King's College of the Netherlands

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A név szerint a King's College of Holland (KCN) egy kis oktatási intézmény, amelynek célja keresztény teológia és kortárs üzleti oktatás nyújtása oktatás és kutatás útján. A KCN stratégiai célja a hallgatók oktatása és felkészítése a keresztény teológia mély ismereteire. Ráadásul ugyanúgy tanítja a mai üzleti elméleteket és azok gyakorlati alkalmazását, amelyek relevánsak az elsöprő üzleti problémák megoldásában, valamint az olyan üzleti kihívások leküzdésében, amelyekkel a vállalkozások naponta találkoznak.

Miért a KCN?

Az oktatás bármilyen formában (formális vagy informális), az az emberi fejlődés kulcsa. Következésképpen az oktatás elengedhetetlen az emberek fejlődéséhez. A Biblia a Hózai 4: 6-ban kifejezetten kijelenti, hogy népem a tudás hiánya miatt veszít el. Más szavakkal, ismeretek nélkül az emberi fejlődés korlátozott. Azonban sok olyan ember álmai, akik az önfejlesztés céljából tudást szereznek és törekszenek arra, hogy megszerezzék az ismereteket, a legtöbb esetben nem valósultak meg, a formális oktatás pénzügyi költségeinek hihetetlensége miatt. Annak érdekében, hogy enyhítsék azokat a hatalmas pénzügyi problémákat, amelyek a hallgatók számára a megfelelő akadémiai program befejezésekor albatrossá válnak, a KCN úgy döntött, hogy akadémiai programokat kínál távoktatás, online tanulás és osztálytermi alapú beállítások révén. Így a KCN a hagyományos és a nem konvencionális módszereket is felhasználja az ismeretek átadására, elsősorban a számítógépes technológia segítségével és támogatásával.

A KCN azon a véleményen van, hogy a hallgatók oktatásának ezen különféle módszereinek kombinálása biztosítja és lehetővé teszi a rugalmasságot, és minimalizálja azokat a nyomást, amelyekkel sok hallgató szembesül a választott tanulmányi terület végrehajtása során. Sőt, a tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan inkább teljes munkaidőben foglalkoznak, és részmunkaidős akadémiai programokat folytatnak, és ez az, amelyet a KCN jelent. Ezért a KCN-nél elkötelezettek vagyunk az oktatás mellett, rugalmas és dinamikus környezetben. A KCN vonzza a hallgatókat a világ minden országából és az embereket az élet minden területéről. Munkatársainkat és oktatóinkat néhány tekintélyes szeminárium és teológiai kollégium képzi az Egyesült Államokban. A minőségi teológiai oktatás mellett a KCN oktatói megszerezték jelentős számú többségüket gyakorlási tapasztalatokkal, mint lelkészek és egyházi vezetők felekezetükben.

Az Üzleti Tanszék tanszéke magas színvonalú oktatókból áll, akiket Európa néhány rangos egyeteméről is szereztek, és több évtizedes tanítási készségeket és tapasztalatokat szereztek néhány ilyen egyetemen.

114542_photo-1543269865-cbf427effbad.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Tagság és társulás

A KCN a Christian Christian Schools International (ACSI) és az European Distance and E-learning Network (EDEN) szövetségének tagja, a Nova Scotia Kanada Világszerte Evangéliumi Szemináriumának (WWES) leányvállalata, valamint a British Management of Academy (BAM) tagja. .

A név szerint a King's College of Holland (KCN) oktatási intézmény, amelynek célja keresztény teológia és kortárs üzleti oktatás nyújtása oktatás és kutatás útján. A KCN stratégiai célja a hallgatók oktatása és felkészítése a keresztény teológia mély ismereteire. Ráadásul ugyanúgy tanítja a mai üzleti elméleteket és azok gyakorlati alkalmazását, amelyek relevánsak az elsöprő üzleti problémák megoldásában, valamint az olyan üzleti kihívások leküzdésében, amelyekkel a vállalkozások naponta találkoznak.

KCN látomásnyilatkozata

Olyan magas színvonalú keresztény teológiai oktatás biztosítása, amely minden olyan korosztály számára elérhető, aki mély és intim tudással rendelkezik a keresztény teológiáról.

A teológia keretében a KCN a következő alapértékekkel rendelkezik:

 1. A keresztények képzése és felkészítése a megfelelő egyházak vezetői számára, a teológiai tudás és a bibliai értelmezések alapján.
 2. A keresztények megszerzése az egyházi igazgatás készségeinek megszerzésére
 3. A megszerzett tudás révén az egyházi vezetőknek és a keresztényeknek általában az evangelizáció motorjainak feljogosítása.
 4. Üzleti szempontból a KCN olyan üzleti vezetőket képz és készít fel, akik képesek lesznek azonosítani az üzleti lehetőségeket kiaknázni, valamint ellenőrizni azokat a kihívásokat, amelyek a kiszámíthatatlan üzleti környezetben felmerülhetnek.

Az üzleti oktatás vonatkozásában a KCN a következő alapvető értékeket hozza előtérbe:

 1. A KCN arra törekszik, hogy maximalizálja az egyéni üzleti készségek és az érzékenység fejlesztését olyan kis méretű osztályok révén, amelyek elősegítik a tanárok és a hallgatók közötti gazdag és intim kapcsolatot
 2. A KCN értékeli és ápolja a tanulás holisztikus megközelítését, amelyben mind az elmélet, mind a gyakorlat erőteljesen folytatódik, és ezáltal elősegíti a tevékenységet és az ösztöndíjat, amelyek nélkülözhetetlen eszközök a jövőbeli üzleti vezetők hatékony fejlesztéséhez és pozicionálásához az üzleti környezetben.
 3. Hozzáférhető és megfizethető üzleti oktatás biztosítása minden nép, kultúra, kor, nem, valamint különféle társadalmi-gazdasági háttérrel. A tisztelet, tolerancia és mindenki általi elfogadás kulcsfontosságú értékek, amelyek elősegítik a tanulást.

A KCN küldetési nyilatkozata

A KCN egy helyi felsőoktatási intézmény, amelynek globális hangsúlya magas színvonalú tanulási tevékenységeket biztosít, amelyek végül formálják és felkészítik a hallgatókat a jövőbeli vezetésre az általuk választott akadémiai tevékenységek területén. Fedezze fel és fejlessze képességeit és készségeit az oktatás és az emberiség szolgálata révén.

Üzleti Kar

A rugalmasság bevezetése a KCN oktatási programjaiba elősegíti az akadémiai mélységet, és növeli az intellektuális szélességet is, amely végül biztosítja az egyén számára a megfelelő ismereteket. A KCN tanúsító programokat rövid időtartam alatt, 2 hét - 6 hónap alatt el lehet készíteni, a kurzus jellegétől és tartalmától függően. A diplomatervek időtartama általában 9 hónap és 1 év (körülbelül 2 félév). A Bachelor fokozatú programok befejezése akár 3 évig is eltarthat. Ritka körülmények között a hallgatók négy éven belül elvégezték a programjukat.

A KCN az alábbi programokat kínálja az üzleti életben

 • Tanúsítvány szociális média
 • Diploma Marketing
 • BS menedzsment
 • BS Business Administration
 • BS számvitel
 • BS Finance
 • BA nemzetközi kapcsolatok
 • BA Media Communications

ACCA Accounts Professional képesítés

Kínálunk ACCA könyvelési tanfolyamokat. ACCA könyvelői képesítés megszerzése globális könyvelővé teszi. Jelenleg az ACCA 503 000 hallgatója van a világ 179 országában. Más szavakkal, az ACCA a legszélesebb körben elismert és legmegbízhatóbb szakmai könyvelési program a világon.

Az ACCA számviteli kurzusok kezdeti képesítése;

 1. Azok, akik nem rendelkeznek tapasztalattal és a szükséges képesítéssel, megkezdhetik az alapítványi kurzusokat (az adminisztrációval való kapcsolatfelvétel során részletesebben meg kell magyarázni)
 2. Azok, akik 3 GCE-vel és 2 A-szinttel rendelkeznek 5 különálló tantárgyban, beleértve a matematikát és az angol nyelvet vagy azokkal egyenértéküket. Ezen felül 3 vizsga elvégzéséhez 3 év tapasztalat szükséges (ha nem adnak mentességet), amelynek elvégzése akár 3 vagy 4 évig is eltarthat.

Előnyök:

 1. Legyen az ACCA hallgatói tagja
 2. Rugalmasság a program tanulmányozásában
 3. A minősítés globálisan elismert
 4. Az ACCA UK mindig készen áll arra, hogy szükség esetén támogatást nyújtson
 5. Kizárólag a regisztrált vizsgálatokra vonatkozó fizetés

Az ACCA könyvelési képesítésével kapcsolatos további részletekért vegye fel a kapcsolatot a KCN-vel.

Jelentkezéshez kattintson ide:

https://www.kbbcnetherlands.org/programmes-of-study-faculty-of-theology/admission/

Helyszínek

Hága

Address
Erasmusweg 8C, 2532 CP
Hága, Dél-Holland, Hollandia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: