Hivatalos Leírás

Rólunk

A Kings Bible and Business College (KBBC) név a connotes név, egy kis oktatási intézmény, amelynek célja a keresztény teológia, valamint a kortárs üzleti oktatás oktatása és kutatása révén történő biztosítása. A KBBC stratégiai szándéka az, hogy a tanulóit alaposan megismerje és felkészítse a keresztény teológiára. Ráadásul a modern üzleti elméletek és gyakorlati alkalmazásuk egyaránt tanít, amelyek relevánsak a túlnyomó üzleti problémák megoldására, valamint az üzleti életben felmerülő nehézségek leküzdésére, amelyekkel a vállalkozások nap mint nap találkoznak.

Miért a KBBC?

Az emberi fejlõdés kulcsa az adott formában (formális vagy informális) végzett oktatás. Következésképpen az oktatás az emberek általános fejlődésének szükségessége. A Biblia kifejezi Hosea 4: 6-ban, hogy az én népem a tudás hiánya miatt elpusztul. Más szavakkal, tudás nélkül az emberi fejlődés korlátozott. Ugyanakkor sok olyan ember álma, aki az önfejlesztéshez szükséges ismereteket kívánja és törekszik, a legtöbb esetben nem aktualizálódott a formális oktatás által okozott pénzügyi költségek óriási mértéke miatt. Annak érdekében, hogy megkönnyítsék az óriási pénzügyi problémákat, amelyek a diákok számára albatroszok lettek a saját tudományos programjaik befejezésekor, a KBBC úgy döntött, hogy távoktatással, online tanulással és osztálytermi beállításokkal akadémiai programokat kínál. Így a KBBC mind a hagyományos, mind a nem hagyományos módszereket használja a számítógépes technológia támogatásával és támogatásával.

A KBBC úgy véli, hogy a különböző tanulási módszerek kombinálása a diákok számára biztosítja és lehetővé teszi a rugalmasságot és minimálisra csökkenti azokat a nyomásokat, amelyeket a diákok egy kiválasztott tanulmányi területre nézve találkoznak. Ráadásul a tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan inkább a teljes munkaidőben dolgoznak, és részmunkaidős akadémiai programokat folytatnak, és az előnyben részesíti a KBBC. Ezért a KBBC-nél elkötelezettek vagyunk egy rugalmas és dinamikus környezetben végzett oktatás mellett. A KBBC vonzza a diákokat a világ minden országából és a népeket az élet minden területéről. Munkatársainkat és oktatóinkat az USA egyik rangos szemináriuma és teológiai főiskola képezi. A minőségi teológiai oktatás mellett a KBBC karok is megszerzettek, a jelentős többség gyakorlati tapasztalatokat szerzett a lelkészek és egyházi vezetők nevében.

Az Üzleti Tanszék tanszéke magas színvonalú oktatókból áll, akiket Európa néhány rangos egyeteméről is szereztek, és több évtizedes tanítási készségeket és tapasztalatokat szereztek néhány ilyen egyetemen.

114542_photo-1543269865-cbf427effbad.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Tagság és társulás

A KBBC tagja a Nemzetközi Keresztény Iskolák Szövetségének (ACSI) és az Európai Távoktatási és E-learning Hálózatnak (EDEN), amely a Worldwide Evangelical Seminary (WWES) Nova Scotia Canada leányvállalata és a British Academy of Management (BAM) tagja. .

A Kings Bible and Business College (KBBC) név a connotes név, egy oktatási intézmény, amelynek célja a keresztény teológia és a kortárs üzleti oktatás oktatása és kutatása révén történő biztosítása. A KBBC stratégiai szándéka az, hogy a tanulóit alaposan megismerje és felkészítse a keresztény teológiára. Ráadásul a modern üzleti elméletek és gyakorlati alkalmazásuk egyaránt tanít, amelyek relevánsak a túlnyomó üzleti problémák megoldására, valamint az üzleti életben felmerülő nehézségek leküzdésére, amelyekkel a vállalkozások nap mint nap találkoznak.

KBBC Vision nyilatkozata

Olyan magas színvonalú keresztény teológiai oktatás biztosítása, amely minden olyan korosztály számára elérhető, aki mély és intim tudással rendelkezik a keresztény teológiáról.

A teológia szerint a KBBC-nek az alábbi alapvető értékei vannak:

 1. A keresztények képzése és felkészítése a megfelelő egyházak vezetői számára, a teológiai tudás és a bibliai értelmezések alapján.
 2. A keresztények megszerzése az egyházi igazgatás készségeinek megszerzésére
 3. A megszerzett tudás révén az egyházi vezetőknek és a keresztényeknek általában az evangelizáció motorjainak feljogosítása.
 4. Az üzleti fronton a KBBC arra törekszik, hogy olyan üzleti vezetőket képezzen és készítsen, akik alkalmasak arra, hogy azonosítsák az üzleti lehetőségeket a kizsákmányolásra, valamint a kiszámíthatatlan üzleti környezetben felmerülő kihívások ellenőrzésére.

Az üzleti oktatás tekintetében a KBBC a következő alapvető értékeket emeli ki:

 1. A KBBC arra törekszik, hogy maximalizálja az egyéni üzleti készségek fejlesztését, és a kis osztályméretek révén, amelyek gazdag és intim karok és diákok közötti kapcsolatot támogatnak
 2. A KBBC értékeli és ápolja a tanulás holisztikus megközelítését, ahol mind az elméletet, mind a gyakorlatot erőteljesen folytatják, és ezáltal előmozdítják a tevékenységet és az ösztöndíjat, amelyek alapvető eszközök a jövő üzleti vezetőinek az üzleti környezetben való hatékony fejlesztéséhez és elhelyezéséhez
 3. Hozzáférhető és megfizethető üzleti oktatás biztosítása minden népnek, kultúrának, kornak, nemnek és különböző társadalmi-gazdasági háttérnek. A tisztelet, a tolerancia és az elfogadás mindenki számára a tanulást elősegítő kulcsfontosságú értékek.

KBBC küldetése

A KBBC egy globális felsőfokú intézmény, amely globális szinten összpontosít, magas színvonalú tanulási tevékenységet biztosítva, amely végső soron a hallgatót a jövőbeli vezető szerepre készíti el, és választja meg az akadémiai törekvéseiket. Fedezze fel és fejlessze tehetségeit és képességeit az oktatás és az emberiség szolgálatában.

Üzleti Kar

A KBBC oktatási programjaiban a rugalmasság bevezetése elősegíti az egyetemek sokszínűségét, és növeli a szellemi tágságot, amely végső soron megfelelő ismereteket nyújt az egyén számára. A KBBC tanúsítvány programokat a tanfolyam jellegétől és tartalmától függően rövid, 2 hét és 6 hónap közötti időszakban lehet megtenni. A diplomaprogramok időtartama általában 9 hónap és egy év (körülbelül 2 félévszak). A főiskolai programok három évig tartanak. Ritka esetekben a diákok 4 éven belül befejezhetik programjukat.

A KBBC a következő programokat kínálja a Business-ben

 • Tanúsítvány szociális média
 • Diploma Marketing
 • BS menedzsment
 • BS Business Administration
 • BS számvitel
 • BS Finance
 • BA nemzetközi kapcsolatok
 • BA Media Communications

ACCA Accounts Professional képesítés

ACCA számviteli kurzusokat kínálunk. Az ACCA számviteli minősítés megszerzése globális könyvelővé teszi. Jelenleg az ACCA-nak 503 000 hallgatója van a világ 179 országában. Más szóval, az ACCA a világ legismertebb és leghitelesebb szakmai könyvelési programja.

Az ACCA számviteli kurzusok kezdeti képesítése;

 1. Azok, akik nem rendelkeznek tapasztalattal és a szükséges képesítéssel, megkezdhetik az alapítványi kurzusokat (az adminisztrációval való kapcsolatfelvétel során részletesebben meg kell magyarázni)
 2. Azok, akiknek 3 GCE-je és 2 A szintje van 5 külön tantárgyban, beleértve a matematikát és az angol nyelvet, vagy azzal egyenértékű. Ezenkívül 3 éves munkatapasztalatra van szükség 13 vizsgálat elvégzéséhez (ha nincsenek mentességek), amelyek akár 3 vagy 4 évig is eltarthatnak.

Előnyök:

 1. Legyen az ACCA hallgatói tagja
 2. Rugalmasság a program tanulmányozásában
 3. A minősítés globálisan elismert
 4. Az ACCA UK mindig készen áll arra, hogy szükség esetén támogatást nyújtson
 5. Kizárólag a regisztrált vizsgálatokra vonatkozó fizetés

Az ACCA számviteli minősítéséről további információkért forduljon a KBBC-hez.

KATTINTSON IDE:

https://www.kbbcnetherlands.org/programmes-of-study-faculty-of-theology/admission/

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Kings Bible Business College

Ez a program a Diploma programra épül, és olyan tanfolyamokat ad hozzá, amelyek egy diákot szakmai irányba mozgatnak. A megfelelő helyi mentorálással a hallgató felkészül ... [+]

Áttekintés

Ez a program a Diploma programra épül, és olyan tanfolyamokat ad hozzá, amelyek egy diákot szakmai irányba mozgatnak. A megfelelő helyi mentorálással a hallgató felkészülhet a társas lelkész pozíciójára.

A Diploma programokhoz hozzáadott tanfolyamok a következőkBI-4103 A Biblia történetként, 3crBI-4203- Biblia teológia, 3crCH-4002 Templomtörténet, 2crST-4102 alapozó az apológiához és etikához, 2crMI-4002 misszió és minisztérium, 2crMI-4102 Tanítás és prédikálás az egyházban, 2crMI-5002 egyházi vezetés, 2 crMI-4010 szakmai gyakorlat III-tanítás és prédikálás, 10 crNN-X00X választani, 16 kr. (vagy szükség szerint)

A hallgató nem tud közvetlenül alkalmazni ezt a programot. A B.Th program Diploma szintű kurzusokkal kezdődik (lásd fent).... [-]

Hollandia Hága
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Address
Erasmusweg 8C, 2532 CP
Hága, Dél-Holland, Hollandia