HAN University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

HAN arra törekszik, hogy az egyik legjobb egyetem Alkalmazott Tudományok Az Hollandia. A campusok mindkét Arnhem és Nijmegen, A keleti, a Hollandia, HAN több mint 30.000 diák.

Tartományok HAN University of Applied Sciences kínál szinte minden típusú szakmai tanfolyam kapcsolatban a következő területeken: az oktatás, a társadalmi tanulmányok, a kereskedelem, a kommunikáció, üzleti adminisztráció, jogi, közgazdasági, mérnöki, az épített környezet, az alkalmazott tudományok, az informatikai és kommunikációs, egészségügyi, ápolásiÉs sport és a testmozgás. A diákok választhatnak, összesen 65 BA és csere tanfolyamok és 21. mesterképzés.

Neves intézetek HAN négy kar, ami tovább oszlanak több intézetek. Két ilyen intézmények vezettek HAN a térképen nemzetközi szinten: Arnhem Business School és HAN Automotive Intézet. Ezek az intézetek mutatják erőssége a tanterv, amely egyesíti a gyakorlat-orientált elemek az alkalmazott kutatás, a funkció, amely beépül minden kurzus tanított HAN University of Applied Sciences.

MINŐSÉG HAN magas színvonalú oktatás és olyan környezetet, amelyben tanulás inspiráló, innovatív és nemzetközi.

Helyszínek

Nijmegen

Address
International Office: Nijmegen campus
Kapittelweg 33 (B 0.02)

6525 EN Nijmegen, Gelderland, Hollandia

Arnhem

International Office: Arnhem campus

Address
International Office: Arnhem campus
Ruitenberglaan 31 (E1.01)

6826 CC Arnhem, Gelderland, Hollandia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: