Körvonalazzák információk szavak és képek, és elmondani egy történetet egy konkrét közönség a médiában. Tervezze identitás és kölcsönhatásba felhasználók. Grafikusként, amikor csatlakoztatja a lenyűgöző és észrevételeket azoknak az ügyfeleinek, más tervezők és a nyilvánosság számára. Azt szeretnénk, hogy a jelen mindenütt, ahol kommunikációra van szükség.... [-]

Hollandia Rotterdam
Kérj Információt
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Willem de Kooning Academy

Lesz fejleszteni egy tervező, amely specializálódott létrehozásában alkalmazott képek és vizuális élményt nyújt. Illusztráció egyre jobban látható a mi erősen látás-orien ... [+]

Meggyőződésünk, hogy a sokszínűséget elfogadó vagyunk abban a helyzetben, hogy hozzon létre egy rugalmas környezetet, amelyben a diákok felfedezzék saját irányban.

A diákok az illusztráció osztályának a Willem de Kooning Academy (WdKA) megtanulnak dolgozni és tanulni együtt, egy közösségben. Ezen belül a közösség, az osztály aktívan ösztönzi a széles körű tanulási lehetőségek által lehetővé tett hozzájárulások az egyének a különböző háttérrel és különböző megközelítéseket illusztráció.

Célunk, hogy ne korlátozza a diákok a speciális ága illusztráció. Meggyőződésünk, hogy a sokszínűséget elfogadó vagyunk abban a helyzetben, hogy hozzon létre egy rugalmas környezetet, amelyben a diákok felfedezzék saját irányban. A hangsúly az osztályon belül van három konkrét területen a szakma: narratív, informatív és szerzői illusztráció. ... [-]

Hollandia Rotterdam
Kérj Információt
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Willem de Kooning Academy

Fejleszteni a művészi tehetsége révén sokrétű képzés minden területén a szakma: alkalmazott művészeti kutatás, a fogalmi fejlődés, a technikai tudást, a kommunikáció és b ... [+]

Art elmélet, a kutatás és kísérletezés minden kiemelkedő szerepet játszanak az Ön tanulmányi program

Art belül létezik egy hálózat utalásokat: a művész reflektál a világ nagy. Belül a Fine Art tanulmányi program, akkor a tanulás meghatározására és újra mi a művészet - vagy lehet - kapcsolatban a társadalom számára. Lesz fejlődő művészi tehetsége révén sokoldalú képzés minden területén a szakma: alkalmazott művészeti kutatás, koncepció kidolgozása, „így” készségek, a kommunikáció és bemutatása a munka, valamint a vállalkozói készségek különösen fontosak a domain a művészetek . Így lesz a létrehozása úttörője, dolgozik saját önálló irányított vizuális kutatási projektek.... [-]

Hollandia Rotterdam
Kérj Információt
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Willem de Kooning Academy

Willem de Kooning Academy az egyetlen művészeti akadémia Hollandiában, amely nagy Reklám. WdKA fog tanítani, hogy egy mindenes erős fogalmi csavar. Akkor lesz a pók a hál ... [+]

Willem de Kooning Academy az egyetlen művészeti akadémia Hollandiában kínál a súlyos reklám.

Fancy karriert reklám és kreatív gondolkodás? Válassza ki a Willem de Kooning Academy Rotterdam! Diákjaink, oktatók és alumni rendszeresen megüt a rivaldafénybe a győztes nemzetközi díjat és jelölést. Meg fogja tanulni, hogy legyen egy teljes körű reklám és fogalmi kreatív, a lelke közötti interdiszciplináris hirdetések és az ügyfelek. Van egy határozott elképzelés, a szenvedély és a hajtás, és mindig a labdát, a legfrissebb hírek, művészeti, márkák és trendeket. Van érzéke a kommunikáció és média stratégiák és a tudás kreatív technikai lehetőségek.... [-]

Hollandia Rotterdam
Kérj Információt
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Willem de Kooning Academy

Városok, épületek, belső terek. Ezek nagy hat arra, hogyan éljük a világunkat. Térbeli tervezés, nézzük a városi környezet és a beltéri és kültéri terek a kis- és nagylép ... [+]

Térbeli kialakítás olyan tudományág, amely egyesíti a kreatív kulturális és művészeti tudatosság, a társadalmi elkötelezettség, gazdasági felelősség és technikai betekintést.

Városok, épületek, belső terek: mindezen nagy hatással, hogyan éljük a világot. A térbeli tervezés, úgy véljük, a városi környezet, valamint beltéri és kültéri terek egy kis és nagy léptékben. Ez egy tudományág, amely egyesíti a kreatív kulturális és művészeti tudatosság, a társadalmi elkötelezettség, gazdasági felelősség és technikai betekintést.

Most megtudhatod, hogy foglalkozik a komplex feladatok és szituációk mai társadalomban. Most megtudhatod, hogy dolgozzon ki egy személyes jövőkép, és konkrétan végre ezt az elképzelést egy tervezési gyakorlat. A módszer lényege a projektek, amelyek foglalkoznak a kortárs témákat, mint a fenntarthatóság, az identitás és a repurposing épületek. A projektek az előző években szerepelt egy „instant múzeum”, zászlóshajó üzlet egy új márka, a hosszú távú tartózkodásra hotel egy ipari területen Rotterdam, multikulturális színházi egy templomban Rotterdam Zuidwijk kerületi és kreatív használata az üres terek a Rotterdam központja.... [-]

Hollandia Rotterdam
Kérj Információt
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Willem de Kooning Academy

Életforma fontos helyet foglal el a kereskedelmi piacon a divat és a belső, hanem a piac sokkal változatosabb. Művészet és kultúra, a táplálkozás és az egészség, a média ... [+]

Életmód átalakítás tervezése

Mi most pont egy időszak további átalakítások, amelyek mélyen befolyásolják életünket egy személyes, társadalmi és gazdasági szinten.

Hogy életmód befolyásolja a dinamikus jellege a mai társadalmak? Milyen hatással van az innováció mindennapi életünkre? Meg tudjuk változtatni életmód olyan módon, hogy azok jobban szembenézni a kihívásokkal a jövő?

Lifestyle Design diákok innovatívnak kell lenniük, látomásos és határozott.

A hallgatók megismerkedjenek a módszerek, mint a jövő gondolkodás, tervezés gondolkodás és mesemondás, és megtanulják, hogy alkalmazzák ezeket a módszereket a saját kutatás. Lesz fejleszteni alapvető készségek, mint a fogalmi gondolkodás és a képesség, hogy kialakítsa és jövőképet, és megtanulják, hogyan kell alkalmazni ezeket a készségeket a tervezési folyamatot.... [-]

Hollandia Rotterdam
Kérj Információt
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

How would you describe 'the vibe' at school?

What was the admission process like?

Willem de Kooning Academy; it's yours!