Tio University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tio University of Applied Sciences

Tio által elismert főiskolai képzések lesz felkészülni a karrier az üzleti életben, e-kereskedelem, a rendezvényszervezés és a szálloda és a turizmus. Tio kínál magas színvonalú oktatás alapuló egyedi koncepciót: az oktatás egy kisméretű környezet, személyes figyelmet, hogy minden hallgató.

Tio tetejére

Tio egyik legrangosabb egyetemi alkalmazott tudományok Hollandiában. Elégedett hallgatók és az oktatás minőségének a legfontosabb. Tio kapott kiváló eredmények minden a bachelor képzések a Felsőoktatási Guide HBO (Keuzegids HBO).

Tio a Hotel és Rendezvény Management Alapképzésben a legjobb szállodai menedzsment Alapképzésben Hollandiában szerint a Felsőoktatási Guide. Tio Nemzetközi Turisztikai menedzsment természetesen a legjobb turisztikai alapképzésben hatodik éve futó szerint ugyanazt a kalauz. És ki az összes nemzeti kínált IBMS tanfolyamok Hollandiában, Tio Nemzetközi Üzleti Menedzsment szakon a teljes első helyen.

Kisüzemi és személyes

Tio egy magán oktatási intézmény, és ezért képesek a kisüzemi és a magas színvonalú oktatás kihívást tantervek és tetszetős projektek. Így kiváló hely a holland és a nemzetközi diákoknak. Választó Tio egy választás a karrier a világ legnagyobb iparága. Tio diplomások nagyon szívesen számos ágazatban miatt megértése, hogyan lehet biztosítani a magas szintű szolgáltatás, a kiváló kommunikációs készség és gyakorlati gondolkodásmód. Körülbelül a fele a diplomások most pozíciókkal rendelkeznek egy olyan ágazatban kívül a fő hangsúly a Tio vizsgálat során.

Mint egy privát oktatási intézmény, Tio képes többet fektessenek az oktatás minőségének, mint a kormány által finanszírozott oktatási intézményekben. Ha súlyozni 2015-2016 tanévben, az átlagos hallgatók száma szerte Tio volt 11 százalék osztályteremben. Ez azt eredményezi, oktatók képesek adni egy nagy személyes figyelmet.

gyorsított tanulás

Tio személyes megközelítés lehetővé gyorsított tanulás. A tanulmányi program intenzív, és számos kontaktóra. Ez lehetővé teszi, hogy szerezzen diplomát csak három év.

Megfizethető mindenkinek

DUO hallgatói finanszírozás teszi a főiskolai képzés Tio megfizethető minden holland és az EU-hallgatók. Sőt, tanul Tio egy jó befektetés a jövőbe. A vizsgálat során a nyílt napokon szívesen elmondok mindent Tio a tanfolyamok, milyen lehetőségeket jelent számodra.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Holland

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Agglegény A Nemzetközi üzleti Menedzsment (BBA)

Campus Nappali 3 - 4 év January 2019 Hollandia Amszterdam Utrecht Rotterdam Eindhoven Hengelo + 4 további

Egy dicsőséges jövő: megszünteti az üzletet egy amerikai szervezetnél, és kutatja az üzleti tevékenység lehetőségeit Ázsiában. Az üzleti világ keresi Önt! Miután befejezte a nemzetközi üzleti menedzsment bachelor diplomát, akkor excel a nemzetközi kapcsolatok kialakítása és a saját lehetőségeket teremt. Ez a főiskolai program egy lépést tesz közelebb a nemzetközi sikerhez. [+]

Egy dicsőséges jövő: megszünteti az üzletet egy amerikai szervezetnél, és kutatja az üzleti tevékenység lehetőségeit Ázsiában. Az üzleti világ keresi Önt! Miután befejezte a nemzetközi üzleti menedzsment bachelor diplomát, akkor excel a nemzetközi kapcsolatok kialakítása és a saját lehetőségeket teremt. Ez a főiskolai program egy lépést tesz közelebb a nemzetközi sikerhez.

Például fiókkezelőként, pénzügyi menedzserként vagy értékesítési vagy körzeti vezetőként dolgozhat. Elindíthatja saját vállalkozását is.

Ez a bachelor program az Ön számára?

A Tio Nemzetközi Üzleti Menedzsment program alapja az International Business (IB) program, amely további hangsúlyt fektet a pénzügyekre és az e-kereskedelemre. Ez azt jelenti, hogy érezni fogja magát otthon a pénzügyi és online világban befejezése után ez a főiskolai program. Felismered magad a következő leírásban? Te:... [-]


Bachelor Nemzetközi Turizmus Menedzsment (BBA)

Campus Nappali 3 - 4 év January 2019 Hollandia Amszterdam Utrecht Eindhoven Rotterdam Hengelo + 4 további

Dubai, Botswana, New York, Velence; az egész világ a lábad. Az utazási ágazat keresi Önt! Miután megkapta a Nemzetközi Turizmus menedzsment bachelor diplomáját, akkor eladja a világot online és offline. Ön utazásokat tervez, gyors áron vásárol, és kapcsolatokat létesít az egész világon. Például egy termékmenedzser, eseménykezelő, utazási tanácsadó vagy városi marketingszakember lehet. Elindíthatja saját vállalkozását is. [+]

Dubai, Botswana, New York, Velence; az egész világ a lábad. Az utazási ágazat keresi Önt! Miután megkapta a Nemzetközi Turizmus menedzsment bachelor diplomáját, akkor eladja a világot online és offline. Ön utazásokat tervez, gyors áron vásárol, és kapcsolatokat létesít az egész világon.

Például egy termékmenedzser, eseménykezelő, utazási tanácsadó vagy városi marketingszakember lehet. Elindíthatja saját vállalkozását is.

Ez a bachelor program az Ön számára?

Tio Nemzetközi Turizmus menedzsment bachelor program egyesíti a tudás az idegenforgalom és az e-kereskedelem szempontjait. Ez azt jelenti, hogy otthon érezheti magát az online világban is. Felismered magad a következő leírásban? Te:... [-]


Bachelor Szálloda és Rendezvényszervezés (BBA)

Campus Nappali 3 - 4 év January 2019 Hollandia Amszterdam Utrecht Rotterdam Eindhoven Hengelo + 4 további

Üdvözöljük a legjobb szállodák, csillagos éttermek, fesztiválok és sportesemények világában. A vendéglátás szektora keresi Önt! Miután befejezte a Hotel és Event Management bachelor diploma, akkor képes lesz arra, hogy megteremtse a tökéletes élményt a vendégek, akár online. Megfordul minden tartózkodás és esemény sikeres lesz. [+]

Üdvözöljük a legjobb szállodák, csillagos éttermek, fesztiválok és sportesemények világában. A vendéglátás szektora keresi Önt! Miután befejezte a Hotel és Event Management bachelor diploma, akkor képes lesz arra, hogy megteremtse a tökéletes élményt a vendégek, akár online. Megfordul minden tartózkodás és esemény sikeres lesz.

Működhet például pl. Szállodai menedzser, esemény menedzser, élelmiszer-ital menedzser, marketing vagy kommunikációs menedzser, vagy elkezdheti saját vállalkozását.

Ez a bachelor program az Ön számára?

A Tio's Hotel és Event Management bachelor program két világ közül a legjobbat kínálja: egy hagyományos szállodai menedzsment fokozatot és az eseménykezelés szempontjait. Felismered magad a következő leírásban? Te:... [-]


Videók

Exchange students at Tio Amsterdam

Kapcsolat
Cím
Tio Amsterdam
Tempelhofstraat 5

Amsterdam, 1043 EA NL
Közösségi Média
Cím
Tio Utrecht
Oudenoord 2

Utrecht, 3513 ER NL
Cím
Tio Rotterdam
Weena 457

Rotterdam, 3013 AL NL
Cím
Tio Eindhoven
Begijnenhof 8-12

Eindhoven, 5611 EL NL
Cím
Tio Hengelo
Julianalaan 9

Hengelo, 7553 AB NL