Hivatalos Leírás

Szeretne többet megtudni az érdeklődő programjáról? Ez a következő online nyitott napjaink:

 • Kereskedelmi vállalkozás és szervezetek - október 30
 • Nemzetközi üzleti menedzsment - november 13
 • Szállodai és rendezvényszervezés - december 4

További információ a href = "https://www.tio.nl/en/open-days/

Hotel, rendezvény, turizmus

Üdvözöljük a Tio University of Applied Sciences . A Tio személyre szabott, felgyorsult és kiváló oktatást kínál, és már évek óta elismert oktatási intézményként elismert név. A Tio főiskolai programjai évek óta a legjobbak közé tartoztak Hollandiában, és a rangsorban az első helyen állnak. Melyik program a legjobban megfelel Önnek?

28814_Tio-location_Amsterdam.jpg

Fedezze fel Tio-t és kiváló tanfolyamait

Ismerje meg az egyedülálló Tio koncepciót, a Tio diákjait, az oktatókat és a kiváló tanfolyamokat

Üdvözöljük a Tio-n, az alkalmazott egyetemeken, ahol otthon érezheti magát. A Tio nagyszerű hangulatot, gyorsított tanulási lehetőséget és egyedülálló Tio koncepciót kínál. A diákok szeretik a Tio kis- és személyes oktatását.

Tio University of Applied Sciences főiskolai diplomát kínál az alábbi területeken:

 • Szálloda vezetősége
 • Eseménykezelés
 • Idegenforgalom
 • Üzleti

Tio az ólomban

A Tio az intenzív, kisméretű és magas színvonalú oktatást jelenti, és már évek óta kiváló hírnevet szerzett neves oktatási intézményként.

A legjobb tanulmányi programok Hollandiában

A felsőoktatási útmutató és a szakképzési útmutató (Keuzegids Hbo en Mbo) a Tio minden főiskolai diplomáját és szakképzési kurzusát a saját területükön a legjobbak közé választotta. „Először is van egy privát Tio University of Applied Sciences , amely öt városban található. A diákok nagyon pozitívak ebben az iskolában ”- mondja a felsőoktatási útmutató.

A Tio a következő főiskolai diplomákat kínálja:

 • A legjobb vendéglátó iskola
 • A legjobb üzleti fok
 • A legjobb idegenforgalmi fok

Az 1. számú tanácsadás

Az a tény, hogy a Tio kiváló tanácsadást kínál a hallgatóknak, nyilvánvaló, hogy a Tio évek óta a rangsorban az 1. helyen áll a fogyatékossággal való tanulás megkönnyítése szempontjából. Minden kategóriában a Tio a holland átlag felett van, és a legmagasabb összpontszámot is elérheti. Emellett a Tio olyan diákok számára is kínál különleges kihívást, akik eléggé kihívást akarnak nyújtani egy különleges kihívással.

Miért választják a diákok a Tio-t

Szeretné tudni, hogy a diákok miért választották a Tio-t? Tudjon meg többet arról, hogy mit jelent a Tio, és miért szeretik a diákokat a Tio University of Applied Sciences és a különböző tanfolyamoknak.

 1. Kis méretű és személyes
 2. Sok útmutatás
 3. A kiválóság ösztönzése
 4. Gyorsított tanulás
 5. Motivált diákok
 6. Nemzetközi lehetőségek
 7. Magánképzés mindenkinek
 8. Tio vezeti az utat
 9. Az iparág oktatói
 10. Nemzeti szervezet

Nem jöhet az egyik nyílt napunkra a Tio-i egyetemen? Nem probléma! Lehetőségünk nyílik arra, hogy egy nyitott, nyílt napon látogasson el a lusta székből. Csak ülj vissza

Megtalálható a rögzített internetes nyílt napot itt .

Miért válasszon privát tanfolyamot a Tio-n?

Kíváncsi vagy arra, hogy milyen extrák határozzák meg a Tio tanfolyamot a többi szakiránytól függetlenül? Az alábbiakban olvashatod, hogy a diákok miért választják a Tio kisméretű, személyes és magas színvonalú oktatását, és hogyan élvezhetik az egyedülálló megközelítésünket is.

Tio University of Applied Sciences felkínálja Önnek a gyorsított tanulást kellemes és biztonságos környezetben. Önöket motivált diákok és oktatók veszik körül, akik széleskörű gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek az adott területen.

Tio University of Applied Sciences mind a főiskolai, mind a szakképzési kurzusokat kínálja. Ez azt jelenti, hogy kis csoportokban tanulhat - átlagosan tizenegy hallgató előadásonként -, és rengeteg személyes figyelmet és útmutatást kap. A támogatott oktatással ellentétben a Tio lehetőséget biztosít a hallgatók számára, hogy tanulmányaikat rövidebb idő alatt befejezzék. Az alábbiakban áttekintjük a magánoktatás különböző előnyeit, mint a kormány által támogatott előnyök:

Kisebb és személyes oktatás

Az oktatók kis csoportokat tanítanak, és név szerint ismerik a diákjaikat. Ez lehetővé teszi a személyes útmutatást.

Kiterjedt felügyelet

Az oktatók ösztönzik Önt arra, hogy a legjobbat hozza ki magadban. Optimális felügyeletet és útmutatást kap az elmélet és a gyakorlat elsajátításához.

Gyorsított tanulás

A Tio felgyorsult tanulmányokat kínál: főiskolai végzettség mindössze három vagy négy év alatt, és szakképzési kurzusok egy vagy két év alatt. Tehát gyorsabb a diploma, ami lehetővé teszi, hogy hamarabb elkezdje karrierjét, vagy folytathatja a mesterképzését.

Az iparág oktatói

Az oktatók az iparágban szerzett tapasztalataikat a megszerzett elméleti ismeretek és gyakorlati alkalmazásai közötti kapcsolatok létrehozására használják.

Kiválóság

Minden Tio tanfolyamot a felsőoktatási útmutató nyert. A Tio pl. A legjobb szállodai iskolai végzettséget, a legjobb stewardess-et, az idegenforgalmat és az üzleti fokozatot, valamint a legjobb Commercial Economics tanfolyamot kínálja! A Tio ugyanazt a mozdulatot kívánja elérni a kiválóság felé a diákjaiban. Ráadásul a Tio kitüntetéssel rendelkezik a tehetséges diákok számára, akik kitűnnek.

28816_Tio-Utrecht.jpg

A felsőoktatás vagy a kutatási egyetem közötti választás?

Még nem döntöttél az egyetemi diplomától az egyetemi egyetemen vagy egyet a kutatói egyetemen? Az alábbiakban ismertetjük a főiskolai végzettség és az egyetemi végzettség közötti különbségeket. A választás a tiéd.

Főiskolai diploma Egyetemi diploma
Szakma megtanulása Tanulmány kutatás elvégzéséhez
Világos karrierlehetőségek Nem világos karrierlehetőségek
Sok kapcsolattartási óra Kevesebb kapcsolattartási óra és függetlenebb tanulmány
Főként gyakorlati és gyakorlati összpontosítással Főként elméleti
A tudás gyakorlati megvalósítása Új tudás felfedezése és megosztása
A készségek és a helyzethez / hozzáálláshoz való hozzáállás Kutatási és tudományos készségek
Sok különböző tantárgy Kevesebb téma, mélyebb megközelítés
A tantárgy tartalma eloszlott A tantárgy tartalma gyakran koncentrált, nagy ütemben
Személyes útmutatás Kevésbé személyes, mindent megtudhat magának
Tanulj egy csoport részeként Összpontosítson az önálló tanulásra
Előadások (kis) órákban Előadások nagy előadótermekben
Több szakmai gyakorlat és egy értekezés Opcionális gyakorlat / záró értekezés
A hallgatókat betanítják egy adott pozícióra / szakmára A hallgatók képzettsége szakterület

Minőség kiválasztása

A tanulmányi kurzus választása fontos a jövő számára. Hogyan teheted ezt a döntést? Vannak eszközök arra, hogy megtudja, hogy Ön például egy magas színvonalú főiskolai végzettséget néz. A Studiekeuze123 egy olyan weboldal, amely lehetővé teszi a tanfolyamok összehasonlítását és azt, hogy a jelenlegi diákok hogyan értékelik a tanfolyamokat. A Felsőoktatási Útmutató minden évben áttekintést ad a hollandiai legjobb tanfolyamokról. Mindkét eszköz segít a helyes döntés meghozatalában.

28813_Tio-Keukenhof.jpg

A tanulmányválasztás ellenőrzése

Ha biztos akarsz lenni abban, hogy a helyes döntést választod, a Tio tanulmányválasztás ellenőrzése tökéletes az Ön számára. Hogy megtudja, hogy egy tanfolyam megfelel-e Önnek, regisztrálhat egy nem kötelező érvényű tanulmányválasztás ellenőrzésére a Tio-tól. Ez a tanulmányválasztás ellenőrzése lehet például egy nyílt napon vagy egy próbaidőszakon való részvétel, egy Tio hallgató egy napig történő megjelölése, személyes megbeszélés vagy pénzügyi konzultáció. Miután elfogadták a Tio-t, felkérhetik a nem kötelező erejű találkozót a jövőbeli tanulmányi edzőjével, hogy megvitassa a tanulmányválasztását.

Ha a korábbi oktatás nem elégséges mértékben kötődik a beiratkozni kívánt tanulmányi kurzushoz, akkor a beviteli interjú és az értékelés kerül ütemezésre. Ennek az interjúnak és az értékelésnek a végeredménye alapján végül is elfogadhatja a tanfolyamot.

Még május 1. után is

A Tio tanulmányválasztási ellenőrzése május 1-je után is elérhető. Az ünnepek alatt és a nyári hónapokban a Tio minden munkanapon nyitva tart. Ezzel meghívják Önt, hogy hagyja abba a Tio-t és tapasztalja meg magát.

Program oktatási nyelve:
 • Angol
 • Holland

Az intézmény további kínálata:

BA

Tio University of Applied Sciences

Üdvözöljük a legjobb szállodák, csillagos éttermek, fesztiválok és sportesemények világában. A vendéglátás szektora keresi Önt! Miután befejezte a Hotel és Event Manageme ... [+]

A következő online nyílt nap december 4-én lesz

További információ a href = "https://www.tio.nl/en/open-days/

Üdvözöljük a csúcskategóriás szállodák, csillagos éttermek, fesztiválok és sportesemények világában. A vendéglátóipar keres! Miután befejezte a szállodai és rendezvényszervezői diplomát, képes lesz arra, hogy tökéletes online élményt nyújtson vendégei számára, még az interneten is. Bármelyik tartózkodást és eseményt sikeressé tehetsz. A szálloda vezetője, rendezvényszervezője, étele lehet dolgozni

Ez a bachelor program az Ön számára?

A Tio's Hotel és Event Management bachelor program két világ közül a legjobbat kínálja: egy hagyományos szállodai menedzsment fokozatot és az eseménykezelés szempontjait. Felismered magad a következő leírásban? Te:... [-]

Hollandia Amszterdam Utrecht Rotterdam Eindhoven Hengelo  + 2 Több
Január 2020
Angol,Holland
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
Tio University of Applied Sciences

Dubai, Botswana, New York, Velence; az egész világ a lábad. Az utazási ágazat keresi Önt! Miután megkapta a Nemzetközi Turizmus menedzsment bachelor diplomát, akkor eladj ... [+]

A következő online nyílt nap október 3-án lesz

További információ a href = "https://www.tio.nl/en/open-days/

Dubai, Botswana, New York, Velence; az egész világ a lábad. Az utazási ágazat keresi Önt! Miután megkapta a Nemzetközi Turizmus menedzsment bachelor diplomát, akkor eladja a világot online és offline. Ön utazásokat tervez, gyors áron vásárol, és kapcsolatokat létesít az egész világon.

Például egy termékmenedzser, eseménykezelő, utazási tanácsadó vagy városi marketingszakember lehet. Elindíthatja saját vállalkozását is.

Ez a bachelor program az Ön számára?

Tio Nemzetközi Turizmus menedzsment bachelor program egyesíti a tudás az idegenforgalom és az e-kereskedelem szempontjait. Ez azt jelenti, hogy otthon érezheti magát az online világban is. Felismered magad a következő leírásban? Te:... [-]

Hollandia Amszterdam Utrecht Eindhoven Rotterdam Hengelo  + 2 Több
Január 2020
Angol,Holland
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul

BBA

Tio University of Applied Sciences

Egy dicsőséges jövő: egy amerikai szervezetgel kötött szerződést és kutatja az üzleti tevékenység lehetőségeit Ázsiában. Az üzleti világ keresi Önt! Miután befejezte a ne ... [+]

A következő online nyílt nap november 13-án lesz

További információ a href = "https://www.tio.nl/en/open-days/

Egy dicsőséges jövő: egy amerikai szervezetgel kötött szerződést és kutatja az üzleti tevékenység lehetőségeit Ázsiában. Az üzleti világ keresi Önt! Miután befejezte a nemzetközi üzleti menedzsment bachelor diplomát, akkor excel a nemzetközi kapcsolatok kialakítása és a saját lehetőségeket teremt. Ez a főiskolai program egy lépést tesz közelebb a nemzetközi sikerhez.

Például fiókkezelőként, pénzügyi menedzserként vagy értékesítési vagy körzeti vezetőként dolgozhat. Elindíthatja saját vállalkozását is.... [-]

Hollandia Amszterdam Utrecht Rotterdam Eindhoven Hengelo  + 2 Több
Január 2020
Angol,Holland
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Tio University of Applied Sciences

Ismerje meg az (online) marketing szakma trükköit. A marketing világ keres téged! Miután megszerezte a Kereskedelmi Vállalkozói és Szervezeti Alapképzést, tudja, hogyan l ... [+]

A következő online nyílt nap október 26-án lesz További információt a href = "https://www.tio.nl/hu/open-days/ oldalon talál.

Ismerje meg az (online) marketing szakma trükköit. A marketing világ keres téged! Miután megszerezte a Kereskedelmi Vállalkozói és Szervezeti Alapképzést, tudja, hogyan lehet lendületet adni az online és offline eladásoknak, mind a kkv-kban, mind egy multinacionális vállalat számára.

Lehet például fiókkezelő, online marketing, kommunikációs tanácsadó vagy értékesítési vezető. Vagy kezdje el saját online vállalkozását!

Andreas Klassen / Unsplash

Ez a bachelor program az Ön számára?

Tio főiskolai programja Kereskedelmi Vállalkozás és Szervezetek, különös tekintettel az e-kereskedelemre, vagyis az online marketingre. Felismeri magát a következő leírásban? Te:... [-]

Hollandia Amszterdam Utrecht Rotterdam Eindhoven Hengelo  + 2 Több
Január 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul

Projects @ Tio University

Internships all over the world

Career opportunities after studying at Tio

Visiting Tio Utrecht

Visiting Tio Amsterdam

Location address
Tio Amsterdam
Tempelhofstraat 5

Amsterdam, Észak-Holland, 1043 EA NL
Social Media
Location address
Tio Utrecht
Oudenoord 2

Utrecht, Utrecht, 3513 ER NL
Location address
Tio Rotterdam
Weena 457

Rotterdam, Dél-Holland, 3013 AL NL
Location address
Tio Eindhoven
Begijnenhof 8-12

Eindhoven, Észak-Brabant, 5611 EL NL
Location address
Tio Hengelo
Julianalaan 9

Hengelo, Overijssel, 7553 AB NL