Hivatalos Leírás

A Universidad Francisco Marroquín, az UFM rövidítéssel is ismert, egy magán- és világi egyetem Guatemala városában, Guatemalában. 1971 augusztusában alakult a liberalizmus filozófiája körül.

Milton Friedman közgazdász szerint ez az egyik latin-amerikai vezető egyetem.

Célunk a szabad társadalom etikai, gazdasági és jogi alapelveinek tanulmányozása és terjesztése volt. Meggyőződésünk volt, hogy hosszú távon az ötletek irányulnak; hogy ha hazánk békés jólétet élvezne az ideológiai csoportok nyomása nélkül, akkor szükséges volt, hogy elég befolyásos emberek világosan megértsék a szabad társadalom megszervezését, és így szerezzék meg a meggyőződést és a bátorságot, hogy megvédjék.

Amigos em campus universitárioNaassom Azevedo / Unsplash

misszió

Küldetésünk az, hogy a szabad és felelős emberek társadalmának etikai, jogi és gazdasági elveit tanítsuk és terjesszük.

értékeket

igazság

Az igazság szükséges és létfontosságú eszköz a jó eléréséhez

szabadság

Csak a szabadságban lehet egy boldogságot folytatni, felelősséget vállalni és morálisan cselekedni.

igazságszolgáltatás

Az igazság az, hogy minden személyt sajátnak ismerjék el.

erények

116101_Virtudes.jpg

Akadémiai kiválóság

meghatározás

 • "Kiválósággal" egy kiváló minőséget értünk, ami az embereket vagy a dolgokat, amelyek méltóak az egyedülálló megbecsülésre vagy megbecsülésre. És az „akadémiai kiválóságért” azoknak az elképzeléseknek, elveknek és cselekvéseknek a minősége, akik professzorokként vagy diákként szokásosan a kötelességük puszta anyagi és rutinszerű teljesítésének fölött helyezkednek el, ami mindenki számára életképes életmódot jelent. Az így megértett kiválóság csak a szabadság, a kompetencia és a tisztelet keretei között lehetséges.
 • Az akadémiai kiválóságot professzionális módon kell megnyerni és megvédeni. Hasonlóképpen, csak az erőteljes erőfeszítések és néha fájdalmas lemondások eredményeként lehet elképzelni, amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy új szakadékokat és utakat nyissanak a tudás területén.
 • Az akadémiai kiválóságra törekvő intézményt az évek során inspiráló emulátorok és imitátorok mutatják be és akkreditálják.
 • Az a személy, aki a kiválóságra törekszik, soha nem valósítható meg önmagában, ha minden esetben nem követeli folyamatosan önmagától többet, mint a többit.

Professzor kiválósága

 • A tanár akadémiai kiválósága magában foglalja a hitelesítő adatok által támasztott távoli előkészítést és egy szoros előkészítést (amely az egyes tantárgyak és osztályok körültekintő és napi előkészítéséből áll), hogy a diákok tanítói és oktatói tapasztalatainak nagylelkű szolgálatát szolgálja. lelkesedése az általa közvetített témára, és határozott, udvarias és személyre szabott figyelmük mindegyikére.
 • Ez magában foglalja az átláthatóságot és a koherenciát azokban az elképzelésekben, amelyeket át kíván adni, a diákok konkrét helyzetének ismerete, a feladatok kiválasztásának, kijelölésének és prioritásainak megítélése, a mérlegelési igény és a legmegfelelőbb olvasási javaslatok.
 • Az expozíció tisztaságát nem szabad megkötni, hanem a diákok számára elérhetővé kell tenni a lovaglás és az udvariasság gesztusában.
 • Ami megkülönbözteti a kiváló tanárt mint márkát, az a vágy, hogy folyamatos személyes javulást érjen el mindenben, amit gondol, mond, tesz és tanít.

A diákok kiválósága

 • Egy oktatási intézmény ereje és tartóssága a hallgatók képzésén alapul, amelyet gondosan kiválaszt, figyelembe véve többek között az akadémiai alkalmasságát és vezetői képességét.
 • A hallgatók tudományos kiválósága szellemi kíváncsiságukban, tudományágukban nyilvánul meg, a tanulási idejük és az órákon való részvételük, az ízeik lemondásának képessége, az elégedettség és azonnali sikerek, az erények termesztése. és az alapvető értékek, a lexikon gazdagsága és kiválasztása az osztályteremben és azon kívül, annak képessége, hogy a rendelkezésére álló erőforrásokat megfelelő módon használják.
 • Ez ésszerű egyensúlyt jelent, és igazodik a hallgató valóságához, az előző tanulmányokba beépített humanista tanulmányok, a polgárok és a holnap családjának apja vagy anyja jó teljesítményéhez, valamint a kulcsfontosságú technikák elsajátításához. a kiválasztott egyetemi ág.
 • A hallgató tudományos kiválósága a szakterületen elért sikereinek alapja és tükröződik az erőfeszítései eredményeként kapott mértékben. A professzionális kiválóság az értékek és alapelvek ideális kombinációjából származik, amelyek minden jóléti személy életét irányítják, és azoknak a preferált specializációjukban történő frissítésével (feltételezve, hogy mindegyikük jobban teljesíti a legtöbbet szereti)

Úgy kell érteni, hogy a Diák Akadémiai Kiválóságának csigolyái :

 • Az a képessége, hogy logikailag megfigyelhető, elvont és következtethető, valamint hogy világosan és pontosan, szóban és írásban kifejezze ötleteit és meggyőződését.
 • Az ön hajlandóságát arra, hogy tovább bővítse tudását.
 • Az ő lelkiismeretének megnyilvánulása a mások álláspontjainak megkérdőjelezése vagy visszautasítása idején, és saját védelme.
 • Csodálkozási képessége a mindennapi eseményeken.
 • Az a hajlandóság, hogy kritikus értelemben olvassa, hallgassa, beszéljen és írjon, és ugyanakkor tisztában van az emberi képességek korlátaival, hogy megértse magát és megértse másokat.
 • Elkötelezettsége, hogy elképzelje a valóságot, mint amit bemutattak, és hogyan szokták rá, hogy látják.
 • Képességük arra, hogy gyakorlati és technikai ismereteket valósítsanak meg, és fejlesszék az üzleti tevékenységhez szükséges készségeket és képességeket.
 • Fenntarthatósága a jóság folytatásában, elsajátításában és elterjesztésében, tudva, hogy ébernek kell maradnia a saját szabadságában, és óvatos bátorsággal szembe kell néznie az emberi kihívásokkal kapcsolatos kockázatokkal.
 • Minden oktatási folyamat vége azoknak az embereknek a kialakulása, akik tudják, hogyan vállalják a kötelezettségvállalásokat, és kihasználják a lehetőségeket, anélkül, hogy bárki megengedné, hogy aláássa méltóságukat.

Program oktatási nyelve:
 • Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Universidad Francisco Marroquin

Az UFM Business Engineering az egyetlen olyan program, amely lehetővé teszi, hogy a gyakorlati projekteken alapuló módszertanon keresztül érdeklődésére koncentráljon. Ön ... [+]

Ingyenes megoldások létrehozása

Az UFM Business Engineering az egyetlen olyan program, amely lehetővé teszi, hogy a gyakorlati projekteken alapuló módszertanon keresztül érdeklődésére koncentráljon. Ön vezető szakmai változás, kreatív, vállalkozó és innovátor lesz, aki felfedezi a lehetőségeket és optimalizálja a folyamatokat.

Vezető megváltoztatása

Ön képes lesz arra, hogy integrálja a technológia, a mérnöki és az üzleti ismereteket és eszközöket, és felkészült lesz arra, hogy sikeresen versenyezzen a globális gazdaságban.

Ha szereted a tudományos kihívásokat, és egy olyan előkészületet keresel, amely integrálja a mérnöki, technológiai és üzleti tevékenységet, a Business Engineering olyan vállalkozói képzésben részesíti Önt, amely felkészült ahhoz, hogy nyomon követhesse és irányítsa a vállalat stratégiai útját egy nyílt, versenyképes és globalizálódik.... [-]

Guatemala Guatemala város
Január 2020
Spanyol
Nappali
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Universidad Francisco Marroquin

A közgazdaságtan a problémák megoldására és az emberek életének javítására, az emberek viselkedésének megértésére törekszik, és az UFM Közgazdaságtudományi Karán a karrie ... [+]

A közgazdaságtan a problémák megoldására és az emberek életének javítására, az emberek viselkedésének megértésére törekszik, és az UFM Közgazdaságtudományi Karán a karriert az összetett jelenségek megértésére tervezték, etikai, jogi alapelvek alapján és gazdasági, amelyek támogatják a szabad és felelősségteljes emberek társadalmát.

A nemrégiben a Francisco Marroquín Egyetemet kiemelték a szabad piacgazdaságtan tanulmányozásának legjobb helyeként a világon, és a KLASIKUS GAZDASÁGTANULMÁNYOK ÖSSZES TÖRTÉNT HELYZETÉNEK első helyét foglalják el.

"Egyik iskola sem vezetett nagyobb lelkesedéssel a klasszikus közgazdaságtan tanulmányozását, mint a Guatemala Cityben lévő Francisco Marroquín Egyetem."... [-]

Guatemala Guatemala város
Január 2020
Spanyol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidad Francisco Marroquin

A Francisco Marroquín Egyetem Gazdaságtudományi Karának Számítástudományi Mérnöki Karának köszönhetően a diákok mind technológiai, mind üzleti célú projektjeiket fejleszt ... [+]

Ingyenes az ötletek fejlesztése

A Francisco Marroquín Egyetem Gazdaságtudományi Karának Számítástudományi Mérnöki Karának köszönhetően a diákok mind technológiai, mind üzleti célú projektjeiket fejlesztik, útmutatást, mentorálást és gyakorlatot kínálva a karrier minden szakaszában.

A mérnök informatikában

Bemutatja az innovációt a piacon és a társadalomban azáltal, hogy üzleti látással megteremti, tervezi és megvalósítja a kihívások és lehetőségek technológiai megoldásait. Értéket teremt és javítja az emberek életét.

A Számítástudományi Mérnök hallgatója valami nagy része lesz: a technológiai, tudományos és üzleti ökoszisztéma. Ez korlátozás nélküli világban a szakmai és üzleti tehetségek hálózatához való hozzáférés.... [-]

Guatemala Guatemala város
Január 2020
Spanyol
Nappali
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Universidad Francisco Marroquin

A vállalkozói szellem az UFM Gazdaságtudományi Karának új vállalkozói és üzleti célú karrierje. Ez a Kar hagyományos erősségeit, a közigazgatás, a pénzügyek és a gazdaság ... [+]

Miért szabad?

A szabadság az, ami arra ösztönöz bennünket, hogy tegyük meg, amit tegyünk.

A szabadság lehetővé teszi, hogy ötleteket készítsünk, hozzunk létre, döntéseket hozzunk. A szabadsággal megtanulhatjuk, megkérdőjelezzük mindazt, ami körülvesz minket. A szabadság miatt nagy gondolkodást, érdekeket követünk, új utat indítunk, bővítünk, fejlődünk. A szabadság inspirál bennünket, hogy vezessünk, befolyásoljunk.

vállalkozói szellem

Az UFM Gazdaságtudományi Karának új karrierje a vállalkozói szellem és az üzleti élet. Ez a Kar hagyományos erősségeit, a közigazgatás, a pénzügyek és a gazdaság szigorú kialakulását, a kezdetektől fogva különleges hangsúlyt, a művészet, a tudomány és a vállalkozói gyakorlat gyakorlatát kínálja.... [-]

Guatemala Guatemala város
Január 2020
Spanyol
Nappali
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul