Hivatalos Leírás

Az Avans University of Applied Sciences tanulás a legkorszerűbb ismeretek megszerzését jelenti. De ez még nem minden. Azt is megtanulja, hogyan kell alkalmazni ezeket az ismereteket valódi üzleti vagy szakmai projektekben. Tanulmányaink tökéletesen megfelelnek a nemzetközileg működő szervezetek és vállalatok igényeinek. Az egyetemet 2018-ban ismét ötödik egymást követő alkalommal a vezető Keuzegids Hbo vezető felsőoktatási útmutató vezette Hollandia első számú nagy alkalmazott alkalmazott tudományegyetemévé! Az Avans nyolc éve az első három helyezettben van, ami azt mutatja, hogy a rúd magasra állította, amint azt a saját minőségi jelölésünk tükrözi.


Otthon érzi magát

És mi több, biztosítjuk, hogy külföldi diákként otthon érezzük magunkat Hollandiában. Az egyik módja annak, hogy magas színvonalú szállást szervezünk és segítsünk Önnek a vízumkötelezettségével (a holland bevándorlási és honosítási ügynökség). Meleg, gondoskodó és személyes fogadtatást adunk Önnek. Amikor megérkezik, kiterjesztett bevezetést kap az Avans és a város számára. Más külföldi diákokkal találkozik. Azt is kínáljuk Önnek minden lehetőséget, hogy csatlakozzon az élettel teli diákélethez.

Támogatás

Az Avans professzionális csapatot kínál a hallgatói tanácsadóknak, hogy támogassa Önt a tanulmányaival és a hallgatói életével kapcsolatos minden kérdésben. Ezt azért tesszük, mert meg vagyunk győződve arról, hogy csak akkor tudsz jól tudósítani, ha jól érezted magad a környezetedben.

Jól kezed

A jelenlegi és a volt hallgatók az Avans University of Applied Sciences Hollandia legjobb típusú egyetemeinek tekintik. Rendkívül büszkék vagyunk erre az eredményre, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez továbbra is fennálljon.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BBA

Avans University of Applied Sciences

A határokon túl, a közgazdaságtan, a marketing és az üzleti élet iránt érdeklődnek. A Nemzetközi Üzleti tanulmányi program felkészíti Önt egy nemzetközi szervezet vezetői ... [+]

Bachelor in International Business

A határokon túlra nézel, és érdekli a közgazdaságtan, a marketing és az üzleti élet. A Nemzetközi Üzleti Tanulmányi Program felkészíti Önt egy nemzetközi szervezet vezetői szerepére.

Egy nagy multinacionális vállalat új piacot szeretne elérni Brazíliában. Ön ad tanácsot a marketingnek. Vagy a mobiltelefon-gyártó szeretné áthelyezni néhány termelését Kelet-Európába. Ön kutatja az opciókat és ír egy üzleti tervet.

Nemzetközi üzleti menedzserként bármilyen üzleti ügyben tanácsot adhat. Mint a kommunikáció, a marketing, a kereskedelem, az értékesítés vagy a pénzügyek. A nemzetközi üzleti kérdéseket különféle szemszögből közelíti meg és oldja meg.... [-]

Hollandia Breda
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Avans University of Applied Sciences

A Nemzetközi Üzleti felkészíti Önt a karriert a globális környezetben. Szakértővé válik a kultúrák közötti keretek közötti üzleti vállalkozás. ... [+]

Bachelor in International Business

A Nemzetközi Üzleti felkészíti Önt a karriert a globális környezetben. Szakértővé válik a kultúrák közötti keretek közötti üzleti vállalkozás.

Egy holland cég gabonaféléket termel élelmiszer-allergiásokkal küzdő emberek számára, és termékeit exportálja Európa különböző országaiban. Sajnos piaci részesedése Kelet-Európában nem növekszik a tervek szerint. Nemzetközi piackutató tisztként elemzi a jelenlegi piacot, a gabonaipart és a gazdasági környezetet, hogy azonosítsa azokat a tényezőket, amelyek potenciálisan korlátozzák a vállalat növekedését.

Ön

Vállalkozóként szeretne beállítani saját tanulási céljait. Ön nyitott, független és kalandos, globális polgár, aki szívesen fedezi fel a munka, az élet és az üzleti élet egyéb lehetőségeit. Munkád befolyást gyakorol, miközben tiszteletben tartja az embereket és a bolygót. Figyelemre méltó és kreatív, született kommunikátor és nyelvi rajongó. Ön elfogadja a kihívásokat, és élvezi a csapatmunkát.... [-]

Hollandia Hertogenbosch
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Avans University of Applied Sciences

Gondolod, nagy, nagyobb, legnagyobb. Az ipari mérnöki munkában ... [+]

Iparmérnöki és Vezetési Bachelor

Gondolod, nagy, nagyobb, legnagyobb. Az ipari mérnöki munkában

Minden nap több száz ember száll fel a repülőgépen. Ön felelős annak biztosításáért, hogy ezek a repülőgépek jó állapotban vannak. Ön irányítja a nagy hajók karbantartását, a fenntartható energiatermelést vagy a gyárakban található gépeket. Nem csak a műszaki vállalatok számára, hanem az ápolási ágazatban és a kormány számára is. Ön nem végez karbantartást, de gondoskodik arról, hogy ez megtörténjen. És meggyőzni a vezetést, hogy szükséges.

Ön

Neked van a technológia iránti érzése. Örülök, hogy a világ minden tájáról dolgozik. Gyorsan látja, hogy a gépek vagy folyamatok hogyan működnek. Megérti, milyen lépéseket kell tennie. Ön is szívesen néz ki a határokon túl. Magabiztos, önhittel és meggyőző képességekkel rendelkezik. És felelősségteljesen közelíti meg feladatait.... [-]

Hollandia Breda
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Avans University of Applied Sciences

A bolygónak problémák megoldására van szüksége. A Környezettudomány a fenntartható energiáért és technológiáért (ESSET) program átalakítja Önt egy ambiciózus környezetvéd ... [+]

Környezettudományi alapképzés a fenntartható energia és technológia területén

A bolygónak problémák megoldására van szüksége. A Környezettudomány a fenntartható energiáért és technológiáért program (ESSET) átalakítja Önt egy ambiciózus környezetvédelmi szakembert, BSc fokozattal.

Egy önkormányzat 2040-ig akarja, hogy a szén semleges legyen. A tanácsadó csoport részeként megtalálhatja az energiafogyasztás csökkentésének és a fenntartható energiaforrások megvalósításának módjait. Kutatja a napelemek hozamát és stratégiákat dolgoz ki a szén-dioxid újrafelhasználására a hatékony élelmiszernövény-növekedés érdekében. Az Ön megoldása pénzügyi szempontból életképes, és az ipar és a közvélemény egyaránt elfogadja, figyelembe véve a jövőbeli fejlesztéseket, technikákat és politikákat. Az ESSET-et a Keuzegids 2019. évi hbo és az Elsevier Legjobb Tanulmányok 2018 szavazták meg a legjobb környezettudományi alapképzésért.... [-]

Hollandia Breda
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Avans University of Applied Sciences

Pénzügy ... [+]

Pénzügyi Bachelor

Pénzügy

Munkáltatója kerékpárokat gyárt, és gyártóüzemet akar létrehozni Tajvanon. Az Ön feladata a jövőbeni bevételi források, a termelési költségek és a projekt nettó jelenértékének kiszámítása.

Vagy a cége át akarja venni egyik versenytársát, és a te feladata, hogy kutatja a mérleget annak meghatározása érdekében.

Nemzetközi kontrollerként mindent tudsz a nemzetközi munkakörnyezetben zajló tervezésről és a pénzáramlás ellenőrzéséről.

Ön

Ön ambiciózus hallgató, jó analitikai és numerikus képességekkel rendelkezik. Karriert szeretne kezdeni egy nemzetközi pénzügyi környezetben, Hollandiában vagy azon kívül. Tetszik dolgozni különböző nemzetiségekkel, és folyékonyan beszélni és írni az üzleti angolul.... [-]

Hollandia Breda
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Location address
Avans University of Applied Sciences
's-Hertogenbosch Campus
Onderwijsboulevard 215

's Hertogenbosch, Észak-Brabant, 5223 DE NL
Social Media
Location address
Avans University of Applied Sciences #2
Breda Campus
Hogeschoollaan 1

Breda, Észak-Brabant, 4818 CR NL
Social Media