Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Látni, hogy a Masters programok a Avans Egyetem, kérjük , látogasson el ide.

Tanul Avans University of Applied Sciences Hollandiában egy kiváló lehetőség, ha figyelembe tanul külföldön. Tanulás számunkra azt jelenti tanul egy kellemes, ambiciózus környezetvédelmi dedikált oktatók és a személyzet, tehetséges diákokat, számtalan angol nyelvű tanulmányi programokat és a jó kapcsolatokat az üzleti szférával. Előadóink és a személyzet mindent megtesznek annak érdekében, hogy megszerezzék annyi tudásuk legyen.

Avans felsők holland egyetemi alkalmazott tudományok rangsor ötödik alkalommal Avans University of Applied Sciences ismét rangsorolva a felső nagy egyetemi alkalmazott tudományok Hollandiában a Keuzegids HBO 2017. Avans már a top 3 8 év, és a felső helyzetet elfoglaló ötödik alkalommal. Keuzegids HBO egyik vezető felsőoktatási vezetők Hollandiában. A Keuzegids HBO rangsor mutatók alapján az eredmények a holland Országos Hallgatói felmérés (NSS). Ezúttal több mint 300.000 diák egész Hollandiában vett részt a felmérésben. Több mint 13.000 Avans diák befejezte az NSS kérdőívet.

Avans' NSS pontszámok magasabbak, mint az országos átlag csaknem minden területen, mint a tanulmányi program felépítése és a tananyag, gyakorlat-alapú kutatás, tanulmány tanácsadás és oktatók. Avans mindazonáltal célja, hogy további fejlesztéseket a különböző területeken, például az ütemezést és a munka az elhelyezkedési tanácsadás. Bár elégedettség tekintetében ezek akár a múlt évben, Avans elkötelezett, hogy megbizonyosodjon arról megelégedésére tovább növekszik.

Otthon érezze magát És mi több, mi biztosítja, hogy a külföldi hallgató akkor érezheti otthon Hollandiában. Az egyik módja, hogy mi ennek az, hogy szervezzenek magas színvonalú szállást és segít a vízum papírokat (a holland bevándorlási és állampolgársági hivatal). Adunk egy meleg, gondoskodó és személyes szívesen. Amikor megérkezik kapni fog egy hosszabb bevezetés Avans és a város. Kapsz, hogy találkozzanak más külföldi diákok. Is kínálunk Önnek minden lehetőséget, hogy csatlakozzon a nyüzsgő diákélet. Támogatás Avans kínál egy profi csapat diák tanácsadók segíteni Önnek a teljes kérdéskörét a tanulmányi és diákélet. Tesszük ezt azért, mert meg vagyunk győződve arról, hogy csak jól teljesítenek, tudományosan ha jól érzik magukat a saját környezetében.

Te jó kezekben Jelenlegi és volt diákok megtekintéséhez Avans University of Applied Sciences, mint a legjobb egyetem a maga nemében Hollandiában. Nagyon büszkék vagyunk erre az eredményre, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez továbbra is így van.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Tanfolyamok »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Alapképzés A Pénzügyi és Ellenőrzési (nemzetközi)

Campus Nappali 4 év September 2018 Hollandia Breda 'S-Hertogenbosch Tilburg + 2 további

A Finance & Control (nemzetközi) a nemzetközi szervezetek pénzügyi tevékenységének megszervezésére, végrehajtására és nyomon követésére tanít [+]

Bachelor in Finance & Control (nemzetközi)

A Finance & Control tanítja Önt a nemzetközi szervezetek pénzügyi tevékenységének megszervezésére, végrehajtására és nyomon követésére.

A munkáltató gyárt kerékpárokat, és azt akarja, hogy hozzanak létre egy olyan termelő létesítmény Tajvanon. Ez a feladat kiszámításához jövőbeni nagy bevételeket, a termelési költségek és a nettó jelenértéke a projekt.

Vagy a cég akarja, hogy átvegye egyik versenytársa, és ez a feladat, hogy a kutatás a mérleg értékének meghatározásához a vállalat.

Mint nemzetközi vezérlő, tudod, minden a tervezési és monitoring pénz áramlik a nemzetközi munkakörnyezetet.... [-]


Bachelor Industrial Engineering And Management

Campus Nappali 4 év September 2018 Hollandia Breda 'S-Hertogenbosch Tilburg + 2 további

Úgy gondolja, nagy, nagyobb, legnagyobb. Szeretne dolgozni kolosszális műszaki berendezések. Fenntartani mamut hajók. Javítás repülőgép. Az Ipari és Menedzsment program tökéletes az Ön számára [+]

Bachelor Industrial Engineering and Management

Úgy gondolja, nagy, nagyobb, legnagyobb. Szeretne dolgozni kolosszális műszaki berendezések. Fenntartani mamut hajók. Javítás repülőgép. Az Ipari és Menedzsment program tökéletes az Ön számára.

Minden nap, több száz ember repülőgépek fedélzetén. Akkor győződjön meg róla, ezek a síkok üzemképes. Vagy Ön fenntartásáért felelős nagy hajókat. Vagy termelési létesítmények. A karbantartás is fontos a gondozás és az energiaszektorban.

Te

Van érzéke a technológia. Ön gyors, hogy milyen gépek vagy folyamatok működnek. Érted, milyen lépéseket kell tennie. Milyen sorrendben. A technikai problémák. Vagy megakadályozzák őket. Ön is szívesen néz ki a határokon túl. Ön nem félelmetes ember. Van saját hit. És közeledik a feladatokat felelősségteljesen.... [-]


Bachelor In International Business és Nyelvek

Campus Nappali 4 év September 2018 Hollandia 'S-Hertogenbosch Breda Tilburg + 2 további

Van egy elme üzleti, érdeklődnek a más kultúrák és érzéke nyelven. A nemzetközi üzleti és nyelvek program megtanítja Önt üzleti nemzetközileg [+]

Bachelor in International Business és nyelvek

Van egy elme üzleti, érdeklődnek a más kultúrák és érzéke nyelven. A nemzetközi üzleti és nyelvek program megtanítja Önt üzleti nemzetközileg.

Egy holland cég gyárt gabonafélék emberek élelmiszer-allergia. Azt akarja, hogy betörjön a skandináv piacon. Mivel a Export igazgató, a kutatás a lehetőségeit, a gabonafélék ott. Egy amerikai elektronikai cég akarja meghódítani a holland piacon. Mivel a Export Manager, írsz egy marketing tervet.

Te

Kalandos és vállalkozó. Érdekli a különböző kultúrákban. És a közgazdaságtanban. Van egy nemzetközi kitekintés. Az üzleti elme. És egy ajándék nyelven. Ön élvezem a kihívást, a másokkal való együttműködés. A különböző országokból származó emberek. Különböző nyelveken.... [-]


Bachelor Környezettudomány Fenntartható Energia és Technológia

Campus Nappali 4 év September 2018 Hollandia Breda 'S-Hertogenbosch Tilburg + 2 további

Kérdések, mint a globális felmelegedés, a környezetszennyezés és a bölcsőtől bölcsőig érdeklik. Az Environmental Science Fenntartható Energia és Technológia program fordul meg egy környezetvédelmi szakember [+]

bachelor környezettudomány fenntartható energia és technológia

Kérdések, mint a globális felmelegedés, a környezetszennyezés és a bölcsőtől bölcsőig érdeklik. Az Environmental Science Fenntartható Energia és Technológia program fordul meg egy környezetvédelmi szakember. Az önkormányzat a város akar lenni CO2 semleges 2040. Ön része egy tanácsadó csapat. Megtalálni a módját, hogy csökkentsék az energiafelhasználást és hasznosítani megfelelő fenntartható energiaforrások. A kutatás a rendelkezésre álló napenergia, vízenergia, geotermikus energia, szélenergia és a biomassza. A megoldás az, pénzügyileg életképes és elfogadta az ipar és a nyilvánosság számára. Akkor vegye figyelembe a jövőbeli fejlemények, technikák és politikák.... [-]


Bachelor Nemzetközi üzleti

Campus Nappali 4 év September 2018 Hollandia Breda 'S-Hertogenbosch Tilburg + 2 további

A határokon túl, a közgazdaságtan, a marketing és az üzleti élet iránt érdeklődnek. A Nemzetközi Üzleti tanulmányi program felkészíti Önt egy nemzetközi szervezet vezetői szerepére [+]

Bachelor in International Business

A határokon túl, a közgazdaságtan, a marketing és az üzleti élet iránt érdeklődnek. A Nemzetközi Üzleti tanulmányi program felkészíti Önt egy nemzetközi szervezet vezetői szerepére.

A nagy multinacionális akarja megcsapolni egy új piac Brazíliában. Ön adja meg a menedzsment tanácsadás marketing. Vagy egy mobiltelefon-gyártó akar költözni néhány termelés Kelet-Európába. Kutatás a lehetőségeket, és írjon egy üzleti tervet.

Mint egy nemzetközi üzleti menedzsere tud tanácsot adni mindenféle üzleti ügyekben. Mint kommunikáció, marketing, kereskedelem, értékesítés vagy pénzügyi. Közeledik a nemzetközi üzleti kérdésekkel a különböző perspektívák és azok megoldására.... [-]


Kapcsolat
Cím
Avans University of Applied Sciences
's-Hertogenbosch Campus
Onderwijsboulevard 215 

Hertogenbosch, 5223 DE NL
Cím
Avans University of Applied Sciences #2
Breda Campus
Hogeschoollaan 1

Breda, 4818 CR NL
Cím
Avans University of Applied Sciences
Tilburg Campus
Professor Cobbenhagenlaan 13

Tilburg, 5037 DA NL