Tio University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Szeretne többet megtudni az érdeklődő programjáról? Ez a következő online nyitott napjaink:

 • Vendéglátás és turizmus - november 19
 • Gazdálkodási Master - december 10

További információ a href = "https://www.tio.nl/en/open-days/

Szállodák, rendezvények, turizmus és üzletek

Üdvözöljük a Tio University of Applied Sciences . A Tio személyes, gyorsított és kiváló oktatást kínál Önnek, és évek óta híres neve elismert oktatási intézményként. A Tio főiskolai programjai évek óta a holland legjobbok közé tartoznak, és a rangsorban az 1. helyen szerepelnek. Melyik program a legmegfelelőbb?

28814_Tio-location_Amsterdam.jpg

Fedezze fel Tio-t és kiváló tanfolyamait

Ismerje meg az egyedülálló Tio koncepciót, a Tio diákjait, az oktatókat és a kiváló tanfolyamokat

Üdvözöljük a Tio-n, az alkalmazott egyetemeken, ahol otthon érezheti magát. A Tio nagyszerű hangulatot, gyorsított tanulási lehetőséget és egyedülálló Tio koncepciót kínál. A diákok szeretik a Tio kis- és személyes oktatását.

Tio University of Applied Sciences főiskolai diplomát kínál az alábbi területeken:

 • Szálloda vezetősége
 • Eseménykezelés
 • Idegenforgalom
 • Üzleti

Tio University of Applied Sciences az üzleti menedzsment mestert (MBA) kínálja a következők területén:

 • Nemzetközi vezetőség
 • Vendégszeretet
 • Kereskedelmi menedzsment

Tio az ólomban

A Tio az intenzív, kisméretű és magas színvonalú oktatást jelenti, és már évek óta kiváló hírnevet szerzett neves oktatási intézményként.

A legjobb tanulmányi programok Hollandiában

A felsőoktatási útmutató és a szakképzési útmutató (Keuzegids Hbo en Mbo) a Tio minden főiskolai diplomáját és szakképzési kurzusát a saját területükön a legjobbak közé választotta. „Először is van egy privát Tio University of Applied Sciences , amely öt városban található. A diákok nagyon pozitívak ebben az iskolában ”- mondja a felsőoktatási útmutató.

A Tio a következő főiskolai diplomákat kínálja:

 • A legjobb vendéglátó iskola
 • A legjobb üzleti fok
 • A legjobb idegenforgalmi fok

Az 1. számú tanácsadás

Az a tény, hogy a Tio kiváló tanácsadást nyújt a hallgatói számára, egyértelmű annak a ténynek, hogy évek óta Tio a fogyatékossággal élő tanulás megkönnyítése érdekében a rangsor első számú pozícióját töltötte be. A Tio az összes kategóriában a holland átlag felett szerepel, és ezzel a legmagasabb pontszámot is elérheti. Ezen túlmenően a Tio olyan hallgatókat kínál, akik több mint elegendő kihívással akarnak kitűnni egy speciális kitüntetési programmal.

Miért választják a diákok a Tio-t

Szeretné tudni, hogy a diákok miért választották a Tio-t? Tudjon meg többet arról, hogy mit jelent a Tio, és miért szeretik a diákokat a Tio University of Applied Sciences és a különböző tanfolyamoknak.

 1. Kis méretű és személyes
 2. Sok útmutatás
 3. A kiválóság ösztönzése
 4. Gyorsított tanulás
 5. Motivált diákok
 6. Nemzetközi lehetőségek
 7. Magánképzés mindenkinek
 8. Tio vezeti az utat
 9. Az iparág oktatói
 10. Nemzeti szervezet

Nem jöhetsz be a Tio egyetemi egyetemen nyitott napjaink egyikére? Nincs mit! Lehetőséget kínálunk arra, hogy részt vegyen egy online nyitott napon a lusta székén. Csak üljön hátra és lazítson, és mindent elmondunk neked az io-ról és annak lehetőségeiről!

Megtalálható a rögzített internetes nyílt napot itt .

Miért válasszon privát tanfolyamot a Tio-n?

Kíváncsi, hogy mely extrák különböztetik meg a Tio tanfolyamot a többi fokozatotól? Az alábbiakban elolvashatja, hogy a hallgatók miért választják a Tio kis léptékű, személyes és magas színvonalú oktatását, és hogy miként élvezheti az egyedi megközelítésünk előnyeit is.

Tio University of Applied Sciences felkínálja Önnek a gyorsított tanulást kellemes és biztonságos környezetben. Önöket motivált diákok és oktatók veszik körül, akik széleskörű gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek az adott területen.

Tio University of Applied Sciences mind a főiskolai, mind a szakképzési kurzusokat kínálja. Ez azt jelenti, hogy kis csoportokban tanulhat - átlagosan tizenegy hallgató előadásonként -, és rengeteg személyes figyelmet és útmutatást kap. A támogatott oktatással ellentétben a Tio lehetőséget biztosít a hallgatók számára, hogy tanulmányaikat rövidebb idő alatt befejezzék. Az alábbiakban áttekintjük a magánoktatás különböző előnyeit, mint a kormány által támogatott előnyök:

Kisebb és személyes oktatás

Az oktatók kis csoportokat tanítanak, és név szerint ismerik a diákjaikat. Ez lehetővé teszi a személyes útmutatást.

Kiterjedt felügyelet

Az oktatók ösztönzik Önt arra, hogy a legjobbat hozza ki magadban. Optimális felügyeletet és útmutatást kap az elmélet és a gyakorlat elsajátításához.

Gyorsított tanulás

A Tio felgyorsult tanulmányokat kínál: főiskolai végzettség mindössze három vagy négy év alatt, és szakképzési kurzusok egy vagy két év alatt. Tehát gyorsabb a diploma, ami lehetővé teszi, hogy hamarabb elkezdje karrierjét, vagy folytathatja a mesterképzését.

Az iparág oktatói

Az oktatók az iparágban szerzett tapasztalataikat a megszerzett elméleti ismeretek és gyakorlati alkalmazásai közötti kapcsolatok létrehozására használják.

Kiválóság

A Tio minden egyes tanfolyamán a felsőoktatási útmutató felső pontszámot kapott. Tio például a legjobb szállodai iskolai végzettséget, a legjobb stewardess, turisztikai és üzleti diplomákat, valamint a legjobb kereskedelmi gazdaságtan tanfolyamot kínálja! Tio ugyanazt a törekvést akarja ösztönözni a kiválóság felé a hallgatói számára. Ráadásul Tio kitüntetési programot szervez azoknak a tehetséges hallgatóknak, akik kiválóságra törekednek.

28816_Tio-Utrecht.jpg

A felsőoktatás vagy a kutatási egyetem közötti választás?

Még nem döntöttél az egyetemi diplomától az egyetemi egyetemen vagy egyet a kutatói egyetemen? Az alábbiakban ismertetjük a főiskolai végzettség és az egyetemi végzettség közötti különbségeket. A választás a tiéd.

Főiskolai diploma Egyetemi diploma
Szakma megtanulása Tanulmány kutatás elvégzéséhez
Világos karrierlehetőségek Nem világos karrierlehetőségek
Sok kapcsolattartási óra Kevesebb kapcsolattartási óra és függetlenebb tanulmány
Főként gyakorlati és gyakorlati összpontosítással Főként elméleti
A tudás gyakorlati megvalósítása Új tudás felfedezése és megosztása
A készségek és a helyzethez / hozzáálláshoz való hozzáállás Kutatási és tudományos készségek
Sok különböző tantárgy Kevesebb téma, mélyebb megközelítés
A tantárgy tartalma eloszlott A tantárgy tartalma gyakran koncentrált, nagy ütemben
Személyes útmutatás Kevésbé személyes, mindent megtudhat magának
Tanulj egy csoport részeként Összpontosítson az önálló tanulásra
Előadások (kis) órákban Előadások nagy előadótermekben
Több szakmai gyakorlat és egy értekezés Opcionális gyakorlat / záró értekezés
A hallgatókat betanítják egy adott pozícióra / szakmára A hallgatók képzettsége szakterület

Minőség kiválasztása

A tanulmányi kurzus választása fontos a jövő számára. Hogyan teheted ezt a döntést? Vannak eszközök arra, hogy megtudja, hogy Ön például egy magas színvonalú főiskolai végzettséget néz. A Studiekeuze123 egy olyan weboldal, amely lehetővé teszi a tanfolyamok összehasonlítását és azt, hogy a jelenlegi diákok hogyan értékelik a tanfolyamokat. A Felsőoktatási Útmutató minden évben áttekintést ad a hollandiai legjobb tanfolyamokról. Mindkét eszköz segít a helyes döntés meghozatalában.

28813_Tio-Keukenhof.jpg

A tanulmányválasztás ellenőrzése

Ha biztos akarsz lenni abban, hogy a helyes döntést választod, a Tio tanulmányválasztás ellenőrzése tökéletes az Ön számára. Hogy megtudja, hogy egy tanfolyam megfelel-e Önnek, regisztrálhat egy nem kötelező érvényű tanulmányválasztás ellenőrzésére a Tio-tól. Ez a tanulmányválasztás ellenőrzése lehet például egy nyílt napon vagy egy próbaidőszakon való részvétel, egy Tio hallgató egy napig történő megjelölése, személyes megbeszélés vagy pénzügyi konzultáció. Miután elfogadták a Tio-t, felkérhetik a nem kötelező erejű találkozót a jövőbeli tanulmányi edzőjével, hogy megvitassa a tanulmányválasztását.

Ha a korábbi oktatás nem elégséges mértékben kötődik a beiratkozni kívánt tanulmányi kurzushoz, akkor a beviteli interjú és az értékelés kerül ütemezésre. Ennek az interjúnak és az értékelésnek a végeredménye alapján végül is elfogadhatja a tanfolyamot.

Még május 1. után is

A Tio tanulmányválasztási ellenőrzése május 1-je után is elérhető. Az ünnepek alatt és a nyári hónapokban a Tio minden munkanapon nyitva tart. Ezzel meghívják Önt, hogy hagyja abba a Tio-t és tapasztalja meg magát.

Helyszínek

Amszterdam

Address
Tio Amsterdam
Tempelhofstraat 5

1043 EA Amszterdam, Észak-Holland, Hollandia

Utrecht

Address
Tio Utrecht
Oudenoord 2

3513 ER Utrecht, Utrecht, Hollandia

Rotterdam

Address
Tio Rotterdam
Weena 457

3013 AL Rotterdam, Dél-Holland, Hollandia

Eindhoven

Address
Tio Eindhoven
Begijnenhof 8-12

5611 EL Eindhoven, Észak-Brabant, Hollandia

Hengelo

Address
Tio Hengelo
Julianalaan 9

7553 AB Hengelo, Overijssel, Hollandia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket