Willem de Kooning Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kortárs és élvonalbeli oktatás

A Willem de Kooning Academy kortárs és élvonalbeli művészeti tanfolyamokat kínál, amelyek kiegészítik a változó, nemzetközi gyakorlatot. A külvilág már nem az autonóm művészet vagy a grafikust tervezi, hanem inkább olyan embereket keres, akik tehetségek és készségek sokaságával rendelkeznek, és akik az eredeti tudományterületük határain túlra néznek. Ezek „úttörők létrehozását” jelentik. A technológiai fejlődés gyorsasága és összetettsége erősen befolyásolja a kortárs és a jövőbeli szakmai gyakorlatot. Diákjaink mind helyi, mind nemzetközi szinten együtt fognak működni különböző tudományterületek szakembereivel nyílt és virtuális környezetben.

Személyes fejlődés

Olyan környezetet hozunk létre, amelyben fejlesztheti és kibővítheti érdeklődését. Különböző munkamódokat választhat, a tanulás stílusának megfelelő feladattípust és tehetségének fejlesztését. Lehet, hogy az egész tanulási folyamat minden egyes hallgató esetében más és más, de a megszerzett diplomák egyenlőek. Részt vesz az akkori szintjének megfelelő elméleti órákon, és része lesz egy választható programnak. Fontos, hogy ne csak egy adott tanulmányi programot - mondjuk Design - és egy szakot - mondjuk Reklám - válasszon, hanem szakmai szerepet és szakmai kontextust is, ennek megfelelő szakmai gyakorlattal és kisebb programmal. Beléphet egy kitüntetési programba és / vagy elvégezheti az érettségi szakterületét, ha egy külföldi akadémián vagy egyetemen csereprogramot választ. Ez lehetőséget ad arra, hogy az akadémia oktatási programját saját preferenciáihoz és saját tehetsége fejlesztéséhez igazítsa.

Tanuljon karrier coachingot

Míg a WdKA hallgatója, a tanulmányi karrier edzője figyelemmel kíséri az előrehaladást és segít a személyes tanulmányi döntések meghozatalában. A tanulmányi karrier edzője segít felkészülni a szakmai életére. Együtt fogjátok eldönteni a választásokat és a tanfolyamot.

Rotterdam Onderwijs Model (ROM)

A Willem de Kooning Academy a Rotterdami Alkalmazott Tudományegyetem 14 intézetének egyike, és a Rotterdami Onderwijs modellel (ROM - Rotterdami oktatási modell) dolgozik. Ez a modell megkülönbözteti a tudásalapú, a gyakorlatvezérelt és a hallgató által vezérelt oktatási tevékenységeket kb. célok és célok.

Majorok és gyakorlatok

Szakod mellett mondjuk a Advertising & Beyond vagy a Képzőművészet mellett tanulmányod választható kiskorúakat is tartalmaz. Kortárs témák és kérdések széles skálája közül választhat. Bemutatja Önnek a három érettségi profilt: autonóm gyakorlatok, szociális gyakorlatok és kereskedelmi gyakorlatok. A kiskorúak választása az első évben korlátozott, de ahogy haladsz, egyre nagyobb szerepet fognak játszani a diplomádban. Így saját tantárgyán belül és a Gyakorlatokon belül is tanulni fog. Valódi feladatokon fog dolgozni, és gyakorlati tapasztalatokat szerezhet egy gyakorlat és csereprogram során. Végül összeállítja saját széles körű ismereteit, készségeit és különlegességeit. Amikor diplomát szerez, egyedülálló szakmai gyakorlattal rendelkezik, amely kiemeli a munkaerőpiacon, a kreatív szektorban vagy a művészeti világban.

Alkalmazás és belépés

Ha kíváncsi arra, hogy a Willem de Kooning Academy képzőművészeti, formatervezési, képzőművészeti és formatervező tanárképző vagy szabadidő-menedzsment alapképzést Willem de Kooning Academy , regisztráljon online 2021. május 1. előtt a felvételi eljárásra, és regisztráljon a Studielinknél. Ezt az alkalmazást és a Studielink regisztrációt is legkésőbb 2021. május 1-ig be kell fejezni. A nem EU-s diákok, a jelentkezési határidő március 1. 2021. Ön

  • tehetséges a képzőművészetben?
  • független és felelős?
  • elkötelezett és motivált?
  • vállalkozói?

Ezután látogasson el az egyik nyílt napunkra az interneten (a dátumokat lásd weboldalunkon)

Portfólió ellenőrzőlista

Mi: Válogatás 10-15 alkotásból, amelyet kreatív folyamat előzött meg. Például tervek, tárgyak, fotók, filmek, játékok, animációk, divat (kiegészítők), bútorok, modellek, rajzok, plakátok, kampányok, festmények, használható tárgyak, és szobrok. Mindezt közzéteheti és bemutathatja egy ügyes, hagyományos portfólió mappában, de különböző módszereket is alkalmazhat: a 3D-s munka (karton) dobozba behozható, a digitális munka laptopon vagy táblagépen.

Kérjük, vegye figyelembe: ezeken a műveken kívül, kérjük, mutasson meg néhány más dolgot, amelyet létrehozott. Óvatosan válasszon a kettő közül. Így felmérhetjük, hogy Ön mennyire ismeri be saját tulajdonságait és munkáját. A felvételi napokon megkeressük és felmérjük: - kifejező és kreatív képességeit; - színe, formája és anyaga iránti érzése; - eredetiség és ötletesség a munkádban. Az Ön portfóliójának, vázlatainak és más általad készített munkáknak ezeket a betekintéseket kell nyújtaniuk. Ezért kérjük, ellenőrizze, hogy megmutatja-e mind a teljes kapacitását, mind a lehetőségeit, valamint személyes és sajátos érdeklődését a preferált szak iránt, valamint az (például) anyagok, technikák, témák és koncepciók preferenciái iránt.

Hogyan? Mindez a fent említett 10-15 műhöz köthető. Szeretnénk betekintést nyerni a tervezés és az alkotás folyamatába. Szeretnénk megtudni, hogyan sikerült először elkészítenie egy végleges verziót vagy tervet vázlatkészítéssel, próbálkozással, teszteléssel és kísérletezéssel. Szeretnénk látni, hogy képes leszel kihívást jelenteni önmagad iránt, és tovább kutathatod első ötleteidet. Fontos számunkra, hogy lássuk: - kritikusan reflektálhat munkájára és kihívhatja magát; - látod és megfigyeled a körülötted lévő világot, és reagálsz bármire, amit észreveszel; - Ön és az önirányítás és-tanulás képes-e és hogyan képes döntéseket hozni; - ha és milyen módon teremtettél potenciált, és képes vagy képekkel kommunikálni.

Miért: Online kérdőív az ambícióiról és a motivációról A jelentkezés után bejelentkezési kódot küldünk az online kérdőívhez. Szeretnénk többet megtudni a szak kiválasztásáról és arról, hogy mit gondolhat tőlünk. Ki inspirál téged? Mit szeretne megtanulni tőlünk? Kérjük, nyomtassa ki a kérdőívet, és vigye magával a felvételi napon. Személyesen megbeszéljük Önnel kérdéseit és ambícióit.

Helyszínek

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket