The Hague University of Applied Sciences - Undergraduate Programmes

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Változtassunk

Változtassunk. Te. Minket. A világ. Ez az üzenet a Hágai Ipartudományi Egyetemen (THUAS).

Fel akarjuk képezni a hallgatóinkat arra, hogy megváltoztassák és javítsák azt a világot, amelyben élnek, de ez csak akkor történhet meg, ha együtt dolgozunk - ha fejlődünk és változunk.

Folyamatosan új perspektívákat és megoldásokat kell alkalmaznunk a jelenlegi és a jövőbeli kihívások megoldására. Gyorsabban találjuk meg a válaszokat, ha készen állunk arra, hogy megosszuk és alkalmazzuk egymás betekintését, készségeit és módszereit.

Globális polgárok

Arra ösztönözzük hallgatóinkat, előadóinkat és partnereinket, hogy váljanak nyílt gondolkodású globális polgárokká - álljanak határozottan saját meggyőződésükben és szembesüljenek a világgal. Tisztában vagyunk azzal, hogy saját szakmai elkötelezettségünk változást hoz, és együtt kell működnünk a kreatív megoldások fejlesztésében és alkalmazásában.

A THUAS egy biztonságos, gyakorlati környezet, ahol globális állampolgárként fejleszthetünk és innoválhatunk - együtt ülhetünk a fejlesztés, a hálózatépítés és a gyakorlat megosztása érdekében. Így tervezzük megváltoztatni azt a világot, amelyben élünk, miközben fejlesztjük saját tudásunkat és készségeinket.

"Azok az emberek, akik szilárdan állnak a saját meggyőződésükben és szembe néznek a világgal."

127350_127313_studentsHaagseHogeschool.jpg

Hogyan csináljuk ezt?

Oktatóink, partnereink és 26 000 hallgatónk közel 150 különböző országból szenteli ezt a fejlesztést minden nap. Globális, innovatív hozzáállásunk tükröződik a tantervekben és a hét központi témánkban: kiberbiztonság, globális és inkluzív tanulás, digitális műveletek és pénzügy, nulla küldetés, egészségügyi innováció, globális kormányzás és a városi átmenetek irányítása. Szorosan együttműködünk több mint 300 cserepartnerrel, több mint 50 országból, Brazíliától és Kínától Ausztráliáig, az Egyesült Államoktól és számos európai országtól.

Ideális platform

Hága a tökéletes hely, hogy globális polgárossá váljon. Ez a béke és az igazságosság nemzetközi városa - Hollandia politikai és kulturális központja. Itt található a Béke Palota, a Nemzetközi Bíróság, a Binnenhof (parlament), 115 nagykövetség, multinacionális vállalat, például a Shell, a Siemens és az ING, valamint számos nemzetközi civil szervezet.

Tehát változjunk. Te. Minket. A világ.

Ezek az értékek vezetnek bennünket

Kíváncsi
Csatlakozó
Gondoskodó
Kíváncsiak vagyunk, ambiciózusak és vállalkozóink. Szívesen hozzájárulunk a kritikai gondolkodáshoz. Jelentősen beruházunk hálózatunkba annak érdekében, hogy együtt dolgozzunk ki új betekintést. Elkötelezettek vagyunk és törődünk a személyes növekedéssel.

Ha egy alapképzési programot keres, akkor a megfelelő helyre jött a THUAS-n. Jelenleg több mint 65 alapképzési programunk van, amelyek típusa és hossza változik. Legtöbbjük négyéves program, bár néhányuk rövidebb is lehet hároméves tanulmányokra. Jelentős számban tanítanak angolul. A legmegfelelőbb változat az Ön preferenciáitól és korábbi iskolai végzettségétől függ. Utazásának végén kap egyetemi diplomát.

Helyszínek

Hága

Address
Johanna Westerdijkplein,75
2521 EN Hága, Dél-Holland, Hollandia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket