Hivatalos Leírás

A Groningen Egyetem csúcsminőségű és magas rangú oktatási programokat nyújt világszerte Bachelor, Master és PhD hallgatók számára. A Groningeni Egyetem hallgatói hozzájárulnak az úttörő és társadalmilag releváns kutatásokhoz. Diákjaink otthon érezzék magukat Groningen biztonságos és élénk városában.

programok

Keresi a tanulmányi lehetőséget egy felső egyetemen Hollandiában? Több mint 45 Bachelor program, amelyek közül néhánynak több változata van (pályák) és több mint 160 mester programja, a Groningen Egyetem a hely. És nem csak az Ön számára - diákok és oktatók jönnek a University of Groningen a világ minden tájáról.

Miért válassza a Groningen-t?

Mi a Top 100 Egyetem vagyunk
A Groningen Egyetem kiváló minőségű oktatási programokat kínál. Számos érdekes, nagyra értékelt programot kínálunk, amelyek nemzetközileg rangosak. Mint hallgatónk, magas színvonalú felügyeletet kap, és számos program közül választhat. Kivételesen motivált és tehetséges diákként újabb kihívást jelenthet a kitüntetéssel foglalkozó kollégiumunkhoz.
Úttörő kutatásunk
A Groningen Európa egyik legjelentősebb kutatóintézete. Az Egyetem úttörő és társadalmilag releváns kutatásokat végez, amelyek a tudományágak közötti hidakat építik. Kutatásaink három fő területre koncentrálódnak: Energia, Egészséges Aging és Fenntartható Társaság. Ezekkel a témákkal az egyetem a tudomány és a társadalom közötti szakadék áthidalására törekszik. Mint tanulónk, hozzá fog járulni a csúcsminőségű kutatásokhoz.
Soha ne unalmas pillanat
Groningen egy élénk diákváros. A lakossága Hollandiában a legalacsonyabb átlagéletkor; egy négy lakos egy diák. A hallgatók mindenütt láthatók: a Noorderplantsoen parkban tanulnak, élvezik az éjszakai életet és különböző részmunkaidős munkákat végeznek. Groningen szintén biztonságos és zöld város, ahol élni lehet, a csendes vidék pedig rövid kerékpárútra van. #NothingTopsGroningen
400 éves hírnév
A Groningen Egyetem gazdag történelemmel és kiváló hírnévvel rendelkezik. Számos nagyon tehetséges ember különböző tudományterületeken tanult vagy dolgozott az egyetemen 400 év alatt, köztük négy Nobel-díjas, az első holland női egyetemi hallgató, az első női előadó, az első holland űrhajós és a az Európai Bank első elnöke.
Ez a kultúra városa
A Groningen egyedülálló fesztiválokat szervez, beleértve a Noorderzonot a Noorderplantsoen parkban és az Eurosonic Noorderslag zenefesztiválon. Számos múzeum van, ilyen például a Groninger Múzeum, melynek kortárs kiállításai vannak. A Stadsschouwburg (városi színház) 133 éves, és Hollandiában az egyik legrégebbi és legszínvonalasabb színház. A sok színház, mozi és előadóterem minden ízlést kielégít, akár kíváncsi vagy szeretne belépni!
"Az agglegényem során felismertem a kulturális lehetőségeket és élettel, hogy csak egy 25% -os diákpopulált város kínálhat"

Jeremy Dillman, BSc. Pszichológia hallgató

Fejlesztse tehetségét
Groningen és egyeteme kínálnak fejlesztési és tehetséggondozási lehetőségeket. Mint hallgatónk, képes lesz teljes mértékben fejleszteni képességeit, és hozzájárul a kutatáshoz és a társadalomhoz. A tanáraid és a tanáraid ott lesznek, hogy minden lépésedre irányítsák. Tanácsadásért látogasson el karrier központunkba. Groningen az a hely, ahová végzett; munkát találhat az egyetemen vagy a tehetség városának egyikében.
Beutazni a világot
A Groningeni Egyetemnek erős nemzetközi kapcsolata van, ami azt jelenti, hogy könnyedén el tudja tölteni a külföldi tanulmányait. Az egyetem számos nemzetközi egyetemi diploma megszerzését is magában foglalja. Groningen Európa központjában helyezkedik el Párizsban, Londonban és Koppenhágában mindössze néhány órányira. Ossza meg velünk utazásait: #MyUGStory.
Legyen barátok a világ minden tájáról
Egyetemünk nagy nemzetközi közösségéről ismert. Több mint 4000 nemzetközi hallgató tanul évente több mint 120 országban Groningenben. Több mint 180 diploma tanít angolul. Groningenben élni anélkül, hogy beszélne a holland nem jelent problémát; Ön képes lesz arra, hogy rendeljen ételt, vásároljon ruhát és sporteseményeket is angolul. Erasmus Diákhálózatunk (ESN) Európa legnagyobb ESN szakasza, amely megkönnyíti a nemzetközi diákokat Groningenben. Az ESN évente mintegy 150 tevékenységet szervez, mint például a bevezető hét és a kerékpáros órák!
Próbálj ki új sportokat
Egyetemi Sport Központunk az ACLO Hollandiában a legnagyobb egyetemi sportközpont. Akár egy csapathoz szeretne kipróbálni, menni egy alkalmi Zumba osztályba, vagy kipróbálni a sziklamászást, az ACLO az a hely, ahol lehet. Az ACLO több mint 85 különböző sportot kínál, és 49 sportklubot támogat. Sportlétesítményeinken túl az egyetem különleges intézkedéseket tesz a felsőbb sportolók számára, hogy a tanulmányi programjukat atlétikai programjukhoz igazítsa.
#thecityisourcampus
Groningen egy élénk és fiatal város, sok hotspotot. Három napot hetente friss termékeket, húsokat és sajtokat kaphat a "Vismarkt" -on a város közepén. Menjünk a "Kijk in 't Jatstraat" -ba a Harmony épületünk mellett, egészséges ebédhez diákjainkkal. Szeretne vásárolni? Látogasson el a Zwanestraat-ba: a legjobb bevásárló utca Hollandiába. Vagy ismerkedjen meg barátaival a Groningen számos pubjában. Groningen városa a campus!
Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Holland

Az intézmény további kínálata:

BSc

University of Groningen - Campus Fryslan

Ambiciózus és érdekel a globális kérdésekben? Kalandor, aki nem fél a kihívástól? Ezután a BSc Global Responsibility & Leadership (GRL) a University College Fryslân-n ... [+]

Ambiciózus és érdekel a globális kérdésekben? Kalandor, aki nem fél a kihívástól? Ezután a BSc Global Responsibility & Leadership (GRL) a University College Fryslân-nál van!

Ön is befejez egy második Living Lab projektet. Az Ön utolsó éve befejeződik egy Capstone projektben. A Capstone megfelel az akadémiai kutatás követelményeinek és követelményeinek, de nem kell hagyományos tézisformát alkalmazni. Például létrehozhat egy alkalmazást, filmezhet közszolgálati hirdetést vagy megtervezheti a terméket.

Program opciók Felelős bolygó (fő) Felelős gazdaság és politika (fő) Felelős Emberiség (fő) Felvételi követelmények Konkrét követelmények / További információ további téma ... [-]
Hollandia Groningen
Kérj Információt
Angol
Nappali
36 hónap
Campus
Bővebben magyarul