Vrije Universiteit Amsterdam

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam 1880-ban alapított, nemzetközileg elismert kutatóegyetem. Az egyetem több mint 150 angol tanított programot kínál az alapképzés, a mesterképzés és a doktori képzés számára a világ minden tájáról érkező 23 000 diák számára. 130 nemzetiségű hallgató és személyzet dinamikus nemzetközi akadémikus közösséget hoz létre.

Az egyetem Amszterdam nyüzsgő városában található, a világ egyik legnagyobb multikulturális városa, ahol Hollandiában a legnagyobb diákok koncentrálódnak, és ahol az angol a második nyelv. A campusot Hollandiában található egyik legdinamikusabb és leggyorsabban növekvő üzleti negyed vesz körül.

Több mint 24 000 hallgatóval, amelyek közül 3300 nemzetközi, az egyetem élenjáró kutatásokat végez a társadalmi és tudományos jelentőséggel bíró problémákra. Az egyetem megkülönbözteti magát a kutatásban és az oktatásban négy interdiszciplináris témában: az emberi egészség és az élet tudományok, a fenntartható tudomány, a kapcsolt világ és a társadalom irányítása. Diákként ez segít abban, hogy a tudományos tudományok határain túl keressenek, és kézzelfogható megoldásokat keressenek egy jobb világ számára. Ezen túlmenően a Vrije Universiteit Amsterdam sokszínűséget, akár a kultúrában, a meggyőződésben, az állampolgárságban vagy az előzetes képzésben, mint az innováció és a haladás forrását, és így különleges erőt képviseli.

Az oktatás minősége

Vrije Universiteit Amsterdam (VU) kiváló hírnevet szerzett a tanítás finom minőségében. Viszonylag kis csoportokban dolgozik, ahol nagy hangsúlyt kap az interakció és a személyes megközelítés. A tanítás jól szervezett. Ez például a tanulmányi programok világos struktúrájában tükröződik.

Élő Amszterdam

Az egyetem Amszterdam nyüzsgő városában található, a világ egyik legnagyobb multikulturális városa, ahol Hollandiában a legnagyobb diákok koncentrálódnak, és ahol az angol a második nyelv. A VU Amsterdam diákjaként a főváros által kínált előnyök előnyeit élvezheti. Az elmúlt tizenöt perc alatt Amszterdam nyüzsgő központjában található, ahol számos üzlet, szórakozóhely, park és pavilon kávézó található. Amszterdam biztonságos és az angol nyelv széles körben szól.

Személyi felügyelet

VU Amsterdam nagy figyelmet szentel a személyes tanulmányi tanácsadásnak. A tanfolyam kezdetén, akkor be kell mutatni a program tanulmányi tanácsadója. Ez a személy felajánlja Önt tanácsokkal kapcsolatban bármilyen problémájával kapcsolatban, amelyet a tanulmányaival kapcsolatban lehet, és válaszoljon a munkaerőpiacra vonatkozó kérdésekre.

Egyedi identitás

VU Amsterdam volt Hollandiában az első egyetem, amelyet egy magánszemély hozta létre, a templom vagy az állam beavatkozása nélkül. Ez az örökség még mindig nagyon nagy része annak, aki vagyunk: a VU a Vrije Universiteit kifejezésre utal, amely szó szerint "szabad egyetemként" fordul elő. Az egyetem kezdettől fogva meghatározta saját kutatási területeit, saját tanulmányi programjait és saját didaktikai módszereit gyakorolta.

Könnyen hozzáférhető

Vrije Universiteit Amsterdam tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. A Schiphol repülőtér mindössze nyolc perc alatt elérhető vonattal. Az Amszterdam Zuid állomás sétatávolságra van a VU University Amszterdamtól. Van egy gyors villamos összeköttetés Amszterdam központi pályaudvarával vagy az amszterdami Sloterdijk állomással, mindössze tizenhat perc utazási idővel. VU Amsterdam is könnyen megközelíthető autóval, mivel közel található Amszterdam orbitális autópálya.

egyetemi kampusz

Majdnem minden diákunk, munkatársaink és programjaink az egyetemen találhatók: egy épület komplexum Amszterdam üzleti negyedében. Ennek megfelelően, tanulmányai során nagyon könnyű megismerkedni más tudományágakkal.

Akkreditáció

Vrije Universiteit Amsterdam a holland oktatási minisztérium mint kutatóegyetem teljesen elismerte. A VU University Amsterdam összes képzési programját akkreditálják vagy akkreditálják az NVAO, a Hollandia és a Flandria akkreditációs szervezete. Ezt a testületet nemzetközi szerződés alapozta meg, és a tanulmányi programok akkreditációján keresztül biztosítja a holland és a flamand nyelvű felsőoktatás minőségét.

A programok típusai

VU Amsterdam négyféle programot kínál:

  • Bachelor diploma (BA / LLB / BSc)
  • Mesterképzés (MA / LLM / MSc / MPhil)
  • PhD / doktori programok (PhD / Doctorate)
  • Non-degree programok (Külföldi tanulmányok

ösztöndíjak

A saját ösztöndíjunkkal, a VU ösztöndíjprogrammal (VUFP) nagy motivációval rendelkező diákokat kínálunk kiváló tanulmányi eredményekkel, amelyek egyedülálló alkalmassá teszik az egyetem által nyújtott anyagi támogatást. A VUFP ösztöndíj egy tandíj-lemondás. A holland ösztöndíjprogram (HSP) az Európai Gazdasági Térség (EEA) azon hallgatói számára készült, akik Hollandiában mesterprogramot kívánnak követni. VU Amsterdam sokszínűséget a tanításunk, a kutatás és a társadalomhoz való hozzájárulásunk dúsításaként emeli fel. Ez az ösztöndíj kifejezetten kiváló diákoknak szól, akik hozzájárulnak a campusunk sokszínűségéhez. Nemzetközi egyetemistaként a VU Amsterdam való tanulmányozásra terveznek, különböző támogatásokra és pályázatokra jelentkezhet. Az ösztöndíjakról és a határidőkről részletes információ a WWW.VU.NL/SCHOLARSHIPS VAGY WWW.GRANTFINDER.NL címen található.

VU ösztöndíj program

A VU ösztöndíjprogram (VUFP) a tehetséges leendő hallgatók számára egyedülálló lehetőséget kínál a diploma megszerzésére a VU Egyetem mester programjaiban.

Szervezet

VU Amsterdam egy hagyományos holland egyetem, amelynek elnöke egy igazgatótanács (három tag), és 10 fővel rendelkezik közvetlenül az Igazgatóságon belül. Minden kar egy vagy több alapképzési és mesterképzési programot biztosít és kutatást végez. Mindannyian különböző módon szerveződnek, de a legtöbbjüknek van egy fóruma, egy központi munkatársa és több részlege és posztgraduális iskolája van. Az egyetemnek számos szervezeti egysége is van, amelyek közül a Nemzetközi Iroda egy, és számos interdiszciplináris kutatóintézet létezik.

Magán vagy nyilvános?

VU Amsterdam egyike a 14 közoktatási egyetemnek, amelyet a holland oktatási minisztérium ismer el és ezért részben állami támogatásban részesül. A holland rendszer szerint a kormányzat elismert egyetemeket támogat a hallgatói létszámuk alapján, és határértékeket és iránymutatásokat határoznak meg azokért a tandíjakért, amelyeket ezek az egyetemek felvehetnek. Ez biztosítja a minőségi felsőoktatáshoz való hozzáférést minden holland, gazdag vagy szegény állampolgár számára. VU Amsterdam minden hátterű pályázót üdvözöl.

VU nemzetközi irodai szolgáltatások

  • Vízum / tartózkodási engedély

Tudja meg, hogy szüksége van-e vízummal / tartózkodási engedéllyel, és hogyan fogják megszervezni.

  • Szállás

Információ a szállásról a VU Amsterdam .

  • Regisztráció az önkormányzatnál

Ha Hollandiába érkezett, be kell jelentkeznie az önkormányzathoz. Tudja meg, mit kell tennie.

  • Bevezető tevékenységek

Érkezés után számos bevezető tevékenységre kerül sor a VU Amsterdam .

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Health Mester » Megjelenítés Health Alapképzés » Megjelenítés 1-year MBAs » Megjelenítés MA » Megjelenítés MSc » Megjelenítés Law LLM » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor a mesterséges intelligenciában

Campus September 2019 Hollandia Amsterdam

A mesterséges intelligencia programja a VU Amsterdam két számot hordoz: az intelligens rendszerek és a társadalmilag alátámasztott számítástechnika. Ön dönti el, hogy melyik lehetőség a legjobb az Ön számára. Az első év mindkét pályán megegyezik, a második év 40% -át adja. Ez azt jelenti, hogy nagyon könnyen átválthatsz! [+]

Ról ről

A mesterséges intelligencia (AI) mindenütt jelen van, és fontossága csak növekedni fog. A média tele van: az AlphaGo, a robotok, a vezető nélküli autók stb. Mindannyian mindennap használjuk az AI technológiát. A Google-lal való keresés, a Netflix és az Amazon ajánlások, a Siri nyelvfelismerés, gépi fordítások, spamszűrők; mindegyik mindennapi életünk része. A tudomány és az egészségügyi ellátás is immár elképzelhetetlen mesterséges intelligencia nélkül. A képfelismerés, a diagnosztikai támogató eszközök, a prediktív modellek és a mesterséges intelligencia által nyújtott egyéb újítások nélkülözhetetlenek a társadalom minden területén. Akadémiai tudományként a mesterséges intelligencia tartja a jövőt - és alakíthatja ki jövőbeli karrierjét. Az AI a Vrije Universiteit Amsterdam való Vrije Universiteit Amsterdam az Ön útja a sikerhez. A mesterséges intelligencia programja a VU Amsterdam két számot hordoz: az intelligens rendszerek és a társadalmilag alátámasztott számítástechnika. Ön dönti el, hogy melyik lehetőség a legjobb az Ön számára. Az első év mindkét pályán megegyezik, a második év 40% -át adja. Ez azt jelenti, hogy nagyon könnyen átválthatsz!... [-]


Bachelor az irodalom és a társadalom: angol

Campus Nappali 3 év September 2019 Hollandia Amsterdam

A hangsúly a program a VU Amsterdam közötti kölcsönhatásokra irodalom és a társadalom, valamint az irodalom és a vizuális kultúra ... [+]

Kölcsönhatása az irodalom és társadalom

A hangsúly a program közötti kölcsönhatásokra vonatkozó irodalom és a társadalom, valamint az irodalom és a vizuális kultúra. Akkor olvassa el a kanonikus brit építési munkálatok, valamint fedezze modern regény különböző angol nyelvű országokban. Tanfolyamainkon, akkor elemezni a szövegek két élvonalbeli perspektívák: angol irodalom a változó világban, és az angol irodalom a vizuális kultúra.

Hogyan irodalom reagálnak nagy társadalmi változások? Gondoljunk csak a támadások a Twin Towers és a regény Rém hangosan és irtó közel. Tanfolyamainkon meg fogja tapasztalni, hogyan irodalom is okozhat a társadalmi változásokat. Egy híres példa bátya kunyhója, amely fontos szerepet játszott a rabszolgaság eltörlése. Az irodalom ereje változtatni olvasók módon nézi a világot. A regény 1984 aggodalmat keltett kormányzati megfigyelés a polgárok. Más szóval, az irodalom nem elhelyezni eltávolítás a társadalomtól, hanem a központból. Tanulás angol irodalom ezért is jár tanulmányozza a nagy társadalmi fejlődés különböző angol nyelvű országokban. ... [-]


Bachelor bölcsészettudomány és a tudomány (Amsterdam University College)

Campus Nappali 3 év September 2019 Hollandia Amsterdam

Diákként Amsterdam University College (AUC), meg fogja tanulni, hogy elemezzék összetett kérdéseket különböző nézőpontokból támaszkodva különböző tudományágak a tudás ... [+]

Liberal Arts and Sciences: Elemezze bonyolult kérdéseket

Diákként Amsterdam University College (AUC), meg fogja tanulni, hogy elemezzék összetett kérdéseket különböző nézőpontokból támaszkodva különböző tudományos területek ismerete. Beszélgetések kezdődik a "nagy kérdésekre" a tudomány és a társadalom és vezet a mélyreható vizsgálat során számos tudományágak. A tananyag funkciók hat interdiszciplináris témák: Energia, Klíma és fenntarthatóság; Az élet, Evolution és az Univerzum; Egészség és jólét; Információ, kommunikáció, Megismerés; Szociális rendszerek; és a városok és kultúrák. Ezek a témák az Ön számára szilárd tájolása, amikor dönt a fő a tudományok, a társadalomtudományok vagy a humán. ... [-]


Bachelor in Communication Science

Campus September 2019 Hollandia Amsterdam

Hogyan kezelik az újságírók hamis híreket? Miért fontos a webes szolgáltatás a vállalkozások számára? A szociális média komoly függőség, és a nagyszüleink a geriátriai ellátás nagy részében robotokkal beszélnek? A VU Amsterdam kommunikációs tudománya a legfrissebb tudást fogja szerezni a releváns és aktuális kommunikációs kérdésekről, és megtanulja új információk összegyűjtését és kutatását, valamint kreatív megoldásokat találni ezeknek a kérdéseknek a megoldására. [+]

MIÉRT TUDOMÁNYOS KOMMUNIKÁCIÓS TUDOMÁNY?

Hogyan kezelik az újságírók hamis híreket? Miért fontos a webes szolgáltatás a vállalkozások számára? A szociális média komoly függőség, és a nagyszüleink a geriátriai ellátás nagy részében robotokkal beszélnek? A VU Amsterdam kommunikációs tudománya a legfrissebb tudást fogja szerezni a releváns és aktuális kommunikációs kérdésekről, és megtanulja új információk összegyűjtését és kutatását, valamint kreatív megoldásokat találni ezeknek a kérdéseknek a megoldására. A szervezeteknek kommunikációs szakemberre van szükségük, akik tudják, hogyan kell kezelni a digitális társadalmat.... [-]


Bachelor in Cultural Anthropology and Development Sociology

Campus Nappali 3 év September 2019 Hollandia Amsterdam

[+]

Az oktatás nyelve: angol

A program dióhéjban

Nemzetközi Tanterem

Tanulmány a Vrije Universiteit Amszterdamban

Vrije Universiteit Amsterdam egy nemzetközileg elismert kutató egyetem alapította 1880.

Az egyetem található a pezsgő város Amszterdam egyik multikulturális város a világon, és a legnagyobb koncentrációban a diákok Hollandiában és ahol az angol a második nyelv beszélt. A campusot Hollandiában található egyik legdinamikusabb és leggyorsabban növekvő üzleti negyed vesz körül.

A Vrije Universiteit Amsterdam megkülönbözteti magát a kutatásban és az oktatásban négy interdiszciplináris témában, amelyek tükrözik az aktuális társadalmi kérdésekben való erős részvételt: az emberi egészség és az élet tudományok, a fenntartható tudomány, a kapcsolt világ és a társadalom irányítása. ... [-]


Bachelor Információs Tudományok

Campus September 2019 Hollandia Amsterdam

Mindenki online. Ennek eredményeként a szervezetek egyre több lehetőséget kapnak az adatok előállítására és felhasználására, ami pontosan azt fogja megtenni, hogy megtanulják tenni a VU Amsterdam az információs tudományokban (korábbi nevén Információs, Multimédia és Menedzsment) programot. Például ez magában foglalhatja egy keresőmotor, vagy egy múzeumi weboldal fejlesztését és megvalósítását, amely megjósolja, hogy mi érdekli a látogató. Informatikus hallgatóként új alkalmazásokat és piacokat fog tanulni, innovatív és felhasználóbarát megoldásokat keres. [+]

Ról ről

Mindenki online. Ennek eredményeként a szervezetek egyre több lehetőséget kapnak az adatok előállítására és felhasználására, ami pontosan azt fogja megtenni, hogy megtanulják tenni a VU Amsterdam az információs tudományokban (korábbi nevén Információs, Multimédia és Menedzsment) programot. Például ez magában foglalhatja egy keresőmotor, vagy egy múzeumi weboldal fejlesztését és megvalósítását, amely megjósolja, hogy mi érdekli a látogató. Informatikus hallgatóként új alkalmazásokat és piacokat fog tanulni, innovatív és felhasználóbarát megoldásokat keres. Rengeteg kapcsolat lesz az előadókkal és a diákokkal, mivel számos gyakorlati feladat elvégzésén dolgozik. Minden előadó jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezik a köz- és a kereskedelmi szektorban, mind nemzeti, mind nemzetközi szinten. Az információs tudományok egy dinamikus program, amelynek középpontjában a legújabb fejlemények állnak. Meg fogja tanulni mind a kommunikációs készségeket, mind a technikai készségeket, és - különösen a harmadik évben - gyakorlatiasabb megközelítést fogsz végrehajtani, és komoly feladatot lát el egy reprezentatív szervezet számára.... [-]


Bachelor in Philosophy

Campus Nappali 3 év September 2019 Hollandia Amsterdam

A VU Bachelor in Philosophy kínál egy teljes három éves program a filozófia. A program a filozófia története, az elméleti filozófia, az etika és a politikai filozófia területeire terjed ki. [+]

MIÉRT A FILOZÓFIA TANULMÁNY? A VU Bachelor in Philosophy kínál egy teljes három éves program a filozófia. A program a filozófia története, az elméleti filozófia, az etika és a politikai filozófia területeire terjed ki. Ez magában foglalja a filozófia, a filozófia, a filozófia, a filozófia filozófia, a filozófia filozófia, a filozófia, a filozófia, a filozófia, a filozófia, a filozófia, a filozófia, A hallgatók a főiskolát TOP programként értékelték. A PROGRAM SZERKEZETE A program magában foglalja a húsz tanfolyam filozófia (120 EC); Egy másik tanulmányi területen, vagy külföldön tartózkodó, öt tanfolyami kiskorú (30 EC); És egy speciális program (30 EC), a diák választása szerint, amely egy adott profilhoz kapcsolódik. A profilok a következők: 1) a filozófia alapjai; 2) filozófia, egészség és tudomány; És 3) filozófia és közgazdaságtan. A főiskolai tézis a profilprojekt része. A JÖVŐ KARRIER Diákjaink többsége folytatja tanulmányait egy interdiszciplináris kétéves mesterképzésben, vagy filozófiai kutatási mesterben. A filozófia mestereiről itt olvasható információ. KÜLÖNLEGES ADAGOLÁSI KÖVETELMÉNYEK Részletes információ a Filozófia alapképzési feltételeiről a Nemzetközi Irodákon keresztül érhető el. [-]

Bachelor in Philosophy, Politics and Economics (PPE)

Campus Nappali 3 év September 2019 Hollandia Amsterdam

[+]

VU Amsterdam az első egyetem az európai szárazföldön számára kínál átfogó PPE programot ekkora a főiskolai szintű. Ön részesül a személyes légkör és a kölcsönhatás elkötelezett és innovatív tanárok, akik közül sokan a korábbi tapasztalatokat az előadásai multidiszciplináris PPE programok az egész világon. Kínálunk egy kihívást jelentő programot könnyen megközelíthető egyetemi létesítményeket, miközben a vibráló város szívében.

Az Ön kilátások

A diploma Filozófia, Politika és Gazdaságtudományi is tárházát nyitja meg az Ön számára. Akár úgy dönt, hogy folytatni a tanulmányait, vagy közvetlenül eljuthat a karrier az üzleti világ, a politika, vagy valami egészen más, PPE felállítja majd, mint a vezető a interdiszciplináris ismeretek és készségek szükségesek, hogy foglalkozzon a felmerülő kérdések, a 21. század . ... [-]


Bachelor in Political Science: Globális Politika

Campus September 2019 Hollandia Amsterdam

A globális politika gyorsan változik, mivel a globalizáció az államokat és az embereket jobban összekapcsolja, de új szakaszt is teremt. Trump az "America First-t" hozza fel azáltal, hogy visszavonja a szerződéseket és fenyegető kereskedelmi háborúkat, míg Kína továbbra is emelkedik. Európa, amely saját populista politikájával küszködik, megpróbálja újradefiniálni álláspontját ebben az új globális rendellenességben. A Globális Politikával tanulmányozhatod ezeket a kihívásokat és problémákat, elemezheted a mögöttes erőváltásokat, és megfontolhatod a lehetséges megoldásokat. [+]

MIÉRT TUDOMÁNYOS POLITIKAI TUDOMÁNY: GLOBÁLIS POLITIKA?

A globális politika gyorsan változik, mivel a globalizáció az államokat és az embereket jobban összekapcsolja, de új szakaszt is teremt. Trump az "America First-t" hozza fel azáltal, hogy visszavonja a szerződéseket és fenyegető kereskedelmi háborúkat, míg Kína továbbra is emelkedik. Európa, amely saját populista politikájával küszködik, megpróbálja újradefiniálni álláspontját ebben az új globális rendellenességben. A Globális Politikával tanulmányozhatod ezeket a kihívásokat és problémákat, elemezheted a mögöttes erőváltásokat, és megfontolhatod a lehetséges megoldásokat.... [-]


Bachelor in Psychology

Campus Nappali 3 év September 2019 Hollandia Amsterdam

[+]

A második évben a hangsúly a tudásalapú szerzett az első évben. Például ez magában foglalja a neuropszichológia bevezetését. A neuropszichológiában tanulmányozza az agykárosodás hatását az emberek viselkedésére (pl. Agnosia, afázia, dementia).

[-]

Bachelor Law in Society

Campus September 2019 Hollandia Amsterdam

A törvény a társadalomban a Vrije Universiteit Amsterdam egyedülálló - nem találja az így tanított jogot bárhol másutt. A köz-, a magán- és a büntetőjog hagyományos megközelítése helyett ez a program valódi társadalmi problémákkal indul, és megvizsgálja, hogy hogyan lehet különböző jogi perspektívákat alkalmazni. [+]

Ról ről

Hogyan nyújthatja a törvény a fenntartható jövő számára? És hogyan használják néha a törvényt a törvény megakadályozására? A terrorizmus a nemzetközi büntetőjog vagy a nemzetközi biztonsági jog ügye - vagy mindkettő? És mi az ügyvéd erkölcsi felelőssége ezekben az esetekben?

A törvény a társadalomban a Vrije Universiteit Amsterdam egyedülálló - nem találja az így tanított jogot bárhol másutt. A köz-, a magán- és a büntetőjog hagyományos megközelítése helyett ez a program valódi társadalmi problémákkal indul, és megvizsgálja, hogy hogyan lehet különböző jogi perspektívákat alkalmazni. Egy multidiszciplináris megközelítéssel, amely erős társadalomtudományi komponenssel és kultúrák közötti hangsúlyozással dolgozik, csoportokban dolgozik, hogy empirikus kutatásokat hajtson végre a valós esetekről. És készen áll arra, hogy nemzetközi környezetben dolgozzon - gondoljon civileket, minisztériumokat és nagy ügyvédi irodákat.... [-]


Bachelor matematika

Campus Nappali 3 év September 2019 Hollandia Amsterdam

Ez a program egyedülálló Hollandiában az elméleti és az alkalmazott matematika közötti szoros összefüggés miatt. Az alapvető matematika alapos ismerete szükséges mind az általunk kifejlesztett új matematikai elméletek, mind pedig a fejlett alkalmazásuk érdekében. [+]

MIÉRT TUDOMÁNYOS MATEMATIKA? Ez a program egyedülálló Hollandiában az elméleti és az alkalmazott matematika közötti szoros összefüggés miatt. Az alapvető matematika alapos ismerete szükséges mind az általunk kifejlesztett új matematikai elméletek, mind pedig a fejlett alkalmazásuk érdekében. Ennek megfelelően az elméleti matematikában nagyon szilárd alapot biztosítunk Önnek. Ezenkívül a gyakorlatban sokféleképpen alkalmazható. A VU Amszterdam a Biomedical Mathematics-ban is szerepel. Ebben a pályaban a matematika, valamint a biológia, biomedicina és más biotudományok témáit veszik fel. A PROGRAM SZERKEZETE A matematika programban megtudhatja a matematika minden fontos részterületét, mint például az elemzés, az algebra, a geometria és a valószínűségelmélet. A gyakorlatot az absztrakt gondolkodás, valamint az alapvető matematika gyakorlati helyzetekben történő feltárása, például a modellezés, a programozás és a statisztika témakörében végzi el. Az első év 2. tanulmányozási időszakának megkezdése előtt eldönti, hogy követni szeretné-e az általános műsorszámot vagy a biomedicinális pályát. A Bachelor program második felében kiválaszthatja a speciális szakterületet. Azt is kiválaszthatja, hogy egy kollégát egy másik tanulmányi területen végezzen egy félévre. A JÖVŐ KARRIER A munkanélküliség ritkaság a matematikusok között: munkát találnak a technológiai vállalatokban, bankokban, minisztériumokon, kórházakban, tanácsadásban, IT-ben, tudományos kutatásban és oktatásban. Az alap- és alkalmazott matematika ismerete, mint VU matematikus, sok munkahelyet igényel. A Biomedical Mathematics pálya különlegesen vonzóvá teheti Önt, mint a gyógyszeripari vállalatok alkalmazottai. KÜLÖNLEGES ADAGOLÁSI KÖVETELMÉNYEK Ahhoz, hogy a felvételre jogosult legyen, a jelölteknek egyenértékű képesítést kell szerezniük egy holland pre-university school diploma (VWO) számára. Ezenkívül a jelölteknek meg kell felelniük az angol nyelvtudásnak és a speciális matematikai beiratkozási követelményeknek annak érdekében,... [-]

Bachelor Nemzetközi Üzleti Adminisztrációban

Campus Nappali 3 év September 2019 Hollandia Amsterdam

Az IBA program a VU Amszterdamban biztosítja a szükséges elméleti ismereteket, hogy sikeres legyen a piacon, és bemutatja a gyakorlati alkalmazását a tudományágak: stratégia, marketing, pénzügy, számvitel, szervezet, humán erőforrás menedzsment, logisztika és a technológia. [+]

INTEGRÁLT PERSPEKTÍV FEJLESZTÉSE

Valódi integrált megközelítést alkalmazunk a mai globális piacon. Az IBA ötvözi az alapvető üzleti tudományok átfogó tanulmányát egy valóban nemzetközi kontextusban, az emberek középpontjában. Meg fogod tanulni a kulturális kihívások megértését és kezelését a világ üzleti színpadán. A professzionális elmélet és gyakorlat alapos megértésén túl erős tudományos és kutatási készségeket, valamint a modern, globális állampolgároktól elvárt személyes tulajdonságokat fejleszt ki.

Az IBA hároméves, teljesen angolul tanított program. A beiratkozás után csatlakozhat a különböző kontinensekből származó hallgatók, oktatók és kutatók multikulturális közösségéhez. Ahogy megtanulod megoldani a nemzetközi vállalati és társadalmi kihívásokat, szigorúan megalapozod az üzleti elméletet és az üzleti adminisztráció középpontjában álló gyakorlati témákat, beleértve a stratégia, a marketing, a pénzügy, a számvitel, a szervezet, az emberi erőforrások, a logisztika és a technológia. Fejleszteni fogják a társadalmi és mennyiségi képességeit is, amelyek a mai üzleti környezet sikeréhez nélkülözhetetlen személyes készségek fontos részét képezik.... [-]


Bachelor számítástechnika

Campus Nappali 3 év September 2019 Hollandia Amsterdam

Computer Science VU Amsterdam szól a kölcsönhatás információkat. Ez az információ terjedhet ... [+]

Computer Science: Information Interaction

Computer Science szól a kölcsönhatás információkat. Ez az információ terjedhet vasúti menetrendeket a személyes egészségügyi adatok vagy izgalmas új virtuális játékokat. Számítástechnika adott nekünk rengeteg új lehetőséget, de sajnos ez is teremtett komoly kockázatokat. Az alapképzési Computer Science VU Amsterdam összpontosít mindkét szempontot, a hálózatok és a biztonság mint két fő téma a programban.

A nyitottság és az átláthatóság, hogy értékeljük a holland megjelennek az oktatási rendszer. Ön kap egy pro-aktív és kihívást az oktatás, és a mi oktatók ajtó mindig nyitva bármilyen kérdése lehet, hogy. Előadóink kombájn tanítás csúcskutatás. Azt is fenntartja szilárd kapcsolatokat különböző vállalkozások a területen, és a projektek akkor működni fog alatt a program gyakran együttműködésben szervezett ilyen cégek.... [-]


Bachelor ökonometriai és műveleti kutatásokban

Campus Nappali 3 év September 2019 Hollandia Amsterdam

Az Econometrics és Data Science specializáció segít integrált perspektíva kialakításában a statisztikai adatok elemzésében és az ökonometriai modellezésben, azzal a céllal, hogy támogassa a gazdaságpolitikát és a döntéshozatalt a közgazdaságtan, a pénzügyek és a marketing területén. [+]

A MATEMATIKA, A STATISZTIKA, GAZDASÁG ÉS A SZÁMÍTÓGÉPET EGYSZERŰ PROGRAM!

Van egy analitikus elme? Nagyon izgalmas kihívásnak találja a matematika és a statisztikák absztrakcióját valós problémák megoldásaként? Van gyakorlati jellegű, és szeretnéd használni a társadalom nagy kérdéseinek megoldására? Ha igen, az ökonometriai és műveleti kutatások alapjai az Ön számára megfelelőek lehetnek. A program magában foglalja a problémák megoldását a következők betekintésével:

matematikastatisztikaközgazdaságtanSzámítástechnika

A program során mélyreható elméleti ismereteket szerez az ökonometria és műveleti kutatások terén, valamint gyakorlati készségeket fejleszt. Megtanulják a gazdasági gyakorlat kérdéseinek kvantitatív megfogalmazását és elemzését az adatok, különösen a "nagy adatok" értelmezésére használható modellek kidolgozásával. Azt is megtanulják, hogy dolgozzanak ki szoftvert a leghatékonyabb megoldás megtalálására a problémára. Például olyan modellt hozhat létre, amely képes:... [-]


Bachelor üzleti analitikai

Campus Nappali 3 év September 2019 Hollandia Amsterdam

Business Analytics a VU Amsterdam a tudomány, amely foglalkozik az üzleti folyamatok javítására keresztül a széles körben használják az adatok ... [+]

Business Analytics: egyedi kombinációja tudományágak

Business Analytics a tudomány, amely foglalkozik az üzleti folyamatok javítására keresztül a széles körben használják az adatok és módszerek a kereszteződésekben a matematika és a számítástechnika. Az adatok mennyisége a vállalkozások robbanásszerűen, míg az üzleti folyamatok és a vállalati stratégiák egyre összetettebb. Ez ahhoz vezet, hogy óriási igény adatvezérelt és matematikailag megalapozott megoldásokat.

Business Analytics egy multidiszciplináris program, ahol megtanulják a folyamatok megértése és átalakítani a nagy adatok tényleges döntéseket. A program egyedülálló kombinációját kínálja a matematika, a számítástechnika és az üzleti adminisztráció tudományos szakterületének. Amellett, hogy a tudományos fejlődés, akkor is fejlődni gyakorlati ismeretek. A szakmai karrier itt kezdődik, a vibráló város, Amszterdam. ... [-]


Főiskolai történelem: történelem és nemzetközi tanulmányok

Campus Nappali 3 év September 2019 Hollandia Amsterdam

A történelem: történelem és nemzetközi tanulmányok egyedülálló esélyt kínálnak a diákoknak, akik meg akarják érteni, hogy az emberi társadalmak az egész történelem során az ókortól egészen a mai napig kapcsolódtak egymáshoz. A nemzetközi, globális szemszögből tárja fel a társadalmi, politikai, gazdasági és kulturális kapcsolatokat. [+]

MIÉRT TUDOMÁNYOS TÖRTÉNET ÉS NEMZETKÖZI TANULMÁNYOK? A történelem: történelem és nemzetközi tanulmányok egyedülálló esélyt kínálnak a diákoknak, akik meg akarják érteni, hogy az emberi társadalmak az egész történelem során az ókortól egészen a mai napig kapcsolódtak egymáshoz. A nemzetközi, globális szemszögből tárja fel a társadalmi, politikai, gazdasági és kulturális kapcsolatokat. Az Ön tanárai számos földrajzi terület szakértőinek nyújtanak, és intenzív útmutatást nyújtanak a tanulmányban. A PROGRAM SZERKEZETE A történelem és a nemzetközi tanulmányok hároméves BA program. Az 1. évfolyam során az európai, ázsiai, amerikai és afrikai fejlemények története során tanfolyamokat tartanak. Bemutatják a világtörténelem fegyelmét, fejlesztik kutatási készségeit, és megtanulják elgondolkodni olyan kérdésekben, mint a demokrácia és a tekintélyelvűség, a globális egyenlőtlenség és az éghajlatváltozás. Az 1. évtől a képzettségünket az akadémiai angol nyelven is felkészítjük. A 2. évben a hallgatók a kötelező történeteket és elméleteket, a nemzetközi kapcsolatokat, a globális politikai gazdaságot és a történeti módszertant követik. A diákok is felajánlottak számos választani egy történelem egy adott terület vagy probléma. Végül a diákok választják a modern nyelv két egységét. A 3. évfolyamon féléves külföldi tanulmányokat folytathat, gyakornokozhat vagy kisebbséget szerezhet. A második félévben a nemzetközi kapcsolatokra vonatkozó kurzusokat választja, választható, és írja a diplomáját. KÜLÖNLEGES ADAGOLÁSI KÖVETELMÉNYEK Ahhoz, hogy elfogadható legyen, a jelölteknek rendelkezniük kell egy holland pre-egyetemi diploma (VWO) vagy azzal egyenértékű felsőfokú diploma (pl. Német Abitur vagy IB diploma). Kérjük, hogy a május 1-jei határidő előtt a lehető legtöbb dokumentumot kézhez kapja. [-]

Kommunikációs és információs tudományok (cis): nyelvtanulás és nyelvoktatás

Campus Nappali 3 év September 2019 Hollandia Amsterdam

Ez a program áthidalja azt a szakadékot, amit a nyelvészek tudnak a nyelvek megtanulhatóságáról és arról, hogy milyen nyelvi pedagógusok élnek a mindennapi életben. [+]

MIÉRT TANULMÁNYOK NYELVI TANULÁS ÉS NYELVTUDÁS? Ez a program áthidalja azt a szakadékot, amit a nyelvészek tudnak a nyelvek megtanulhatóságáról és arról, hogy milyen nyelvi pedagógusok élnek a mindennapi életben. Arra törekszünk, hogy elmagyarázzuk, miért rendkívül nehéz tanulni a nyelv bizonyos aspektusait, míg mások nem, és hogy ez hogyan változik a különböző tanulók csoportjaihoz (például diszlexiás gyermekek, hallássérült vagy kommunikációs fogyatékkal élő gyermekek). Ezután ezeket az információkat kritikai elemzésre használjuk az oktatási és értékelési anyagok elemzéséhez, valamint az új módszerek és nyelvi beavatkozások kidolgozásához és kivizsgálásához. A PROGRAM SZERKEZETE A CIS szakirányú nyelvtanulással és nyelvtanítással megismerheti és kezelheti a nyelvvel és az oktatással kapcsolatos valós problémákat, mint például a nyelvtudás felmérése, a tipikus és atipikus minták felismerése a kétnyelvű és kétnyelvű nyelvoktatásban, valamint a tanítás módja Angol vagy holland mint második nyelv. A program széles körű elméleti alapot nyújt a hallgatóknak, amelyek a jelenlegi nyelvtudást tükrözik a nyelv struktúrájával, a nyelv kölcsönhatásával a megismeréshez, milyen tényezők vezetik a nyelvbeszerzést gyermekek és felnőttek számára, valamint hogy a nyelvoktatás hogyan befolyásolhatja a hazai és a külföldi nyelvtanulás. Ez a program több kollégával, például idegen nyelvekkel (pl. Spanyol, portugál, marokkói, román, arab, francia, német), agy és tudat, európai történelem és kultúra, valamint digitális humán tudományok kombinációjával kombinálható. A JÖVŐ KARRIER A CIS fokozatot szerzett hallgatók: A nyelvtanulás és a nyelvoktatás tipikusan a nyelvtanulás módszereinek és a tanárképzési programok kidolgozásának, a nyelvismereti felmérések megtervezésének és a speciális igényű tanulók csoportjainak nyelvtanulásában vesznek részt. Nyelvi tanácsadási szolgáltatásokat is nyújtanak a vállalatok, a kormány vagy a... [-]

Kommunikációs és információs tudományok (cis): nyelv és média

Campus Nappali 3 év September 2019 Hollandia Amsterdam

A kommunikációs szakemberek egyik kulcskompetenciája ma is a médiahasználat és a kommunikációs folyamatok közötti kapcsolat megértése és sikeres alkalmazása. A CIS szakirány A nyelv és a média olyan program, amely a diákok számára betekintést nyújt azokba a tényezőkbe, amelyek professzionális környezetekben befolyásolják a média, a kommunikációs folyamatok és a nyelv kölcsönhatását. [+]

MIÉRT TANULMÁNY NYELV ÉS MEDIA? A kommunikációs szakemberek egyik kulcskompetenciája ma is a médiahasználat és a kommunikációs folyamatok közötti kapcsolat megértése és sikeres alkalmazása. A CIS szakirány A nyelv és a média olyan program, amely a diákok számára betekintést nyújt azokba a tényezőkbe, amelyek professzionális környezetekben befolyásolják a média, a kommunikációs folyamatok és a nyelv kölcsönhatását. Az új jelenségek tanulmányozása a médiahasználatban és a nemzetközi kommunikációban a program élvonalbeli jellegét adja, az általánosan elfogadott elméletek és módszertanok gerincét szem előtt tartva. A PROGRAM SZERKEZETE A CIS szakirányú nyelv és média területén megtanulod megérteni, hogy miként és miért alkalmaznak új (és régi) médiákat az üzleti vállalkozások és az üzleti és fogyasztói kölcsönhatások terén. A program mélyreható megértést nyújt az új média alkalmazások (pl. A Twitteren való webkamera, a Skype vagy FaceTime találkozókon, a WhatsApp-beszélgetéseken keresztül) befolyásolja, alakítja vagy határozza meg a kicserélt üzenetek tartalmát, nyelvi vagy vizuális jellemzőit . Azt is biztosítja Önnek a készségeket, hogy elemezzék a média kialakítását és annak hatékonyságát. Mivel az új és a régi médiát egyre inkább globalizálódó világban használják, és a kommunikáció egyre inkább nemzetközi, a program továbbá az angol nyelvi franko szerepére összpontosít a nemzetközi kommunikációban, és értékes betekintést nyújt az interkulturális lehetőségek és kihívások közé. kommunikáció. A JÖVŐ KARRIER Képes tanácsot adni a vállalatoknak kommunikációs stratégiájukon és értékelni a hirdetési ügynökségek által nyújtott termékeket. Más karrierlehetőségek közé tartoznak az olyan munkák, mint a webszerkesztő, a webes menedzser és az érzelemelemző, valamint az új és a közösségi média által létrehozott új feladatok. Több hagyományos... [-]

Kapcsolat

VU University Amsterdam

Cím Main building Vrije Universiteit Amsterdam De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam, North Holland, Hollandia
Honlap http://www.vu.nl/en/programmes/index.asp
Telefon +31 20 598 9898