Hivatalos Leírás

A Paris Seine konzorcium a francia felsőoktatásról és kutatásról szóló 2013. júliusi nemzeti törvény eredménye. E törvény célja a felsőoktatási intézmények oktatási kínálatainak és kutatási stratégiáinak összehangolása egy adott területen az egyetemek, az iskolák és a kutatóintézetek közötti források összevonásával, annak érdekében, hogy a felsőoktatás kutatási és innovációs központja legyen. A Paris Seine a 26 ilyen csomópont egyike Franciaországban, és 15 felsőoktatási intézményt tömörít. Jogi státusszal rendelkezik, és az intézményközi projektek inkubátoraként működik.

A Paris Seine konzorcium kulcsszerepet játszik a tudás megosztásában, a lenyűgöző tudományágaknak, a határon túli programoknak és magas rangú, nemzetközileg elismert kutatóegységeinek köszönhetően, • a régió térségének stratégiai fejlesztése a R

A Párizs-i Konzorcium összegyűjti:

• 37 ezer diák, akiknek 12% -a külföldi hallgató

• 2.700 professzor és kutató

• 39 kutatóközpont

• 500 PhD hallgató

• 150 nemzetközi együttműködési projekt

• nemzetközi egyetemek

• 196 egyetemi program, ebből 99 kettős oklevél

• 755 tudományos és kutatási nemzetközi partnerség világszerte

A párizsi szünet kezdeményezést, melyet a 4 intézmény: a Cergy-Pontoise Egyetem, az ESSEC Business School, az EISTI, az Informatikai Technológiai Technika Scholl és az ENSEA, az Electronics Engineering School 2017 márciusában ítélte oda a francia hívás (IDEX / I-SITE) a feltörekvő világkutató egyetemek számára. A projekt egy mélyreható transzformációs projekt sarokköve, amely a felsőoktatás racionalizálását végzi a Cergy-ben, az intézményi határokat a missziók, és nem a jogi alapok alapján.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Francia

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

University Paris Seine

Az adatok tudománya, a kiberbiztonság, a gazdasági és pénzügyi tervezés, a mesterséges intelligencia, a kvantumtechnológia ... mind a nagy kihívások, amellyel a vállalato ... [+]

Az adatok tudománya, a kiberbiztonság, a gazdasági és pénzügyi tervezés, a mesterséges intelligencia, a kvantumtechnológia ... mind a nagy kihívások, amellyel a vállalatok ma szembenéznek, és amelyek új és éles készségeket igényelnek.

University Paris Seine négyéves, magas színvonalú programot fejlesztett ki, amely megfelel a mai változó világ követelményeinek: az International Bachelor Y.

Az alapképzést kizárólag angolul tanítják, amely a diákokat új szakterületek, valamint a jövőbeli karrierjük számára alakítja ki .

Egy négyéves program, amely progresszív, testre szabott és nyitott

A tanfolyam első két évében alapvetõ leckék dominálnak szilárd tudományos alapok létrehozása érdekében. Ön is szabadon választhat búvárkodás mélyebb modulok megfelel a karrier terv. A 3. és 4. évek a választásokkal összhangban lévő modulokra összpontosítanak. A konferenciák és a workshopok érintik a legfontosabb kortárs kérdéseket annak érdekében, hogy elmélyítsék a tudást és megértsék a világot és összetettségét.... [-]

Franciaország Párizs
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 találd meg a neked való juris doctor képzést
Campus
Bővebben magyarul

University of Cergy