Kumasi Technical University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kumasi Polytechnic egyik híres, elegáns és élénk Politechnikum Ghánában. Ez egy látványosan szép intézmény található, amely középpontjában a Garden City Nyugat-Afrika, a fővárosban a Ashanti Régió Ghána (Kumasi).

A Polytechnic, ismert korábban Kumasi Műszaki Intézet, 1954-ben alakult, de kezdte meg tényleges tanítás és tanulás, 1955-ben foglalkozik elsősorban kézműves tanfolyamok. Ez lett a Polytechnic szóló október 30, 1963, és ettől kezdve koncentrált technikus és néhány diploma programok. Továbbá, néhány szakmai tanfolyamokat kínálnak.

Miután a beiktatását a Műszaki 1992. évi törvény, PNDC törvény 321., Kumasi Polytechnic megszűnt korábbi formájában, és lett egy felsőoktatási intézmény.

A Kumasi politechnikai már 1993 óta, hosszú utat, hogy a védjegyet az országban, mint egy erős és megbízható felsőoktatási intézmény. Ez már így egyenletes léptekkel a küldetést teljesíteni tudja megbízatását képzése kritikus munkaerő szükséges a kereskedelem és az ipar Ghánában.

Ez bővült a három Karok és egy központ 2009/2010 hat Karok, egy iskolát és két intézet a 2010/2011 akadémiai year.For több információt Karok iskolák és Intitutes, kattintson ide.

Az intézmény jelenleg fejleszti és erősíti a HND programokat szakon. Ezért, a képzés nagy kaliberű személyi tudomány és a technológia, hogy felkészítse őket a vállalkozói készségek, hogy megfeleljen az ipar igényeihez, különösen, valamint az is javítja az általános társadalmi-gazdasági fejlődés az országban.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

BTECH Könyvelés Számítástechnika

Campus Nappali 18 hónapok September 2017 Ghána Kumasi

A Department of Számvitel és Számviteli információs rendszerek továbbra is élvezi a hírnevet, mint az egyik vezető csoportok a ghánai felsőoktatási intézmények oktatói és kutató gazdasági, intézményi és szervezeti aspektusait számviteli és információs rendszerek. [+]

A Department of Számvitel és Számviteli információs rendszerek továbbra is élvezi a hírnevet, mint az egyik vezető csoportok a ghánai felsőoktatási intézmények oktatói és kutató gazdasági, intézményi és szervezeti aspektusait számviteli és információs rendszerek. Fenntartása és előmozdítása a vezető nemzetközi hírnevet az oktatási és kutatási a prioritás, és így elkötelezettek vagyunk: Hogy fokozza még tovább a minősége a hallgató tapasztalata a mi programok az egyetemi szintű, mint a fenntartása hatékony a diák-tanár arány és biztosítva a megfelelő egyensúlyt és keverjük össze a hallgatók sokféleség fenntartása és minőségi oktatási tapasztalat. Ahhoz, hogy tovább erősítik kiemelkedő gyakorlati és kutatási környezet számviteli szoftver képzés, kutatási szemináriumok, a látogatók és erős kapcsolatokat más szervek, kutatóközpontok és külső választókerületben, amely lehetővé teszi, hogy tanulmányozza a vonatkozó számviteli és információs rendszerek témakörében a gazdag kontextusban a társadalomtudományok összhangban az iskola szellemi hagyomány. Büszkék vagyunk a sokszínűség mindenben, amit teszünk, hiszen az a legfontosabb, hogy a versenyelőny a helyi, valamint globális szinten. Ezért arra törekszünk, hogy továbbra is összekapcsolják "globális vonzerejét" jellegzetes "afrikai orientáció", mind az intézményi tudás és hovatartozás, valamint a szellemi hagyományok. A minisztérium fut több program, nevezetesen a Bachelor of Technology (B.Tech) számolva a Computing (Top-up), posztgraduális tanúsítvány (PGCert) a számítógépes számviteli, Higher National Diploma (HND) számolva a számítástechnika, Higher National Diploma (HND ) Számviteli, Diploma számítógépes számviteli, Professional Diploma in számítógépes számviteli. Belépési követelmények Birtokosai HND Számviteli / könyvelés számítástechnika bizonyítvány minimum két (2) év szakmai tapasztalat. VAGY ACCA és az ICA tartók letételét hat (6) vagy több tárgy. VAGY Első fokozat birtokosai... [-]

BTECH Vegyészmérnöki

Campus Nappali 2 év September 2017 Ghána Kumasi

A tanszék törekszik kiválóság terén Vegyészmérnöki átfogó magasabb nemzeti diploma oktatási program támogatása és a kutatási tevékenység, melynek célja a ghánai igényeit, valamint hozzájárul a tudásbázis a Vegyészmérnöki fegyelem. [+]

A tanszék törekszik kiválóság terén Vegyészmérnöki átfogó magasabb nemzeti diploma oktatási program támogatása és a kutatási tevékenység, melynek célja a ghánai igényeit, valamint hozzájárul a tudásbázis a Vegyészmérnöki fegyelem. A Department of Chemical Engineering országosan elismerik a legjobb gyakorlat vegyészmérnök tanítás és az egyik csak két Vegyészmérnöki osztályok az országban, és az egyetlen minisztérium, hogy a vonatok a diákokat, hogy a szint magasabb nemzeti diploma (HND) és Bachelor of Technology (BTECH) vegyészmérnök. Célok Hogy készítsen diplomásokat, akik megbirkózzanak az elvek Vegyészmérnöki révén minőségi mérnöki oktatás, hogy végezzen alkalmazott kutatás szolgálja a helyi ipar Ghánában és Afrikában, és a szolgáltatásnyújtás a tágabb közösség. Ahhoz, hogy a látás, a minisztérium arra törekszik, hogy: A hallgatók a mögöttes mérnöki tudományok és műszaki alapjait válnak az illetékes, gyakorló vegyészmérnökök. A diákok megtanulják, hogy tudásukat a tudományos elvek probléma azonosítása és megoldása, hogy vállalja és elemezni kísérleti munkát, és a tervezés biztonságos, környezetbarát és fenntartható folyamatok és rendszerek megfelelnek a meghatározott célok korszerű mérnöki eszközök és technológiák; Hallgatókat, hogy sikeresek legyenek a jövőben munkakapcsolat. A diákok dolgozzon ki hatékony kommunikációs készség, tanulni a produktív működésre csapatok, és megszerezni az alapítvány támogatására az élethosszig tartó tanulás érdekében, hogy elősegítse a személyes és a szakmai fejlődés; Keltsenek diákok tökéletes megértése a szakmai és etikai felelősség és a figyelem felhívása a társadalmi hatást, amelyet a szakmai tevékenységük lehetnek; Folyamatosan javulnak a tudományos program partnerségben egyetemek, öregdiák, a kormány és az ipar; és Foster olyan kapcsolat, amely együttműködésen és hozzáférhető közötti kar és a diákok, és amely lehetővé teszi... [-]

Kapcsolat
Cím
P. O. Box 854, Kumasi Fax: +233 (0)3220-22387
Kumasi, GH
Közösségi Média