Hivatalos Leírás

A Galileo Egyetem kiemelkedő oktatási intézmény, 40 éves munka és egy olyan szakembercsoport állandó munkája, akit Dr. Eduardo Suger Cofiño, Ph.D., alapító és rektor vezetett, aki képes volt egy teljesen eltérő oktatási javaslatot kialakítani a hagyományos, és egy nagyon világos mottó által vezérelt: "A nevelés az, hogy a látások megváltoztatása és az élet átalakítása".

2000 októberében engedélyezte a Guatemala Magánoktatási Tanács, az ország magánintézményeinek irányító testülete, amely az első egyetemnek tekinthető Guatemalában.

"Azt akarjuk, hogy folytassa a szenvedélyét, hogy lehetőséget adjon arra, hogy felfedezzék, hozzák létre, változtassák meg, lehetővé tegyék a lehetetlenséget, és túlléphessenek, ahol sokan nem."

Dr. Eduardo Suger Cofiño Ph.D.

A Galileo Egyetem alapítója és rektora

Intézményi filozófia

A Galileo Egyetem tevékenységét az egyénre mint emberre alapozza; elismeri, hogy általában támogatni kell a guatemalánok fejlődését, és teljes mértékben tisztában van azzal, hogy az oktatás az emberek növekedésének fő eszköze.

Úgy véli, hogy az etikai, jogi és gazdasági elveket a szabad és felelősségteljes társadalom társadalmának tanításában, a vallási meggyőződés, vagy a fajok vagy politikák nélkülözhetetlen emberek békés együttélésében tanítják.

Úgy véli, hogy a pedagógusok a társadalomban a változás legfontosabb tényezője, hiszen az oktatási lehetőségek elfogadására és részvételére, valamint az új generációk hatékony képzésére sürgősen szükség van oktatási lehetőségekre.

Úgy véli, hogy sürgősen szükség van az ország oktatási közösségének elérhetővé tételére, a jobb képzéshez szükséges technológiai eszközökre.

Úgy véli, hogy sürgősen javítani kell a környezetünk feltételeit, hogy a jövő generációinak megfelelő ökológiai környezetet teremtsünk, ezért gondolkodunk a nemzeti hatású projektekről. Úgy véli továbbá, hogy hazánk ökológiai feltételei és földrajzi elhelyezkedése megköveteli, hogy vezető szerepet töltsünk be Latin-Amerikában.book, read, studentgeralt / Pixabay

misszió

A világszínvonalú tudományos kiválósággal rendelkező szakemberek képzése, az igazságosság magas szelleme és az emberi és etikai értékek, a társadalom szolgálatában, a kortárs tudomány és technológia beépítésével.

Elkötelezettek vagyunk az országunkban, hogy lehetőséget adjanak arra, hogy minden ember számára hozzáférjenek egyetemi tanulmányokhoz a faj, a társadalmi státusz vagy a földrajzi elhelyezkedés megkülönböztetése nélkül.

kilátás

Támogatjuk az emberi gondolkodás fejlődését, forradalmasítva a felsőoktatást.

célkitűzés

A valódi résztvevők kialakulása a guatemalai közösség társadalmi fejlődési problémáinak megoldásában. Olyan oktatási egység vagyunk, amely elősegíti a tudomány és a technológia használatát a nemzeti problémák megoldására.

Program oktatási nyelve:
  • Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Universidad Galileo de Guatemala

Közreműködőkkel és jól ismert médiával dolgozik, stratégiai terveket készít, tanácsokat ad és elemzi a képeket, valamint szóbeli és írásbeli kommunikációt folytat. ... [+]

A Public Image pályafutása arra törekszik, hogy hozzájáruljon a magasan képzett szakemberek kialakításához, akik átfogó és versenyképes módon alakultak ki a tanácsadás, a stratégiai tervezés, a Public Image projektek fejlesztése és megvalósítása terén személyes, intézményi és vállalati szinten. mélykommunikációs menedzsment, vállalati arculat, társadalmi és politikai, valamint médiastratégiák.

célkitűzések

Hozzájárulás a magas képzettségű szakemberek képzéséhez, akik átfogó és versenyképes módon dolgoznak a Public Image projektek stratégiai tervezése és megvalósítása terén a magánszemélyek, intézmények és vállalatok számára, akik mélyrehatóan ismerik a PR-képzést és a médiát kommunikáció.Pixabay / Pexels... [-]

Guatemala Guatemala város
Február 2020
Spanyol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidad Galileo de Guatemala

Legyél internacionalistává és csatlakozz a fontos nemzeti és nemzetközi intézményekhez a nemzetközi együttműködés és a PR-k területén. ... [+]

A diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok fokozata abból fakad, hogy a nemzetközi és intézményközi menedzsment szakembereit a jog és a nemzetközi gyakorlat ismeretében kell képezni, tudományos és gyakorlati képzéssel, amely lehetővé teszi a területek fejlesztési lehetőségeinek létrehozását és kiaknázását. az együttműködés, a diplomácia, a politika, a kereskedelem, az ipar és a kultúra támogatása Guatemalai és guatemalánok javára.

célkitűzések

Készítsen szakembereket a szükséges készségekkel ahhoz, hogy sikeresen részt vehessen minden olyan tevékenységben, amely magában foglalja az üzleti, intézményi, állami és nemzetközi szervezeteket és azok származását a jegyzőkönyv és a nemzetközi szolgáltatási menedzsment területén.... [-]

Guatemala Guatemala város
Február 2020
Spanyol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidad Galileo de Guatemala

Legyél mérnöke az elektronikai mérnöki tanulmányokat folytató iparág technikai problémáinak megoldásához. ... [+]

Az Electronic Engineering karrierje több mint 20 éves karrierje van, amelyet a diákok legújabb technológiájának tanítása jellemez. Az alapvető cél az volt, hogy az elektronika területén magas színvonalú szakembereket képezzenek, különböző képességekkel, amelyek a mérnököt olyan technológiák létrehozásához vezetik, amelyek célja a különböző ágazatok elektronikus rendszereinek tervezése, tervezése, fejlesztése, integrálása, innovációja és üzemeltetése. az elektromos, kommunikációs, egészségügyi, közlekedési, ipari és szolgáltatások. Ily módon a vállalatok termelékenységének és versenyképességének növelése érdekében mindig magas színvonalat tartanak fenn.... [-]

Guatemala Guatemala város
Február 2020
Spanyol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidad Galileo de Guatemala

Ipari mérnöki tanulmányokat folytatott, amely a világ egyik legnagyobb cselekvési területe és munkaerő-kínálata. ... [+]

A gyártási rendszerek tervezésére összpontosít. Az ipari mérnök a termelési rendszer összetevőinek elemzésére irányul, hatékony és hatékony rendszereket hoz létre magas termelékenységi szintekkel mind a termékek, mind a szolgáltatások területén. Ezenkívül olyan termékeket, szolgáltatásokat és termékeket előállító folyamatok tervezését, megvalósítását és fejlesztését valósítja meg, amelyek megfelelnek a legmagasabb színvonalon.

Szakemberek, akik felkészültek az áruk és / vagy szolgáltatások gyártási rendszereinek tervezésére, programozására, fejlesztésére, kivitelezésére, üzemeltetésére és ellenőrzésére, modern és aktuális megközelítéssel az emberi, anyagi és pénzügyi erőforrások rendszerének integrálásában.... [-]

Guatemala Guatemala város
Február 2020
Spanyol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidad Galileo de Guatemala

Legyen szakmai tanulmánya a Galileo Egyetemen. Mi vagyunk a Galileo Egyetem akadémiai egysége, amely felelős a tanárok képzéséért a kezdeti, az elsődleges, az elsődleges, ... [+]

misszió

Mi vagyunk a Galileo Egyetem akadémiai egysége, amely felelős a tanárok képzéséért a kezdeti, az elsődleges, az elsődleges, a középfokú és az egyetemi szinten; oktatási pszichológusok, tervezők és adminisztrátorok olyan környezetben, amely elősegíti az egyetemi kiválóság állandó keresését.

kilátás

A Kar által kínált diplomások, technikusok, tanárok, főiskolai diplomák, mesterképzések és doktori fokozatok azok számára készültek, akik kutatást és új ismereteket generálnak, amelyek hozzájárulnak a népesség fejlődéséhez és jólétéhez.

célkitűzés

A guatemalai tanárok pedagógiai gyakorlatának javítása. Csökkentse az elsődleges és középfokú tanulók lemorzsolódási, ismétlődési és nem promóciós arányait. A fogyatékkal élők társadalmi beilleszkedésének folyamatainak megkönnyítése. Hozzájárul a tudományos kutatáshoz, hogy megoldásokat találjanak a fogyatékossághoz kapcsolódó speciális oktatási igények kielégítésére.... [-]

Guatemala Guatemala város
Február 2020
Spanyol
Részidős oktatás
6 év
Campus
Bővebben magyarul

Universidad Galileo - Miembro de edX

40 AÑOS FISICC