University College Roosevelt

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Körülbelül University College Roosevelt

University College Roosevelt: a Liberal Arts and Sciences College, élénk tudományos közösség és a nyüzsgő diákélet. Egy hely, ahol a diákok alig várják, hogy a legtöbbet a tehetségüket. Egy hely, ahol elkötelezett tanárok, rangsorolva a legjobb Hollandiában, tanítani kis csoportokban. Egy hely, ahol igazán felfedezni Ön érdekeit kiválasztásával tanfolyamok a zenétől a biológia és a politikától a retorika. A kipróbált és tesztelt lépcsőfok a nemzetközi karrierjét. A hely!

Minden diák érkezik University College Roosevelt egy közös célja van: hogy a legtöbb időt itt, tanulmány teljes körű kihasználása, hozzájárulni a csoport, élvezze a hallgatói élet és, legfőképpen, hagyja UCR egy egyfajta teljesítmény , készen áll egy fényes jövő. Ezek közül néhány alapvető elveket, amelyeken alapozzuk interjúban eljárás.

Campus élet

Az egyetemen, oktatók és hallgatók alkotnak közösséget a változatos tehetségét, érdekek, készségek és a képzés. Minden tagja ennek a közösségnek hozza a saját készlet vallási, kulturális, politikai, földrajzi és társadalmi-gazdasági háttérrel a campus. Ezzel a legkülönbözőbb háttérrel egy campus, minden egyes hozzájárul az egyedülálló közösség.

A lépést az egyetemi élet változik egyénenként; minden diák megtapasztalja pillanatai is tudományos tevékenység, valamint időszakok csendes és koncentrált tanulmány. Ugyanakkor az intenzív programot is elhagyja a diákok elegendő időt a kikapcsolódásra, barátokkal vagy, hogy részt vegyenek számos tanórán kívüli tevékenységek és kikapcsolása egyetemen.

Élet az egyetemen gazdagítja az egyetemi évek, és hozzájárul a tudományos siker minden hallgató számára. UCR büszkélkedhet egy rendkívül dinamikus környezet, és létrehoz egy szűk a hálózat, amelyben a diákok tanulhatnak, élni és boldogulni. Amikor rákérdeztek, mit UCR öregdiák értékelik leginkább, említették a közösség és a különböző társadalmi kapcsolatok, amellett, hogy a tudományos ismeretek elsajátítását.

Az Area

UCR bonyolultan kapcsolódik a város Middelburg, mint mi része a belvárosban Middelburg. Middelburg egy vibráló, sokszínű és érdekes régi város és a tartományi főváros Zeeland, délnyugati, a holland. A Middelburg város központjában, nyúlik vissza, egészen az első felében a kilencedik században, gazdag kulturális örökség, amely látható az egész város történelmi központjában. Middelburg található az egykori sziget Walcheren, kínál változatos tömb üzletek, kocsmák, éttermek és események. Belül található utazási távolságot a városok, mint Rotterdam, Utrecht, Amszterdam, Hága, Antwerpen és Brüsszel, és ezen belül a kerékpározás távolság néhány ország legszebb strandok, az egyedülálló helyszín számos nagy lehetőséget kínál a 600 University College Roosevelt diákok és durván 40.000 többi lakója.

UCR díjat
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Nemzetközi Főiskolai Diplomát

Campus Nappali August 2017 Hollandia Middelburg

A diákok a University College Roosevelt kialakítsák saját tanterv. Egy sor választás-szabályok álljon rendelkezésre, amely garantálja, hogy a diákok, hogy értelmes döntéseket. [+]

Nemzetközi Bachelor diploma Tervezzen saját tantervet A diákok a University College Roosevelt kialakítsák saját tanterv. Egy sor választás-szabályok álljon rendelkezésre, amely garantálja, hogy a diákok, hogy értelmes döntéseket. Mindazonáltal van egy nagy szabadságot, amelyben tanfolyamok venni. Minden UCR tanuló van rendelve a Tutor, a Tutor segít a hallgató az egész folyamat. Annak érdekében, hogy minden diák megfelel a tudományos normák UCR, számos kötelező tanfolyamok. Során az első évben, a diákok kell, hogy egy bevezető kurzus a módszerek és a statisztika. Alapján beszélnek angolul, a diákok is felelnek meg az általános, vagy időközi természetesen angolul tudományos célokra. Mivel sok a diplomás karriert a nemzetközi környezetben, előnyös számukra, hogy megtanulják a több nyelven. A diákok a UCR kötelesek megtenni a pályán nyelven. A jelenlegi kínálatát áll francia, spanyol, német és holland. Nyilvánító fő Elején a második évben, a diákok kell nyilatkozni jelentős. A három leggyakoribb nagy kiadók: Arts & Humanities, Social Sciences and Science. Az is lehetséges, hogy nem egy tárcaközi fő. Belül a nagy, a diákok összpontosítani két vagy három számot, összesen 10-12 tanfolyamok. A pálya egy sor kurzusok azonos szakon. Népszerű pályák közé tartozik politika, történelem, Life Sciences, közgazdaságtan, jog, Biomedical Science and Literature. Attól függően, hogy jelentős, a diákok meg kell tennie a számos kötelező tanfolyamok. Bölcsészet szakon kötelesek megtenni a Bevezetés a retorika és az érvelés. Szakos hallgatók a társadalomtudományok, hogy kövesse a 200-szinten módszerei és Statisztika, míg a Science diákok kell, hogy a 100-szintű matematika. Kiválasztása kiskorú Amellett, hogy a nagy, a diákok is folytatni kiskorú. A... [-]

Videók

Teaching and Learning at University College Roosevelt

Kapcsolat
Cím
University College Roosevelt,
P.O. Box 94

Middelburg, NL-4330 AB NL