University of Amsterdam

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az University of Amsterdam

Az University of Amsterdam több mint 30 000 hallgató, 3000 doktori kutató, 6.000 alkalmazott és 100 különböző nemzetiségű szellemi központ. Küldetésünk a jövő vezetőinek oktatása, élvonalbeli kutatások végzése és kutatási eredményeink olyan alkalmazásokká való átalakítása, amelyek a társadalom javát szolgálhatják.

1632 óta

Az University of Amsterdam nyitott, toleráns és nemzetközi akadémiai hagyományai 1632-ben nyúlnak vissza, amikor elődjét, az Athenaeum Illustre-t két kiemelkedő tudós alapította. Azóta az UVA világszínvonalú nemzetközi kutatói egyetemre nőtt.

Top 100 egyetem

Az UVA az Európa 20 legjobb egyetemei közé tartozik, és következetesen a globális ranglisták legmagasabb 100-ának számít, beleértve a Times Higher Education világegyetemi ranglistáját, a QS World University ranglistáit, a világegyetemek akadémiai rangsorát (ShanghaiRanking) és a CWTS Leiden rangsorát.

Amszterdam

Úgy gondoljuk, hogy Amszterdam nagyszerű hely az élethez és a munkához. Ezért:

  • Amszterdam a világ egyik legjobb élőhelye (a Mercer Living Quality Survey 2017)
  • Amszterdam Európa negyedik legjobb diákvárosa (2020-as osztály)
  • Amszterdam az EU-ban a harmadik helyet foglalja el, a globálisan a 7. helyet vonzza az új vállalkozások és tehetségek vonzerejének (Global Power City Index 2017)
  • Amszterdam Európa legbiztonságosabb városa és a 6. legbiztonságosabb világ (Safe Cities Index 2017)
  • A város az első az angol nyelvtudásért, a harmadik az innovációért és a 6. a boldogságért. Tudjon meg többet az I Amszterdam nemzetközi áttekintéseiről.

Több mint 100 nemzetiségű

Több mint 100 nemzetiség képviselteti magát hallgatóink és munkatársaink között, az UVA valóban nemzetközi. Kínálunk 200 angol tanított mesterképzést és egyre több Bachelor's. A személyzet mintegy 35% -a nemzetközi. Az UVA kétnyelvű egyetem a választás szerint. Mind hollandul, mind angolul beszélnek. Az angol a lingua franca sok kutatók számára.

Kutatás-alapú egyetem

Az UVA vezető nemzetközi kutatóintézet, amely értékeli, elősegíti és jutalmazza a kiváló kutatást. Az UVA 21 kutatóintézetnek, a 12 nemzeti kutatóintézet vezető szervezetének és a LERU büszke tagjának, a tekintélyes európai kutatóegyetemek hálózatának otthona.

Az elmúlt évtizedben az UVA több mint 100 támogatást kapott az Európai Kutatási Tanácstól, mint bármely más holland egyetem, és több mint 400 támogatást kapott a Holland Tudományos Kutatási Szervezettől.

Kutatóegyetemként a tanulmányi programaink erős elméleti hangsúlyt kapnak, és felkészítik a hallgatókat a kutatásra. Az UVA minden tanulójának lehetősége lesz arra, hogy tanuljon és folytassa a kutatást.

Átfogó egyetem

Az UVA Hollandia legnagyobb egyeteme, mind a hallgatói létszám, mind a tanulmányi programok választása tekintetében. Kínálunk több tucat különböző Bachelor programok és több száz mester, beleértve a kutatás mester, Dual Master és Executive Mester programok, számos területen. A hallgatók választhatnak a humán, a társadalom és a viselkedés tudományok, orvosi, fizikai és biológiai tudományok, és interdiszciplináris területeken, mint a logika és a számítás, a digitális humán tudományok és a jövő bolygó tanulmányok.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BA-k » Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Health MSc » Megjelenítés MA » Megjelenítés MSc » Megjelenítés Law LLM » Megjelenítés Mester » Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Liberal Arts és Sciences (Amszterdami Egyetem)

Campus Nappali 36 hónapok September 2019 Hollandia Amsterdam

Az Amszterdami Egyetem (AUC) bölcsészettudományi programot kínál, amely University of Amsterdam (UVA) és a Vrije Universiteit (VU) Amszterdamban közös Bachelor (Honors) diplomát vezet. Az AUC az amerikai bölcsészettudományi és tudományi modellen alapul, ahol az Amsterdam Science Parkban található nemzetközi campuson élő és tanulók tanulnak. A program teljes egészében angolul tanít, kis léptékű és szelektív, és évente legfeljebb 300 diákot fogad el tudományos teljesítményük és motivációjuk alapján. [+]

Az Amszterdami Egyetem (AUC) bölcsészettudományi programot kínál, amely University of Amsterdam (UVA) és a Vrije Universiteit (VU) Amszterdamban közös Bachelor (Honors) diplomát vezet. Az AUC az amerikai bölcsészettudományi és tudományi modellen alapul, ahol az Amsterdam Science Parkban található nemzetközi campuson élő és tanulók tanulnak. A program teljes egészében angolul tanít, kis léptékű és szelektív, és évente legfeljebb 300 diákot fogad el tudományos teljesítményük és motivációjuk alapján.

Liberális művészetek és tudományok az AUC-nál

Van-e széles érdeklődésed, élvezd a vitákat és vitákat, és szeretnél megtámadni és otthon érezni egy nemzetközi környezetben? Az AUC egy bachelor (kitüntetés) diplomát kínál a bölcsészettudományokban, angolul tanít, és nyitott mind holland, mind nemzetközi hallgatók számára. Mint az AUC diákja, meg fogja tanulni, hogy különböző perspektívákból összetett kérdéseket elemezzen különböző tudományterületeken. A megbeszélések a "nagy kérdéseket" a tudományban és a társadalomban kezdik, és mélyreható tanulmányokat folytatnak számos tudományágban.... [-]


BA

Bachelor of Arts a jelnyelvi nyelvészetben

Campus Nappali 3 év September 2019 Hollandia Amsterdam

Az alapképzés a jelnyelvi nyelvtudományban a nyelvek perspektívájából a jelnyelvek, szerkezetük, megszerzésük és felhasználásuk szerint fog tanulni, miközben legalább egy jelnyelvet tanul. [+]

Az alapképzés a jelnyelvi nyelvtudományban a nyelvek perspektívájából a jelnyelvek, szerkezetük, megszerzésük és felhasználásuk szerint fog tanulni, miközben legalább egy jelnyelvet tanul.

A jelnyelv világa

A világ minden tájáról érkező jelnyelvek érdekes hasonlóságokat mutatnak, de nem kölcsönösen érthetőek, és jelentősen különböznek egymástól. Érdekes módon sok különbség tükrözi a beszélt nyelveken tanúsított variációt is. A jelnyelvek megszerzése szintén érdekes hasonlóságot és különbségeket mutat a beszélt nyelvek megszerzésével. Az alapképzés a jelnyelvi nyelvtudományban általános nyelvi alapelveket és módszereket tanít, és széles körű kurzusokat kínál az olyan jelnyelvi tanfolyamokon, amelyek ezeket a lenyűgöző témákat kezelik.... [-]


Bachelor of Arts angol nyelv és kultúra

Campus Nappali Részidős 3 év September 2019 Hollandia Amsterdam + 1 további

Fedezze fel az angol nyelvű világ gazdag, élénk és sokszínű irodalmi, nyelvi és kulturális örökségét ebben az angolul tanított Bachelor programban. [+]

Fedezze fel az angol nyelvű világ gazdag, élénk és sokszínű irodalmi, nyelvi és kulturális örökségét ebben az angolul tanított Bachelor programban.

Az angol világa

Szerény kezdeteként, mint Nagy-Britannia egyik nyelvének, az angol világszerte elterjedt, és a tudomány, a média, a politika és a technológia nemzetközi nyelveként jelent meg. A kizárólag angolul tanított, az UvA Bachelor's angol nyelv és kultúra lehetővé teszi, hogy felfedezze és elmélyítse az angol nyelvű irodalom irodalmának és nyelvészetének elismerését.

Ahogy a globális kánoni és világirodalomban végigjárja az angol nyelvet, meg fogja tanulni a nyelv eredetét és fejlődését, a különböző angol nyelveket, például az ausztrál, a dél-afrikai, az indiai és a szingapúri nyelvet, valamint azt, hogy hogyan érzékelik őket és képviselteti magát az irodalmi és a média világában.... [-]


Bachelor of Arts az európai tanulmányok

Campus Nappali 36 hónapok September 2019 Hollandia Amsterdam

Tanulmányozza a kortárs Európát történelmi és kulturális sokszínűségében. Ez a hároméves Bachelor program nyújt Önnek a szükséges ismereteket és készségeket ahhoz, hogy Európa komplex jelenét és jövőjét elkötelezze. [+]

Tanulmányozza a kortárs Európát történelmi és kulturális sokszínűségében. Ez a hároméves Bachelor program nyújt Önnek a szükséges ismereteket és készségeket ahhoz, hogy Európa komplex jelenét és jövőjét elkötelezze.

Európa: a nagyobb kép

Európa olyan kontinens, amely hosszú és turbulens történelmi kulturális, politikai és gazdasági csere. A Bachelor's in European Studies áttekintést nyújt Önnek az Európai Unió (EU) politikájáról, közgazdaságtanáról és jogairól, miközben bemutatja Önt Európa történelmébe, irodalmába és kultúrájába.

Angolul tanított, a program széleskörű perspektívát kínál, amely kulcsfontosságú ahhoz, hogy érthető legyen a mai kihívásoknak. Felkínálja Önt a tudás és a készségek terén a korabeli európai kérdésekkel, például az euróövezet válságával, a multikulturális társadalmak kihívásaival és az EU szerepével kapcsolatban például a posztszocialista államokkal fenntartott kapcsolataiban.... [-]


Bachelor of Arts az irodalmi és kulturális elemzésben

Campus Nappali Részidős 3 év September 2019 Hollandia Amsterdam + 1 további

A Bachelor's in Literary and Cultural Analysis kiemeli a filozófiai, politikai és társadalmi perspektívákat a kultúráról. A program tökéletesen megfelel azoknak a hallgatóknak, akik aktív és széles érdeklődést mutatnak a kortárs kultúra, az irodalom és a művészetek iránt. [+]

A Bachelor's in Literary and Cultural Analysis kiemeli a filozófiai, politikai és társadalmi perspektívákat a kultúráról. A program tökéletesen megfelel azoknak a hallgatóknak, akik aktív és széles érdeklődést mutatnak a kortárs kultúra, az irodalom és a művészetek iránt.

Irodalom, művészet és népi kultúra összefüggésben

Az irodalmi és kulturális elemzés szellemi tudást és készségeket kínál az irodalom, a művészet és a népi kultúra értelmezésére és tükrözésére. A program középpontjában a konkrét tárgyak - regények, filmek, versek, operák, televíziós sorozatok, művészeti installációk, weboldalak, előadások stb. Ezeknek a tárgyaknak a részletes elemzését széles körű filozófiai, politikai és társadalmi megközelítésekkel kombinálják a kultúrához és a művészetekhez. Így a program lehetővé teszi bizonyos szövegek, képek és tárgyak értelmezését és értékelését a nagyobb filozófiai feltárások és a kulturális fejlesztések kapcsán.... [-]


Bachelor of Arts in Nyelvészet

Campus Nappali 3 év September 2019 Hollandia Amsterdam

Nyelvünk mindennapi életünk minden területén jelen van, és használhatósági képességünk révén az emberek egyedivé válnak fajként. A Bachelor nyelvtudományi programjában mind a nyelv struktúráját, mind a nyelv elsajátítását, mind a világ sokszínűségét vizsgálja. [+]

Nyelvünk mindennapi életünk minden területén jelen van, és használhatósági képességünk révén az emberek egyedivé válnak fajként. A Bachelor nyelvtudományi programjában mind a nyelv struktúráját, mind a nyelv elsajátítását, mind a világ sokszínűségét vizsgálja.

A nyelv megértése

A nyelvészet a saját nyelvünkhöz való egyedülálló emberi képességünkre összpontosít, amely mindennapi életünkben elengedhetetlen. Mint nyelvész, érdekli Önt a nyelv és a beszéd szerkezete, hogyan szerezzük meg, miként lehet károsodni, hogyan képviselteti magát az agyban, hogyan működik a társadalomban, hogyan kezeljük a 2, 3 vagy 4 egyidejűleg a nyelvek, és hogyan változik. Mindezeket a kérdéseket a széles körű Bachelor nyelvtudományi programja foglalkozik.... [-]


Művészeti alapképzés a médiában és a kultúrában

Campus Nappali 36 hónapok September 2019 Hollandia Amsterdam

A médiában és a kultúrában zajló alapképzés a gyorsan változó globális médiaközpont-stádiumból áll, és arra készteti a tanulókat, hogy kritikussá tegyék magukat a médiában, a kulturális intézményekben és az egyetemeken. [+]

A médiában és a kultúrában zajló alapképzés a gyorsan változó globális médiaközpont-stádiumból áll, és arra készteti a tanulókat, hogy kritikussá tegyék magukat a médiában, a kulturális intézményekben és az egyetemeken.

Médiakultúrák

A világ, amelyben élünk, mélyen közvetített. A mindennapi élet sok szempontját alapvetően strukturálták és tájékoztatták a média, például a televízió, a film és az új média - a művészetektől, a politikától, a közgazdaságtantól a kollektív emlékekig. Ez az elmúlt években jelentősen megváltozott az okostelefonok, alkalmazások és a közösségi média platformok, köztük a YouTube, az Instagram, a Facebook, a Netflix, a WeChat, a Whatsapp és a Snapchat használatával való állandó kapcsolataink miatt. Folyamatosan elfogyasztunk és filmekkel, televíziós műsorokkal, dokumentumfilmekkel és sok más audiovizuális "szöveggel" foglalkozunk. Az audiovizuális diskurzus megértésének és elemzésének szükségessége ezért sürgetőbb, mint valaha - minden média platformon.... [-]


Művészeti alapképzés a médiában és a tájékoztatásban

Campus Nappali 3 év September 2019 Hollandia Amsterdam

Az alapképzés a médiában és az információban a digitális kultúra feltérképezésére és a mai napig terjedő információs formákra törekszik. A program biztosítja azokat a készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy kapcsolódjanak a kortárs témákhoz, például a megfigyeléshez, a nagy adatokhoz, a digitális archiváláshoz, az állampolgári újságíráshoz és a mindennapi élet metafikálásához. [+]

Az alapképzés a médiában és az információban a digitális kultúra feltérképezésére és a mai napig terjedő információs formákra törekszik. A program biztosítja azokat a készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy kapcsolódjanak a kortárs témákhoz, például a megfigyeléshez, a nagy adatokhoz, a digitális archiváláshoz, az állampolgári újságíráshoz és a mindennapi élet metafikálásához.

Média és információ a mai digitális világban

Magánéletükben, állampolgárok vagy szakemberek, az emberek folyamatosan termelnek és használnak információt. A kortárs életet az egyre bonyolultabb információs technológiák és az egyre intenzívebb információs gazdaság alakítja. Az információ központi szerepet kapott a művészetek, a humán tudományok, a kreatív iparágak, az újságírás, a kormány és a közigazgatás területén. A Média és Információk olyan fejlett koncepcionális és gyakorlati eszközöket kínál, amelyekkel megismerheti a kultúra és a társadalom változásait, amelyeket a média folyamatos átalakítása okoz.... [-]


BSc

Bachelor of Science a biztosításmatematikai tudományban

Campus Nappali 3 év September 2019 Hollandia Amsterdam

Ha a súlyos dohányos többet fizet az egészségbiztosításért, mint a nem dohányzó? Mi a helyzet a genetikai betegségekkel rendelkező emberekkel - kellene többet fizetniük? Az aktuáriusok becslést adnak a pénzügyi és gazdasági válságok, a tűz vagy földrengés károsodásának, a népesség elöregedésének, a halálozásnak stb. Kapcsolatos összetett pénzügyi kockázatokra. Szóval, jó a számokkal és összetett kérdésekkel? Ha igen, az aktuáriusi tudomány határozottan a program az Ön számára, és Amszterdam határozottan a város az Ön számára! [+]

Ha a súlyos dohányos többet fizet az egészségbiztosításért, mint a nem dohányzó? Mi a helyzet a genetikai betegségekkel rendelkező emberekkel - kellene többet fizetniük? Az aktuáriusok becslést adnak a pénzügyi és gazdasági válságok, a tűz vagy földrengés károsodásának, a népesség elöregedésének, a halálozásnak stb. Kapcsolatos összetett pénzügyi kockázatokra. Szóval, jó a számokkal és összetett kérdésekkel? Ha igen, az aktuáriusi tudomány határozottan a program az Ön számára, és Amszterdam határozottan a város az Ön számára!

Aktuáriusi tudomány University of Amsterdam : Ez az Ön számára?A matematika az egyik kedvenc témája. A lehető legmagasabb szinten tanulja a matematikát, és jó minőségű eredményeket ér el.Látod magad, hogy biztosítási társaság, tanácsadás, nyugdíjpénztár vagy más pénzügyi vagy kormányzati intézmény biztosításmatematikusaként vagy kockázatkezelőjeként dolgozik.A számokhoz, valamint a mögöttes társadalmi valósághoz hasonlóan, jó absztrakt gondolkodó vagy, és erős analitikus készsége van.Jelentős pontszámokat ér el angolul.Ön képes önállóan dolgozni: tudja, hogyan kell használni a könyvtárat. A kezdeményezés és az érdeklődés szintén nagy értéket képvisel.... [-]

Bachelor of Science in Business Administration

Campus Nappali 3 év September 2019 Hollandia Amsterdam

Törekszünk egy izgalmas nemzetközi üzleti karrierre? Akkor az Amszterdam üzleti adminisztrációját szeretné tanulmányozni. A hároméves BSc program az üzleti adminisztrációban tanít minden be [+]

Törekszünk egy izgalmas nemzetközi üzleti karrierre? Akkor az Amszterdam üzleti adminisztrációját szeretné tanulmányozni. A hároméves BSc program az üzleti adminisztrációban tanít minden be

Nemzetközi perspektíva és hatóköre

Az University of Amsterdam tanulmányok azt jelentik, hogy együtt dolgoznak a diákok kis csoportjában, akik közül sokan külföldről érkeznek, és ugyanolyan sokszínű háttérrel rendelkező oktatókat fogadnak. Ön képes lesz együttműködni a világ minden tájáról érkező emberekkel, és kényelmesen érezheti magát egy nemzetközi környezetben, amit a munkáltatók egyre inkább értékelni fognak.

A legjobb indítópárna a karrieredhez... [-]

Bachelor of Science in Kommunikációs Tudomány

Campus Nappali 3 év September 2019 Hollandia Amsterdam

A kommunikáció és a média szerepe a társadalomban központi témája a kommunikációs tudomány Bachelor. Ebben a programban a kommunikáció és a média különböző formáinak tartalmát, használatát és hatásait tanulmányozhatja a rádiótól és a televíziótól az újságokig és az internetig. [+]

Kommunikációs társadalom

A kommunikáció több, mint beszélgetés. Ha újságot olvassz, dokumentumfilmet nézel, vagy barátodat küldesz, kommunikálsz. A kommunikáció egyre fontosabbá válik.

A kommunikáció és a média szerepe a társadalomban központi témája a kommunikációs tudomány Bachelor. Ebben a programban a kommunikáció és a média különböző formáinak tartalmát, használatát és hatásait tanulmányozhatja a rádiótól és a televíziótól az újságokig és az internetig.

A programban tárgyalt kérdések közül néhány: Hogyan befolyásolja a szórakozás a fiatalok életét? Mi a média és a kommunikáció szerepe a politikai részvételben és az állampolgárságban? Milyen hatása van az egészségügyi kommunikációnak és hirdetéseknek?... [-]


Bachelor of Science in Közgazdaságtan és Üzletgazdaságtan

Campus Nappali 3 év September 2019 Hollandia Amsterdam

Hogyan építed a virágzó gazdaságot? Vajon a kormányok szabályozzák a bankok magatartását? Mi ösztönzi az embereket a rövid távú jutalmak előnyben tartására a hosszú távú jutalmak mellett? A közgazdaságtudományi és üzleti gazdaságtudományok széles körűek és végtelenül lenyűgözőek. Hogyan erősítik meg a piaci vezetők pozícióikat? Miért hagyta el az Egyesült Királyság az EU-t? Miért enni a szegényebb embereket gyorsétteremben? Soha nem fáradozik a tanulás és a tanulás, ha úgy dönt, a Bachelor program gazdasági és üzleti gazdaságtan. [+]

Hogyan építed a virágzó gazdaságot? Vajon a kormányok szabályozzák a bankok magatartását? Mi ösztönzi az embereket a rövid távú jutalmak előnyben tartására a hosszú távú jutalmak mellett? A közgazdaságtudományi és üzleti gazdaságtudományok széles körűek és végtelenül lenyűgözőek. Hogyan erősítik meg a piaci vezetők pozícióikat? Miért hagyta el az Egyesült Királyság az EU-t? Miért enni a szegényebb embereket gyorsétteremben? Soha nem fáradozik a tanulás és a tanulás, ha úgy dönt, a Bachelor program gazdasági és üzleti gazdaságtan.

A Bachelor program a közgazdaságtan és üzleti gazdaságtan kínál:

Nemzetközi perspektíva és hatóköre... [-]


Bachelor of Science in Sociology

Campus Nappali 3 év September 2019 Hollandia Amsterdam

A migránsok és az asszimiláció, a mentális betegségek eltérő tapasztalatai, a társadalmi háttértől függő oktatás, a populista politikai mozgalmak, a dimenziózó városi tér, a kiszolgáltatott fiatalok radikalizálása stb. [+]

A migránsok és az asszimiláció, a mentális betegségek eltérő tapasztalatai, a társadalmi háttértől függő oktatás, a populista politikai mozgalmak, a dimenziózó városi tér, a kiszolgáltatott fiatalok radikalizálása stb.

Ezek azok az égető társadalmi és politikai kérdések, amelyek világossá teszik a közösségi médiát és a parlamenti vitákat Európa-szerte. Az amszterdami szociológusok az ilyen témák társadalmi tudományos elemzésének élvonalában állnak, és még sok más mellett. Szociológusként kritikus elméleteket és finom szemcseméretű empirikus kutatásokat alkalmazunk a problémák közös értelmezésének dekonstruálására és kihívására, így innovatív, hatékony betekintést és megoldásokat lehetünk biztosítani.... [-]


Bachelor of Science in ökonometria

Campus Nappali 3 év September 2019 Hollandia Amsterdam

Hány ember gyakrabban hagyja otthon autóját, amikor az üzemanyag jövedéki adó növeli? Milyen hatása van a kamatváltozásoknak a jegybank által a növekedésre és az inflációra? Ezek azok az kérdések, amelyeket az ökonometrikusok foglalkoznak. [+]

Hány ember gyakrabban hagyja otthon autóját, amikor az üzemanyag jövedéki adó növeli? Milyen hatása van a kamatváltozásoknak a jegybank által a növekedésre és az inflációra? Ezek azok az kérdések, amelyeket az ökonometrikusok foglalkoznak. Az ökonometriai valóságokat matematikai modellekben rögzítheti. Szeretné megtudni, hogy ez az elemzés hogyan alakul gazdaságpolitikájukban? Ha igen, tanulmányoznia kell az ökonometriát Amszterdamban.

Ökonometria University of Amsterdam : ez az Ön számára?A matematika egyik kedvenc témája. A lehető legmagasabb szinten tanulja a matematikát, és jó minőségű eredményeket ér el.Látod magad egy multinacionális vállalatnál, egy banknál, a CBP holland gazdaságpolitikai elemző irodájában vagy egy tanácsadónál.Szereted a numerikus rejtvényeket, jó az elvont gondolkodásnál, és erős analitikai kapacitása van.Nagyszerű pontszámokat érhet el angolul (sok a szakirodalom angol nyelven).Ön képes önállóan dolgozni: tudja, hogyan kell használni a könyvtárat! A kezdeményezés és az érdeklődés szintén nagy értéket képvisel.... [-]

Bachelor of Science pszichológiában

Campus Nappali 36 hónapok September 2019 Hollandia Amsterdam

Valami rendkívüli a négy-öt év körüli gyermekeknél. Hirtelen felismerik, hogy más emberek másképp gondolkodhatnak, mint ők. Ettől kezdve más emberek gondolataira gondolnak. Amatőr pszichológusokká válnak. Ha úgy döntesz, hogy pszichológává válsz, akkor ezt egy lépéssel tovább. Elkezdhet tudományos ismereteket és módszereket alkalmazni annak érdekében, hogy megértsük, mások mit gondolnak, érzik, vágynak és csinálnak. [+]

Valami rendkívüli a négy-öt év körüli gyermekeknél. Hirtelen felismerik, hogy más emberek másképp gondolkodhatnak, mint ők. Ettől kezdve más emberek gondolataira gondolnak. Amatőr pszichológusokká válnak. Ha úgy döntesz, hogy pszichológává válsz, akkor ezt egy lépéssel tovább. Elkezdhet tudományos ismereteket és módszereket alkalmazni annak érdekében, hogy megértsük, mások mit gondolnak, érzik, vágynak és csinálnak.

Mi vezet egy embert?

Az emberi viselkedés gyakran előreláthatónak tűnik. De közelebbről vizsgálva kevésbé nyilvánvalóvá válik, mint gondolná. A viselkedés bármikor megérthető? És befolyásolható-e, ha szükséges? Ezeket a kérdéseket a Pszichológia Bachelor programjában vizsgálják. Ez a program nemcsak az emberi viselkedés általános jellemzőit vizsgálja, hanem elsősorban a viselkedés közötti különbségekre összpontosít. Megvizsgálható kérdések:... [-]


Politikatudományi Bachelor

Campus Nappali 3 év September 2019 Hollandia Amsterdam

A Bachelor's in Political Science tanulmányozza a sürgető kérdéseket, amelyekkel a világnak szembe kell néznie, beleértve a migrációs és gazdasági válságokat, a terrorista fenyegetéseket, a növekvő populizmust és idegengyűlöletet, valamint a társadalom polarizációját. Ezzel egyidejűleg megvizsgálja a lehetséges megoldásokat is. [+]

A Bachelor's in Political Science tanulmányozza a sürgető kérdéseket, amelyekkel a világnak szembe kell néznie, beleértve a migrációs és gazdasági válságokat, a terrorista fenyegetéseket, a növekvő populizmust és idegengyűlöletet, valamint a társadalom polarizációját. Ezzel egyidejűleg megvizsgálja a lehetséges megoldásokat is.

A politika az, hogy a közösségek rendezik különbségeiket és elérik céljaikat. Ennek eredményeként a politika mindenütt és minden szinten a helyiektől a globálisig terjed. A program széles körű orientációt kínál a nemzetközi kapcsolatokban, a politikai gazdaságban, a közpolitikában és a kormányzásban, az összehasonlító politikában és a politikai elméletben. A harmadik évben specializálódhat a nemzetközi szervezetek, a biztonság, a konfliktusok, az iszlám és a globalizáció, valamint a populizmus felemelkedése az Egyesült Államokban és Európában, vagy olyan területeken, mint Latin-Amerika és Ázsia. Mivel Ön 30 ECTS kreditpontot választhat a programjában, beiratkozhat egy olyan kiskorúra, mint a konfliktuskutatások, a nemek és a szexualitás, valamint a közel-keleti tanulmányok. Ezeket a 30 krediteket azonban akár külföldön tanulhatják, akár idegen nyelvet tanulhatnak az UVA-ban vagy egy másik holland egyetemen.... [-]


Politológia Bachelor of Politics, Pszichológia, Jog és Közgazdaságtan (PPLE)

Campus Nappali 3 év September 2019 Hollandia Amsterdam

A világ, a globális pénzügyi válság, a nemzeti identitás és a migráció közötti konfliktus, a biztonság és a magánélet közötti vita nem kezelhetők a politika, a pszichológia, a jog és a gazdaság témái nélkül. Csak a PPLE College egyesíti ezt a négy tudományágat egy Bachelor program. [+]

A világ, a globális pénzügyi válság, a nemzeti identitás és a migráció közötti konfliktus, a biztonság és a magánélet közötti vita nem kezelhetők a politika, a pszichológia, a jog és a gazdaság témái nélkül. Csak a PPLE College egyesíti ezt a négy tudományágat egy Bachelor program.

Miért kell a PPLE-t tanulmányozni?Egyike egyfajta tudományágaknak: ez az UVA program egyedülálló HollandiábanKorlátozott számú erősen motivált és tehetséges diákKis- és intenzív tanulmányi programEgy olyan tanulási közösség, amelyben dinamikus nemzetközi fiatalok vesznek részt a társadalmi kihívások megoldásábanBefogadó tehetségfejlesztési programTámogatás és tanácsadás egy személyes oktatótólKülönleges elhelyezkedés, kényelmesen elhelyezve Amszterdam szívébenAz első év... [-]

Videók

UvA International

Kapcsolat

University of Amsterdam

Cím University of Amsterdam (UvA) Roetersstraat 31
1018 WB Amsterdam, North Holland, Hollandia
Honlap http://www.uva.nl/en/education/education.html
Telefon +31(0)20-5258080