Accra Institute Of Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Cradle Of Excellence Mission

Küldetésünk, hogy lesz egy bölcső kiválóság az oktatás, a képzés és a kutatás révén vezetésében az oktatási és technológiai világ gondos kiválasztásával hallgatók karakter, az integritás, meghatározása és a motiváció, és választó egyének kiemelkedő karakter, elkötelezettség, képesség és a látás szolgál megbízottak, tisztek és a tanárok.

Mi ez a küldetés elköteleztem azon területein oktatás, a képzés, a kutatás és az ösztöndíj, amely leginkább elősegíthetik az egyén, és elősegíti a tudás, a minőség és az ipar szolgálatában az emberiség számára.

Összhangban a küldetésünk, AIT értékek integritás, az együttműködés, a hatékonyság, az innováció, valamint a társadalmi integráció minden, hogy nem, és arra törekszik, hogy elősegítse és támogassa a kiválóságot az oktatásban a hallgatók, oktatók, osztályok, és az egyetem egészére.

AIT, az alapján a "bölcsőtől a kiválóság küldetés", büszke a mottója: az emberiség szolgálatában, a vezetés és a siker ösztöndíjat.

Vision Statement

AIT lesz első osztályú tanuló-központú felsőoktatási intézménye, a szakmai képzési és kutatási minőségre való törekvés az oktatás, tudományos, kutatási és szolgáltatási. Ez biztosítja a hallgatók, oktatók és a személyzet egy kihívást jelentő és eredményes tudományos tapasztalat és támogató munka- és tanulási környezet, hogy hozza ki belőlük az egyéni legjobb.

AIT törekszik, hogy vonzó és kiemelkedő diákok és el fogják ismerni, mint a vezető előkészítésében első osztályú artikulált, innovatív, magabiztos, magabiztos, és szakmailag képzett diplomások, amely minden kétséget kizáróan sikeresen versenyezzenek a nemzetközi munkaerőpiacon, és a jelet a választott karrierjét.

AIT lesz élvonalbeli K + F intenzív kutatási intézmény, és vonzza, toborozni és megtartani a legjobb kari, a kutatás alkalmazottak és a diákok, akiknek kutatási munka fokozása tanítás és tanulás az egyetemen, és hozzájárul alapvetően a haladás a társadalom egésze számára.

AIT lesz reagálni a technológiai fejlődés, a változó társadalmi folyamatok és a gazdaság értelmében bölcső kiválóság misszió és az akarat minden erőfeszítést felnőni mottója: az emberiség szolgálatában, a vezetés és a siker ösztöndíjat.

Céljaink

AIT elkötelezett az oktatás és a képzés a jövő globális vezetők minden tudományágakban és területeken, innovatív oktatási és kutatási.

A legmagasabb kötelezettség az egyetem, hogy készítse el a diákok, akik élnek életük nagy részét a 21. században, egy évszázad, amely minden bizonnyal biztosítani a diplomások jelentős új kihívások és opportunities.The várakozások szerint munkában töltött évek, a többség a diplomások fog változni nemcsak munkahelyet, hanem szakma többször igénylő alkalmazkodóképesség a változó körülményekhez.

Ezek a minden bizonnyal szükség rendkívüli képessége, hogy megértsék az exponenciális növekedés információk életük során. Azt kell a képességét, hogy hatékonyan működjön a globális környezet, és az is kell, hogy szembenézzen a lehetőségeket és a kapcsolódó kockázatok bővülő technológiai haladás és a kapacitás. Részeként elkötelezettségét, hogy a különbség értelmében az elképzelés, AIT kötelezi magát, hogy: 1. Kínál tudományosan szigorú programok, amelyek megfelelnek a követelményeknek ipar és a kereskedelem számára jól képzett és szakmailag képzett személyzet.

2.. Akadémiai kiválóság ösztönzése révén megbízható döntéshozatal és a bátorságát, hogy jövőre, ötletes, és fogékony a technológiai fejlődés, a tudomány, a társadalom és a gazdaság egésze.

3.. Törekvő, hogy legyen egy első osztályú tanuló-központú tudományos intézmény, ahol a támogatás a hallgató személyes és tanulmányi fejlődését beágyazódik szellemiségű egyetemi 4. Vonzása kiváló és szorgalmas diákok és biztosítja számukra a tudományos szempontból kihívást jelentő, korszerű és kedvező tanulási környezet által támogatott képes és lelkes oktatók és dolgozók, amely ösztönzi és képessé a diákokat, hogy dolgozzanak a legteljesebb szellemi képességeit.

5.. Támogassa és erősítse az önálló fejlődés a diákok, hogy ők lesznek tájékozott és hatékony valamennyi későbbi iskolai és szakmai követésében.

6.. Kínál a diákok egy szilárd alapot biztosít a személyes és tudományos fejlődés, valamint a polgári siker annak biztosítására, hogy fejlesszék a szellemi képességek, hogy a lehető legmagasabb szinten, és jól felkészültek, hogy az Excel a választott szakma

AIT, a diákok tanítják, hogy sikerül a mastering a cselekmény lény:

 • * Istenfélő, becsületes és megbízható
 • * Fegyelmezett és határozott
 • * Felelősségteljes és megbízható
 • * Nyugodt, megfontolt, türelmes és bízik
 • * Kedves, hűséges, és büszke
 • * Alázatos és tisztelettudó
 • * Kemény, magabiztos, kitartó és szorgalmas
 • * Szervezett, tiszta és szándékunkban
 • * Kíváncsi és tanulékony
 • * Egészséges és okos
 • * Élénk és lelkes
 • * Kedves, barátságos, segítőkész és nagylelkű
 • * Bátor, merész és kockázatvállalás
 • * Morális és etikai azok minden kapcsolatában barátok és ellenségek

AIT Akkreditáció

A Accra Institute of Technology (AIT) egy független technológia-orientált egyetemi akkreditált a Nemzeti Akkreditáló Testület (NAB) Ghána.

AIT kapcsolódik a Kwame Nkrumah Egyetem Természettudományi és Technológiai (KNUST).

AIT kapcsolódik az Open University Malaysia (OUM).

Helyszínek

Accra

Address
Accra Institute of Technology (AIT)
University Tower Seaview Campus, Weija.

233 Accra, Nagy-Accra régió, Ghána