Avans University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

131254_7696.jpg fotó az Avans University of Applied Sciences jóvoltából

Az Avans University of Applied Sciences tanulás a legkorszerűbb ismeretek megszerzését jelenti. De ez még nem minden. Azt is megtanulja, hogyan kell alkalmazni ezeket az ismereteket valódi üzleti vagy szakmai projektekben. Tanulmányaink tökéletesen megfelelnek a nemzetközileg működő szervezetek és vállalatok igényeinek. Az egyetemet 2020-ban ismét a hatodik alkalommal a vezető Keuzegids Hbo vezető felsőoktatási útmutató vezette Hollandiában az első legnagyobb alkalmazott alkalmazott tudományos egyetemen! Az Avans 9 éve a top 3-ban van, ami azt mutatja, hogy a rúd magasra állította, amint azt a saját minőségi jelölésünk tükrözi.


Otthon érzi magát

És mi több, biztosítjuk, hogy külföldi diákként otthon érezzük magunkat Hollandiában. Az egyik módja annak, hogy magas színvonalú szállást szervezünk és segítsünk Önnek a vízumkötelezettségével (a holland bevándorlási és honosítási ügynökség). Meleg, gondoskodó és személyes fogadtatást adunk Önnek. Amikor megérkezik, kiterjesztett bevezetést kap az Avans és a város számára. Más külföldi diákokkal találkozik. Azt is kínáljuk Önnek minden lehetőséget, hogy csatlakozzon az élettel teli diákélethez.

Támogatás

Az Avans professzionális csapatot kínál a hallgatói tanácsadóknak, hogy támogassa Önt a tanulmányaival és a hallgatói életével kapcsolatos minden kérdésben. Ezt azért tesszük, mert meg vagyunk győződve arról, hogy csak akkor tudsz jól tudósítani, ha jól érezted magad a környezetedben.

Jól kezed

A jelenlegi és a volt hallgatók az Avans University of Applied Sciences Hollandia legjobb típusának tekintik. Rendkívül büszkék vagyunk erre az eredményre, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez továbbra is fennálljon.

Helyszínek

Hertogenbosch

Address
Avans University of Applied Sciences
's-Hertogenbosch Campus
Onderwijsboulevard 215

5223 DE Hertogenbosch, Észak-Brabant, Hollandia

Breda

Address
Avans University of Applied Sciences #2
Breda Campus
Hogeschoollaan 1


4818 CR Breda, Észak-Brabant, Hollandia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket