Team Academy - International School For Entrepreneurship

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Csapat Akadémia egyedülálló Bachelor oktatás. Az intenzív négyéves tapasztalattal szándékosan tervezték, hogy fokozza a szellemi növekedés, és felkészülni a siker a mai gyorsan változó globális környezetben.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BBA-k »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BBA

Bachelor of Business Administration vállalkozói

Campus Nappali 4 - 4 év September 2019 Hollandia Amsterdam

Kezdő saját üzletét az első és legfontosabb dolog, amit nem tanulmányaid ideje alatt a Team Academy. Így a saját pénzt a saját cég valódi ügyfelek. Együtt dolgozva a kis csapat akkor tanulni, és egymástól. Ez a hitünk, ez az alapja a tanulási filozófia. [+]

Csapat Akadémia egy 4-éves nappali Bachelor hívják: a Bachelor of Business Administration Vállalkozói. A diplomások Team Academy Bachelor képzett vezet az új vállalkozások létrehozásának, a munka az üzleti fejlődés vállalatokon belüli, vagy úgy dönt, hogy folytatja a munkát a saját cég.

Annak érdekében, hogy ezeket a kompetenciákat, a diákok tanulhatnak, a munka önigazgató csapatok és a létrehozott valós cégek elején tanulmányaikat, miközben dolgozik a projektek tényleges vásárlók. A pénzt keresett a befektetett tanulás Journeys a világ minden tájáról.

[-]

Videók

Team Academy - Interview - Gonzalo Fernandez Garcia

Team Academy - interview - Joost en Hidde