Hivatalos Leírás

A Cradle Of Excellence Mission

Küldetésünk, hogy lesz egy bölcső kiválóság az oktatás, a képzés és a kutatás révén vezetésében az oktatási és technológiai világ gondos kiválasztásával hallgatók karakter, az integritás, meghatározása és a motiváció, és választó egyének kiemelkedő karakter, elkötelezettség, képesség és a látás szolgál megbízottak, tisztek és a tanárok.

Mi ez a küldetés elköteleztem azon területein oktatás, a képzés, a kutatás és az ösztöndíj, amely leginkább elősegíthetik az egyén, és elősegíti a tudás, a minőség és az ipar szolgálatában az emberiség számára.

Összhangban a küldetésünk, AIT értékek integritás, az együttműködés, a hatékonyság, az innováció, valamint a társadalmi integráció minden, hogy nem, és arra törekszik, hogy elősegítse és támogassa a kiválóságot az oktatásban a hallgatók, oktatók, osztályok, és az egyetem egészére.

AIT, az alapján a "bölcsőtől a kiválóság küldetés", büszke a mottója: az emberiség szolgálatában, a vezetés és a siker ösztöndíjat.

Vision Statement

AIT lesz első osztályú tanuló-központú felsőoktatási intézménye, a szakmai képzési és kutatási minőségre való törekvés az oktatás, tudományos, kutatási és szolgáltatási. Ez biztosítja a hallgatók, oktatók és a személyzet egy kihívást jelentő és eredményes tudományos tapasztalat és támogató munka- és tanulási környezet, hogy hozza ki belőlük az egyéni legjobb.

AIT törekszik, hogy vonzó és kiemelkedő diákok és el fogják ismerni, mint a vezető előkészítésében első osztályú artikulált, innovatív, magabiztos, magabiztos, és szakmailag képzett diplomások, amely minden kétséget kizáróan sikeresen versenyezzenek a nemzetközi munkaerőpiacon, és a jelet a választott karrierjét.

AIT lesz élvonalbeli K + F intenzív kutatási intézmény, és vonzza, toborozni és megtartani a legjobb kari, a kutatás alkalmazottak és a diákok, akiknek kutatási munka fokozása tanítás és tanulás az egyetemen, és hozzájárul alapvetően a haladás a társadalom egésze számára.

AIT lesz reagálni a technológiai fejlődés, a változó társadalmi folyamatok és a gazdaság értelmében bölcső kiválóság misszió és az akarat minden erőfeszítést felnőni mottója: az emberiség szolgálatában, a vezetés és a siker ösztöndíjat.

Céljaink

AIT elkötelezett az oktatás és a képzés a jövő globális vezetők minden tudományágakban és területeken, innovatív oktatási és kutatási.

A legmagasabb kötelezettség az egyetem, hogy készítse el a diákok, akik élnek életük nagy részét a 21. században, egy évszázad, amely minden bizonnyal biztosítani a diplomások jelentős új kihívások és opportunities.The várakozások szerint munkában töltött évek, a többség a diplomások fog változni nemcsak munkahelyet, hanem szakma többször igénylő alkalmazkodóképesség a változó körülményekhez.

Ezek a minden bizonnyal szükség rendkívüli képessége, hogy megértsék az exponenciális növekedés információk életük során. Azt kell a képességét, hogy hatékonyan működjön a globális környezet, és az is kell, hogy szembenézzen a lehetőségeket és a kapcsolódó kockázatok bővülő technológiai haladás és a kapacitás. Részeként elkötelezettségét, hogy a különbség értelmében az elképzelés, AIT kötelezi magát, hogy: 1. Kínál tudományosan szigorú programok, amelyek megfelelnek a követelményeknek ipar és a kereskedelem számára jól képzett és szakmailag képzett személyzet.

2.. Akadémiai kiválóság ösztönzése révén megbízható döntéshozatal és a bátorságát, hogy jövőre, ötletes, és fogékony a technológiai fejlődés, a tudomány, a társadalom és a gazdaság egésze.

3.. Törekvő, hogy legyen egy első osztályú tanuló-központú tudományos intézmény, ahol a támogatás a hallgató személyes és tanulmányi fejlődését beágyazódik szellemiségű egyetemi 4. Vonzása kiváló és szorgalmas diákok és biztosítja számukra a tudományos szempontból kihívást jelentő, korszerű és kedvező tanulási környezet által támogatott képes és lelkes oktatók és dolgozók, amely ösztönzi és képessé a diákokat, hogy dolgozzanak a legteljesebb szellemi képességeit.

5.. Támogassa és erősítse az önálló fejlődés a diákok, hogy ők lesznek tájékozott és hatékony valamennyi későbbi iskolai és szakmai követésében.

6.. Kínál a diákok egy szilárd alapot biztosít a személyes és tudományos fejlődés, valamint a polgári siker annak biztosítására, hogy fejlesszék a szellemi képességek, hogy a lehető legmagasabb szinten, és jól felkészültek, hogy az Excel a választott szakma

AIT, a diákok tanítják, hogy sikerül a mastering a cselekmény lény:

 • * Istenfélő, becsületes és megbízható
 • * Fegyelmezett és határozott
 • * Felelősségteljes és megbízható
 • * Nyugodt, megfontolt, türelmes és bízik
 • * Kedves, hűséges, és büszke
 • * Alázatos és tisztelettudó
 • * Kemény, magabiztos, kitartó és szorgalmas
 • * Szervezett, tiszta és szándékunkban
 • * Kíváncsi és tanulékony
 • * Egészséges és okos
 • * Élénk és lelkes
 • * Kedves, barátságos, segítőkész és nagylelkű
 • * Bátor, merész és kockázatvállalás
 • * Morális és etikai azok minden kapcsolatában barátok és ellenségek

AIT Akkreditáció

A Accra Institute of Technology (AIT) egy független technológia-orientált egyetemi akkreditált a Nemzeti Akkreditáló Testület (NAB) Ghána.

AIT kapcsolódik a Kwame Nkrumah Egyetem Természettudományi és Technológiai (KNUST).

AIT kapcsolódik az Open University Malaysia (OUM).

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

BSc

Accra Institute Of Technology

A célkitűzések a Computer Science program - amely in-line azzal a küldetéssel AIT, az, hogy a magasan képzett diplomások a Computer Science nemzetközileg viszonyítani tan ... [+]

A célkitűzései Computer Science program - Amely in-line azzal a küldetéssel AIT, az, hogy a magasan képzett diplomások a Computer Science nemzetközileg viszonyítani tananyag. Mint ilyen, a program célja, hogy megfeleljen az IEEE előírásainak és követelményeinek számítástechnikai fok. A program célja, hogy a hallgatók a tudás és a kapcsolódó készségek a széles területén a számítástechnika. A négy éves program egy sor készség-alapú, általános témák is fennmarad annak érdekében, hogy fejlesszék a diákok, mint sokoldalú diplomás és mint "egész életen át tartó tanuló. A diákok ebben a programban fog szerezni rendszerek tervezése, és a kommunikációs készség és készüljön fel a foglalkoztatás széles spektrumú számítástechnika, illetve a folyamatos tanulás, a posztgraduális szinten.... [-]

Ghána Accra
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Accra Institute Of Technology

A célkitűzések az információs technológiai programot - amely in-line azzal a küldetéssel AIT, az, hogy a magasan képzett diplomások az információs technológia nemzetközil ... [+]

A célkitűzések a Információs Technológia program - Amely in-line azzal a küldetéssel AIT, az, hogy a magasan képzett diplomások az információs technológia nemzetközileg viszonyítani tananyag.

A program célja, hogy a hallgatók a tudás és a kapcsolódó készségek a széles területén az információs technológia A négy éves program egy sor készség-alapú, általános témák is fennmarad annak érdekében, hogy fejlesszék a diákok, mint sokoldalú graduális és a élethosszig tartó tanuló. A diákok ebben a programban fog szerezni rendszerek tervezése, és a kommunikációs készség és készüljön fel a foglalkoztatás széles spektrumú számítástechnika, illetve a folyamatos tanulás, a posztgraduális szinten. A célok tehát annak biztosítása, hogy: Minden diplomával a program mutatnia, hogy képes megszerezni, alkalmazni, és szintetizálása új tudás információtechnológiai szükséges a sikerhez.... [-]

Ghána Accra
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Accra Institute Of Technology

A célkitűzések az információs technológia (Software Development) program, - amely in-line azzal a küldetéssel AIT, az, hogy a magasan képzett diplomások az információs te ... [+]

A célkitűzések a Information Technology (Software Development) program, - Amely in-line azzal a küldetéssel AIT, az, hogy a magasan képzett diplomások az információs technológia nemzetközileg viszonyítani tananyag.

A program célja, hogy a hallgatók a tudás és a kapcsolódó készségek a széles területén az információs technológia A négy éves program egy sor készség-alapú, általános témák is fennmarad annak érdekében, hogy fejlesszék a diákok, mint sokoldalú graduális és a élethosszig tartó tanuló. A diákok ebben a programban fog szerezni rendszerek tervezése, és a kommunikációs készség és készüljön fel a foglalkoztatás széles spektrumú számítástechnika, illetve a folyamatos tanulás, a posztgraduális szinten. A célok tehát annak biztosítása, hogy: Minden diplomával a program mutatnia, hogy képes megszerezni, alkalmazni, és szintetizálása új tudás információtechnológiai szükséges a sikerhez.... [-]

Ghána Accra
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Accra Institute Of Technology

Az AIT mérnöki programjait úgy tervezték, hogy olyan technikailag hozzáértő diplomásokat állítsanak elő, akik szintén ismerik a mérnöki folyamatot - a dolgokat tervezik, ... [+]

Az AIT mérnöki programjait úgy tervezték, hogy olyan technikailag hozzáértő diplomásokat állítsanak elő, akik szintén ismerik a mérnöki folyamatot - hogyan tervezték, finomították és tervezték a dolgokatMiközben figyelembe veszi a valós mérnöki követelményeket és korlátokat. Műszaki programaink hangsúlyt fektetnek a mérnöki folyamatok, rendszerek és kimenetek tervezésére.

Az AIT úgy véli, hogy minden mérnök alapvetően tervezők. A legtöbb mérnök munkájuk részeként többek között részt vesz a mérnöki folyamatok, kísérletek, termékek, rendszerek, szerkezeti berendezések, termékek gyártásában. A mérnöki hallgatóknak ezért legalább ismerniük kell a termékek és rendszerek tervezési szempontjait, amelyek a végponttól végpontig terjednek.... [-]

Ghána Accra
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Accra Institute Of Technology

A program célkitűzései - amelyek összhangban állnak az AIT küldetésével - az elektrotechnikai és elektronikai mérnökök magasan kvalifikált diplomásainak előállítása a nem ... [+]

Az AIT mérnöki programjait úgy tervezték, hogy olyan technikailag hozzáértő diplomásokat állítsanak elő, akik szintén ismerik a mérnöki folyamatot - a dolgokat tervezik, finomítják és gyártják, miközben figyelembe veszik a valós műszaki követelményeket és korlátokat. Műszaki programaink hangsúlyt fektetnek a mérnöki folyamatok, rendszerek és kimenetek tervezésére. A program célkitűzései - amelyek összhangban állnak az AIT küldetésével - az elektrotechnikai és elektronikai mérnökök magasan kvalifikált szakemberei számára készülnek egy nemzetközileg összehasonlított tanterv segítségével. Mint ilyen, a program célja az IEEE előírásainak és követelményeinek teljesítése. A program célja, hogy a hallgatók számára a tudás és a kapcsolódó készségek széles területén Elektromos és elektronikus Engineering. ... [-]

Ghána Accra
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Accra Institute Of Technology

Az AIT építőmérnöki programjának elsősorban az a célja, hogy: (i) állást foglaljon a kormányzati ügynökségek és a magánszektorban az építőmérnöki és kapcsolódó tudományte ... [+]

Az AIT mérnöki programjait olyan technikailag és technikailag megfelelő diplomások készítésére tervezték, akik szintén ismerik a mérnöki folyamatot - a dolgokat tervezik, finomítják és gyártják, miközben figyelembe veszik a valós műszaki követelményeket és korlátokat. Műszaki programaink hangsúlyt fektetnek a mérnöki folyamatok, rendszerek és kimenetek tervezésére.

A Építőmérnöki program Az AIT-ben elsősorban a következőkre tervezett:

Készítsünk diplomásokat a kormányzati ügynökségek és a magánszektor területén az építőmérnöki és a kapcsolódó tudományágak foglalkoztatására Adja meg a diplomások számára az alapvető kompetenciákat, amelyek szükségesek a felsőfokú tanulmányok és kutatások folytatásához az építőmérnöki és a kapcsolódó tudományágakban Készíts diplomások vezetési lehetőségeket. A program környezetvédelmi, geotechnikai, szerkezeti, közlekedési és vízgazdálkodási, valamint polgári és építőipari méretek oktatási és kutatási lehetőségeit kínálja. ... [-]
Ghána Accra
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul

Best Science and Technology University in Ghana.

AIT Open University