MBS College of Crete

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Kréta Főiskola MBS-ét 1979-ben alapították, és a közbenső évek során változáson, fejlesztésen és folyamatos növekedésen ment keresztül. 34 évvel később büszkék vagyunk az ipari és más oktatási intézményekkel folytatott együttműködésünkre, a változatos egyetemi programok portfóliónkra és a folyamatos beruházásunkra a korszerű oktatási és tanulási lehetőségek fejlesztésében.Students learning together Alexis Brown / Unsplash

Filozófiánk

A Kréta Főiskola MBS struktúrákat és fontos együttműködéseket kínál, nemzetközi elismeréssel, a kortárs egyetemi oktatás biztosítása érdekében. A nemzetközi piacok által igényelt speciális ismeretekre és képességekre való tekintettel a jelenlegi hallgatóknak felkészültséggel kell rendelkezniük ahhoz, hogy sikeres karriert biztosítsanak a versenyképes munkaerőpiacon.

A látomásunk

Az MBS elképzelése, hogy vezető magán felsőoktatási intézménnyé váljon a Földközi-tenger szélesebb térségében.

Ennek a jövőképnek az elérése érdekében az MBS célja a magas színvonalú oktatás folyamatos biztosítása, működésének bővítése és a potenciális hallgatók vonzása a Földközi-tenger körül.

Stratégiánk

Az MBS fő stratégiai célja, hogy lehetővé tegye a hallgatók számára, hogy megtapasztalják ugyanazt a tanulási környezetet, mint az egyetemi bázis fő helyén tanulók. Az MBS programterjesztési stratégiája a kis osztályokra (legfeljebb 25 hallgatóra) koncentrál, ellentétben a görög állami egyetemekkel, ahol az osztály nagy (több mint 250 hallgató). A kis osztályméret fenntartása alapvető eleme az egyes hallgatók előrehaladásának hatékony nyomon követése és a lehető legmagasabb szintű támogatás nyújtásának. Az egyes hallgatók teljesítményének és előrehaladásának nyomon követése hozzájárul az általános tanítási és tanulási tapasztalatokhoz, valamint a program (ok) minőségéhez.

Miért tanulhat velünk?

  • Kiváló minőségű brit egyetemi oktatás Európa egyik legszebb helyén.
  • A diplomások megszerezték a szükséges ismereteket, készségeket és képességeket, hogy kiemelkedjenek és megváltoztassák a munkaerőt.
  • Végezzen diplomát azzal a végzettséggel, amelyet azoknak a hallgatóknak ítéltek oda, akik az Egyesült Királyság Egyetemen tanultak és ugyanazokat a szakjogokat biztosítják.
  • A odaítélt diplomának és a jelentős karrierlehetőségeknek a nemzetközi elismerése Görögországban és külföldön is.

Helyszínek

Heraklion

Address
Olimpionikon,84
713 04 Heraklion, Görögország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket