Universidad Galileo de Guatemala

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Galileo Egyetem kiemelkedő oktatási intézmény, 40 éves munka és egy olyan szakembercsoport állandó munkája, akit Dr. Eduardo Suger Cofiño, Ph.D., alapító és rektor vezetett, aki képes volt egy teljesen eltérő oktatási javaslatot kialakítani a hagyományos, és egy nagyon világos mottó által vezérelt: "A nevelés az, hogy a látások megváltoztatása és az élet átalakítása".

2000 októberében engedélyezte a Guatemala Magánoktatási Tanács, az ország magánintézményeinek irányító testülete, amely az első egyetemnek tekinthető Guatemalában.

"Azt akarjuk, hogy folytassa a szenvedélyét, hogy lehetőséget adjon arra, hogy felfedezzék, hozzák létre, változtassák meg, lehetővé tegyék a lehetetlenséget, és túlléphessenek, ahol sokan nem."

Dr. Eduardo Suger Cofiño Ph.D.

A Galileo Egyetem alapítója és rektora

Intézményi filozófia

A Galileo Egyetem tevékenységét az egyénre mint emberre alapozza; elismeri, hogy általában támogatni kell a guatemalánok fejlődését, és teljes mértékben tisztában van azzal, hogy az oktatás az emberek növekedésének fő eszköze.

Úgy véli, hogy az etikai, jogi és gazdasági elveket a szabad és felelősségteljes társadalom társadalmának tanításában, a vallási meggyőződés, vagy a fajok vagy politikák nélkülözhetetlen emberek békés együttélésében tanítják.

Úgy véli, hogy a pedagógusok a társadalomban a változás legfontosabb tényezője, hiszen az oktatási lehetőségek elfogadására és részvételére, valamint az új generációk hatékony képzésére sürgősen szükség van oktatási lehetőségekre.

Úgy véli, hogy sürgősen szükség van az ország oktatási közösségének elérhetővé tételére, a jobb képzéshez szükséges technológiai eszközökre.

Úgy véli, hogy sürgősen javítani kell a környezetünk feltételeit, hogy a jövő generációinak megfelelő ökológiai környezetet teremtsünk, ezért gondolkodunk a nemzeti hatású projektekről. Úgy véli továbbá, hogy hazánk ökológiai feltételei és földrajzi elhelyezkedése megköveteli, hogy vezető szerepet töltsünk be Latin-Amerikában.book, read, studentgeralt / Pixabay

misszió

A világszínvonalú tudományos kiválósággal rendelkező szakemberek képzése, az igazságosság magas szelleme és az emberi és etikai értékek, a társadalom szolgálatában, a kortárs tudomány és technológia beépítésével.

Elkötelezettek vagyunk az országunkban, hogy lehetőséget adjanak arra, hogy minden ember számára hozzáférjenek egyetemi tanulmányokhoz a faj, a társadalmi státusz vagy a földrajzi elhelyezkedés megkülönböztetése nélkül.

kilátás

Támogatjuk az emberi gondolkodás fejlődését, forradalmasítva a felsőoktatást.

célkitűzés

A valódi résztvevők kialakulása a guatemalai közösség társadalmi fejlődési problémáinak megoldásában. Olyan oktatási egység vagyunk, amely elősegíti a tudomány és a technológia használatát a nemzeti problémák megoldására.

Helyszínek

Guatemala város

Address
4A Calle,7a. Avenida
01010 Guatemala város, Guatemala megye, Guatemala