Windesheim University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A legnépszerűbb Műszaki Egyetem
A Windesheim egyike a holland felsőoktatás-tudományi egyetemeknek, ahol számos csúcsminőségű elhunyt program működik. Több mint 25.000 teljes munkaidős és részmunkaidős hallgatóval a Windesheim Hollandia egyik legnagyobb alkalmazottja.
A Windesheim egy olyan dinamikus közösség, amely az embereket összekapcsolja a tudás és a szakértelem cseréje érdekében. Arra törekszünk, hogy felkészítsük azokat a diákokat, akik teljesen képzett szakemberek, akik készen állnak a nemzetközi munkaerőpiacra való belépésre E célból folyamatosan befektetünk az oktatási innovációhoz és a diákok fejlődéséhez.


A Windesheim növekvő hallgatói népességgel rendelkezik, és a diákok, a szakértők és a munkáltatók nagy tekintélynek örvendenek. A holland felsőoktatási szektor, a "Elsevier" és a "Felsőoktatási választási útmutató" két fő független éves tanulmánya már évek óta egymás után sorolja fel a három legjobbat. Az egyik sikertényező a személyes megközelítés: a diákok kis csoportokban dolgoznak, és minden tehetség számít. Az előadók nem csak tanárok, hanem edzők is. Felkeltik a tanulókat, hogy tükrözzék, gondolkodjanak kritikán és a lehető legjobban kihozzák magukat. Olyan személyre szabott oktatásra törekszünk, amely megfelel a hallgatók, a munkaerőpiac és a társadalom követelményeinek. A megközelítés alapkövei közé tartozik a kompetencia alapú tanulás és a személyes fejlesztési terv minden diák számára.

A Windesheim innovatív és vállalkozói szemléletmódja, valamint a vállalkozásokkal és intézményekkel való szoros együttműködés a tudásunkat azonnal alkalmazza. A gyakornoki gyakorlatokon keresztül szerzett gyakorlati tapasztalat a tanulmányi programok szerves része.

Tanuló létesítmények
Windesheim élénk tanulási közösség. A Zwolle campus egész területén, ahol a nemzetközi diákok többsége megmarad, ott vannak a magánoktatás és a csoportos munka területei. Rendelkezünk a legmodernebb lehetőségekkel a hallgatóknak, beleértve a diákoktatást, a médiaközpontot, a hírekre és információkra összpontosított intranet, a virtuális tanulási környezet, a számítógépes helyiségek, az audiovizuális központ a laptopok és az AV-berendezések kölcsönzéséhez, másoló üzletet és irodai felszereléseket, édességeket és ajándékokat árusító boltot. A diákjaink lenyűgözik a nagyszerű sportlétesítményeket az egyetemen: tornatermekkel, fitnesztermekkel, karate és judo dojóval, fedett futballtermekkel, fűtött medencével és mászófalral. A mi campusunkon éttermek vannak, amelyek friss ételeket és italokat kínálnak. Ezen kívül van egy sportkávézó és egy saját Grand Café, amely a nagyra értékelt Starbucks kávét kínálja. A "holland nyelv" tanfolyam minden nemzetközi hallgató számára biztosítja a nyelvet és a hollandok szokásos szokásait. És azok számára, akik a holland tapasztalatokat kerékpárral lovagolják, szintén van egy kerékpáros javítóműhely az egyetemen.


Szállás
A Windesheim a nemzetközi diákok számára biztosít otthont a diáklakások közelében, az egyetem és a városközpont közelében, ahol a diákok együtt élhetnek és tanulhatnak. Dolgozói házakra szakosodott önálló lakásszövetkezettel együttműködve működünk, amely megfelelő szobákat kínál elfogadható áron.


A Zwolle-ról

A Windesheim Zwolle városában található, egy nyüzsgő és barátságos, közepes méretű városban, mindössze egy óra autóútra Amszterdamtól, Utrechttől és Groningen városától. Körülbelül 30 000 diák tanul a Zwolle-ban, a négy egyetemista egyetemen. A gyönyörű történelmi központ mellett a városnak sok parkja van (nagyon szép a piknikekre!), Atmoszférikus kávézók és étkezési lehetőségek. A Zwolle szintén remek hely a boltokba, a nagy üzletláncokkal és a független butikokkal. Biztonságos város is: miután megtanulta, hogyan kerékpározzon, könnyű körüljárni. A Zwolle-i hallgatói élet a város központjában és környékén helyezkedik el, amely vonzó kávézókkal és éttermekkel tele van. Zwolle számos kulturális tevékenységet is magában foglal, köztük zenei és kulturális fesztiválokat, színházi előadások, filmek és múzeumok. Zwolle szintén híres éves Liberation Fesztiváljáról (szabad hozzáférés), a Rhythm-ról

ösztöndíjak
Sajnos a Windesheim nem nyújt ösztöndíjat.

Helyszínek

Zwolle

Address
Windesheim University of Applied Sciences
Campus 2

8017 CA Zwolle, Overijssel, Hollandia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket