Breda University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

2018. szeptember 1-jén a nevünket Breda University of Applied Sciences . Ebben a tanévben egy gyönyörű, felsorolt és teljesen felújított kolostorban is lakottunk. Hopmansstraat Bredában, amely az új campus része.

Breda University of Applied Sciences közepes méretű, állami finanszírozású felsőoktatási intézmény. Több mint 7000 holland és nemzetközi diák mintegy 100 országból tanul az intézetben. A játék, média, hotel, létesítmény, logisztika, épített környezet, idegenforgalom és szabadidő témakörökben professzionális („hbo”) és akadémiai („wo”) szintű főiskolai és mesterképzést kínálunk

Szervezet

Breda University of Applied Sciences szoros kapcsolatban áll a szakterülettel, a vállalkozói és üzleti célú tevékenységekre összpontosítva. Ebben a folyamatban innovációkat keresünk, nemzetközi kilátásokat fogadunk el, és társadalmilag felelős és fenntartható döntéseket hozunk.

Inspiráló környezet

Stratégiánk többek között leírja, hogyan szentelünk még nagyobb hangsúlyt a nemzetközi oktatásra, a különböző tudományágak közötti szinergiára és az iparági partnerekkel való együttműködésre. A diákokat arra ösztönzik, hogy táplálják a tehetségüket, hanem hogy fejlesszék leleményességüket és találékonyságukat.

A 2018-2019-es tanév kezdetén a Hotel, létesítmény és turizmus szakképzési programjai az egykori kolostorba költöztek. Az új campus fokozatosan inspiráló találkozóhelyévé válik a különböző szakterületek és a különböző kulturális háttérrel rendelkező emberek számára.

Ebben az inspiráló környezetben előkészítjük diákjainkat nemzetközi pályára. Képzési programjaink többségét angolul tanítják, de a holland tanítású programok is nagy figyelmet fordítanak a nemzetközi üzleti tevékenységre és együttműködésre.

Fél évszázados tapasztalat

A korábban NHTV BUAS a világ legnagyobb és vezető oktatási intézménye, amely turisztikai, szabadidős és vendéglátó-képzési programokat kínál. Több mint fél évszázados tapasztalattal rendelkezik a gyakorlaton alapuló felsőoktatásban és a nemzetközi együttműködésben, főiskolai diplomaprogramjaink évek óta folyamatosan magas rangsorban rögzítették a „Keuzegids HBO” -ot.

Minőségi tömítések

  • Elsevier Legjobb Szakközépiskola 2018
  • Elsevier Legjobb Szakközépiskola 2017-2018

Bachelor of Science turizmus

Keuzegids Universiteiten Legjobb minősített program 2019

Játékok

  • Keuzegids Hbo Legjobb minősített program 2019
  • Keuzegids Hbo No.1 saját kategóriában 2019
Létesítmény

Keuzegids Hbo 1. számú kategóriája 2019-ben

Keuzegids Hbo Legjobb minősítésű program 2019

Szálloda

Keuzegids Hbo Legjobb minősített program 2019

Média

Keuzegids Hbo No.1 saját kategóriában 2019

Logisztika

Keuzegids Hbo Logisztikai Menedzsment: 1. számú saját kategóriában 2019

Keuzegids Hbo Logistics Engineering: Top 3 a saját kategóriájában 2018 2019

Épített környezet

Keuzegids Hbo Top 3 a saját kategóriájában 2019

Helyszínek

Breda

Address
Monseigneur Hopmansstraat,1
4817 JT Breda, Észak-Brabant, Hollandia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket