Sunyani Technical University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Sunyani Műszaki most át a Sunyani Műszaki Egyetem (STU) az újrafogalmazott megbízatása, hogy a felsőoktatási mérnöki, a tudomány és a technológia alapú tudományok, valamint a műszaki és szakmai oktatás és képzés, az iparművészet és a kapcsolódó tudományágak. Ez egyértelműen a műszaki felsőoktatási törvény 2016. évi 992 Az Országgyűlés által elfogadott, a Ghánai Köztársaság és szentesített elnöke által Ghana augusztus 31., 2016.

Ez az átalakítás bemutatta az intézmény egy különleges lehetőség, hogy újra pozícionálja magát, és emelik a műszaki és szakmai oktatás és képzés mint kulcsfontosságú magasan képzett emberi erőforrások kritikus az ipar, hogy ösztönözze a nemzeti fejlődést. Azt is létrehozott egy egyértelmű progresszió és a karrier és a fejlesztés a diplomások műszaki és szakmai intézmények az országban. Mindeddig ilyen diplomások felszívódik félúton többségi kutatásai hagyományos egyetemi oktatás, és így csonkolása a gyakorlati oktatás és gyakorlati képzés kaptak.

Következtében az új fejlesztés, STU benyújtott több egyedileg kialakított 4 éves Bachelor of Technology programokat a megfelelő nemzeti szervek jóváhagyása és akkreditáció, mint szükséges. Ezeket a programokat kínálnak amellett, hogy a 2 éves Bachelor of Technology top-up HND diplomások és más képzett személy. STU továbbra is futni technikus és más, nem felsőfokú képesítéssel kézműves programok már létrehoztak. Előkészületek folynak továbbá kérheti az akkreditációt a futó Master of Technology és a Doctor of Technology programok forseable jövőben.

Sunyani101

Mission, vission & alapértékek

JÖVŐKÉP NYILATKOZAT

Ahhoz, hogy egy kiválósági központ a rendelkezés karrier-orientált gyakorlat-orientált közepes szintű munkaerő képzése a társadalmi-gazdasági fejlődés, a régió és az ország általában.

KÜLDETÉSNYILATKOZAT

Sunyani Polytechnic nyilvános felsőoktatási intézménye, amely elkötelezett a rendelkezésre karrier-orientált oktatás és képzés, a felsőfokú kezét tapasztalat és vállalkozásfejlesztési, hogy töltse ki a középső szinten igényeinek megfelelő munkaerő az országban.

Alapértékeink

  • KIVÁLÓSÁG
  • HATÁSKÖRI
  • VERSENYKÉPESSÉG
  • FOGÉKONYSÁG
  • PROFIZMUS
Sunyani102

ipari összekötő

A diákok kapnak lehetőséget, hogy keresse szakmai oldalakon, vagy szervezet a lakóhelye közelében. Azok, akik nem egy lehetőség kerülnek az Ipari kapcsolattartó egység. Hogy elhelyezésének megkönnyítése diákok kapcsolódási testmozgás, az oktatók és az összekötő tisztviselők felderítő elhelyezésre célzott szervezet és vállalat az egész ország tárgyalni elhelyezést a diákok számára. Mindez attól függ, hogy az iroda értesítést legalább négy hónappal megkezdése előtt a kapcsolódás, a szükséges intézkedéseket kapcsolódó ipari kapcsolódási végeznek annak érdekében, hogy a gyakorlat ideje alatt is akadálytalanul.

Értékelés

A teljes gyakorlati képzési program HND diákok vonzza összesen 4-hitel hours.Competency alapú képzés (CBT) II program Építőmérnöki diákok igényelnek összesen tizenhat (16) óra hitel ipari kapcsolódási élmény a negyedik félévben. A diákok továbbra is a három hónapos (tizenkét hét) ipari mellékletet, amely vonzza a kétórás hitel a top up a tizenhat héten át. Folytató hallgatók Bachelor of Technology programok mennek összesen tizenhat (16) óra hitel ipari kapcsolódási testmozgás semester.Students levelet átfogó jelentés végén elkötelezettségüket gyakorlat. A jelentés, a napi naplót, és a bizalmas jelentést ipar értékelik és osztályozzák az egyes diák.

Helyszínek

Sunyani

Address
Sunyani Technical University
P. O. Box 206

Sunyani, Brong Ahafo régió, Ghána

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: