Hivatalos Leírás

A Masters programok megtekintése az Avans Egyetemen

A hollandiai Avans-i Alkalmazott Tudományok Egyetemének kitűnő választás, ha külföldön tanul. A velünk való tanulás azt jelenti, hogy egy kellemes, ambiciózus környezetben tanítanak külön dedikált oktatókkal és munkatársakkal, fényes diákokkal, számtalan angol nyelvű tanulmányi programmal és jó kapcsolatokkal az üzleti közösséggel. Előadónk és munkatársaink minden erőfeszítést megtesznek annak érdekében, hogy minél több tudást szerezhessenek.

Avans a felsőfokú holland felsőoktatási egyetemek rangsorát ötödik alkalommal Az Avans Alkalmazott Tudományi Egyetem a Keuzegids Hbo 2017-ben ismét rangsorolta Hollandiában a legnagyobb felsőoktatási egyetemet. Az Avans 8 éve a top 3-ban van, és a top ötödik alkalommal. A Keuzegids Hbo Hollandia egyik vezető felsőoktatási irányítója. A Keuzegids Hbo rangsor mutatókon alapul, beleértve a Holland Nemzeti Student Survey (NSS) eredményeit is. Ezúttal több mint 300 000 diák vett részt Hollandiában ebben a felmérésben. Több mint 13 000 avans hallgató teljesítette az NSS kérdőívet.

Az Avans NSS pontszámai szinte minden országban átlagban meghaladják az országos átlagot, mint például a tanulmányi program felépítése és tantervei, gyakorlatorientált kutatás, tanulmányi tanácsadás és előadók. Az Avans mindazonáltal további fejlesztéseket kíván tenni különböző területeken, például az ütemezésben és a munkahelyi tanácsadásban. Habár a tavalyi évhez képest elégedettek vannak, az Avans elkötelezett abban, hogy meggyőződjön arról, hogy az elégedettség tovább nő.

Otthon érzi magát

És mi több, biztosítjuk, hogy külföldi diákként otthon érezzük magunkat Hollandiában. Az egyik módja annak, hogy magas színvonalú szállást szervezünk és segítsünk Önnek a vízumkötelezettségével (a holland bevándorlási és honosítási ügynökség). Meleg, gondoskodó és személyes fogadtatást adunk Önnek. Amikor megérkezik, kiterjesztett bevezetést kap az Avans és a város számára. Más külföldi diákokkal találkozik. Azt is kínáljuk Önnek minden lehetőséget, hogy csatlakozzon az élettel teli diákélethez.

Támogatás

Az Avans professzionális csapatot kínál a hallgatói tanácsadóknak, hogy támogassa Önt a tanulmányaival és a hallgatói életével kapcsolatos minden kérdésben. Ezt azért tesszük, mert meg vagyunk győződve arról, hogy csak akkor tudsz jól tudósítani, ha jól érezted magad a környezetedben.

Jól kezed

A jelenlegi és a korábbi diákok a legjobb egyetemet az Avans Alkalmazott Tudományok Egyetemének tekintik Hollandiában. Nagyon büszkék vagyunk erre az eredményre, és minden tőlünk telhetőt megteszünk annak biztosítására, hogy ez továbbra is így van.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

A Finance & Control (nemzetközi) a nemzetközi szervezetek pénzügyi tevékenységének megszervezésére, végrehajtására és nyomon követésére tanít ... [+]

Bachelor in Finance & Control (nemzetközi)

A Finance & Control tanítja Önt a nemzetközi szervezetek pénzügyi tevékenységének megszervezésére, végrehajtására és nyomon követésére.

A munkáltató gyárt kerékpárokat, és azt akarja, hogy hozzanak létre egy olyan termelő létesítmény Tajvanon. Ez a feladat kiszámításához jövőbeni nagy bevételeket, a termelési költségek és a nettó jelenértéke a projekt.

Vagy a cég akarja, hogy átvegye egyik versenytársa, és ez a feladat, hogy a kutatás a mérleg értékének meghatározásához a vállalat.

Mint nemzetközi vezérlő, tudod, minden a tervezési és monitoring pénz áramlik a nemzetközi munkakörnyezetet.... [-]

Hollandia Breda 's Hertogenbosch
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Úgy gondolja, nagy, nagyobb, legnagyobb. Szeretne dolgozni kolosszális műszaki berendezések. Fenntartani mamut hajók. Javítás repülőgép. Az Ipari és Menedzsment program t ... [+]

Bachelor Industrial Engineering and Management

Úgy gondolja, nagy, nagyobb, legnagyobb. Szeretne dolgozni kolosszális műszaki berendezések. Fenntartani mamut hajók. Javítás repülőgép. Az Ipari és Menedzsment program tökéletes az Ön számára.

Minden nap, több száz ember repülőgépek fedélzetén. Akkor győződjön meg róla, ezek a síkok üzemképes. Vagy Ön fenntartásáért felelős nagy hajókat. Vagy termelési létesítmények. A karbantartás is fontos a gondozás és az energiaszektorban.

Te

Van érzéke a technológia. Ön gyors, hogy milyen gépek vagy folyamatok működnek. Érted, milyen lépéseket kell tennie. Milyen sorrendben. A technikai problémák. Vagy megakadályozzák őket. Ön is szívesen néz ki a határokon túl. Ön nem félelmetes ember. Van saját hit. És közeledik a feladatokat felelősségteljesen.... [-]

Hollandia Breda 's Hertogenbosch
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

A határokon túl, a közgazdaságtan, a marketing és az üzleti élet iránt érdeklődnek. A Nemzetközi Üzleti tanulmányi program felkészíti Önt egy nemzetközi szervezet vezetői ... [+]

Bachelor in International Business

A határokon túl, a közgazdaságtan, a marketing és az üzleti élet iránt érdeklődnek. A nemzetközi üzleti tanulmányi program felkészíti Önt egy nemzetközi szervezet vezetői szerepére.

Egy nagy multinacionális vállalat új piacot szeretne elérni Brazíliában. Ön ad tanácsot a marketingnek. Vagy a mobiltelefon-gyártó szeretné áthelyezni néhány termelését Kelet-Európába. Ön kutatja az opciókat és ír egy üzleti tervet.

Mint nemzetközi üzleti menedzser, tanácsot adhat mindenféle üzleti ügyben. Mint a kommunikáció, marketing, kereskedelem, értékesítés vagy pénzügy. A nemzetközi üzleti kérdéseket különböző perspektívákból közelíti meg, és megoldja azokat.... [-]

Hollandia Breda
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Az International Business, korábban International Business és Languages, felkészíti Önt egy karrierre globális környezetben. Szakértővé válik a kulturális környezetben va ... [+]

Bachelor in International Business

Egy holland vállalat gabonát állít elő élelmiszer-allergiás emberek számára, és termékeit különböző országokban exportálja Európában. Sajnos piaci részesedése Kelet-Európában nem növekszik a terveknek megfelelően. Nemzetközi piaci információs tisztviselőként elemzi a jelenlegi piacot, a gabonaágazatot és a gazdasági környezetet olyan tényezők azonosítására, amelyek potenciálisan korlátozzák vállalatának növekedését.

ÖN

Vállalóként szeretne saját tanulási célokat beállítani. Ön nyitott, független és kalandos, olyan globális állampolgár, aki más munkamódszereket, életet és üzleti tevékenységet keres. Munkája hatással van az emberek és a bolygók tiszteletben tartása mellett. Megkülönböztető és kreatív, született kommunikátor vagy nyelvi rajongó vagy. Ön kihasználja a kihívásokat és élvezi a csapatmunkát.... [-]

Hollandia 's Hertogenbosch
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Kérdések, mint a globális felmelegedés, a környezetszennyezés és a bölcsőtől bölcsőig érdeklik. Az Environmental Science Fenntartható Energia és Technológia program fordu ... [+]

bachelor környezettudomány fenntartható energia és technológia

Kérdések, mint a globális felmelegedés, a környezetszennyezés és a bölcsőtől bölcsőig érdeklik. Az Environmental Science Fenntartható Energia és Technológia program fordul meg egy környezetvédelmi szakember. Az önkormányzat a város akar lenni CO2 semleges 2040. Ön része egy tanácsadó csapat. Megtalálni a módját, hogy csökkentsék az energiafelhasználást és hasznosítani megfelelő fenntartható energiaforrások. A kutatás a rendelkezésre álló napenergia, vízenergia, geotermikus energia, szélenergia és a biomassza. A megoldás az, pénzügyileg életképes és elfogadta az ipar és a nyilvánosság számára. Akkor vegye figyelembe a jövőbeli fejlemények, technikák és politikák.... [-]

Hollandia Breda 's Hertogenbosch
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Location address
Avans University of Applied Sciences
's-Hertogenbosch Campus
Onderwijsboulevard 215 

's Hertogenbosch, North Brabant, 5223 DE NL
Social Media
Location address
Avans University of Applied Sciences #2
Breda Campus
Hogeschoollaan 1

Breda, North Brabant, 4818 CR NL
Social Media
Location address
Avans University of Applied Sciences
Tilburg Campus
Professor Cobbenhagenlaan 13

Tilburg, North Brabant, 5037 DA NL