Windesheim University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A legnépszerűbb University of Applied Sciences
Windesheim az egyik holland top egyetemi alkalmazott tudományok, a modern campus Zwolle és Almere. A több mint 25.000 teljes munkaidős és részmunkaidős diákok, Windesheim egyik legnagyobb egyetemi alkalmazott tudományok Hollandiában.
Windesheim egy dinamikus közösség, amely összehozza az embereket, hogy kicseréljék a tudás és a szakértelem. Arra törekszünk, hogy oktassák a diákok, akik teljes mértékben képzett szakemberek kész belépni a nemzetközi munkaerőpiacon. Ebből a célból, folyamatosan fektetnek az oktatási innováció és a diákok fejlődését.

Windesheim egyre növekvő hallgatói létszám és a nagy tekintélynek örvendő diákok, szakértők és a munkaadók. A két fő független éves tanulmányok a holland felsőoktatási szektor „Elsevier” és a „Felsőoktatási Felvételi Guide” rangot minket az első három az már sok éve a sorban. Az egyik sikertényezők a mi személyes megközelítés: a diákok kis csoportokban, és minden tehetség számít. Oktatók nem csak a tanárok, hanem az edzők is. Ezek kihívást a diákok, hogy tükrözze, kritikusan gondolkodni és a legjobbat kihozni magukból. Mi igazodó, személyre szabott oktatás, amely megfelel a diákjaink, a munkaerőpiac és a társadalom egésze számára. Alapkövei a mi megközelítésünk tartalmazza a kompetencia alapú tanulás és a személyes fejlesztési terv minden tanuló számára.

Windesheim innovatív és vállalkozói szemlélet, valamint szoros együttműködésben a vállalkozások és intézmények, teszi a tudást azonnal alkalmazható. Egyre gyakorlati tapasztalat útján szakmai szerves része a tanulmányi programok.

Tanuló létesítmények
Windesheim egy vibráló learning közösség. Az egész Zwolle campus, ahol a többség a nemzetközi diákok marad, vannak területek tanulmány és csoportos munkát. Kínálunk state-of-the-art létesítmények diákjainknak, beleértve a hallgatói tanácsadás, a médiaközpont, intranet tele híreket és információkat, virtuális tanulási környezet, számítógépes szoba, egy audio-vizuális központ a hitelfelvételi laptopok és AV eszközök, másolat üzlet és egy boltja irodaszerek, édességek és ajándékok. Diákjaink vannak nyűgözve a nagy sportlétesítmények az egyetemen: van torna, fitness szoba, egy dojo karate és judo, teremfoci csarnokok, fűtött medence és egy mászófal. A campus van étterem, amely friss ételek és italok. Sőt, van egy sport kávézó és saját Grand Café felajánlás a nagyra Starbucks kávét. A „holland nyelv” természetesen arra szolgál, hogy a nemzetközi hallgatók, akik így megismerhetik a nyelv és a tipikus tulajdonságokat a holland. És azok számára, akik igazán megy a holland tapasztalatok szerint a biciklizés, mi is van egy kerékpár szervízben az egyetemen.

Szállás
Windesheim biztosít ház a nemzetközi diákok kollégiumokban közeli egyetemen, és a város központjában, ahol a diákok élni és tanulni együtt. Mi együttműködve dolgozik egy független lakásszövetkezeti szakosodott tanuló ház, amely lehetővé teszi, megfelelő helyiségekkel áron.

Mintegy Zwolle

Windesheim székhelye Zwolle, élénk és barátságos közepes méretű város csak egy órányi autóútra a várostól, és elfogadható áron a megélhetési költségek. Mintegy 30.000 diák tanul Zwolle, az egyik a négy Egyetemek. Csakúgy, mint egy gyönyörű történelmi központjában, a város rengeteg parkok (nagyon szép, piknikezésre!), Plusz hangulatos kávézók és helyeken enni. Zwolle is remek hely a bolt, az összes nagy áruházláncok és rengeteg független butikok. Ez is egy biztonságos város: ha egyszer megtanulta, hogyan kell biciklizni, ez könnyen bejárható. Diákélet Zwolle összpontosul, és a város környékén található, amely tele van vonzó kávézók és éttermek. Zwolle rengeteg kulturális tevékenységek is, beleértve a zenét és a kulturális fesztiválok, színházi előadások, filmek és múzeumok. Zwolle is híres éves Liberation Festival (szabad hozzáférés), a Rhythm & Blues Night és sokféle sportesemények. Vannak hallgatói klub és egyesület épp semmit evezés a szocializációs a többi nemzetközi diákok számára.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BBA-k »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BBA

BBA Projekt átfogó és Változás Menedzsment

Campus Nappali 4 - 4 év September 2018 Hollandia Zwolle

A no. 1 holland program Busienss Administration és menedzsment megtanuljuk, hogyan lehet, hogy egy pozitív változás a világban. [+]

Szeretné megváltoztatni a világot, és keres egy nemzetközi kihívás? A fenntarthatóság, az emberi jogok, a globális egészségügyi, társadalmi felelősség, a növekvő szakadék gazdagok és szegények közötti, a globális felmelegedés, a civil társadalom és érdekképviseleti kisebbségi témákat, hogy érdekel? Szeretné, hogy hozzájáruljon személyesen és szakmailag egy jobb világ? A mi négyéves angol tanított programot tanítunk, hogyan lehet különbséget tenni.

Mi össze elmélet és a gyakorlat, a projekt menedzsment, az üzleti és a kutatásban a globális kérdéseket. A program áll, tanfolyamok, valós projektek cégekkel az első évtől kezdődően, a nemzetközi szakmai és szakmai karrier tanácsadás. A végén tudni fogja, hogyan kell vezetni egy projekt csapat és hogyan kell tenni az innovatív ötleteket a gyakorlatban. Akkor lesz változás készítő, tisztában saját erősségeit és ambíciók, amely képes létrehozni a fenntartható társadalom számára értéket. Global Project és változás-menedzsment egy Bachelor of Business Administration (BBA) által kínált Windesheim Kitüntetések College. ... [-]


Kommunikáció és Média (BBA)

Campus Nappali 4 - 4  September 2018 Hollandia Zwolle

[+]

[-]

Kapcsolat
Levelezési cím
Windesheim University of Applied Sciences
P.O. Box 10090

Zwolle, 8000 GB NL
Cím
Windesheim University of Applied Sciences
Campus 2 - 6

Zwolle, 8017 CA NL