ICBS Business College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az ICBS a sikeres működés 40 éve és az egyetemi konzisztencia

ICBS Business College 1977-ben Thesszalonikiben alakult meg egy csapat tudósok között, hogy kielégítse az üzleti oktatás szükségességét. Más városokban folytatódott a cselekvés bővítése. Az első pillanattól kezdve filozófiája a következő volt:

  • Oktatás a leghatékonyabb európai és nemzetközi szabványok szerint.
  • A piaci igényekhez igazodó tanulmányi programok és a globalizált környezet jövőbeli fejlődése.
  • Akadémiai személyzet, amely ötvözi az akadémiai infrastruktúrát a gyakorlati tapasztalattal.
  • Antropocentrikus megközelítés a közvetlenség kialakulásához, a termékeny oktatási környezetben való kapcsolatokhoz a tanulás elősegítése érdekében.
  • Hogy az innovatív és új ötleteket létrehozzák, és mindenekelőtt hatékony üzleti tevékenységgé váljanak.

A Nemzetközi Államigazgatási Szervezetek (AMBA, QAA, NARIC, PRME) által létrehozott brit állami egyetemekkel (Ulster, Kingston, Winchester) együttműködve az ICBS felajánlotta és felajánlotta egyetemi és posztgraduális programokat

  • Üzleti adminisztráció
  • értékesítés
  • Pénzügyi menedzsment és számvitel
  • Közgazdaságtan

Jelentős mértékben hozzájárul a több ezer magasan képzett diplomás létrehozásához, akik sikeresen működtetnek vállalkozásokat és szervezeteket, mind a magán-, mind a közszférában.

ICBS Business College , amely Thesszalonikiben és Athénban működik és kínálja programjait, továbbra is támogatja és irányítja a hallgatókat, a diplomásokat és a szélesebb üzleti közösséget a célok elérésében.

ICBS Thesszaloniki Campus

Thesszaloniki központjától mindössze 10 kilométerre fekszik az Oreokastro-i Galene-i campus, amely 14.000 négyzetméteres, magántulajdonban lévő létesítményeket ábrázol, amelyek kifejezetten a kiválóságkutatásban tanító és diáki erőfeszítéseket támogatják.
Az ICBS Galene Campus magában foglalja: audiovizuális média és interaktív projektorok, 240 fős konferenciaterem, számítógépes laboratóriumok, könyvtári és olvasóterem, adminisztrációs irodák, oktatóközpontok, konferenciatermek, titkársági irodák, alumínium iroda, sportpálya

ICBS Athens City

Az ICBS Athén Nemzetközi Főiskola a görög Gazdasági Szövetség (EEDE) épületében található, a Kato Patisia, Athén régióban. A komplexumban egy 390 fő befogadására alkalmas konferenciaközpont, oktatótermek, szemináriumi helyiségek, könyvtárak és laboratóriumok teszik ideális környezetet, amely egy akadémiai környezetben elősegíti a tanulást.
További információk az iskoláról: www.icbs.gr
További információ a Winchester Egyetemen: www.winchester.ac.uk

Thesszalonikiben él

Thesszaloniki Görögország második legnagyobb városa, több mint 1 millió lakosa a nagyvárosi térségben, Macedónia fővárosában.
Thesszaloniki városát Kr.e. 315-ben alapította a macedóniai Cassander. A római kori fontos metropolisz, Thesszaloniki volt a bizánci birodalom második legnagyobb és leggazdagabb városa. Az oszmánok 1430-ban meghódították, és 1912. november 8-án átmentek az oszmán birodalomtól Görögországba.
Thesszaloniki Görögország második legnagyobb gazdasági, ipari, kereskedelmi és politikai központja; ez egy fontos közlekedési csomópont Görögország és Délkelet-Európa számára, különösen Thessaloniki kikötőjén keresztül. A város híres fesztiválokra, eseményekre és élettel teli kulturális életre, és Görögország kulturális fővárosa.
A Thesszaloniki Nemzetközi Vásár és a Thesszaloniki Nemzetközi Filmfesztivál évente megrendezésre kerül. Thesszaloniki a 2014-es ifjúsági tőke volt. Thesszaloniki számos neves bizánci műemléknek ad otthont, köztük a Thesszaloniki paleokrisztusi és bizánci emlékei, az UNESCO Világörökség része, valamint számos római, oszmán és szefárd zsidó struktúra. A város fő egyeteme, az Arisztotelész Egyetem a legnagyobb Görögországban és a Balkánon.
Thesszaloniki népszerű turisztikai célpont Görögországban. 2013-ban a National Geographic magazin Thesszalonikát tette meg világszerte, míg 2014-ben a Financial Times FDI magazin (Foreign Direct Investments) a thesszalonikit jelentette a humán tőke és életstílus jövőjének legjobb középvárosaként. Az utcai fotósok közül Thesszaloniki központja a görögországi utcai fotózás legnépszerűbb célpontja.

Élni Athénban

Athén Görögország fővárosa és legnagyobb városa. Athén uralja az Attikát, és a világ egyik legrégebbi városa, a felvett történelem több mint 3400 évig terjed, és a legkorábbi emberi jelenléte valahol a 11. és 7. évezred BCE között kezdődik. A klasszikus Athén egy erőteljes városi állam volt, amely a Piraeus kikötő tengerészeti fejlődésével párhuzamosan alakult ki, amely az athéni 5. századi BCE épülete előtt külön város volt. A művészetek, a tanulás és a filozófia központja, Platón akadémiájának és Arisztotelész líceumának otthona, széles körben elterjedt a nyugati civilizáció bölcsõje és a demokrácia szülõhelye. A modern időkben Athén egy nagy kozmopolita metropolisz, amely Görögország gazdasági, pénzügyi, ipari, tengeri, politikai és kulturális életének központi eleme. Athén két UNESCO Világörökség részét képezi, Athén Akropolisz és a középkori Daphni kolostor. Athénban számos múzeum és kulturális intézmény található, mint például a Nemzeti Régészeti Múzeum, amely az ókori görög régiségek legnagyobb gyűjteményét, az Akropolisz Múzeumot, a Kükladikus Művészeti Múzeumot, a Benaki Múzeumot és a Bizánci és Keresztény Múzeumot tartalmazza.
Görögország az egyik legolcsóbb ország Európában a külföldiek számára, mind turistáknak, mind nemzetközi diákoknak egyaránt. Átlagosan 450-700 EUR / hó lenne minden kiadásra, beleértve a szállásot, ami ésszerű, összehasonlítva más európai célállomásokkal (Spanyolország, Németország, Olaszország), ahol az átlagos havi költsége 800 és 1000 EUR között van.

Helyszínek

Athén

ICBS ATHENS INTERNATIONAL COLLEGE

Athén

Address
3, Rethimnou Str.
10682 Athén, Közép Athén, Görögország

Thessaloniki

Address
Thessaloniki 108, Oreokastro 570 13
Thessaloniki, Thessaloniki, Görögország

Programok