Vrije Universiteit Amsterdam

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam egy nemzetközileg elismert kutató egyetem alapította 1880. Az egyetem kínál több mint 120 angol tanított programok alapképzés, mesterképzés, doktori szinten. A diákok és a személyzet a 78 nemzetiség hozzon létre egy dinamikus nemzetközi tudományos közösség. A több mint 23.000 diák, ebből 3000 a nemzetközi, az egyetem vezeti élvonalbeli kutatás problémái a társadalmi és tudományos jelentősége. Az egyetem megkülönbözteti magát a kutatás és az oktatás révén négy interdiszciplináris témák: az emberi egészségre és a Life Sciences, Science for Sustainability, Connected World és a kormányzás a társadalom.

Az oktatás minőségének

Vrije Universiteit Amsterdam (VU) egy font hírnevét a jó minőségű az oktatás. Ha a munka viszonylag kis csoportokban, ahol jelentős hangsúlyt fektetnek az interakció és a személyes megközelítés. A tanítás jól szervezett. Ez tükröződik, például, a tiszta szerkezet a tanulmányi programok.

Amszterdam nyüzsgő

Az egyetem található a pezsgő város Amszterdam egyik multikulturális város a világon, és a legnagyobb koncentrációban a diákok Hollandiában és ahol az angol a második nyelv beszélt. Diákként a VU Amsterdam, állsz, hogy részesüljenek az összes nyújtotta előnyöket a fővárosban. Alig több, mint tizenöt perc van a nyüzsgő Amszterdam központjában, ahol számos üzlet, szórakozóhelyek, parkok, és kávézókkal. Amsterdam biztonságos és angol széles körben beszélt.

Személyes felügyelete

VU Amsterdam szentel figyelmet fordít személyes tanulmányi tanácsadás. Rögtön az elején a tanulmányok, akkor fogják bevezetni, hogy a program tanulmányi tanácsadója. Ez a személy felajánlja tanácsot minden problémát, amely lehet, hogy az Ön által tanulmányba, és válaszoljon a kérdésekre a munkaerőpiacon.

Egyedi azonosító

VU Amsterdam volt az első egyetem Hollandiában létrehozott egy magánszemély, nem zavaró a egyház vagy az állam. Ez az örökség még mindig nagyon sok része, akik vagyunk: VU áll a Vrije Universiteit, ami lefordítja szószerinti "Szabad Egyetemen." A kezdetektől fogva, az egyetem határozza meg saját kutatás, létrehozta saját tanulmányi programok és gyakorolják saját didaktikai módszerek.

Könnyen hozzáférhető

Vrije Universiteit Amsterdam könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel. Schiphol repülőtér mindössze nyolc perc alatt elérhető vonattal. Amsterdam Zuid pályaudvar gyalogosan VU University Amsterdam. Van is egy gyors villamossal a központi pályaudvarhoz vagy Amsterdam Sloterdijk pályaudvara, a menetidő mindössze tizenhat perc. VU Amsterdam is könnyen megközelíthető autóval, hogy közel található Amszterdam körgyűrűjétől.

Egyetemi Campus

Szinte minden diákunk, a személyzet és a programok találhatók az egyetemen: egy épületegyüttes az üzleti negyedében található. Ennek megfelelően, a kurzus a tanulmányok, akkor nagyon könnyen, hogy megismerkedjen a más tudományágakban.

Akkreditációs

Vrije Universiteit Amsterdam teljes mértékben elismeri a holland Oktatási Minisztérium, mint a kutatások terén. Minden szakon a VU University Amsterdam amelyek vagy akkreditált vagy folyamatban által akkreditált NVAO, az Akkreditációs Szervezet Hollandia és Flandria. Ez a testület által létrehozott nemzetközi szerződés és garantálja a minőségi felsőoktatás Hollandia és Belgium flamand nyelvű az akkreditációs a tanulmányi programok.

Típusú programok

VU Amsterdam kínál négyféle programok:

  • Alapképzési szakok (vezető BA / LLB / BSc)
  • Mesterképzési programot (ami a MA / LLM / MSc / MPhil)
  • PhD / doktori programokra (ami a PhD / doktorátus)
  • Nem szakok (Study Abroad & Exchange / Summer School)

Ösztöndíjak

Számos ösztöndíj programok léteznek nemzetközi mester tanítványai.

JE ösztöndíjprogram

A JE ösztöndíjprogram (VUFP) kínál tehetséges leendő diákok az egyedülálló lehetőséget, hogy folytassa a diplomát válogatott mesterképzés a VU University.

Szervezés

VU Amsterdam egy hagyományos holland egyetem által elnökölt Igazgatósága egy (három tag), és 10 karok közvetlenül az Igazgatóság. Minden kari nyújt egy vagy több főiskolai diplomát és mesterképzési szakok és kutatásokat végez. Ezek mindegyike másfajta, de a legtöbb egy fórumon, egy központi személyzet és több megyére és doktori iskolák. Az egyetem is számos szolgáltatási osztályok, amelyek a Nemzetközi Iroda az egyik, és van számos interdiszciplináris kutatóintézet.

Magán vagy állami?

VU Amszterdam egyik 14 állami egyetem által elismert holland Oktatási Minisztérium és ezért részben a kormány finanszírozza. A holland rendszer, a kormány támogatja elismert egyetemek alapján a hallgatói létszám, és szintén korlátokat szab és iránymutatásokat a tandíjat, hogy ezek az egyetemek megengedett felszámítani. Ez biztosítja a hozzáférést a minőségi felsőoktatás az összes holland állampolgárok, gazdag vagy szegény. VU Amsterdam várja pályázók háttérrel.

VU International Office Services

  • Visa / tartózkodási engedély

Tudja meg, ha szükséges vízum / tartózkodási engedély és hogyan fogják oldani.

  • Szállás

Tájékoztatás a szállást VU Amsterdam.

  • Jelentkezés a faluban

Amikor megérkeztek a hollandiai regisztrálnia kell az önkormányzattal. Tudja meg, mit kell tennie.

  • Bevezetés tevékenységek

Érkezés után, számos bevezető tevékenység kerül sor VU Amsterdam.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés - Bachelor » Megjelenítés Mester - HealthcareStudies » Megjelenítés Alapképzés - HealthcareStudies » Megjelenítés 1-year MBAs » Megjelenítés MA » Megjelenítés MSc » Megjelenítés LLM » Megjelenítés Mester - Mesterképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Az Irodalom és A Társadalom: Angol

Campus Nappali 3 év September 2018 Hollandia Amszterdam

A hangsúly a program a VU Amsterdam közötti kölcsönhatásokra irodalom és a társadalom, valamint az irodalom és a vizuális kultúra ... [+]

Kölcsönhatása az irodalom és társadalom

A hangsúly a program közötti kölcsönhatásokra vonatkozó irodalom és a társadalom, valamint az irodalom és a vizuális kultúra. Akkor olvassa el a kanonikus brit építési munkálatok, valamint fedezze modern regény különböző angol nyelvű országokban. Tanfolyamainkon, akkor elemezni a szövegek két élvonalbeli perspektívák: angol irodalom a változó világban, és az angol irodalom a vizuális kultúra.

Hogyan irodalom reagálnak nagy társadalmi változások? Gondoljunk csak a támadások a Twin Towers és a regény Rém hangosan és irtó közel. Tanfolyamainkon meg fogja tapasztalni, hogyan irodalom is okozhat a társadalmi változásokat. Egy híres példa bátya kunyhója, amely fontos szerepet játszott a rabszolgaság eltörlése. Az irodalom ereje változtatni olvasók módon nézi a világot. A regény 1984 aggodalmat keltett kormányzati megfigyelés a polgárok. Más szóval, az irodalom nem elhelyezni eltávolítás a társadalomtól, hanem a központból. Tanulás angol irodalom ezért is jár tanulmányozza a nagy társadalmi fejlődés különböző angol nyelvű országokban. ... [-]


Bachelor Bölcsészettudomány és A Tudomány (Amsterdam University College)

Campus Nappali 3 év September 2018 Hollandia Amszterdam

Diákként Amsterdam University College (AUC), meg fogja tanulni, hogy elemezzék összetett kérdéseket különböző nézőpontokból támaszkodva különböző tudományágak a tudás ... [+]

Liberal Arts and Sciences: Elemezze bonyolult kérdéseket

Diákként Amsterdam University College (AUC), meg fogja tanulni, hogy elemezzék összetett kérdéseket különböző nézőpontokból támaszkodva különböző tudományos területek ismerete. Beszélgetések kezdődik a "nagy kérdésekre" a tudomány és a társadalom és vezet a mélyreható vizsgálat során számos tudományágak. A tananyag funkciók hat interdiszciplináris témák: Energia, Klíma és fenntarthatóság; Az élet, Evolution és az Univerzum; Egészség és jólét; Információ, kommunikáció, Megismerés; Szociális rendszerek; és a városok és kultúrák. Ezek a témák az Ön számára szilárd tájolása, amikor dönt a fő a tudományok, a társadalomtudományok vagy a humán. ... [-]


Bachelor in Cultural Anthropology and Development Sociology

Campus Nappali 3 év September 2018 Hollandia Amszterdam

[+]

Az oktatás nyelve: angol

A program dióhéjban

Nemzetközi Tanterem

Tanulmány a Vrije Universiteit Amszterdamban

Vrije Universiteit Amsterdam egy nemzetközileg elismert kutató egyetem alapította 1880.

Az egyetem található a pezsgő város Amszterdam egyik multikulturális város a világon, és a legnagyobb koncentrációban a diákok Hollandiában és ahol az angol a második nyelv beszélt. A campusot Hollandiában található egyik legdinamikusabb és leggyorsabban növekvő üzleti negyed vesz körül.

A Vrije Universiteit Amsterdam megkülönbözteti magát a kutatásban és az oktatásban négy interdiszciplináris témában, amelyek tükrözik az aktuális társadalmi kérdésekben való erős részvételt: az emberi egészség és az élet tudományok, a fenntartható tudomány, a kapcsolt világ és a társadalom irányítása. ... [-]


Bachelor In Philosophy

Campus Nappali 3 év September 2018 Hollandia Amszterdam

A VU Bachelor in Philosophy kínál egy teljes három éves program a filozófia. A program a filozófia története, az elméleti filozófia, az etika és a politikai filozófia területeire terjed ki. [+]

MIÉRT A FILOZÓFIA TANULMÁNY? A VU Bachelor in Philosophy kínál egy teljes három éves program a filozófia. A program a filozófia története, az elméleti filozófia, az etika és a politikai filozófia területeire terjed ki. Ez magában foglalja a filozófia, a filozófia, a filozófia, a filozófia filozófia, a filozófia filozófia, a filozófia, a filozófia, a filozófia, a filozófia, a filozófia, a filozófia, A hallgatók a főiskolát TOP programként értékelték. A PROGRAM SZERKEZETE A program magában foglalja a húsz tanfolyam filozófia (120 EC); Egy másik tanulmányi területen, vagy külföldön tartózkodó, öt tanfolyami kiskorú (30 EC); És egy speciális program (30 EC), a diák választása szerint, amely egy adott profilhoz kapcsolódik. A profilok a következők: 1) a filozófia alapjai; 2) filozófia, egészség és tudomány; És 3) filozófia és közgazdaságtan. A főiskolai tézis a profilprojekt része. A JÖVŐ KARRIER Diákjaink többsége folytatja tanulmányait egy interdiszciplináris kétéves mesterképzésben, vagy filozófiai kutatási mesterben. A filozófia mestereiről itt olvasható információ. KÜLÖNLEGES ADAGOLÁSI KÖVETELMÉNYEK Részletes információ a Filozófia alapképzési feltételeiről a Nemzetközi Irodákon keresztül érhető el. [-]

Bachelor in Philosophy, Politics and Economics (PPE)

Campus Nappali 3 év September 2018 Hollandia Amszterdam

[+]

VU Amsterdam az első egyetem az európai szárazföldön számára kínál átfogó PPE programot ekkora a főiskolai szintű. Ön részesül a személyes légkör és a kölcsönhatás elkötelezett és innovatív tanárok, akik közül sokan a korábbi tapasztalatokat az előadásai multidiszciplináris PPE programok az egész világon. Kínálunk egy kihívást jelentő programot könnyen megközelíthető egyetemi létesítményeket, miközben a vibráló város szívében.

Az Ön kilátások

A diploma Filozófia, Politika és Gazdaságtudományi is tárházát nyitja meg az Ön számára. Akár úgy dönt, hogy folytatni a tanulmányait, vagy közvetlenül eljuthat a karrier az üzleti világ, a politika, vagy valami egészen más, PPE felállítja majd, mint a vezető a interdiszciplináris ismeretek és készségek szükségesek, hogy foglalkozzon a felmerülő kérdések, a 21. század . ... [-]


Bachelor in Psychology

Campus Nappali 3 év September 2018 Hollandia Amszterdam

[+]

A második évben a hangsúly a tudásalapú szerzett az első évben. Például ez magában foglalja a neuropszichológia bevezetését. A neuropszichológiában tanulmányozza az agykárosodás hatását az emberek viselkedésére (pl. Agnosia, afázia, dementia).

[-]

Bachelor Matematika

Campus Nappali 3 év September 2018 Hollandia Amszterdam

Ez a program egyedülálló Hollandiában az elméleti és az alkalmazott matematika közötti szoros összefüggés miatt. Az alapvető matematika alapos ismerete szükséges mind az általunk kifejlesztett új matematikai elméletek, mind pedig a fejlett alkalmazásuk érdekében. [+]

MIÉRT TUDOMÁNYOS MATEMATIKA? Ez a program egyedülálló Hollandiában az elméleti és az alkalmazott matematika közötti szoros összefüggés miatt. Az alapvető matematika alapos ismerete szükséges mind az általunk kifejlesztett új matematikai elméletek, mind pedig a fejlett alkalmazásuk érdekében. Ennek megfelelően az elméleti matematikában nagyon szilárd alapot biztosítunk Önnek. Ezenkívül a gyakorlatban sokféleképpen alkalmazható. A VU Amszterdam a Biomedical Mathematics-ban is szerepel. Ebben a pályaban a matematika, valamint a biológia, biomedicina és más biotudományok témáit veszik fel. A PROGRAM SZERKEZETE A matematika programban megtudhatja a matematika minden fontos részterületét, mint például az elemzés, az algebra, a geometria és a valószínűségelmélet. A gyakorlatot az absztrakt gondolkodás, valamint az alapvető matematika gyakorlati helyzetekben történő feltárása, például a modellezés, a programozás és a statisztika témakörében végzi el. Az első év 2. tanulmányozási időszakának megkezdése előtt eldönti, hogy követni szeretné-e az általános műsorszámot vagy a biomedicinális pályát. A Bachelor program második felében kiválaszthatja a speciális szakterületet. Azt is kiválaszthatja, hogy egy kollégát egy másik tanulmányi területen végezzen egy félévre. A JÖVŐ KARRIER A munkanélküliség ritkaság a matematikusok között: munkát találnak a technológiai vállalatokban, bankokban, minisztériumokon, kórházakban, tanácsadásban, IT-ben, tudományos kutatásban és oktatásban. Az alap- és alkalmazott matematika ismerete, mint VU matematikus, sok munkahelyet igényel. A Biomedical Mathematics pálya különlegesen vonzóvá teheti Önt, mint a gyógyszeripari vállalatok alkalmazottai. KÜLÖNLEGES ADAGOLÁSI KÖVETELMÉNYEK Ahhoz, hogy a felvételre jogosult legyen, a jelölteknek egyenértékű képesítést kell szerezniük egy holland pre-university school diploma (VWO) számára. Ezenkívül a jelölteknek meg kell felelniük az angol nyelvtudásnak és a speciális matematikai beiratkozási követelményeknek annak érdekében,... [-]

Bachelor Nemzetközi Üzleti Adminisztrációban

Campus Nappali 3 év September 2018 Hollandia Amszterdam

Az IBA program a VU Amszterdamban biztosítja a szükséges elméleti ismereteket, hogy sikeres legyen a piacon, és bemutatja a gyakorlati alkalmazását a tudományágak: stratégia, marketing, pénzügy, számvitel, szervezet, humán erőforrás menedzsment, logisztika és a technológia. [+]

INTEGRÁLT PERSPEKTÍV FEJLESZTÉSE

Valódi integrált megközelítést alkalmazunk a mai globális piacon. Az IBA ötvözi az alapvető üzleti tudományok átfogó tanulmányát egy valóban nemzetközi kontextusban, az emberek középpontjában. Meg fogod tanulni a kulturális kihívások megértését és kezelését a világ üzleti színpadán. A professzionális elmélet és gyakorlat alapos megértésén túl erős tudományos és kutatási készségeket, valamint a modern, globális állampolgároktól elvárt személyes tulajdonságokat fejleszt ki.

Az IBA hároméves, teljesen angolul tanított program. A beiratkozás után csatlakozhat a különböző kontinensekből származó hallgatók, oktatók és kutatók multikulturális közösségéhez. Ahogy megtanulod megoldani a nemzetközi vállalati és társadalmi kihívásokat, szigorúan megalapozod az üzleti elméletet és az üzleti adminisztráció középpontjában álló gyakorlati témákat, beleértve a stratégia, a marketing, a pénzügy, a számvitel, a szervezet, az emberi erőforrások, a logisztika és a technológia. Fejleszteni fogják a társadalmi és mennyiségi képességeit is, amelyek a mai üzleti környezet sikeréhez nélkülözhetetlen személyes készségek fontos részét képezik.... [-]


Bachelor Számítástechnika

Campus Nappali 3 év September 2018 Hollandia Amszterdam

Computer Science VU Amsterdam szól a kölcsönhatás információkat. Ez az információ terjedhet ... [+]

Computer Science: Information Interaction

Computer Science szól a kölcsönhatás információkat. Ez az információ terjedhet vasúti menetrendeket a személyes egészségügyi adatok vagy izgalmas új virtuális játékokat. Számítástechnika adott nekünk rengeteg új lehetőséget, de sajnos ez is teremtett komoly kockázatokat. Az alapképzési Computer Science VU Amsterdam összpontosít mindkét szempontot, a hálózatok és a biztonság mint két fő téma a programban.

A nyitottság és az átláthatóság, hogy értékeljük a holland megjelennek az oktatási rendszer. Ön kap egy pro-aktív és kihívást az oktatás, és a mi oktatók ajtó mindig nyitva bármilyen kérdése lehet, hogy. Előadóink kombájn tanítás csúcskutatás. Azt is fenntartja szilárd kapcsolatokat különböző vállalkozások a területen, és a projektek akkor működni fog alatt a program gyakran együttműködésben szervezett ilyen cégek.... [-]


Bachelor ökonometriai és Műveleti Kutatásokban

Campus Nappali 3 év September 2018 Hollandia Amszterdam

Az Econometrics és Data Science specializáció segít integrált perspektíva kialakításában a statisztikai adatok elemzésében és az ökonometriai modellezésben, azzal a céllal, hogy támogassa a gazdaságpolitikát és a döntéshozatalt a közgazdaságtan, a pénzügyek és a marketing területén. [+]

A MATEMATIKA, A STATISZTIKA, GAZDASÁG ÉS A SZÁMÍTÓGÉPET EGYSZERŰ PROGRAM!

Van egy analitikus elme? Nagyon izgalmas kihívásnak találja a matematika és a statisztikák absztrakcióját valós problémák megoldásaként? Van gyakorlati jellegű, és szeretnéd használni a társadalom nagy kérdéseinek megoldására? Ha igen, az ökonometriai és műveleti kutatások alapjai az Ön számára megfelelőek lehetnek. A program magában foglalja a problémák megoldását a következők betekintésével:

matematikastatisztikaközgazdaságtanSzámítástechnika

A program során mélyreható elméleti ismereteket szerez az ökonometria és műveleti kutatások terén, valamint gyakorlati készségeket fejleszt. Megtanulják a gazdasági gyakorlat kérdéseinek kvantitatív megfogalmazását és elemzését az adatok, különösen a "nagy adatok" értelmezésére használható modellek kidolgozásával. Azt is megtanulják, hogy dolgozzanak ki szoftvert a leghatékonyabb megoldás megtalálására a problémára. Például olyan modellt hozhat létre, amely képes:... [-]


Bachelor üzleti Analitikai

Campus Nappali 3 év September 2018 Hollandia Amszterdam

Business Analytics a VU Amsterdam a tudomány, amely foglalkozik az üzleti folyamatok javítására keresztül a széles körben használják az adatok ... [+]

Business Analytics: egyedi kombinációja tudományágak

Business Analytics a tudomány, amely foglalkozik az üzleti folyamatok javítására keresztül a széles körben használják az adatok és módszerek a kereszteződésekben a matematika és a számítástechnika. Az adatok mennyisége a vállalkozások robbanásszerűen, míg az üzleti folyamatok és a vállalati stratégiák egyre összetettebb. Ez ahhoz vezet, hogy óriási igény adatvezérelt és matematikailag megalapozott megoldásokat.

Business Analytics egy multidiszciplináris program, ahol megtanulják a folyamatok megértése és átalakítani a nagy adatok tényleges döntéseket. A program egyedülálló kombinációját kínálja a matematika, a számítástechnika és az üzleti adminisztráció tudományos szakterületének. Amellett, hogy a tudományos fejlődés, akkor is fejlődni gyakorlati ismeretek. A szakmai karrier itt kezdődik, a vibráló város, Amszterdam. ... [-]


Főiskolai Történelem: Történelem és Nemzetközi Tanulmányok

Campus Nappali 3 év September 2018 Hollandia Amszterdam

A történelem: történelem és nemzetközi tanulmányok egyedülálló esélyt kínálnak a diákoknak, akik meg akarják érteni, hogy az emberi társadalmak az egész történelem során az ókortól egészen a mai napig kapcsolódtak egymáshoz. A nemzetközi, globális szemszögből tárja fel a társadalmi, politikai, gazdasági és kulturális kapcsolatokat. [+]

MIÉRT TUDOMÁNYOS TÖRTÉNET ÉS NEMZETKÖZI TANULMÁNYOK? A történelem: történelem és nemzetközi tanulmányok egyedülálló esélyt kínálnak a diákoknak, akik meg akarják érteni, hogy az emberi társadalmak az egész történelem során az ókortól egészen a mai napig kapcsolódtak egymáshoz. A nemzetközi, globális szemszögből tárja fel a társadalmi, politikai, gazdasági és kulturális kapcsolatokat. Az Ön tanárai számos földrajzi terület szakértőinek nyújtanak, és intenzív útmutatást nyújtanak a tanulmányban. A PROGRAM SZERKEZETE A történelem és a nemzetközi tanulmányok hároméves BA program. Az 1. évfolyam során az európai, ázsiai, amerikai és afrikai fejlemények története során tanfolyamokat tartanak. Bemutatják a világtörténelem fegyelmét, fejlesztik kutatási készségeit, és megtanulják elgondolkodni olyan kérdésekben, mint a demokrácia és a tekintélyelvűség, a globális egyenlőtlenség és az éghajlatváltozás. Az 1. évtől a képzettségünket az akadémiai angol nyelven is felkészítjük. A 2. évben a hallgatók a kötelező történeteket és elméleteket, a nemzetközi kapcsolatokat, a globális politikai gazdaságot és a történeti módszertant követik. A diákok is felajánlottak számos választani egy történelem egy adott terület vagy probléma. Végül a diákok választják a modern nyelv két egységét. A 3. évfolyamon féléves külföldi tanulmányokat folytathat, gyakornokozhat vagy kisebbséget szerezhet. A második félévben a nemzetközi kapcsolatokra vonatkozó kurzusokat választja, választható, és írja a diplomáját. KÜLÖNLEGES ADAGOLÁSI KÖVETELMÉNYEK Ahhoz, hogy elfogadható legyen, a jelölteknek rendelkezniük kell egy holland pre-egyetemi diploma (VWO) vagy azzal egyenértékű felsőfokú diploma (pl. Német Abitur vagy IB diploma). Kérjük, hogy a május 1-jei határidő előtt a lehető legtöbb dokumentumot kézhez kapja. [-]

Kommunikációs és Információs Tudományok (cis): Nyelvtanulás és Nyelvoktatás

Campus Nappali 3 év September 2018 Hollandia Amszterdam

Ez a program áthidalja azt a szakadékot, amit a nyelvészek tudnak a nyelvek megtanulhatóságáról és arról, hogy milyen nyelvi pedagógusok élnek a mindennapi életben. [+]

MIÉRT TANULMÁNYOK NYELVI TANULÁS ÉS NYELVTUDÁS? Ez a program áthidalja azt a szakadékot, amit a nyelvészek tudnak a nyelvek megtanulhatóságáról és arról, hogy milyen nyelvi pedagógusok élnek a mindennapi életben. Arra törekszünk, hogy elmagyarázzuk, miért rendkívül nehéz tanulni a nyelv bizonyos aspektusait, míg mások nem, és hogy ez hogyan változik a különböző tanulók csoportjaihoz (például diszlexiás gyermekek, hallássérült vagy kommunikációs fogyatékkal élő gyermekek). Ezután ezeket az információkat kritikai elemzésre használjuk az oktatási és értékelési anyagok elemzéséhez, valamint az új módszerek és nyelvi beavatkozások kidolgozásához és kivizsgálásához. A PROGRAM SZERKEZETE A CIS szakirányú nyelvtanulással és nyelvtanítással megismerheti és kezelheti a nyelvvel és az oktatással kapcsolatos valós problémákat, mint például a nyelvtudás felmérése, a tipikus és atipikus minták felismerése a kétnyelvű és kétnyelvű nyelvoktatásban, valamint a tanítás módja Angol vagy holland mint második nyelv. A program széles körű elméleti alapot nyújt a hallgatóknak, amelyek a jelenlegi nyelvtudást tükrözik a nyelv struktúrájával, a nyelv kölcsönhatásával a megismeréshez, milyen tényezők vezetik a nyelvbeszerzést gyermekek és felnőttek számára, valamint hogy a nyelvoktatás hogyan befolyásolhatja a hazai és a külföldi nyelvtanulás. Ez a program több kollégával, például idegen nyelvekkel (pl. Spanyol, portugál, marokkói, román, arab, francia, német), agy és tudat, európai történelem és kultúra, valamint digitális humán tudományok kombinációjával kombinálható. A JÖVŐ KARRIER A CIS fokozatot szerzett hallgatók: A nyelvtanulás és a nyelvoktatás tipikusan a nyelvtanulás módszereinek és a tanárképzési programok kidolgozásának, a nyelvismereti felmérések megtervezésének és a speciális igényű tanulók csoportjainak nyelvtanulásában vesznek részt. Nyelvi tanácsadási szolgáltatásokat is nyújtanak a vállalatok, a kormány vagy a... [-]

Kommunikációs és Információs Tudományok (cis): Nyelv és Média

Campus Nappali 3 év September 2018 Hollandia Amszterdam

A kommunikációs szakemberek egyik kulcskompetenciája ma is a médiahasználat és a kommunikációs folyamatok közötti kapcsolat megértése és sikeres alkalmazása. A CIS szakirány A nyelv és a média olyan program, amely a diákok számára betekintést nyújt azokba a tényezőkbe, amelyek professzionális környezetekben befolyásolják a média, a kommunikációs folyamatok és a nyelv kölcsönhatását. [+]

MIÉRT TANULMÁNY NYELV ÉS MEDIA? A kommunikációs szakemberek egyik kulcskompetenciája ma is a médiahasználat és a kommunikációs folyamatok közötti kapcsolat megértése és sikeres alkalmazása. A CIS szakirány A nyelv és a média olyan program, amely a diákok számára betekintést nyújt azokba a tényezőkbe, amelyek professzionális környezetekben befolyásolják a média, a kommunikációs folyamatok és a nyelv kölcsönhatását. Az új jelenségek tanulmányozása a médiahasználatban és a nemzetközi kommunikációban a program élvonalbeli jellegét adja, az általánosan elfogadott elméletek és módszertanok gerincét szem előtt tartva. A PROGRAM SZERKEZETE A CIS szakirányú nyelv és média területén megtanulod megérteni, hogy miként és miért alkalmaznak új (és régi) médiákat az üzleti vállalkozások és az üzleti és fogyasztói kölcsönhatások terén. A program mélyreható megértést nyújt az új média alkalmazások (pl. A Twitteren való webkamera, a Skype vagy FaceTime találkozókon, a WhatsApp-beszélgetéseken keresztül) befolyásolja, alakítja vagy határozza meg a kicserélt üzenetek tartalmát, nyelvi vagy vizuális jellemzőit . Azt is biztosítja Önnek a készségeket, hogy elemezzék a média kialakítását és annak hatékonyságát. Mivel az új és a régi médiát egyre inkább globalizálódó világban használják, és a kommunikáció egyre inkább nemzetközi, a program továbbá az angol nyelvi franko szerepére összpontosít a nemzetközi kommunikációban, és értékes betekintést nyújt az interkulturális lehetőségek és kihívások közé. kommunikáció. A JÖVŐ KARRIER Képes tanácsot adni a vállalatoknak kommunikációs stratégiájukon és értékelni a hirdetési ügynökségek által nyújtott termékeket. Más karrierlehetőségek közé tartoznak az olyan munkák, mint a webszerkesztő, a webes menedzser és az érzelemelemző, valamint az új és a közösségi média által létrehozott új feladatok. Több hagyományos... [-]

Videók

Why study at VU

VU University Amsterdam International Master Programs

Kapcsolat

VU University Amsterdam

Cím Main building Vrije Universiteit Amsterdam De Boelelaan 1105
1081 HV Amszterdam, Hollandia
Honlap http://www.vu.nl/en/programmes/index.asp
Telefon +31 20 598 9898